Cum să creați o societate secretă

Ați vrut vreodată să fiți într-un club exclusivist, dar niciodată nu este cunoscut de niciunul?Doriți să fiți priviți ca fiind chic și sofisticat?Începeți o societate secretă cu prietenii dvs!

Pași

Exemplu de documente club

Programul Social Secret Secret

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Exemplu Secret Society Declarație de misiune

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Problema ceremoniei de inducție a societății secrete

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Metoda 1 din 1:
Crearea propriei societăți secrete
  1. Imaginea intitulată Creați o societate secretă Pasul 1
1. Creați un secret sau o misiune secretă. O societate secretă trebuie să aibă ceva de protejat.
  • Imaginea intitulată Creați o societate secretă Pasul 2
    2. Citiți câteva cărți asemănătoare clicurilor, cum ar fi seria Clique de Lisi Harrison, pentru unele informații de fundal, deși, poate nu înseamnă așa că au fost. Obțineți orice număr de prieteni pentru a citi aceste cărți.Vorbiți privat cu unul dintre cei mai apropiați prieteni pe care îi știți că va iubi ideea de a începe o societate secretă.
  • Imaginea intitulată Creați o societate secretă Pasul 3
    3. Gândiți-vă la un nume.Tu și cel mai apropiat prietenul tău ar trebui să discute despre ce ar trebui să fie numită societatea dvs. secretă. De asemenea, discutați despre cine veți induce.Amintiți-vă, chiar dacă aveți un grup mare de prieteni foarte buni, nu toate sunt materiale ale societății secrete.Ei nu vor afla, deoarece este o societate secretă.
  • Imaginea intitulată Creați o societate secretă Pasul 4
    4. Efectuați o inițiere adecvată pentru dvs. și prietenul cel mai apropiat.Acest lucru ar trebui făcut înainte de a iniția pe alții.În acest fel, sunteți sigur că ați venit cu o idee bună.Inițierea este una dintre cele mai importante părți ale societății. Trebuie să fie ceva ce nici unul dintre voi nu ar face în mod normal. Iluminarea lumânărilor stabilește un ton serios și oficial, care este întotdeauna bun.Numele secrete sunt distractiv de a avea.
  • Imaginea intitulată Creați o societate secretă Pasul 5
    5. Aflați ce face societatea dvs. Trebuie să existe reguli. Setați un program pentru lucruri distractive pe care le puteți face, eu.E. Dressing la fel în anumite zile sau având ritualuri lunare. Se distrează cu ea.Este vorba despre creativitatea voastră.Buletinele de știri sunt comune. Ar putea fi distractiv să postați mesaje misterioase într-o parte din școala dvs. Toată lumea o vede, dar foarte puțini știu ce înseamnă.
  • Imaginea intitulată Creați o societate secretă Pasul 6
    6. Găsiți membri potențiali. Subtil picătură ceva legat de secretul tău într-o conversație cu un prieten pentru a afla cum se simt despre asta. Asigurați-vă că nu există posibilitatea să vă trădeze vreodată, asigurați-vă că vor fi bine cu regulile. Nu menționați societatea voastră secretă până când nu sunteți absolut sigur că pot fi complet de încredere. Dacă vă trădează, societatea voastră secretă nu mai este așa de secretă!
  • Imaginea intitulată Creați o societate secretă Pasul 7
    7. Induceți membrii dvs. Invitați-vă prietenii la un somn și apoi primiți-l pe ele.Ei vor fi surprinși și încântați și încântați, deoarece sunt speciali.
  • Imaginea intitulată Creați o societate secretă Pasul 8
    8. Un lucru important în societățile secrete este să se întâlnească în secret, adică întâlnirea într-un loc nou de fiecare dată sau au acces la o cameră secretă undeva. Ați putea chiar să vă dați seama de un timp pentru a discuta online.
  • Imaginea intitulată Creați o societate secretă Pasul 9
    9. Face un cod de îmbrăcăminte. Cele mai mici societăți secrete folosesc hainele în timp ce cele mari, cum ar fi francmasonii, au șorțuri complexe.
  • Imaginea intitulată Creați o societate secretă Pasul 10
    10. Păstrați liniștit și distrați-vă. Prietenii tăi și vei fi chiar mai aproape decât oricând.
  • Imaginea intitulată Creați o societate secretă Pasul 11
    11. Inițiați bine pentru a face oamenii în societate. Într-o școală, inițiază cei mai străluciți și entuziaști studenți care par a fi ca materialul de clique, și vor motiva și îi vor inspira pe alții. Dar nu vrei să ai prea mulți membri. Cei mai mulți membri, cu atât este mai puțin secret. Cinci până la zece ar trebui să fie bune.
  • Imaginea intitulată Creați o societate secretă Pasul 12
    12. La început, fii prietenos, dar nu dezvăluie secretele centrale ale societății tale. După trecerea timpului, începeți încet să dezvăluie secretele la noi inducte. La urma urmei, nu vrei să le spui imediat secretul, pentru că dacă le blacă altora? Nu vrei asta.
  • Imaginea intitulată Creați o societate secretă Pasul 13
    13. Trebuie să existe o modalitate de a scăpa de cineva dacă devin rău pentru grup sau de a începe să vorbească - cum ar fi blabbing secretul societății. Dacă o fac, pretinde că nu a fost niciodată secretul, dar a creat imediat un nou secret. Pune acest lucru în reguli.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Ați putea decide să lăsați note într-un anumit loc undeva toți mergeți. Aceasta se numește o picătură moartă. Locurile bune ar putea fi într-o carte niciodată în bibliotecă sau sub un ascuțit de creion. Ar trebui să fie un loc unde oamenii nu vor căuta de obicei.
  • Să creeze ranguri ca master sau membru nou și cu cele mai mari persoanele clasifică mai multe privilegii pe care le au.
  • Un loc foarte bun pentru ca întâlnirile dvs. de cluburi să fie în biblioteca școlii dvs. Alegeți un colț mic și aveți întâlnirile dvs. acolo. Doar asigurați-vă că păstrați liniște, pentru a nu atrage atenția!
  • Dacă vreunul dintre prietenii dvs. se înfurie foarte des sau pare ca niște guri mari, nu le spuneți.
  • Creați coduri secrete pe care numai tu le cunoști.
  • Dacă nu știi unde să o ai, un loc bun este casa prietenului tău sau casa ta. De asemenea, puteți găsi un restaurant sau un loc pentru a vă întâlni. De asemenea, va ajuta dacă cineva din societatea secretă este și în clasa ta.
  • Spuneți-le tuturor, cu excepția oamenilor că nu aveți încredere, astfel încât ei cunoșteau secretul dvs.
  • Creați o strângere de mână secretă.
  • Avertizări

    Ștergeți istoricul, astfel încât nimeni să nu găsească această pagină web.
  • Dacă faceți greșeala de a alege oamenii răi - Clique populară, Jocks, Control Freaks, cei care au o agendă personală, cum ar fi concurența și mândria etc., Fiți pregătiți să vă ocupați de oameni în care nu puteți avea încredere. Ei o vor folosi ca o platformă competitivă, iar atunci când o fac, puteți paria că nu își vor ține gura închisă.
  • Dacă aveți un buletin informativ, aveți grijă! Oamenii de la școală sau mai rău ar putea afla!
  • Asigurați-vă că rămâneți în lege atunci când efectuați acești pași.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar