Cum să deveniți o stea de canal disney

Tone de copii sunt pasionați de a deveni actori pe canalul Disney și, uneori, este o provocare de a face acest lucru. Cu toate acestea, dacă lucrați din greu pentru a deveni un mare actor sau cântăreț, ați putea să oferiți o audiție care suflă directorii de turnare.

Pași

Metoda 1 din 3:
Dobândirea abilităților și experienței pe care Disney le caută
  1. Imaginea intitulată deveni un canal Disney Star Pasul 1
1. Înregistrează-te pentru acționând clase. Cea mai bună modalitate de a învăța tehnicile de care aveți nevoie pentru a fi actorul de calitate pe care Disney îl caută este să ia cursuri. Du-te pentru orice oportunități pe care trebuie să le luați cursuri și să vă alăturați cluburilor care să se concentreze asupra acționării. Luând cursuri de acțiune, improvizație și teatru muzical vă va ajuta să învățați abilitățile și practicile necesare.
  • Pentru a începe, înscrieți-vă la Clubul de Drama la școală.
  • Imaginea intitulată deveni un canal Disney Star Pasul 2
    2. Lua cântând Lecții. În timp ce este o stea de canal Disney este în primul rând în ceea ce privește acționarea, trebuie să puteți cânta bine. De exemplu, Raven Simone a cântat cântecul tematic pentru "Asta-i atât de corb," Chanul Disney arată că a jucat. Căutați online pentru cântând lecții în zona dvs. și asigurați-vă că mergeți cu un instructor care are recenzii bune.
  • Luați în considerare faptul că sunteți în Chorus la școală, astfel încât să puteți învăța puțin despre cântând fără a fi nevoie să plătiți pentru lecții private.
  • Imaginea intitulată deveni un canal Disney Star Pasul 3
    3. Luați cursuri de dans. În timp ce nu transporta o greutate destul de mare ca fiind capabilă să acționeze și să cânte, este necesar un nivel de bază al capacității de dans pentru a fi un canal Disney. Check out diferite studiouri de dans în zona dvs. și mergeți cu cea care oferă instrucțiuni pe cea mai largă varietate de tipuri de dans. Cu cât sunteți mai versatil ca un interpret creativ, cu atât mai bine.
  • Încercați DABBLING în balet, jazz, modern și hip-hop.
  • Luați cursuri de dans la școala dvs. dacă sunt disponibile.
  • Imaginea intitulată deveni un canal Disney Star Pasul 4
    4. Participați la concursuri de talente. Uită-te online pentru orice competiții de talente care se întâmplă în zona dvs. Înscrieți-vă și audiția pentru orice concursuri pe care le puteți. Acest lucru vă poate ajuta să vă obișnuiți cu presiunea de audiție și să vă ajutați să învățați cum să faceți cu încredere. În plus, dacă o faceți departe sau chiar câștiga o competiție, puteți deveni bine cunoscut în comunitatea dvs. și / sau deveniți observat de cineva important.
  • Imaginea intitulată deveni un canal Disney Star Pasul 5
    5. Profitați de toate oportunitățile de performanță. Obțineți la fel de confortabil cum puteți pe scenă, luând fiecare ocazie pe care trebuie să o acționați. Audiția pentru comunitate, biserică și școală piese, astfel încât să vă puteți practica abilitățile și să deveniți un interpret solid.
  • Imaginea intitulată deveni un canal Disney Star Pasul 6
    6. A portofoliu împreună. Procesul de audiție al Disney este rapid, iar directorii de turnare sunt rapizi de amatori de amatori. Dacă doriți să fiți în serios, va trebui să puneți un portofoliu împreună, care conține atât un CV profesional, cât și un headshot-uri profesionale. CV-ul dvs. ar trebui să afișeze toată experiența dvs. într-un mod organizat și atractiv, iar căștile dvs. ar trebui să fie făcute de un fotograf profesionist.
  • Dacă nu vă puteți permite un fotograf profesionist, luați în considerare solicitarea unui membru al familiei sau a unui prieten care are o cameră frumoasă pentru a vă face fotografii.
  • CV-ul dvs. ar trebui să fie doar o pagină lungă și ar trebui să vizeze cea mai recentă experiență și realizări. Nu vă faceți griji dacă aveți experiență limitată-Disney caută cele mai bune, nu cele mai aglomerate.
  • Atașați CV-ul la partea din spate a headshot-ului dvs. sau imprimați-o chiar pe partea din spate a imaginii dvs. Veți lăsa acest lucru în urmă după audiția dvs. Amintiți-vă, este cartea dvs. de apel - este modul în care vă vor aminti, așa că faceți cea mai bună reprezentare a lui "tu" Că poți.
  • Metoda 2 din 3:
    Câștigând conexiuni la canalul Disney
    1. Imaginea intitulată deveni un canal Disney Star Pasul 7
    1. Adresați-vă tutorelui dvs. să vă ajute să ajungeți la directorii de turnare. Mergeți online și căutați informațiile pentru fiecare emisiune de televiziune curentă curentă Disney. Aflați cine sunt directorii de turnare pentru fiecare spectacol și scrieți informațiile de contact. Scrieți un e-mail scurt pentru fiecare dintre unde vă prezentați și exprimați că vă place să le audiție pentru ei. Asigurați-vă că ați inclus CV-ul și headshot-urile în e-mail.
    • Corectați e-mailurile și să le citiți pe tutorele dvs. și să le trimiteți pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Deveniți un canal Disney Star Pasul 8
    2. Închiria un agent de talent. Având un agent va ajuta pe alții să vă ia în serios în același mod în care va avea un portofoliu. În plus, vă poate oferi oportunități bune pe care nu le-ați avea altfel. Agenții talentați au conexiuni în industrie, care vă pot ajuta să vă luați piciorul în ușă. De asemenea, gestionează programul dvs. de audiție, astfel încât să vă puteți concentra exclusiv pe audiții mari.
  • Încercați să semnați cu o agenție care are Disney ca client. Acest lucru vă va ajuta cu adevărat șansele de a obține o audiție cu Disney. Du-te la pro.imdb.COM / și faceți clic pe "Începeți procesul gratuit" pentru a obține un cont IMDBPRO temporar gratuit. Mergeți pe paginile Actorii Disney Canal și faceți clic pe "Vezi agenții și manageri" pentru a găsi diferite agenții care lucrează cu Disney Channel Stars. Au un tutore vă ajută să vă trimiteți prin e-mail CV-ul și headshot-urile.
  • Imaginea intitulată deveni un canal Disney Star Pasul 9
    3. Discutați cu tutorele vostru despre trecerea în California. Sediul central al canalului Disney este situat în Burbank, California. Din acest motiv, relocarea în California vă poate ajuta cu adevărat să obțineți un picior pe concurs. Dacă locuiți lângă Los Angeles, probabilitatea de a găsi un agent care este afiliată la Disney este mult mai mare. În timp ce este posibil să nu aveți prea mult de spus în locul în care locuiți, puteți să vă așezați cu gardianul dvs. și să le întrebați politicos dacă mișcarea este posibilă.
  • Încercați să spuneți ceva de genul: "Știu că este o schimbare uriașă, dar dacă ne-am mutat la Los Angeles, aș putea să iau pași mari spre visele mele acționate. Credeți că ar fi vreodată posibil să vă mutați familia acolo sau unde este aproape acolo?"
  • Multe stele de canal Disney se deplasează în Los Angeles de îndată ce primesc un rol într-un spectacol de canal Disney.
  • Metoda 3 din 3:
    Audiție pentru Disney Channel
    1. Imaginea intitulată deveni un canal Disney Star Pasul 10
    1. Audiție printr-o agenție. Un alt motiv pentru care un agent este benefic este deoarece vă poate oferi acces la audiții exclusive. Acest lucru este de obicei cel mai bun mod de audiție pentru canalul Disney, deoarece nu veți concura cu un număr mare de oameni și veți avea mai puțin să demonstrați că ați putea într-o audiție mai mare deschisă. Cereți agentului dvs. să vă aducă ocazia de audiție pe care o pot pentru Disney.
  • Imaginea intitulată Deveniți un canal Disney Star Pasul 11
    2. Mergeți la o audiție deschisă pentru canalul Disney. În același timp, directorii de casting ai canalului Disney vor călători în jurul Statelor Unite și vor avea audiții deschise de apeluri, unde poate veni cineva într-un anumit suport de vârstă și audiția. Accesați site-ul web al canalului Disney și verificați în mod regulat fila "Open Calling Call" pentru informații referitoare la viitoarele audiții deschise.
  • Imaginea intitulată deveni un canal Disney Star Pasul 12
    3. Dați un monolog comedic de 60 de secunde. Disney Canal Auditions includ de obicei cel puțin un monolog comedic de 1 minut la alegere. Practicați-vă monologul extensiv în prealabil, astfel încât să puteți juca rolul corect și exprimați emoția, în loc să citiți doar cuvintele de pe pagină. De asemenea, timpul în care nu trebuie să vă concentrați în limita de timp în timpul audiției dvs.
  • Luați în considerare solicitarea profesorului dvs. de teatru să vă ajute să selectați și să vă practicați monologul, astfel încât acțiunea dvs. să fie la fel de bună ca și pentru audiție.
  • Cereți-vă pe cineva să vă expunem monologul pentru dvs. atunci când o practicați înainte de audiție, astfel încât să vă puteți concentra complet pe acțiune.
  • Imaginea intitulată Deveniți un canal Disney Star Pasul 13
    4. Pregătiți-vă să vă prezentați abilitățile de cântări în 30-60 de secunde. Dacă aveți audiție pentru o parte care implică unele cântând, decideți pe o scurtă parte a unei melodii pentru a cânta în timpul audiției pe care credeți că vă arată cu adevărat capacitatea de cântare. Du-te cu o melodie care este adecvată vârstei și cântă o secțiune care afișează cel mai bine gama vocală. S-ar putea să nu vi se ceară să faceți acest lucru, dar este minunat să fiți pregătiți doar în cazul în care sunteți.
  • Dacă nu sunteți sigur ce melodie să cânte, adresați-vă profesorului dvs. de cântând dacă vă pot ajuta să vă decideți. De asemenea, puteți cere profesorului dvs. să vă ajute să vă perfecționați pitch-ul și tonul înainte de audiția dvs., astfel încât să fie pe punctul în timpul acesteia.
  • Imaginea intitulată deveni un canal Disney Star Pasul 14
    5. Pregătiți o rutină de dans de 30 sau 60 de secunde. Coregraful și practica o rutină de dans scurt pentru a arăta directorilor de turnare dacă aveți o audiție pentru o parte care implică atât acționarea, cât și dansul. Deși nu este posibil să vi se ceară să dansezi, având o pregătire puternică de rutină va impresiona probabil directorii de turnare dacă vă cer.
  • Este o idee bună să vă întrebați instructorul de dans pentru a vă ajuta cu coregrafia. De asemenea, puteți solicita profesorului dvs. să vă urmăriți practica și să vă ajute să lustruiți diferitele mișcări din cadrul rutinei.
  • Imaginea intitulată deveni un canal Disney Star Pasul 15
    6. Arătați-vă personalitatea. Aveți un moment scurt pentru a face o impresie asupra directorilor de turnare, deci evitați răspunsurile la un cuvânt. Încearcă să-ți pui nervozitatea deoparte și să fii tu însuți. Discutați cu directorii de turnare ca și cum ați vorbi cu prietenii dvs., astfel încât ei să poată găsi rapid ce fel de personalitate aveți.
  • Pentru a ieși afară, faceți scriptul dvs. Directorii de turnare nu doresc să vadă dacă puteți copia o stea curentă de canale Disney, vor să vadă dacă aveți ceva proaspăt pentru a aduce la Disney Channel.
  • sfaturi

    Cercetați diferite celebrități care au început pe Disney Channel, cum ar fi Lizzie McGuire și Demi Lovato, și aflați diferitele căi pe care le-au luat pentru a ajunge acolo.
  • Chiar dacă aveți una într-un milion de șanse, aceasta este încă o șansă de a lua. La urma urmei - cineva trebuie să facă parte și ar putea fi tu!
  • Așteptați respingerea și încercați să nu vă lăsați să vă dați jos sau să vă descurajați.
  • Nu doar audiția pentru Disney. Încercați și audiția pentru alte spectacole, pentru experiență și pentru a fi observat.
  • Avertizări

    Nu plătiți niciodată un agent nimic în față - se plătesc după ce ați lucrat.
  • Dacă nu sunteți mulțumit de numărul de audiții sau de rezervările pe care le obțineți, configurați o întâlnire cu agentul dvs. și discutați ce puteți face pentru a genera mai multe locuri de muncă.
  • Un gardian trebuie sa vă însoțesc în orice moment atât la audiții, cât și la setare.
  • Nu semnați niciodată un contract fără permisiunea părintelui sau a gaudității

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar