Cum să devii un agent de călătorie online

Fiind un agent de turism online a devenit un loc de muncă popular de locuință de-a lungul anilor. Există numeroase agenții de turism pe Internet care oferă formare, certificări și posibilitatea de a începe propria agenție de turism. Cu atât de multă concurență pentru a face față online, o tactică inteligentă este de a se specializa în anumite tipuri de călătorii sau destinații, astfel încât să vă puteți comercializa ca expert. Înainte de a începe propria dvs. agenție, este recomandat să vă începeți cariera ca contractor independent pentru o agenție gazdă stabilită, astfel încât să puteți învăța INS și Outs cu costuri minime de inițiere și mai puțin risc financiar.

Pași

Partea 1 din 3:
Determinarea specialității pe piața de călătorie
  1. Imaginea intitulată deveni un agent de călătorie online Pasul 1
1. Luați în considerare ce fel de agent de călătorie doriți să fie. Rezistați nevoii de a deveni instantaneu un agent de turism pentru toți oamenii interesați de toate destinațiile. Datorită concurenței nelimitate pe care o veți confrunta pe Internet, urmărește să fie un expert solicitat, mai degrabă decât un jack-all-tranzacții. Așa cum un restaurator trebuie să se stabilească pe o bucătărie, meniu și client demografic, începe să se gândească la ce fel de pachete și destinații pe care doriți să le oferiți la ce fel de oameni.
  • Două tipuri distincte de agenți de turism sunt "corporativi" și "agrement" agenți. Primul face aranjamente pentru companii ale căror personal care trebuie să călătorească pentru munca lor. Cele din urmă cărți personale vacanțe pentru persoane fizice.
  • Agenții de agrement se pot specializa în termeni de teme (cum ar fi aventura sau getaways romantic), destinații (cu o cunoaștere aprofundată și o mulțime de sfaturi pentru clienții lor) sau clientela (catering celor care călătoresc pe un buget sau cu mijloace nelimitate).
  • Imaginea intitulată deveni un agent de călătorie online Pasul 2
    2. Scrieți-vă interesele. Creșteți-vă pasiunea pentru slujbă și șansele de succes, concentrându-vă pe zone care vă fascinează deja. În primul rând, jot în jos interesele dvs. în termeni generali, chiar dacă par să aibă nimic de-a face cu călătoria. Apoi creați o a doua listă de destinații pe care ați iubit-o vizitați sau ar dori să meargă la. Comparați cele două liste. Încercați să vă asociați interesele cu destinații specifice care le aparțin pentru a vă dubla entuziasmul. De exemplu:
  • Dacă vinul fin este pe lista dvs. de interese, împerecheați-o cu zone pe lista de destinații care includ țările vinicole, cum ar fi Franța, Italia sau California.
  • Londra ar fi o zonă care să se concentreze dacă aveți o pasiune pentru literatura engleză.
  • Dacă sunteți obsedat de rechini mari, gândiți-vă la Australia, Baja și Africa de Sud.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de călătorie online Pasul 3
    3. Determinați baza de clienți. Imaginați-vă înapoi în rolul agentului de călătorie. Acum, imaginea pe care ați dori cel mai mult să vedeți să plecați în vacanța dvs. de vis în locul dvs. Luați în considerare nu doar destinația, ci natura pachetului de călătorie de vis. Poate cel mai important, luați în considerare cât de mulți bani vă imaginați cheltuielile clienților ideali.
  • Contactați alți agenți de turism pentru citate pentru a obține o idee brută de prețul de a merge pentru felul de excursii de vis pe care doriți să le oferiți clienților dvs.
  • Utilizați această informație despre preț pentru a determina ce fel de venit pe care clienții dvs. ar trebui să-i permită aceste călătorii.
  • Factor în orice restricții de vârstă care pot reduce în continuare lista potențială a clienților. Un tur de degustare a vinului, de exemplu, ar elimina cel mai probabil familiile care călătoresc cu copii, în timp ce scufundarea cu rechini ar putea contesta mai mult la adulții mai tineri decât cetățenii în vârstă.
  • Partea 2 din 3:
    Așezarea de bază pentru afacerea dvs
    1. Imaginea intitulată deveni un agent de călătorie online Pasul 4
    1. Creați un buget. Anulați bani pentru a acoperi echipamentele esențiale pentru o afacere online. Aceste elemente includ un telefon, un aparat de fax, un site web și un computer cu acces la Internet și o imprimantă. De asemenea, anticipați necesitatea de a plăti, eventual, taxe pentru următoarele:
    • Instruire și certificare
    • Înregistrarea ca o afacere
  • Imaginea intitulată deveni un agent de călătorie online Pasul 5
    2. Utilizați resursele disponibile pentru a afla despre industrie. Dacă știți pe cineva care lucrează ca agent de călătorie, tratați-le la o ceașcă de cafea, astfel încât să puteți alege creierul. Vizitați forumuri online și panouri de mesaje care sunt specifice industriei pentru a vedea ce probleme vorbesc despre insideri. Alăturați-vă rețelelor profesionale. Abonați-vă la publicațiile dedicate afacerii.
  • GT Trends, Traverse și YTP Rețeaua de călătorie sunt rețele profesionale proeminente în industrie.
  • Publicațiile specifice comerțului includ agentul @ Home, recomandă, travoluția, agentul de călătorie central și comerțul de călătorie.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de călătorie online Pasul 6
    3. Vino cu un nume pentru afacerea dvs. Deoarece afacerea dvs. se va baza online, păstrați-o scurtă, astfel încât oamenii să-și amintească și să îl caute cu ușurință. Google fiecare nume de care vă gândiți să vedeți dacă acest nume de domeniu specific a fost deja luat și / sau dacă numele exact al companiei a fost deja înregistrat de o altă entitate. De asemenea, luați notă de hiturile de top care apar cu fiecare căutare. Chiar dacă numele pe care îl doriți este în prezent gratuit, luați în considerare ceva diferit dacă site-ul dvs. este probabil să vină pe 50 într-o listă a altor căutări populare.
  • De exemplu, să spunem că împărțiți personal același nume ca Donald Trump. Deoarece o căutare Google va îngropa orice mențiune online sub un milion de site-uri cu privire la DON, veniți cu un nume de afaceri care nu include propriul nume în nici un fel.
  • Includerea conceptului de bază al specialității dvs. în numele dvs. de activitate poate crește proeminența în căutări de cuvinte cheie pentru acești termeni. De exemplu, "Tururi de vin din California" este auto-explicativă, precum și a fi fraza exactă pe care o vor găsi Google mai multe informații despre acest subiect.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de călătorie online Pasul 7
    4. Înregistrați-vă afacerea. Consultați un avocat și / sau contabil fiscal despre care clasificarea se potrivește cel mai bine afacerii dvs.: proprietar, parteneriat, LLC sau corporație. Ca o afacere mică, vă veți înregistra cel mai probabil ca un singur proprietar. În acest caz, cereți-vă avocatului dacă legile locale sau de stat solicită să vă înregistrați numele "Afacerea de afaceri" (DBA) cu acele guverne.
  • Astfel de înregistrări ca DBA sunt adesea ceea ce se înțelege printr-o "licență de agent de călătorie."În acest sens al cuvântului" Licență ", plătiți în esență o taxă nominală și completați unele documente pentru a lucra de la o reședință, spre deosebire de preluarea claselor și a examenelor de trecere pentru a câștiga o licență de conducere.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de călătorie online Pasul 8
    5. Separați finanțele personale și de afaceri. Aplicați pentru un număr de identificare a angajatorului (EIN) să se utilizeze în scopuri fiscale în locul numărului dvs. de securitate socială. Deschideți un cont bancar în special pentru afacerea dvs. pentru a păstra o mai bună urmărire a cheltuielilor companiei. Dacă afacerea dvs. are nevoie de un card de credit în plus față de cardul de debit care vine cu noul dvs. cont bancar, solicitați ca un nou card de credit să fie utilizat exclusiv pentru compania dvs.
  • Acești pași nu sunt strict necesari pentru a începe afacerea dvs., dar vă vor ajuta să vă organizați.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de călătorie online Pasul 9
    6. Utilizați contactele. Examinați oamenii din viața voastră. Luați în considerare toate categoriile: familie, prieteni, prieteni de prieteni, vecini, colegii de clasă, colegii, cunoștințe care trec. Întrebați-vă dacă există oricum ei vă pot ajuta să vă promovați sau să vă ajutați în alt mod afacerile dvs. De exemplu, dacă doriți să vă specializați în tururi de degustare de vinuri la Valea Napa și fiul vecinului dvs. lucrează la un hotel acolo, cereți informațiile sale de contact. Sau dacă intenționați să organizați excursii la grupuri la principalele evenimente sportive, păstrați fanii sportului Diehard în viața dvs., în funcție de legăturile posibile cu clienții viitoare.
  • Utilizați social media cum ar fi Facebook și Twitter pentru a vă conecta afacerea dvs. la contactele dvs. existente. Creșteți vizibilitatea. Cereți-i să vă placă site-ul dvs. și să vă împărtășiți postările, astfel încât alții în rețeaua lor să vă vadă în feedurile lor.
  • Adresați-vă persoanelor despre care știți să vă referiți clienții potențiali. Încurajați-i oferind premii sau cadouri de mulțumire pentru trimiteri care sfârșesc călătoriile de rezervare cu dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Aderarea la o agenție gazdă
    1. Imaginea intitulată deveni un agent de călătorie online Pasul 10
    1. Luați în considerare înscrierea cu o agenție gazdă. Deși sunteți liber să începeți o agenție de turism online, care este total independentă de orice altă entitate de afaceri, luați în considerare începând ca un contractor independent pentru o agenție gazdă în schimb. Tranziția în noua dvs. carieră cu mai puțin stres prin utilizarea infrastructurii lor preexistente. Aflați comerțul și obțineți o perspectivă asupra a ceea ce este necesar pentru a vă construi propria afacere de succes înainte de a încerca să începeți unul de la zero. Agențiile gazdă vor oferi:
    • Instruire
    • Sprijin comunitar
    • Deasupra capului inferior
  • Imaginea intitulată deveni un agent de călătorie online Pasul 11
    2. Agenții de cercetare. Există numeroase agenții gazdă acolo, deci luați timp pentru a vă familiariza cu vreunul dat înainte de a aplica pentru a vă alătura. Citiți recenzii clienți pentru a vedea dacă marca companiei este căutată de public sau evitată cu orice preț. Vizitați forumurile frecventate de agenții actuali și foștii care au lucrat cu ei pentru a afla ce fel de experiențe au avut. Apelați fiecare agenție pentru a discuta despre informațiile care nu au putut fi menționate pe site-ul lor. Intreaba despre:
  • Ce fel de comisie oferă și metoda de plată.
  • Ce programe software de care aveți nevoie și dacă oferă o reducere dacă achiziționați tehnologia prin intermediul acestora în loc de piața deschisă.
  • Cantitatea de formare care este necesară și ce sumă de educație continuă este oferită după aceea.
  • Ce fel de sprijin comunitar este oferit între dvs., alți contractori independenți și agenția în sine.
  • Exact cât veți fi taxat să vă înscrieți, precum și orice taxe care pot fi necesare mai târziu.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de călătorie online Pasul 12
    3. Determinați care este cel mai potrivit pentru dvs. Odată ce ați făcut contact cu agențiile și vă familiarizați cu operațiunile lor, cântăriți răspunsurile la întrebările dvs. împotriva nevoilor dvs. personale. În primul rând, luați în considerare cele care oferă deja călătorii pe piața de nișă pe care ați decis să o specializați. În plus, întrebați-vă următoarele:
  • Ați prefera să lucrați pentru o companie mare cu resurse extinse sau unul mai mic cu spirit DIY și mai multe conexiuni intime între lucrători?
  • Ești bine să lucrezi la distanță cu persoane pe care nu le vei întâlni niciodată, sau ai prefera să lucrezi pentru o afacere locală care se întâlnesc ocazional?
  • Formarea pe care o oferă par să acopere tot ce aveți nevoie pentru a învăța sau simți că veți fi în continuare copleșiți după aceea?
  • Imaginea intitulată deveni un agent de călătorie online Pasul 13
    4. Înscrieți-vă cu agenția. Procesul pentru fiecare agenție va varia, dar se așteaptă să plătească o taxă de cerere. Dacă oferă un curs de instruire și certificare, taxa de cerere poate să le acopere sau pot fi facturate separat. Completați cursurile atribuite în timpul specificat pentru a primi certificarea.
  • Cursurile pot fi proiectate pentru a fi în întregime online, prin corespondență sau o combinație a celor două.
  • Certificarea nu este o cerință legală de a fi un agent de turism, deci dacă agenția gazdă nu oferă propriul proces de certificare, puteți aplica și poate fi angajat. Dacă doriți să lucrați pentru această companie specifică și să vă lăudați că sunteți certificat în același timp, puteți căuta certificarea prin organizații precum Institutul de Călătorii.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Calculator
    • Telefon
    • acces la internet
    • Fax
    • Imprimanta
    • Website

    Avertizări

    Există o serie de agenții de turism gazdă care oferă oportunități de afaceri discutabile. Semnele de avertizare includ promisiuni privind recompensele financiare mari (cum ar fi comisionul 100%), cu o formare mică sau deloc necesară.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar