Cum să intrați în teatru

Fie că aspiră să acționați sau un actor care dorește să petreacă mai mult timp în lumea teatrului, există multe lucruri pe care le puteți face pentru a intra într-adevăr în teatru.

Pași

Partea 1 din 3:
Învățând să acționeze
  1. Imagine intitulată Intrați în Teatrul Pasul 1
1. A luat cursuri. Puteți găsi cele mai multe academii de acțiune online. Începeți cu o școală mică de teatru locală, cum ar fi Helen o Grady sau Danceworx. Încercați-l pentru un termen și dacă nu vă atrage, atunci înapoi. Asigurați-vă că vă puteți angaja la timp și bani pe care trebuie să o pregătiți înainte de a intra în industrie.
  • Imaginea intitulată intra în teatru Pasul 2
    2. Începeți să căutați mai departe. Dacă nu vă simțiți provocați și vă întindeți în cea mai mare, înscrieți-vă într-o academie mai exclusivă, care vă cere să audiție pentru un loc și să aveți examene și să jucați fiecare termen / semestru. Cel mai tânăr pe care îl începeți, cu atât mai bine.
  • Imaginea intitulată intra în Teatrul Pasul 3
    3. Comitere. Continuați să mergeți la aceste clase, în ciuda modului în care vă simțiți zi de zi. Asigurați-vă că învățați să vă proiectați și să îndemnați și să vă simțiți pentru diferite roluri. Asigurați-vă că sunteți învățat despre multe genuri diferite, cum ar fi comedia fizică și absurdismul. Este o idee bună să cheltuiți mai mult de un an de învățare înainte de a continua audiția.
  • Partea 2 din 3:
    Găsirea genului tău
    1. Imaginea intitulată intra în Teatrul Pasul 4
    1. Știți când sunteți gata să vă găsiți genul. Odată ce ați învățat abilitățile de bază necesare pentru a acționa, cum ar fi proiecția, expresia și limbajul corpului, precum și învățarea despre elementele de bază ale dramei: tensiune, dispoziție, loc, spațiu etc., trebuie să găsiți genul dvs. Dar cum?
  • Imaginea intitulată Intrați în Teatrul Pasul 5
    2. Asigurați-vă că știți cât mai multe genuri posibil. Unele cele populare sunt melodrama, mime, realism, absurdism și teatru muzical. Un loc bun pentru a începe cu genurile înainte de a arăta mai departe sunt cele trei categorii principale: film, joacă și teatru cinematic. De acolo, va fi mai ușor să găsești un gen.
  • Imaginea intitulată Intrați în Teatrul Pasul 6
    3. Explorați o listă scurtă de genuri preferate pe un nivel mai profund. Aruncați o privire la tutorialele YouTube și cereți instructorului dvs. să vă ajute în afara claselor de grup.
  • Imaginea intitulată intra în Teatrul Pasul 7
    4. Aflați abilitățile de bază necesare pentru genul dvs. De exemplu, dacă faceți mutați, învățați cum să sugerați un sunet fără vocea dvs. și să învățați să depășiți expresii exagerate.
  • Imaginea intitulată intra în Teatrul Pasul 8
    5. Găsiți genul dvs. preferat. Aceasta trebuie să fie cu adevărat explorată pe un nivel mai profund.
  • Partea 3 din 3:
    Ieșind acolo
    1. Imaginea intitulată Intrați în Teatrul Pasul 9
    1. Nu vă faceți griji cu privire la obținerea imediat a unui agent. Acum sunteți gata să căutați piese pentru a participa! Mulți oameni cred că singura modalitate de a începe este să obțineți un agent, dar acest lucru este cu adevărat dificil, deoarece agenții nu privesc cele mai multe aplicații fără o recomandare strălucită, etc, etc, iar grămada lor de slănină este de zece ani. Pe lângă acest lucru, o mulțime de agenții în aceste zile sunt de fapt doar înșelătorii. Așa că fii agent propriu! Cum, puteți întreba?
  • Imaginea intitulată intra în Teatrul Pasul 10
    2. Găsiți audiții la teatrele comunității locale. Aplicați pentru o audiție pentru fiecare joc care vă place aspectul - și care puteți face angajamentele de timp.
  • Imaginea intitulată intra în Teatrul Pasul 11
    3. Găsiți un monolog (și, eventual, o melodie sau o rutină de dans). Aflați acest lucru, dar nu doar liniile - ele sunt cele mai puțin importante atunci când efectuați de fapt. Concentrați-vă pe lumină și umbra, expresia, proiecția și mișcarea.
  • Imaginea intitulată intra în Teatrul Pasul 12
    4. Elimina nervii! Practicați în fața prietenilor, oglinzii sau într-un lift cu străini! Cu cât vă simțiți mai repede cu cei neconfortabili, cu atât veți face mai bine cu audiția dvs. și, eventual, performanța dvs.
  • Imaginea intitulată Intrați în Teatrul Pasul 13
    5. Fiți pregătiți să faceți tot ce spun ei. Este posibil să trebuiască să faceți o citire rece, ceea ce înseamnă a efectua un script de fragmente de zece minute după primirea acestuia și vă pot cere să vă efectuați monologul în mod diferit, vă învățați o rutină de dans sau întrebați-vă "ciudat" întrebări. Du-te cu ea! Vor să testeze și să te întindă. Este important să vă amintiți că acești oameni vor să vă arunce - sunt de partea voastră!
  • Imaginea intitulată intra în Teatrul Pasul 14
    6. Luați toate ofertele pe care le puteți. În acest stadiu, nu vă puteți permite să fiți pretențioși. În cele din urmă, este posibil să doriți să efectuați Acapt sau să apropiați de o agenție și mai devreme sau mai târziu, veți dori să ajungeți la teatrele locale din trecut. Poate o zi o vei face mare!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar