Cum să devii un agent de fotbal

Agenți care reprezintă fotbal (cunoscut sub numele de fotbal în u.S.) Jucătorii își ajută clienții prin gestionarea contractelor și transferurilor, manipularea oportunităților mass-media și sprijinirea jucătorilor prin orice probleme personale. Pentru a fi un agent de fotbal, trebuie să aveți cunoștință de sport, precum și de legile din spatele contractelor. Cu licența unui agent, contactele din interiorul sportului și jucătorii care sunt dispuși să vă lase să le reprezentați, puteți începe cariera ca agent!

Pași

Partea 1 din 4:
Dezvoltarea abilităților relevante
  1. Imaginea intitulată deveni un agent de fotbal Pasul 1
1. Au o înțelegere a sportului. În primul rând, trebuie să cunoașteți reglementările de fotbal la nivel local și internațional. Citiți prin reglementările actuale pentru asocierea dvs. în ceea ce privește statisticile jucătorilor, altor agenți și cele mai recente știri. Vorbiți cu oficialii deja știți și petreceți mult timp învățând funcționarea interioară a jocului.
  • Concentrați-vă pe învățarea modului în care transferurile dintre cluburile de fotbal funcționează la nivel național și internațional. Acesta va fi unul dintre principalele focuri de a fi un agent.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de fotbal Pasul 2
    2. Aflați elementele de bază ale legii civile și contractuale. Agenții trebuie să știe cum să scrie și să negocieze un contract, precum și să înțeleagă drepturile personale ale clientului, astfel încât să le poată reprezenta în mod corespunzător. Luați în considerare luarea de cursuri online sau la o universitate, astfel încât să știți toate legile pe care trebuie să le urmați când sunteți agent.
  • Legile civile și contractuale sunt incluse în examinarea necesară pentru a obține o licență de agent. Cu cât sunteți mai bine informați, cu atât mai multe șanse pe care le aveți pentru a deveni un agent.
  • Legea contractelor se referă la îndeplinirea promisiunilor făcute într-un contract. Recunoașteți dacă prevederile în contracte sunt capabile să fie îndeplinite atât de clienți, cât și de agent.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de fotbal Pasul 3
    3. start dezvoltarea abilităților interpersonale. Fii un ascultător activ în timpul conversațiilor, lăsând pe alții să vorbească și să facă contact vizual. Lăsați-i să știe că înțelegi ce spun ei. Arătați-vă aprecierea față de ceilalți, spunându-le când fac o treabă bună. Abilitățile interpersonale vă ajută să dezvoltați o echipă mai bună și comunicare.
  • Lucrați la rezolvarea problemelor cu alții și luați toate opțiunile în considerare. Acest lucru vă poate ajuta să vă dezvoltați abilitățile de negociere.
  • Practicați conducerea prin asistarea altora și conducerea prin exemplu.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de fotbal Pasul 4
    4. Studiul managementului afacerilor. Începeți să lucrați la modul de înțelegere și gestionare a datelor financiare și cum să luați decizii bazate pe bugete. Gestionarea necesită gândirea critică și rezolvarea problemelor, astfel încât să lucrați la aceste abilități pentru a obține mai bine la lucru ca agent.
  • Luați în considerare obținerea unui grad formal de la o universitate pentru a vă oferi mai multă autoritate.
  • Urmați piețele pentru asociația dvs. de fotbal îndeaproape pentru a vedea ce tranzacții și contractele au fost făcute, astfel încât să știți ce să vă așteptați să intrați în câmpul dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de fotbal Pasul 5
    5. Obțineți o diplomă în managementul sportiv pentru o educație formală. Deși nu este obligat să aibă o diplomă de a deveni un agent de fotbal, vă va ajuta să înțelegeți Ins și Outs of The Domeniul în care intrați. Uită-te la universități sau oportunități postuniversitare care oferă aceste cursuri.
  • Chiar și câteva cursuri vă pot ajuta să aveți o înțelegere mai bună dacă nu aveți timp să obțineți o diplomă completă.
  • Partea 2 din 4:
    Obținerea licențiată
    1. Imaginea intitulată deveni un agent de fotbal Pasul 6
    1. Trimiteți o aplicație la Asociația dvs. Națională de Fotbal. Căutați aplicația online pentru Asociația bazată pe naționalitatea dvs. și completați-o complet. Aplicația solicită informații standard de fundal, deci asigurați-vă că o completați pe deplin și sincer. Trimiteți cererea împreună cu taxa de aplicare necesară pentru a fi luată în considerare.
    • Agenții potențiali nu pot avea cazuri penale pentru infracțiuni financiare sau violente.
    • Candidații pentru licență nu pot lucra ca oficial sau angajat la orice club de fotbal, inclusiv FIFA.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de fotbal Pasul 7
    2. Luați examenul scris în martie sau septembrie. Dacă aplicația dvs. îndeplinește criteriile de a fi agentul, asociația vă va invita să vă luați examenul necesar. Examinarea scrisă constă din 20 de întrebări cu răspunsuri multiple, care întreabă despre regulamentele de fotbal privind transferurile, precum și legile civile și contractuale. Examenul ar trebui să dureze aproximativ 90 de minute.
  • Datele exacte ale testului sunt anunțate de obicei de FIFA în ianuarie și iunie, astfel încât să aveți timp să vă pregătiți.
  • Studiați legile civile și contractului și asigurați-vă că sunteți familiarizați cu reglementările actuale pentru clubul dvs. de fotbal.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de fotbal Pasul 8
    3. Obțineți asigurare de răspundere profesională. Odată ce treceți examenul, ultimul lucru de care aveți nevoie este asigurarea cu o companie de renume. Acest lucru ajută la acoperirea oricăror riscuri asociate cu activitatea sau terminarea dvs. Ajungeți la furnizorul dvs. de asigurare actual pentru a vedea dacă acesta poate fi adăugat la politica existentă. Dacă nu, ajungeți la furnizorii naționali de asigurări și solicitați o cotă.
  • Costul mediu anual al asigurării profesionale de răspundere este de aproximativ 767 USD USD.
  • Asigurați-vă că asigurarea este făcută în numele dvs. sau altfel nu va fi acceptată.
  • Ca o alternativă, puteți oferi, de asemenea, o garanție bancară de la o bancă elvețiană cu suma minimă de 100.805 USD.
  • Partea 3 din 4:
    Efectuarea de contacte în cadrul sportului
    1. Imaginea intitulată deveni un agent de fotbal Pasul 9
    1. Verificați dacă agențiile oferă stagii. Vorbiți cu șefii agenției dvs. de sport locale sau ajungeți la un e-mail de anchetă. Întrebați dacă au poziții voluntare sau stagii disponibile, astfel încât să puteți obține experiență în domeniu. Odată ce ați stabilit, puteți lucra pe cont propriu ca agent independent pentru jucători.
    • Lucrul pentru o agenție stabilită poate fi mai ușor de pornit decât încercarea de a fi un agent independent. În acest fel, sunteți în măsură să obțineți un venit fix, precum și să lucrați sub un nume cunoscut.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de fotbal Pasul 10
    2. Faceți cunoștință cu foștii antrenori sau jucători pentru a obține recomandări pentru clienți. Dacă ați jucat anterior fotbal, păstrați legătura cu vechii colegi și antrenori. Ei pot cunoaște încă alții în afaceri și vă pot ajuta să vă conectați. Întrebați-le dacă observă jucătorii care stau în evidență sau oricare dintre ei sunt interesați.
  • Nu ardeți poduri între coechipierii vechi pe care probabil că nu ați ajuns împreună cu. Ei pot fi ocazia de rețea pe care trebuie să o întâlniți mai mulți jucători.
  • Antrenorii au o expertiză în a vedea ce jucători excelează în joc. Întotdeauna ajungeți la ei pentru a vedea cine au luat cunoștință.
  • Imaginea intitulată devine un agent de fotbal Pasul 11
    3. Discutați cu oficialii clubului să rămână conectați. Oficialii vă pot ajuta să vă îndreptați spre noul talent pe care nu îl puteți lua în considerare înainte. Ei pot avea nevoie, de asemenea, de serviciile dvs. dacă doresc să cumpere un jucător din contractul lor. Asigurați-vă că ați ajuns la ele adesea pentru a vedea dacă știu jucătorii care au nevoie de reprezentare.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de fotbal Pasul 12
    4. Adresați-vă prietenilor care urmăresc fotbalul dacă au văzut jucători interesanți. Chiar dacă prietenii dvs. nu sunt profesioniști, vedeți dacă au văzut pe cineva care le-a surprins. Deși nu pot fi în industria sportivă, pot vedea detalii sau oameni unici pe care toți ceilalți i-au trecut cu vederea.
  • Căutați oameni care frecvent participă la jocuri de fotbal și le întrebați pe cine au avut un interes. Ei pot avea opinii despre jucătorii pe care nu ați fi putut lua în considerare.
  • Partea 4 din 4:
    Reprezentând jucătorii
    1. Imaginea intitulată deveni un agent de fotbal Pasul 13
    1. Scout Jocuri Ligii Minorilor și meciurile pentru a afla și a veni jucători. Participați la o mulțime de jocuri, astfel încât să obțineți un sentiment pentru cât de consistenți sunt anumiți jucători. Urmăriți mișcările lor și modul în care se comportă și de pe teren. Când găsiți pe cineva care vă interesează, puteți să le vorbiți despre reprezentarea lor ca agent.
    • Jucătorii locali care nu s-au alăturat cluburilor de fotbal mari vor fi cel mai ușor de găsit, deoarece mulți jucători mai sus vor avea deja reprezentare.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de fotbal Pasul 14
    2. Sunt de acord cu detaliile unui a contracta cu un jucător pe care doriți să îl reprezentați. Contractul ar trebui să includă detalii despre cine este implicat, cât timp sunt termenii, ce servicii vă includeți pentru clientul dvs., cum să reziliați contractul și procentul pe care îl veți lua ca un salariu. Asigurați-vă că jucătorul este pe deplin conștient de tot ceea ce ați întocmit înainte de a semna și răspunde la orice întrebări pe care le pot avea.
  • Numărul maxim de timp pe care contractul este valid este de 2 ani.
  • Utilizați un contract exclusiv, așa că sunteți singurul agent care le poate reprezenta.
  • Dacă jucătorul pe care îl semnați este un minor, tutorii lor legali trebuie, de asemenea, să semneze contractul.
  • Reducerea standard a plății pentru un agent de fotbal este de aproximativ 10% din profiturile pe care le face jucătorul, dar poate varia să se potrivească nevoilor dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de fotbal Pasul 15
    3. Rămâneți accesibil clienților dvs. prin telefon. Asigurați-vă că clientul dvs. este capabil să vă atingă când sunt prezentate cu oportunități. Transportați telefonul mobil sau luați în considerare obținerea unui telefon separat strict pentru clienții dvs. să vă atingă.
  • Utilizați aplicațiile de comunicații digitale precum Skype, astfel încât jucătorii vă pot contacta cu ușurință cu datele celulare sau cu o conexiune la internet.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de fotbal Pasul 16
    4. Să vă sprijiniți clienții prin dificultăți personale. Dacă jucătorul pe care îl reprezentați trece printr-un timp greu, faceți ceea ce puteți pentru a le ajuta prin ea, astfel încât să se poată concentra asupra jocului. Să gestioneze orice nemulțumiri pe care le pot avea împotriva clubului de fotbal.
  • Ajutați-vă clientul să se relaxeze în momente în care se simt sub presiune sau stresat.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de fotbal Pasul 17
    5. Acționați ca purtător de cuvânt al clientului dvs. pentru mass-media. Dacă există oportunități de sponsorizări sau avizări media, asigurați-vă că jucătorul se consultă mai întâi sau vorbiți pentru ei. Discutați despre contracte sau ce presupune aprobarea, astfel încât să știți dacă este o afacere bună pentru jucător.
  • Explicând în mod explicit planul dvs. pentru sponsorizări media sau apariții în contractul dvs., astfel încât jucătorul dvs. știe cum să se ocupe de situații.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de fotbal Pasul 18
    6
    Negocia contractele Pentru clientul dvs. Au o înțelegere clară a intereselor clientului dvs., astfel încât să știți ce trebuie să fie în contract. Să ia salariu, locație, durata contractului și orice compensare a prejudiciului. Încercați să lucrați împreună cu cine negociați pentru a obține cea mai bună ofertă pentru jucătorul dvs.
  • Asigurați-vă că obțineți afacerea pe care ați acceptat-o ​​în scris, astfel încât este clară și concretă.
  • Ascultați petrecerea pe care o negociați fără întrerupere. Luați note despre punctele principale pe care le-au lovit înainte de a vă aduce punctele de vorbire.
  • sfaturi

    Agenții independenți trebuie să fie auto-motivați pentru a lucra cu succes. Dacă aveți probleme cu motivația dvs., luați în considerare găsirea unei agenții înființate pentru a lucra cu.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar