Cum să fii o stea de film

A vrut vreodată să devină o stea de film? Au o mare pasiune pentru a acționa, și un vis de a face-o mare, dar nu știu de unde să înceapă? O mulțime de oameni doresc să devină o stea de film într-o zi, dar puțini o fac. Ce separă pe cei care fac este o combinație de răbdare, persistență, muncă grea și noroc. Este un drum lung, dar nu există timp mai bun pentru a începe decât acum.

Pași

Partea 1 din 3:
Construirea abilităților de actorie
  1. Imagine intitulată Fii o stea de film Pasul 1
1. Profitați de teatrul școlii. Dacă sunteți în liceu sau colegiu, nu există timp mai bun pentru a începe cariera dvs. de acțiune decât acum. Implicați-vă cu teatrul școlar cât mai curând posibil. Înscrieți-vă la clasele de teatru din școala dvs., dacă puteți. Audiția pentru piesele școlare. Programele de teatru de liceu reprezintă o modalitate excelentă pentru a vă simți o simțire pentru ceea ce este lumea acționată și începeți să vă construiți experiența și abilitatea ca actor.
  • Dacă sunteți în colegiu, puteți găsi probabil un program de teatru student care are audiții deschise. Profitați de orice oportunități de a le acționa pe care le puteți găsi la școala dvs. Căutați școli Lista de cluburi și organizații. Contactați cele care pun pe piese și le întrebați cum să vă implicați.
  • Imagine intitulată Fii o stea de film Pasul 2
    2. Obțineți un grad de teatru. Deși există o mulțime de stele de film care nu au mers la facultate sau au mers la facultate, dar nu pentru teatru, cu siguranță nu poate face rău. Mai ales dacă ieșiți din liceu fără experiență de teatru, obținerea abilităților și experienței de acțiune în colegiu este un pas util. Colegiile de cercetare și programele lor de teatru. Lucruri de luat în considerare la alegerea unei școli includ:
  • Cât de bine evaluat este programul lor de dramă? Ce fel de clase oferă? Câți dintre absolvenții lor sunt actori profesioniști? Au un spectacol de agent? Cât de bine se potrivește școlile și programul de dramă se potrivesc cu obiectivele mele ca actor?
  • Imagine intitulată Fii o stea de film Pasul 3
    3. Luați cursuri și ateliere de acțiune. Dacă nu sunteți în liceu sau colegiu, ar trebui să primiți în continuare formarea acționată. Cele mai multe vedete de film au petrecut mulți ani care își doresc cotletele de acțiune. Orice ocazie de a face acest lucru vă va îmbunătăți șansele. Căutați online pentru clase și ateliere de lucru în apropierea dvs.
  • Imagine intitulată Fii o stea de film Pasul 4
    4. Voluntar pentru teatrul local. Indiferent dacă sunteți în liceu, colegiu sau nici, puteți obține o experiență acționată în orașul actual prin voluntariat pentru producțiile de teatru locale. Audiție pentru producții viitoare. Contactați companiile de teatru local și întrebați ce fel de muncă voluntară au disponibili. Chiar dacă nu acționează, lucrează la o companie de teatru vă va oferi un "în" Căci când încep să se topească pentru producții ulterioare.
  • Alternativ, căutați posturi de televiziune în apropierea dvs. Contactați-le și întrebați despre oportunitățile de voluntariat.
  • Odată ce începeți voluntariatul, învățați cât de mult puteți. Observați cum funcționează lucrurile în companie. Întreabă întrebări. Să cunoască oamenii implicați. Acesta este momentul pentru a începe să construiți o relație cu industria și cei din interiorul acestuia.
  • Imagine intitulată Fii o stea de film Pasul 5
    5. Obțineți toate practicile de acțiune pe care le puteți. Nu trebuie să fii într-un film sau să joci pentru a lucra la abilitățile tale de actorie. Există modalități de a vă îmbunătăți acțiunea pe cont propriu. Faceți filme scurte cu prietenii dvs. Dacă aveți prieteni care sunt, de asemenea, interesați de un aspect al factorului de acțiune sau de film, aceasta este o opțiune pentru construirea unei experiențe care nu necesită nici o condiție prealabilă sau de noroc.
  • Chiar dacă sunteți singuri în căutarea unui pricepere a acționării, există modalități de a practica pe cont propriu. Practicați monologii în fața unei camere. Practicați jucând diferite tipuri de caractere și personalități. Examinați înregistrările efectuate și căutați zone de îmbunătățire.
  • Partea 2 din 3:
    Intrarea în industrie
    1. Imagine intitulată Fii o stea de film Pasul 6
    1. Fii un extra. Extras sunt oamenii din filme fără linii de vorbire, oamenii de fundal. Căutați proiecte de film care sunt filmate în și în jurul zonei dvs. Căutați apeluri pentru extra. Aceste locuri de muncă vor fi adesea neplătite și nu veți obține nici o experiență de calitate a calității, dar este ceva de pus pe CV-ul dvs. de acțiune, așa că nu o reduceți.
    • Cea mai simplă modalitate de a găsi o muncă suplimentară este să căutați online pentru filme viitoare fiind împușcați în zona dvs. Apoi contactați agenția de turism pentru film și întrebați despre oportunități suplimentare. Voluntar să fie un supliment gratuit.
  • Imagine intitulată Fii o stea de film Pasul 7
    2. Căutați apeluri locale de turnare deschisă. În funcție de zona în care locuiți, ar putea exista oportunități de a fi în filmele din apropierea dvs. Căutați online pentru apelurile deschise în zona dvs. Căutați ambele filme de lungime ale caracteristicilor și filme scurte. Dacă găsiți un apel de turnare deschis, mergeți la audiție. Îmbrăcați-vă cel mai bine, pregătiți-vă materialul de audiție în avans și dați-i totul. Și, cel mai important, nu fi descurajați prin respingere. Luarea de respingere este o abilitate esențială pentru aspirarea vedetelor de film.
  • Chiar dacă nu există oportunități profesionale de acțiune în apropierea dvs., există întotdeauna filme studențești. Dacă sunteți oriunde în apropierea unui colegiu cu un program de filmare, nu va exista lipsă de studenți de film care caută talent de acționare amator.
  • Imagine intitulată Fii o stea de film Pasul 8
    3. Treceți la Los Angeles. În funcție de zona în care vă aflați, ar putea fi pur și simplu o lipsă de ocazie reală de actorie în apropierea dvs. Dacă sunteți foarte serios despre a deveni o stea de film, va trebui să vă mutați în cele din urmă la Los Angeles. Aici se face majoritatea filmelor cu buget mare. Este acolo unde sunt agenții de actorie și acolo se întâmplă pauze mari. Dacă sunteți aplicat pentru un rol de film și nu este fotografiat în zona dvs., va trebui să zburați la cel mai apropiat aeroport din acea zonă.
  • Imagine intitulată Fii o stea de film Pasul 9
    4. Găsiți un loc de muncă non-acționând în industrie. O mulțime de actori celebri au început cu locuri de muncă non-acționând și și-au mutat drumul. Aceasta este o strategie comună pentru orice profesie. Începeți prin căutarea de oportunități de voluntariat și de interservare în companiile de producție.Locurile de muncă pe seturi includ asistenți de producție, echipamente de manipulare sau catering. Puteți găsi oportunități prin căutarea acestor oportunități online sau prin apelarea companiilor și întrebarea despre voluntariat.
  • Cercetare Ce companii de producție de film sunt în zona dvs. Apoi mergeți la site-urile lor web și căutați informații de contact sau informații despre oportunitățile de voluntariat.
  • Partea 3 din 3:
    Mutarea în sus
    1. Imagine intitulată Fii o stea de film Pasul 10
    1. Construiți și îmbunătățiți CV-ul dvs. de acțiune. Aveți nevoie de un CV bun și un headshot de calitate. Este primul lucru pe care agențiile și directorii de turnare îl vor vedea și pot să-ți facă sau să vă spargă șansele de a obține audiții.
    • Headshoturile de calitate trebuie să fie de 8x10 inci și făcut de un fotograf profesionist, de preferință unul cu o bună reputație care este specializată în headshots.
    • Un CV de calitate va include toate experiențele dvs. de actorie, cu detalii despre producție și rolul dvs. Acesta va include statistici vitale, cum ar fi înălțimea, culoarea ochilor și părului și gama vocală. Acesta va include orice fel de abilități speciale pe care le postați și informațiile dvs. de contact.
  • Imagine intitulată Fii o stea de film Pasul 11
    2. Obțineți un agent. Pentru majoritatea rolurilor de televiziune și filme, singura modalitate de a obține o audiție este printr-un agent. Care face un agent un pas vital pe drumul spre filmul Stardom. Există două modalități principale de a obține un agent:
  • Să fie observat de către un agent. Faceți toate acțiunile pe care le puteți, filme studențești, televiziune comunitară, Teatrul Local. Școlile de film invită adesea agenți la vitrinele lor. Dacă un agent vă vede și vă place, sunteți în noroc.
  • Trimite un CV-ul bine lustruit la agenții. Căutați agenții care acceptă observații nesolicitate. Apoi asigurați-vă că aveți un CV profesionist și complet care include o scrisoare de intenție și trimiteți-o.
  • Imagine intitulată Fii o stea de film Pasul 12
    3. Alăturați-vă unei Uniuni. Fiind o parte a unei uniuni ca și actorii de ecran Guild deschide o mulțime de oportunități pentru roluri mai mari și mai bune. Puteți acționa profesional fără a se alătura unei uniuni, dar va fi o limită a cât de mare puteți crește în majoritatea cazurilor.
  • Ecranul actorilor Guild este cea mai mare uniune, dar și cea mai grea de a se alătura. O modalitate este de a lucra ca actor de fundal într-o producție SAG. O altă modalitate este să facem parte din o parte a unei uniuni afiliate, cum ar fi Actra, Aea, Agma sau Agva. De asemenea, rețineți că după aderarea la Uniune, nu puteți lucra la producții non-SAG. Astfel încât să tranzacționați libertatea de a lucra la locurile de muncă necontractate cu abilitatea de a urmări roluri mai mari cu salarii mai mari garantate.
  • Imagine intitulată Fii o stea de film Pasul 13
    4. Faceți audiția dvs. de locuri de muncă. Ca o stea de film aspirantă, audiția este slujba ta. Ia cât mai multe audiții, și nu descurajați de lipsa de succes. Nu va lua nimic mai mult sau mai puțin decât o mare răbdare și persistență pentru a trece prin rândurile de acțiune.
  • Imagine intitulată Fii o stea de film Pasul 14
    5. Face un obicei de rețele. Găsirea modelelor de rol pozitiv și mentori este o abilitate esențială de a învăța dacă doriți să mergeți departe în industria cinematografică. Obișnuiți-vă să discutați cu oricine și cu toți cei implicați în producția de ceea ce lucrați. Faceți prieteni și puneți întrebări. Creșterea dimensiunii rețelei dvs. profesionale va duce la mai multe oportunități pe linie.
  • Imagine intitulată Fii o stea de film Pasul 15
    6. Noroc. Este posibil să nu fie ceea ce doriți să auziți, dar de multe ori, ceea ce separă actorii de calitate care îl fac mare de cei care nu sunt altceva decât să fie în locul potrivit la momentul potrivit. Un regizor se întâmplă să-i placă ceva în cadrul audiției dvs., iar producția merge bine, iar filmul lovește-l mare și brusc sunteți pe drumul spre Stardom. Toți pașii anteriori vă vor mări șansele, dar una dintre cele mai mari cheile de succes este doar așteaptă cu răbdare oportunități bune și luându-le când apar.
  • sfaturi

    Drumul către filmul Stardom necesită o piele tare. Veți fi respinși, foarte mult. Raportul dintre persoanele care doresc să fie vedete de film pentru persoanele care devin vedete de film sunt uriașe. Dacă doriți să o faceți, nu puteți lăsa descurajarea să obțină cele mai bune dintre voi.
  • Vor exista tone de oameni care vă spun lucruri rele cum ar fi "Există o posibilitate de unul dintr-un milion" sau " Va dura mai mulți ani ai vieții tale și vei termina ca un extra sau reclama" Dar nu le auziți, ce știu despre industrie? Dacă într-adevăr doriți să fiți o stea de film și faceți efort cât puteți în fiecare zi, veți reuși!
  • Diferența dintre oamenii care devine "de succes" Și cei care nu sunt efortul lor, așa că nu continuați să citiți articole despre Internet despre celebrități, mai bine ieșiți afară și obțineți un agent, încercați să călătoriți în LA pentru a vedea dacă este bine, deschideți un canal YouTube, luați un canal YouTube Lecții pentru mai multe abilități.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar