Cum să devii agent dea

Agenții DEA lucrează pentru administrația de aplicare a drogurilor, o sucursală a guvernului federal al Statelor Unite. Agenții DEA sunt responsabili pentru aplicarea legilor pentru reducerea traficului de droguri ilegale și a substanțelor controlate în Statele Unite. Lucrarea unui agent DEA este o provocare și periculoasă, dar și plină de satisfacții. Cerințele de intrare pentru acceptare în programul de formare a agentului DEA sunt numeroase și riguroase. Procesul de aplicare cuprinde mai multe faze, este foarte competitiv și poate dura până la 1 an pentru a finaliza. Iată câteva sfaturi și sugestii utile despre cum să devii agent DEA.

Pași

Partea 1 din 3:
Măsurarea în sus
  1. Imaginea intitulată deveni un agent DEA Pasul 1
1. Știți ce intrați. Dacă faceți o căutare în profunzime a netului, citiți despre subiecte, fiți încrezători și încercați să fiți pregătiți prin instruire / lucrul la dvs. (mental și fizic). Veți găsi că numărul unu pe care fiecare site îl va spune este că trebuie să vă gândiți serios la această cale de carieră. Este periculos. Este obositoare mental și fizic. Este chiar definiția dificilă. Este intensă. Ar putea fi fatală. Nu este un episod de rupere rău.
  • Veți avea de-a face cu oameni foarte periculoși și substanțe chimice foarte periculoase în circumstanțe foarte periculoase. Ar trebui să știți ce fac acești oameni, ceea ce fac de-a face ceea ce fac drogurile oamenilor, sentințe de închisoare și prețuri și bine totul despre sistem. Acesta va testa prowessa fizică și agilitatea dvs. mentală. Nu va fi plin de farmec. La sfârșitul zilei, veți fi pin pentru zilele de răsturnare a burgerilor. Acest lucru nu este pentru cei slabi de inimă.
  • Imaginea intitulată deveni un agent DEA Pasul 2
    2. Să fie cetățean american cu vârste cuprinse între 21 și 36 de ani la momentul aplicării. Singura excepție este dacă lucrați deja într-un mediu de lucru similar cu o agenție similară și ați început la o vârstă mai mică.
  • Trebuie să aveți o licență de conducere valabilă la momentul cererii.
  • Imaginea intitulată deveni un agent DEA Pasul 3
    3. Fi dispus să se miște. O condiție de angajare este că sunteți dispus să mergeți oriunde vă spun să mergeți. Cel mai bine este să realizăm acest lucru acum. Șansele de a obține postate exact unde doriți să fiți subțiri la nici unul. Dacă chiar vrei să fii agent DEA, te duci acolo unde vrei să mergi.
  • Imaginea intitulată deveni un agent DEA Pasul 4
    4. Mergi la facultate. Deși nu este necesară o diplomă de licență, este foarte sfătuit. Dacă nu aveți una, va trebui să petreceți anii de a obține experiența care efectuează narcotice / investigații legate de droguri, supraveghere de lucru, persoane de arestare suspectate de încălcări legate de droguri și de organizare a dovezilor. Dacă nu ți-ai petrecut după-amiaza duminicală, făcând asta, o diplomă de care ai nevoie.
  • Diploma de licență ar fi cea mai bună servită în finanțe, contabilitate, tehnologie de calculator, inginerie sau o limbă străină. Cu toate acestea, gradele în justiția penală sau știința poliției vor fi, de asemenea, primite bine. Media punctului dvs. de clasă (GPA) ar trebui să fie 2.95 sau mai mare, indiferent de gradul dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un agent DEA Pasul 5
    5. Obțineți experiență de aplicare a legii. Majoritatea agenților DEA au un anumit tip de experiență anterioară de aplicare a legii - unii polițiști, unele militare. Deși nu este necesar, cu siguranță ajută și are sens. Nici nu necesită o diplomă de colegiu și ambele căi pot fi pornite în apropierea orașului dvs. natal. Dacă nu aveți experiență și sunteți suficient de tineri pentru a începe încă, luați în considerare una dintre aceste căi înainte de a lovi Dea pentru recrutare.
  • Din nou, este posibil să fii o Dea proaspătă din colegiu fără experiență. Ambele sunt opțiuni viabile și ambele căi au avut oameni care au reușit. Este doar o alegere personală.
  • Imaginea intitulată deveni un agent DEA Pasul 6
    6. Fi în formă fizică excelentă. Unul dintre obstacolele inițiale de a deveni un agent DEA este ASV - testul de sarcină fizică. Chiar ei consideră că este riguros. Ca parte a procesului de aplicare, va trebui să treceți acest lucru. Și apoi este pe pregătire, care este și mai intensă.
  • ASV este alcătuită din UPS-uri, ședințe, împingeri, o rulare de transfer și o alergare de 2 mile. Există timp minim pentru odihnă între sarcini și trebuie să se obțină un scor minim.
  • Imaginea intitulată deveni un agent DEA Pasul 7
    7. Îndeplinesc cerințele de sănătate. Pentru a fi chiar considerat un solicitant, trebuie să fiți în starea fizică corectă. Asta înseamnă că auzul dvs. trebuie să fie neimprimat, vederea dvs. nu mai slabă de 20/40 în unu ochi, au vedere normală de culoare și să poată ridica cu ușurință cel puțin 45 de kilograme.
  • Partea 2 din 3:
    Începând procesul de aplicare
    1. Imaginea intitulată deveni un agent DEA Pasul 8
    1. Contactați biroul local Dea. O hartă a întregii națiuni și a birourilor sale pot fi găsite online. Dacă aceasta nu este o opțiune curentă, apelați (800) DEA-4288. Un agent te va duce prin elementele de bază.
    • El vă va face probabil foarte conștienți de calea carierei și de realitățile sale. Ei nu încearcă să vă descurajeze să urmărească acest lucru - încearcă să se asigure că vă aflați cu cât mai exact posibil.
  • Imaginea intitulată deveni un agent DEA Pasul 9
    2. Participă la o sesiune de orientare. Dacă îndepliniți toate cerințele la acea întâlnire inițială, numele dvs. va fi pus în jos pentru a participa la o sesiune de orientare. La această sesiune, rochie profesional și aduceți-vă ID-ul. Aici veți completa o cerere care trebuie luată în considerare pentru instruire.
  • Imaginea intitulată devine un agent DEA Pasul 10
    3. Treceți prin interviul de evaluare scrisă și orală și pe panou. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru dvs. în această parte este să respirați, să îmbrăcați conservator și profesional, să arătați că ați făcut cercetarea dvs. asupra organizației și să fiți personalizați. Acordurile de confidențialitate sunt semnate înainte de proces, astfel încât să găsiți foarte puțin detalii reale online și de la cele pe care le cereți. Doar fiți siguri că cei cu trecere chiar zero experiență.
  • Dacă sunteți în căutarea unei citiri cu adevărat științifice despre procedurile de angajare ale Dea, toate întrebările pe care le-ați putea fi răspuns în documentul pe care îl puteți găsi Aici.
  • Imaginea intitulată deveni un agent DEA Pasul 11
    4. Luați testul de droguri de urină, examinarea medicală și ASV. Aceasta este destul de simplă. Nu luați droguri, obțineți o odihnă bună și apăsați la timp. Simplu! Wahoo! Ei bine, în afară de PTT care necesită un nivel super-ridicat de fitness.
  • Am acoperit deja ceea ce va fi alcătuit din secțiunea menționată mai sus - acum este timpul să punem această pregătire pentru a practica. Dacă nu treceți acest lucru, nu veți putea continua pe BAT. Veți fi eligibili să reaplicați într-un an.
  • Imaginea intitulată deveni un agent DEA Pasul 12
    5. Spune adevărul despre examinarea poligrafică. Un test poligraf este un examen în care vă conectați la o mașină care înregistrează reacțiile corporale. Ideea este că atunci când minți, corpul tău o va arăta. Nu minți și vei trece. Nici o problemă.
  • Imaginea intitulată deveni un agent DEA Pasul 13
    6. Scor bine pe evaluările psihologice. Cele două teste în cauză sunt MMPI-2 și cel de 16 chestionar al factorului de personalitate, evaluând personalitatea și psihopatologia dvs. mic de statura MMPI vine la aproximativ 300 de întrebări, cu versiunea lungă, la 567. Inutil să spun că aceste teste își iau timpul dulce.
  • Va fi un psiholog pe personalul care vă va ajuta să clarificați răspunsurile dacă este necesar. Acestea sunt acolo pentru a ajuta și vor fi prezente și disponibile atunci când testul dvs. este procesat. Dacă doriți să vorbiți cu ei, ar dori să vă ajute.
  • Unele dintre întrebările de pe MMPI sunt drepte prost. "Adesea vedeți fantome?" este doar un exemplu. Adesea aceeași întrebare se repetă în diferite forme și se testează pentru coerență.
  • Imaginea intitulată deveni un agent DEA Pasul 14
    7. Treceți investigația de fond. Din nou - un alt pas în care dacă sunteți sincer (și înregistrarea dvs. curată), veți fi bine. Te vor întreba pentru referințe, amprente, să vă evaluați caracterul moral și reputația, întregul shebang. Dacă înregistrarea dvs. este curată (care este mai bună) și referințele dvs. verificați, aceasta nu va fi o problemă.
  • Aceasta va include obținerea de informații care se concentrează asupra istoriei personale și a educației, referințelor personale și profesionale, în plus față de istoricul dvs. de lucru.
  • Imaginea intitulată deveni un agent DEA Pasul 15
    8. Să fie aprobată la decizia finală de angajare. După ce toate aceste teste se efectuează, veți primi notă de a vă oferi sau nu să începeți să începeți instruirea în Virginia. Dacă nu primiți anunțul automat, nu vă îngrijorați. Aceste lucruri au nevoie de timp.
  • Partea 3 din 3:
    Instruirea și a fi un agent
    1. Imaginea intitulată deveni un agent DEA Pasul 16
    1. Începeți bat. Formarea agentului de bază (BAT) pentru Agenții DEA este un program intens, de 18 săptămâni, care este finalizat la facilitatea de instruire situată în Quantico, Virginia. Aceasta este de 18 săptămâni de testare mentală și puteri fizice.
    • Veți studia tehnici sub acoperire, supraveghere și arestare, tactici defensive și formare de arme de foc. În plus, veți afla elementele de bază ale scrierii rapoartelor, legea și identificarea drogurilor și recunoașterea. În afară de aspectul mental, veți fi în mod constant de formare fizică intensă.
    • Este în principiu tabără de boot. Superiorii tăi se vor rupe în tine, tăind grăsimea din carne, dacă o vei face. Dacă nu aveți perseverența și forța de a rezista la abuzul verbal și fizic, nu veți reuși. În prima lună, stagiarii scade de obicei ca muștele.
  • Imaginea intitulată deveni un agent DEA Pasul 17
    2. Obțineți misiunea dvs. Între săptămâna a 8-a și a 12-a a formării dvs., veți primi notificarea postului dvs. Nu există nici o promisiune cât timp va dura fiecare post. O sarcină poate implica transferarea în orice locație pe baza cerințelor și nevoilor operaționale ale agenției de aplicare a drogurilor.
  • Imaginea intitulată deveni un agent DEA Pasul 18
    3. Începeți să fiți un super-erou. O zi la locul de muncă va fi altceva decât plictisitor. Acesta va include cazuri de investigare care vizează prevenirea răspândirii consumului de droguri și punerea în urmă a acelor violatori în spatele barelor. Veți fi infiltrarea inelelor de droguri, confiscarea substanțelor, mărturisirea în instanță și promovarea programelor educaționale.
  • Agenții DEA vor trebui să intervieveze martorii, să colecteze dovezi și să faciliteze operațiunile de stingere atunci când sunt necesare. Finalizarea anchetei va implica rapoarte scrise, ambalarea cazurilor.
  • Imaginea intitulată deveni un agent DEA Pasul 19
    4. Muncește din greu. Veți lucra cu DTO (organizații de trafic de droguri) și cu CS "(surse confidențiale) - aka "Snitches" -- Cu privire la cazurile mari. Alte zile vei depune hârtia și stai la biroul tău frustrat pentru că te simți ca și cum ai obține nicăieri. Indiferent de ce faci, vei fi intens - uneori fizic, uneori mental, uneori amândoi.
  • Este posibil ca în cele din urmă să fiți atribuit unei sarcini într-un birou străin menținut de DEA. Au 87 de birouri străine în 63 de țări diferite. Agenții merg oriunde legile privind aplicarea drogurilor care afectează SUA trebuie să le ia. Dacă aveți o familie, luați în considerare faptul că este posibil să vi se solicită călătoriți la o notificare de clipă.
  • Imaginea intitulată deveni un agent DEA Pasul 20
    5. Coordonate cu alte autorități. În orice caz, nu veți fi singurul Kahuna mare la locul de muncă. O parte integrantă a muncii dvs. este coordonarea cu agențiile locale, de stat sau federale care au jurisdicție juridică asupra anchetei. Toți trebuie să lucrați ca o echipă pentru a face treaba.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Face copii ale tuturor. Dacă cineva la sfârșitul lor se învârte (care se întâmplă), veți putea să vă ridicați slăbiciunea. Ultimul lucru pe care îl doriți este un e-mail spunând că nu ați prezentat ceva când ați făcut-o.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar