Cum să devii o actriță fără experiență

Să fie sau să nu fie o actriță. Dacă nu există nici o îndoială în mintea voastră că este un actor este ceea ce doriți să fiți, puteți lucra pentru a face acest lucru, chiar dacă nu aveți experiență! Există o mulțime de modalități prin care vă puteți îmbunătăți șansele de a ateriza rolurile și să vă construiți CV-ul până când veți găsi o pauză mare. Pentru a vă ajuta să faceți acest lucru, am pus împreună o listă de lucruri pe care le puteți face pentru a deveni o actriță cu puțin fără experiență.

Pași

Metoda 1 din 10:
Creați un profil de acțiune online.
1. Puneți-vă la producții care caută să umple rolurile. Site-uri cum ar fi culise și reelect.com vă permite să creați un profil care să includă căile dvs., CV-ul și informațiile personale. Configurați un profil și adăugați cât mai multe informații, astfel încât potențialii agenți de turnare și directorii vă pot găsi când doresc să umple rolurile. De asemenea, puteți trimite un link către profilul dvs. la oricine ce cere acest lucru.
  • Creați-vă profilul înainte de a începe să participați la audiții sau să turnați apelurile astfel încât directorii de turnători să vă poată privi după ce vă întâlniți.
  • Alte site-uri pe care le puteți utiliza pentru a crea un profil actorie includ accesorii Actori, Playbill și Rețele de turnare.
Metoda 2 din 10:
Luați headshot-uri profesionale.
  1. Imaginea intitulată deveni o actriță fără experiență Pasul 11
1. Ele vă pot ajuta să păstrăm părțile și potențialul unui agent. Contactați un fotograf profesionist sau vizitați o afacere de fotografie pentru a afla cât de mult taxează pentru headshots. Luați câteva imagini de înaltă calitate în diferite poziții și realizarea unor fețe expresive diferite pentru a afișa gama dvs. Păstrați-vă hele într-un portofoliu fizic și digital, astfel încât să le puteți produce cu ușurință dacă aveți nevoie.
  • Nu este neobișnuit ca o audiție să vă ceară să aducă headshot-uri pentru ca director să ia în considerare.
  • Headshot-urile de mare pot fi o investiție neprețuită ca actor.
Metoda 3 din 10:
Audiție pentru piese din producțiile locale.
  1. Imaginea intitulată Deveniți o actriță fără experiență Pasul 6
1. Căutați roluri în teatrul comunitar, cluburile de teatru și filmele studențești. Check out site-ul dvs. de teatru local, precum și orice listă online pentru audiții pentru roluri în filmele studențești. Afișați la audiție la timp și dați-i cea mai bună lovitură. Chiar și rolurile mici vă pot genera experiența care poate duce la cele mai mari.
  • Check out site-ul universității locale pentru a vedea dacă au orice filme de student sau producții de teatru care dețin audiții.
  • Ați putea chiar să jucați un rol într-o producție de biserică pentru a obține o anumită experiență.
  • Căutați cluburi de dramă în zona dvs. pe care vă puteți înscrie pentru a participa la spectacolele lor.
Metoda 4 din 10:
Răspundeți la apelarea apelurilor la solurile mici.
  1. Imaginea intitulată Deveniți o actriță fără experiență Pasul 7
1. Căutați-le online sau în ziare locale. Vizitați site-urile web care găzduiește și partajează apelurile de turnare. Unele ziare locale le pot posta și ele. Aflați cum vă puteți înscrie pentru producție sau dacă există audiții pe care le puteți participa la încercarea de a ateriza un rol.
  • Apelurile de turnare pot căuta anumite tipuri de persoane. De exemplu, ați putea vedea un apel în căutarea unei femei albe de vârstă mijlocie. Deci, dacă vă potriviți factura pentru un apel de turnare, puteți să aterizați rolul!
Metoda 5 din 10:
Lucrați ca un film sau TV suplimentar.
  1. Imaginea intitulată deveni o actriță fără experiență Pasul 10
1. Vă poate ajuta să obțineți o experiență ușoară. În timp ce lucrați ca un extra poate să nu conducă neapărat la roluri suplimentare, este o modalitate excelentă de a obține experiență la un set. În plus, puteți fi plătit pentru a face acest lucru! Căutați online pentru muncă suplimentară în zona dvs. și înscrieți-vă pentru a primi informații despre producțiile pe care le puteți lucra.
Metoda 6 din 10:
Rețea cu persoane pe care le cunoașteți în industrie.
  1. Imaginea intitulată deveni o actriță fără experiență Pasul 3
1. Nu știți niciodată cine vă poate ajuta să găsiți un concert de acțiune. Dacă există evenimente care acționează în zona dvs., mergeți la ele și încercați să returnați cât de mult puteți. Ori de câte ori faceți roluri de teren, încercați să faceți legături cu oamenii cu care lucrați. Ajungeți la oamenii pe care îi întâlniți pentru a întreba despre orice roluri potențiale pe care le-ar putea cunoaște.
  • Cu cât sunteți mai implicați în comunitatea acționând, cu atât mai multe conexiuni pe care le veți face, ceea ce ar putea duce la mai multe roluri potențiale.
Metoda 7 din 10:
Obțineți un agent de actor pentru a vă ajuta să vă așezați părți.
  1. Imaginea intitulată Deveniți o actriță fără experiență Pasul 16
1. Ei vor putea să-și folosească conexiunile pentru a-ți continua cariera. Adresați-vă prietenilor Actorului sau priviți online agenții pe care credeți că ar fi o potrivire bună pentru dvs. Ajungeți la ei pentru a vedea dacă sunt interesați să vă reprezinte. Dacă sunt, probabil vor dori să înființeze o întâlnire pentru a vorbi despre a lucra împreună.
  • Deoarece agenții de actorii primesc adesea o mulțime de cereri de la actori, dacă puteți obține o trimitere de la un actor coleg, acesta vă poate ajuta să aterizați un agent.
  • Unii agenți pot fi dispuși să vă ducă ca un client, chiar dacă nu aveți experiență.
Metoda 8 din 10:
Participați la Școala de Drama pentru formarea tradițională.
  1. Imaginea intitulată Deveniți o actriță fără experiență Pasul 1
1. Veți învăța tehnici de acțiune și veți câștiga experiență acționând. Una dintre cele mai bune modalități de a deveni o actriță este de a primi o educație formală la o școală de teatru sau o universitate. Veți studia meșteșugul de a acționa, aflați despre industrie, faceți prieteni și conexiuni în afaceri și veți avea șansa de a efectua în producții care vă vor câștiga o experiență valoroasă.
  • Când absolvi, veți avea, de asemenea, o diplomă de acțiune ar putea să vă ajute să vă atingeți rolurile și potențialul unui agent.
  • Multe școli de teatru găzduiesc, de asemenea, evenimente unde puteți întâlni actori și agenți profesioniști.
Metoda 9 din 10:
Luați cursuri de acțiune pentru a învăța ambarcațiunile de pe partea laterală.
1. Căutați cursuri în zona dvs. sau online pe care vă puteți alătura. Dacă nu sunteți în stare să participați la o școală de teatru formală, nu înseamnă că nu puteți studia și de a deveni un actor mai bun. Alăturați-vă unei clase locale sau înscrieți-vă pentru unul online pe care îl puteți participa virtual. Participă la fiecare clasă și să învețe cât de mult poți să faci despre tehnici de acțiune și de afaceri de a acționa.
  • Unele clase se pot concentra pe subiecte specifice, cum ar fi "Cum de audiție pentru un rol" sau "Cum să obțineți un agent."
Metoda 10 din 10:
Citiți cărți despre actorie.
1. Aflați cum să deveniți un actor mai bun prin studierea tehnicilor. Profitați de unele dintre marile cărți care explorează istoria și tehnicile de a acționa. Aflați de la cei mai mari și citiți despre exerciții și strategii pe care le puteți utiliza pentru a vă îmbunătăți acțiunea. Puteți citi, de asemenea, cărți despre afacerea care acționează, astfel încât să vă puteți familiariza cu industria și să aflați cum funcționează totul. Te-ar putea ajuta să aterizați un concert data viitoare când ați audiție.
  • Câteva cărți mari despre actorie includ Audiție de Michael Shurtleff, Un actor se pregătește de Constantin Stanislavski, și Improvizație pentru teatru de Viola Spolin.
  • Exemple de cărți mari privind afacerea de acțiune includ Acționând ca o afacere de Brian O`Neil și Respect pentru a acționa de Uta Hagen.

sfaturi

Acceptați respingerea ca o parte total normală de a deveni actor. O mulțime de actori au fost refuzați pentru roluri înainte de a ateriza, deloc, atât de obișnuiți să nu i-am spus nici o mulțime de ori pe care o începeți și să nu vă lăsați să vă dați jos.

Avertizări

Aveți grijă de agenții care solicită bani pentru a vă reprezenta. Un agent ar trebui să facă bani numai dacă vă aduc un rol și nici un agent bun va cere taxe în avans.

Video

Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

https: // rum.maniqui-es.com / devenit-disney-canal-stele

Partajați pe rețeaua socială:
Similar