Cum să devii un agent de asigurare de viață

Deși o provocare, o carieră de vânzare de viață vă oferă șansa de a câștiga dolari de top într-o industrie rezistentă la recesiune. În plus, agenții acumulează alte beneficii, cum ar fi satisfacția personală pe care o simt atunci când livrează o verificare unei familii care tocmai a pierdut unul iubit. Cu antrenamentul și experiența potrivită, și prin perseverență, puteți deveni un agent de asigurare de viață și puteți experimenta această satisfacție pentru dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea educației și formării corecte
  1. Imaginea intitulată deveni un agent de asigurare de viață Pasul 1
1. Câștigați o diplomă de colegiu de 4 ani într-un domeniu relevant. Deși majoritatea agențiilor de asigurări de viață nu au o cerință formală de educație, mulți preferă să angajeze absolvenți de colegiu. Luați în considerare câștigarea unei grade într-un domeniu relevant pentru a vă face un candidat mai competitiv de locuri de muncă.
  • Exemple de domenii relevante pentru a câștiga o diplomă în ar putea include marketing, afaceri sau management.
  • Orice grad sau certificare care arată că sunteți familiarizat cu principiile de marketing, de afaceri și de finanțe vă va face un candidat mai competitiv și calificat.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de asigurare de viață Pasul 2
    2. Determinați dacă trebuie să luați un curs de formare pre-licențiere. Majoritatea statelor necesită agenți de asigurări de viață să fi finalizat un curs de formare pre-licențiere. Aflați despre cerințele de licențiere și educație ale statului dvs. prin contactarea departamentului guvernamental de stat relevant (E.G., Departamentul de Asigurări).
  • Aflați dacă trebuie să completați un număr minim de ore de instruire în domenii precum asigurarea de viață și asigurarea de sănătate și întrebați dacă statul dvs. are o listă de furnizori autorizați de educație de asigurări de viață pe care trebuie să le completați.
  • Întrebați despre cerințele continue de educație. De exemplu, cât de des trebuie să vă reînnoiți licența și ce cursuri trebuie să completați înainte de reînnoire?
  • Imaginea intitulată deveni un agent de asigurare de viață Pasul 3
    3. Înregistrați-vă și completați un curs de formare pre-licențiere, dacă este necesar. Dacă statul dvs. o cere, înregistrați-vă pentru un curs de formare pre-licențiere și completați-l. Asigurați-vă că ați finalizat cursul cu un furnizor de educație aprobat de stat.
  • Majoritatea statelor, cum ar fi Nebraska și California, vor posta toate informațiile relevante despre cerințele cursului, inclusiv o listă de furnizori pre-aprobări, pe site-ul lor de asigurare.
  • Agenții ar fi, de obicei, trebuie să completeze 20 de ore de curs de formare, 7.5 ore din care trebuie să fie în persoană. Un curs tipic poate costa între 100 și 200 de dolari.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de asigurare de viață Pasul 4
    4. Luați examenul de licențiere de asigurări de stat. După ce ați terminat cursul de antrenament, aplicați pentru a lua examenul de licențiere cu Departamentul de Asigurări al statului. Vă puteți înregistra pentru a lua examenul online sau prin telefon, dar trebuie să luați examenul în persoană la un centru oficial de testare.
  • Rețineți că unele state solicită, de asemenea, solicitanților de licență să fie sponsorizată de un angajator. Verificați restricțiile și liniile directoare ale statului înainte de a aplica pentru a lua examenul.
  • Examenul va testa cunoștințele generale de politici, legile de stat privind asigurările și cunoștințele generale despre conceptele și termenii de asigurare. Solicitați o listă a ajutoarelor de studiu recomandate de la Agenție care gestionează licențierea și educația pentru agenții de asigurări pentru a vă ajuta să treceți examenul.
  • Testul poate fi finalizat în 1 zi de zi cu mai multe ore și veți fi taxat cu o taxă mică de comoditate pentru a efectua testul în centrul de testare.
  • Partea 2 din 3:
    Câștigând o experiență relevantă
    1. Imaginea intitulată deveni un agent de asigurare de viață Pasul 5
    1. Construi experiență care se referă la a fi un agent de asigurare de viață. Cele mai multe companii de asigurări își antrenează noii agenți și, prin urmare, nu necesită, de obicei, o experiență prealabilă a industriei. Cu toate acestea, având experiență în tipuri similare de locuri de muncă vă va consolida cererea și vă va face să ieșiți din competiție.
    • De exemplu, s-ar putea să dezvoltați abilități relevante, inclusiv abilități de comunicare, personalitate și perseverență, lucrand ca un vânzător de mașini uzate.
    • Agenții de asigurare de viață se întâlnesc cu oameni din toate domeniile vieții și în diferite state emoționale, inclusiv imediat după moartea unui iubit. Luați în considerare voluntariatul la un hospice pentru a obține o experiență utilă în acest domeniu de comunicare interpersonală.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de asigurare de viață Pasul 6
    2
    Voluntar în comunitatea dvs. Succesul ca agent de asigurare de viață depinde parțial de efectuarea de conexiuni în cadrul comunității dvs. Angajați în activitatea comunității și voluntariatul în zona dvs. pentru a promova aceste conexiuni, precum și pentru a vă îmbunătăți abilitățile de comunicare interpersonală.
  • Deoarece agenții de asigurare de viață lucrează adesea cu vârstnicii și bolnavii, consideră că voluntariatul într-un hospice sau la vârstnici acasă. Acest lucru vă va ajuta să deveniți mai confortabil cu conversațiile despre mortalitate și să dezvoltați abilitățile de comunicare pe care veți avea nevoie pentru a vinde asigurarea de viață.
  • Voluntar cu o organizație care merge la ușă la ușă sau discuții cu oamenii de pe stradă pentru a vă ajuta să depășiți orice temeri persistente ale vorbitorilor publice sau apropiați de străini.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de asigurare de viață Pasul 7
    3. Căutați oportunități de instruire cu companiile de asigurări. Să ia o poziție administrativă sau de formare la o companie de asigurări și să caute oportunități de a vă deplasa pe scară. Acest lucru vă poate ajuta să obțineți intrarea într-o singură companie într-un mod extraordinar.
  • Contactați companiile de asigurări direct pentru a afla despre aceste oportunități. De asemenea, trebuie să verificați periodic site-ul web al companiei, deoarece pot posta deschideri pentru cursanți sau alți angajați la nivel de intrare acolo.
  • Încercați să vă angajați ca agent potențial de către un asigurător care oferă instruirii de locuri de muncă și vă compensează în timpul perioadei de instruire. Deși majoritatea solicitanților nu o fac niciodată pe parcursul etapelor de screening, cei care sunt acceptați într-un program de formare al unei companii primesc o mare experiență și sprijin financiar în timp ce își învață comerțul lor.
  • Partea 3 din 3:
    Găsirea unui loc de muncă ca agent de asigurări
    1. Imaginea intitulată deveni un agent de asigurare de viață Pasul 8
    1. Agenții de cercetare și companii cu care ați putea dori să lucrați. Înainte de a trimite cererea dvs., determinați ce agenții sunt cele mai potrivite pentru dvs. (e.G., Sunt într-o locație bună, oferă beneficii competitive angajaților etc.). De asemenea, verificați pentru a vă asigura că respectați calificările de angajare pentru fiecare companie.
    • De exemplu, multe companii au cerințe suplimentare pentru candidații de locuri de muncă sau pentru agenții de urmat după ce au fost angajați. Asigurați-vă că sunteți conștienți de orice responsabilități suplimentare, anumite companii locului pe agenții lor de asigurări.
    • Unele agenții vă vor angaja înainte de a vă obține licența. Luați în considerare aplicarea acestor companii înainte de a vă lua examenul de licențiere pentru a obține un salt de pornire a carierei dvs.
    • Pentru a afla mai multe despre pedigrees-urile companiilor, vizitați site-urile de evaluare a companiei de asigurări pentru Moody`s și Standard & Poor`s. Companiile cu un rating mai mic de "A" tind să aibă mai multe plângeri împotriva lor și nu pot fi bune pentru tine de a lucra.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de asigurare de viață Pasul 9
    2
    Puneți împreună un CV competitiv. CV-ul pe care îl trimiteți ca parte a cererii dvs. ar trebui să evidențieze toate calitățile pe care le posedați care vă vor face un agent de asigurare de viață mai bun. Aceste calități includ persistență, un spirit antreprenorial și fiind un auto-starter.
  • Dacă v-ați stabilit vreodată propria afacere sau avansată afacerea altcuiva într-un mod semnificativ, includeți acest lucru pe CV-ul dvs. ca reflexiv al spiritului antreprenorial.
  • Orice loc de muncă, realizări educaționale sau altă realizare în fața obstacolelor considerabile ar trebui incluse pe CV-ul dvs. pentru a vă prezenta persistența și perseverența. Acestea sunt atât calități absolut necesare într-un agent de asigurare de viață.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de asigurare de viață Pasul 10
    3. Aplicați la o gamă largă de companii. Ar trebui să aplicați la cât mai multe companii pe cât puteți pentru cea mai bună șansă de a asigura un loc de muncă. Cu cât mai multe aplicații pe care le aveți afară, cu atât mai bine sunt cotele dvs. de a primi o ofertă de muncă stelară la o companie pe care o bucurați de lucru la.
  • Contact Transportatori de asigurare și brokerajuri pentru informații despre oportunitățile de angajare dacă nu au postări active. Ei ar putea dori totuși să vă angajeze chiar dacă nu încearcă să găsească noi angajați chiar acum.
  • Utilizați site-uri de căutare online de locuri de muncă cum ar fi Monster.com și craigslist să caute deschideri de locuri de muncă în zona dvs.
  • De asemenea, trebuie să postați CV-ul dvs. la site-urile de căutare candidate precum LinkedIn sau Ziprecruiter. O companie vă poate contacta pentru a vă oferi un loc de muncă!
  • Imaginea intitulată deveni un agent de asigurare de viață Pasul 11
    4. Urmăriți aplicația dvs. Urmărirea aplicației dvs. cu un apel telefonic este o modalitate bună de a demonstra tenacitatea dvs. De fapt, multe companii nu vor lua în considerare nici măcar angajarea unui agent potențial dacă nu sună la cererea lor.
  • În apelul telefonic, mulțumesc angajatorului pentru examinare, oferiți-vă să furnizați informații suplimentare care ar putea fi utile în decizia lor de angajare și asigurați-vă că ați lăsat un număr de telefon pe care îl pot ajunge la dvs.
  • Efectuați apeluri telefonice de urmărire săptămânal până când auziți un răspuns într-un fel sau altul despre aplicația dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un agent de asigurare de viață Pasul 12
    5. Demonstrează tenacitatea și spiritul antreprenorial în interviu. Acestea sunt cei mai importanți factori pe care companiile le caută în agenți potențiali. Vorbiți calitățile persistente și antreprenoriale în interviu și clarificați că nu sunteți tipul care renunță la sarcini dificile cu ușurință.
  • De exemplu, ați putea relaționa o poveste despre o experiență din viața voastră (e.G., Pornirea propriei afaceri) în cazul în care ați fost tenace în fața obstacolelor dificile și ați refuzat să renunțați la obiectivele dvs. Narațiunile personale sunt foarte convingătoare și vor ajuta intervievatorul să aibă un sentiment de cine sunteți mai degrabă individ decât o cerere.
  • Descrierea experienței dvs. care rulează o afacere ar fi, de asemenea, o modalitate bună de a demonstra spiritul antreprenorial.
  • Unele dintre calitățile cheie pentru a sublinia în interviul dvs. includ persistența, concentrarea, curajul și o adevărată pasiune pentru a ajuta oamenii. Dincolo de a fi un agent de vânzări, un agent de asigurări de viață este, de asemenea, cineva care are grijă de ceea ce este în interesul clientului lor.
  • Agenții de asigurare de viață bună se vor confrunta cu o mulțime de respingere în munca lor și de multe ori trebuie să iasă din zona lor de confort pentru a face vânzări. În timpul interviului, discutați despre cât de optimist și curajos sunteți ca o persoană care vă demonstrează capacitatea de a rămâne cu locul de muncă dacă sunteți angajat.
  • sfaturi

    În timp ce sunteți tânăr, puteți cere firmei de asigurări locale dacă ați putea lucra doar pentru experiență. Nu trebuie să fie nimic mare, doar lucruri simple, cum ar fi hârtiile de mărunțire, copierea fișierelor, obținerea de cafea, etc. Acest lucru vă va oferi o experiență și ați putea pune-o pe CV-ul dvs. De asemenea, vă va ajuta să cunoașteți oamenii și vor fi mai bine plasați pentru a vă sfătui și chiar vă recomandăm pentru locuri de muncă mai târziu.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar