Cum să terminați diapozitivul secret al lui peach în super mario 64 ds

Diapozitivul secret al lui Peach (cunoscut și sub numele de diapozitivul secret al prințesei) este unul dintre nivelurile secrete anterioare ale Star din Super Mario 64 DS. Există două stele care pot fi obținute aici și pot fi greu de obținut la început, dar cu puțină practică, pot fi obținute cu succes.

Pași

Partea 1 din 2:
Deblocarea diapozitivului secret al lui Peach
  1. Imagine intitulată Finisarea diapozitivului secret al lui Peach în Super Mario 64 DS Pasul 1
1. Obțineți cel puțin o stea. Acesta este tot ceea ce aveți nevoie pentru a putea accesa diapozitivul secret al lui Peach. Această stea poate fi obținută prin pur și simplu în câmpul de luptă Bob-Omb (singurul curs pe care îl puteți accesa fără stele) și obțineți orice stea.
  • Imagine intitulată Finisarea diapozitivului secret al lui Peach în Super Mario 64 DS Pasul 2
    2. Știți că nu trebuie să fiți nici un caracter special pentru a accesa acest nivel. Prin urmare, dacă tocmai ați început jocul dvs. și jucați ca Yoshi, acesta este absolut bine și veți putea să jucați acest nivel ca normal.
  • Cu toate acestea, dacă aveți alte caractere deblocate, unul dintre ele poate fi folosit pentru a finaliza acest nivel, dacă doriți.
  • Imagine intitulată Finalizarea diapozitivului secret al lui Peach în Super Mario 64 DS Pasul 3
    3. Știți unde să găsiți diapozitivul secret al lui Peach. De la centrul primului etaj al castelului, conduceți scara medie. În extrema dreaptă, ar trebui să existe o ușă cu o stea galbenă pe ea, iar pe steaua galbenă, ar trebui să fie un roșu "1". Aceasta este ușa pe care doriți să o introduceți.
  • Dacă ați intrat deja în această cameră, ar trebui să intrați automat la ușă, dar dacă nu ați făcut-o, o scurtă animație va juca din caracterul dvs. folosind steaua pentru a debloca ușa, trebuie să apară un mesaj scurt și apoi veți apărea să poată intra în cameră.
  • Imagine intitulată Finalizarea diapozitivului secret al lui Peach în Super Mario 64 DS Pasul 4
    4. Aflați unde să mergeți de aici. La intrarea în cameră, trebuie să observați patru uși încuiate, trei care conțin un caracter de blocare, desemnați printr-o literă deasupra lor și una (ușa fără o literă deasupra ei) care conține o stea secretă pe care o puteți obține puțin mai târziu în joc. Ar trebui să existe și un set de uși duble în mijlocul camerei care separă cele patru uși încuiate, iar acestea conduc la camera de mini-joc, insulele Sunshine (un nivel secret Star) și ușa la nivelul pentru deblocarea Mario. De asemenea, trebuie să observați două picturi de piersici prințesă vitralii, una la dreapta și una la stânga. Veți dori să introduceți cel din dreapta dvs.
  • Partea 2 din 2:
    Finalizarea diapozitivului secret al lui Peach
    1. Imagine intitulată Finisarea diapozitivului secret al lui Peach în Super Mario 64 DS Pasul 5
    1. Știți că există două stele secrete pe care le puteți obține aici. Puteți obține unul pentru a finaliza diapozitivul în orice perioadă de timp și unul pentru finisarea diapozitivului în mai puțin de 21 de secunde.
  • Imagine intitulată Finalizarea diapozitivului secret al lui Peach în Super Mario 64 DS Pasul 6
    2. Luați în considerare faptul că faceți mai întâi o rulare uscată. Slide poate fi dificil, deoarece conține câteva răsturnări și se transformă. A face o alergare uscată vă poate ajuta să localizați exact unde sunt localizate.
  • Imagine intitulată Finalizarea diapozitivului secret al lui Peach în Super Mario 64 DS Pasul 7
    3. Obțineți prima stea secretă de a face acest lucru în jos în orice perioadă de timp. Pentru aceasta, puteți doar să alunecați diapozitivul în timp ce în mod normal, și să nu acordați prea multă atenție cronometrului. Colectați monedele de-a lungul drumului Dacă doriți, și în cele din urmă, veți ajunge la capătul diapozitivului. Odată ce ați ajuns la sfârșit, trebuie să observați o cutie de marcaj de exclamare galbenă deasupra unei platforme pătrate. Apăsați această casetă pentru a obține prima stea de diapozitive secrete!
  • Imagine intitulată Finalizarea diapozitivului secret al lui Peach în Super Mario 64 DS Pasul 8
    4. Obțineți a doua stea secretă de a face acest lucru în jos în sub 21 de secunde. Pentru această stea, cu siguranță trebuie să păstrați un ochi pe cronometru, care începe imediat ce începeți să glisați diapozitivul.
  • Nu vă faceți griji cu privire la monedele atât de mult și să vă concentrați asupra menținerii vitezei dvs. evitând să vă loviți în lucruri sau să săriți accidental.
  • Există o scurtătură pe care o puteți utiliza, deși poate avea practică să facă corect. Imediat după ce glisați în zona deschisă și chiar înainte de prima baie, săriți la stânga și peste balustradă. Sfârșitul diapozitivului ar trebui să vină în vedere și, dacă vă îndreptați perfect, ar trebui să aterizați chiar înainte de sfârșitul diapozitivului (asigurați-vă că ați ajuns la sol pentru a evita luarea deteriorării).
  • Rețineți că această stea apare pe cont propriu și nu este într-o cutie. Acesta va apărea automat dacă faceți la capătul diapozitivului în mai puțin de 21 de secunde.
  • sfaturi

    Slide secretul este, de asemenea, disponibil în mod versus mod dacă doriți să încercați cu prietenii dvs. sau să o practicați mai mult pe cont propriu (notați, cu toate acestea, că nu puteți câștiga nici un fel de vedete de joc din acest lucru, numai versus modul).
  • Există o cutie de monedă albastră care apare în zonă înainte de a începe alunecarea, iar monedele albastre vor apărea la începutul pistei. Utilizați acest lucru dacă doriți să colectați cât mai multe monede pe tot parcursul nivelului, deoarece acest lucru poate aduce într-adevăr numărul de monede, deoarece toate monedele albastre sunt în valoare de 5 monede regulate.
  • Dacă renunți la diapozitiv, nu pierdeți o viață. Veți readuce pur și simplu în centrul zonei principale a castelului, deci veți putea să vă întoarceți ușor și să încercați din nou.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Super Mario 64 DS joc
    • Orice tip de DS
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar