Cum să devii un agent de poartă al companiei aeriene

Locurile de muncă ale industriei aeriene au avantaje excelente, nu cel puțin din care sunt libere sau reduse de deplasare la orice destinație din rețeaua de rute a angajatorului dvs. Nu trebuie să fii pilot sau un însoțitor de zbor pentru a câștiga aceste avantaje uimitoare. O poziție agent de pornire a companiei aeriene se bazează pe un aeroport și nu necesită nici o călătorie. Dacă un loc de muncă care necesită călătorii nu este pentru dvs., dar beneficiile de călătorie sănătoase, devenind un agent de poartă al companiei aeriene poate fi potrivit potrivit.

Pași

Partea 1 din 3:
Cercetarea oportunităților de angajare
  1. Imaginea intitulată deveni un agent de poartă al companiei aeriene Pasul 1
1. Aflați ce sunt atribuțiile unui agent al companiei aeriene. Responsabilitățile lor primare includ colaborarea cu clienții, în special cu etichetarea și manipularea bagajelor care trebuie verificate, bilete de scanare și aeronave de îmbarcare și deplantare. Dar, de asemenea, adesea dublează ca agenți de check-in și se pot găsi, de asemenea, de lucru la biroul de revendicare a bagajelor din aeroporturile mai mici.
  • Imaginea intitulată devine un agent de poartă al companiei aeriene Pasul 2
    2. Găsiți linia aeriană potrivită pentru dvs. Mergeți online și uitați-vă la diferite companii și tipuri de companii aeriene pentru a găsi care ar fi cea mai potrivită pentru dvs. Iată câteva exemple de lucruri de căutat în căutarea inițială:
  • Uită-te la transportatorii internaționali dacă aveți un interes pentru a călători din țară.
  • Figurați dacă doriți să lucrați pentru un buget sau o companie aeriană de lux. Diferențele pot include destinațiile care au zburat spre și confortul din avionul însuși (dimensiunea scaunului, camera piciorului, dimensiunea tabelului tăvii).
  • Găsiți dimensiunea companiei aeriene care va fi cea mai bună pentru dvs. Unele companii aeriene au zeci de mii de angajați (United, Lufthansa, Qatar), în timp ce altele, cum ar fi transportatorii locali, pot fi destul de mici. Companiile aeriene mai mari zboară de obicei la mai multe destinații și au tendința de a avea rute internaționale, dar companiile aeriene mai mici pot oferi o mai "simțire familială" și vă pot oferi posibilitatea de a verifica clienții repetați și de a face prieteni.
  • Cercetați orice companii aeriene specifice pentru care aveți posibilitatea să aveți un interes stabilit.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de poartă al companiei aeriene Pasul 3
    3. Căutați o poziție agent de pornire a companiei aeriene. Dacă doriți să stați în locația dvs. curentă, trebuie să verificați pozițiile de la aeroportul dvs. local și la companiile aeriene care operează acolo. Dacă aveți în vedere o locație specifică, atunci căutați la cele mai apropiate aeroporturi către acesta. De asemenea, utilizați un motor de căutare specializat în locuri de muncă aviatice, cum ar fi http: // noi.Aviationjobsearch.COM /.
  • Partea 2 din 3:
    Construirea abilităților corecte pentru locul de muncă
    1. Imaginea intitulată deveni un agent de poartă al companiei aeriene Pasul 4
    1. Asigurați-vă că aveți cerințele de bază pentru poziția. În general, agenții de poartă trebuie să aibă cel puțin 18 ani, au absolvit liceul (sau au absolvit un program echivalent) și au o licență de conducere valabilă.
    • Aceste cerințe de bază pot diferi de la compania aeriană la compania aeriană, astfel încât să citiți cu atenție toate pozițiile de lucru.
  • Imaginea intitulată devine un agent de poartă al companiei aeriene Pasul 5
    2. Asigurați-vă că puteți ridica obiectele grele. Uneori veți ajuta clienții să transporte bagajele pe scale sau curele de transport. Bagajele pot depăși 50 de lire sterline, astfel încât să vă asigurați că sănătatea și rezistența dvs. sunt pregătite pentru ridicarea acelei mari greutăți.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de poartă al companiei aeriene Pasul 6
    3. Aflați abilitățile de servicii pentru clienți. Ca agent de poartă al companiei aeriene, este posibil să trebuiască să vă ocupați de clienții supărați pe o serie de aspecte legate de zborurile, informațiile despre bagaje și bilete. Dacă nu aveți multă experiență de serviciu pentru clienți, citit Despre modalități de a extinde aceste abilități. Faceți următoarele pentru a obține o înțelegere și mai mare a ceea ce va fi rolul dvs. de serviciu pentru clienți:
  • Mergeți la aeroportul dvs. local și urmăriți schimburile dintre client și agentul de serviciu de bilete. Jot jos orice note pe care o găsiți utile și observați ceea ce agentul are într-o situație stresantă.
  • Dacă călătoriți cu avionul, observați agentul de poartă la poarta în timp ce așteptați zborul spre bord. Uită-te îndeaproape la orice interacțiune pe care o au cu pasagerii și dacă sunt liberi, du-te întrebați pentru orice sfaturi în poziție.
  • Roleplay cu prietenii dvs. Unii interacțiuni ale agentului de poarta pentru clienți.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de poartă al companiei aeriene Pasul 7
    4. Fiți pregătiți să lucrați ore neregulate. Multe companii aeriene rulează pe un ceas, 365 de zile și un an de lucru. Un agent de poartă al companiei aeriene poate fi obligat să lucreze schimbări ciudate, inclusiv nopți târzii, dimineața devreme, weekend-uri și sărbători.
  • Partea 3 din 3:
    Obținerea locului de muncă al agentului de porți al companiei aeriene
    1. Imaginea intitulată devine un agent de poartă al companiei aeriene Pasul 8
    1. Aplicați pentru slujbă. Unele companii aeriene vă permit să solicitați locurile de muncă direct pe site-urile lor. Alte companii aeriene pot prefera să trimită o aplicație și o CV-ul sau să le dați la aeroportul local. Iată câteva sfaturi pentru aplicație proces:
    • Asigurați-vă că ați făcut-o relua este alimentată ca fiind cea mai bună poate fi la poziția agentului de porți ale companiei aeriene.
    • Dacă aplicați personal, fiți respectuos și îmbrăcați într-o ocazional afaceri manieră.
    • Să vă transmită experiența și interesele dvs. în mod clar în dvs scrisoare de intenție.
  • Imaginea intitulată devine un agent de poartă al companiei aeriene Pasul 9
    2. Pregătiți-vă pentru interviul dvs. Inainte de interviu Aflați tot ce puteți despre compania aeriană și poziția specifică. Fiți pregătiți să răspundeți la întrebări despre tranzacționarea cu clienții supărați de întârzierile, zborurile înclinate sau bagajele pierdute. De asemenea, au răspunsuri pregătite pentru următoarele întrebări ample:
  • Ce te face să te intereseze de această poziție?
  • care sunt punctele tale forte?
  • Care sunt slăbiciunile tale?
  • Explicați un moment în care a trebuit să utilizați abilitățile de servicii pentru clienți.
  • Imaginea intitulată devine un agent de poartă al companiei aeriene Pasul 10
    3. Completați un program de instruire. După ce ați fost angajat ca agent de poartă, va trebui să finalizați un program de instruire pregătit de compania dvs. aeriană care vă învață specificul de a fi un agent de poartă al companiei aeriene pentru angajatorul dvs. De asemenea, este posibil să aveți nevoie să faceți o pregătire suplimentară pregătită de FAA și de Aeroportul Local. Când ați finalizat cu succes programul de antrenament, veți fi pregătiți pentru prima dvs. zi la poartă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar