Cum să scăpați de cătușe

Dacă vă aflați într-o situație în care aveți nevoie pentru a scăpa de cătușeli, este în întregime posibil să faceți acest lucru folosind obiecte obișnuite. Cătușele au mecanisme standard de blocare care pot fi ușor deblocate cu o tastă sau shim. Folosind o tastă improvizație este un proces complicat, dar poartă un risc mai mic decât utilizarea unui șoc, care poate duce la restricții mai stricte. Zipurile au un mecanism similar de blocare ca cătușe, dar pot fi, de asemenea, rupte dacă puneți suficientă presiune și forțați-le în ele.

Pași

Metoda 1 din 3:
Scăderea cătușelor cu o cheie improvantă
  1. Imagine intitulată Escape din cătușele Pasul 1
1. Găsiți un știft Bobby, un clip de hârtie sau o bucată de sârmă. Pentru a crea o cheie improvizată, veți avea nevoie de o bucată de metal subțire, flexibilă. Uită-te în jurul tău pentru a localiza un știft Bobby, clip de hârtie sau o bucată de sârmă. Asigurați-vă că firul este suficient de puternic pentru a acționa ca o cheie.
  • Dacă utilizați un PIN Bobby, asigurați-vă că eliminați vârful din plastic dacă există unul.
  • 2. Îndreptați metalul. Dacă lucrați cu un PIN Bobby, utilizați degetul mare și arătătorul pentru a vă îndepărta cele două părți pentru a vă îndrepta. Dacă utilizați un clip de hârtie, strângeți mijlocul dintre degete pe o mână și utilizați cealaltă mână pentru ao deschide pentru a face o bucată dreaptă de sârmă. Nemodificați sau neajuns orice alt tip de fir pe care îl puteți utiliza.
  • 3. Îndoiți vârful știftului dvs. Bobby, clema de hârtie sau a firului. Țineți capătul firului de metal între cele două degete de indice. Poziționați un deget aproximativ un sfert de inch (aproximativ 0.6 cm) în jos de la vârf. Utilizați celălalt deget pentru a îndoi partea superioară a metalului într-un unghi de 90 de grade.
  • Vârful îndoit al tastei dvs. improvizate trebuie să se potrivească la jumătatea drumului în blocarea cătușe.
  • 4. Așezați vârful în gaura de chei și îndoiți metalul înapoi. Folosind degetele, simțiți-vă în jur pentru a găsi cheia de chei pe cătușe. Direcționați vârful cheii dvs. improvizate în interiorul acesteia. Odată ce ați introdus vârful până la blocare, îndoiți cheia înapoi pentru a face un alt unghi de 90 de grade.
  • Scoateți cheia pentru ao simți. Sfârșitul cheii dvs. ar trebui să fie acum într-un fel de "Z" formă.
  • 5. Inserați "cheie" în gaura. Găsiți din nou gaura cu degetele. Împingeți partea îndoită în gaură, astfel încât să se îndrepte spre brațul de blocare. Ar trebui să fie la un unghi de 90 de grade la cheie.
  • 6. Răsuciți cheia în direcții diferite. Răsuciți cheia în direcții diferite. În cele din urmă, cheia ar trebui să ridice dispozitivul de blocare interior și să faceți clic pe manșete deschise. Fi răbdător în timpul acestui proces, deoarece poate dura ceva timp.
  • Imagine intitulată Escape din cătușe Pasul 7
    7. Deblocați o blocare suplimentară pentru cătușe de blocare dublă. Cătușe de blocare dublă sunt, în esență, cătușe regulate cu un mecanism suplimentar de blocare pentru securitatea suplimentară. Pentru a ieși din acestea, inserați-vă cheia dvs. improvizată în încuietoare, îndreptați spre centrul cătușelor. Rotiți cheia până când vă simțiți un clic ușor, apoi scoateți cheia și reintroduceți-o cealaltă modalitate de a debloca mecanismul de blocare de bază.
  • Metoda 2 din 3:
    Evadați cătușele standard cu un shim
    1. Imagine intitulată Escape din cătușe Pasul 8
    1. Găsiți o bucată de metal plat. Găsiți o bucată de metal care este la fel de subțire ca un card de credit. Acest "shim" ar trebui să fie suficient de îngust pentru a se potrivi în mecanismul de blocare de pe manșete. Clipul metalic pe un stilou ar putea servi ca a "shim," de exemplu.
  • 2. Introduceți șuierul între mecanismul de blocare și dinți. Glisați-vă scufundarea în mecanismul de blocare, astfel încât să funcționeze de-a lungul dinților. În esență, lipiți în manșetă în manșetă de-a lungul jantei. Dacă mâinile tale sunt în spatele tău, simțiți-vă încet să localizați acest punct și să introduceți cu atenție shim.
  • 3. Strângeți manșeta și împingeți shimul. Cu shimul în poziție, strângeți manșeta o crestătură. Împingeți șlefuirea înainte când strângeți manșeta. Rețineți că, dacă nu reușiți să deblocați cătușele în acest fel, veți ajunge în sus, restrâns mai strâns decât înainte.
  • Dacă aveți succes, cătușele ar trebui să facă clic pe Deschidere.
  • Metoda 3 din 3:
    Evadând legăturile zipului
    1. Utilizați dinții pentru a strânge cravata de zip, apoi spargeți-o. Brațați capătul liber al legăturii zip între dinți. Trageți strângerea de plastic în sus spre dvs., strângerea cravată. Pe măsură ce îl trageți mai strâns, încercați să rupeți cravată în afară cu încheieturile.
    • Etanșeitatea ar trebui să creeze o tensiune în cravată care face mai ușor să se rupă.
  • 2. Utilizați un shim pentru a suprascrie mecanismul de blocare. Introduceți un obiect mic în bara de blocare a cravată cu fermoar. Odată ce bara de blocare este separată de încuietorile cravată de zip, ar trebui să puteți scoate cravată de mecanismul de blocare. Încercați să utilizați unghiul, un PIN mic, un card de credit sau altceva pe care îl puteți găsi.
  • Mecanismul de blocare este, în esență, o mică crestătură care sapa între piesele legăturii cu fermoar pe măsură ce îl strângeți, menținându-l securizat.
  • 3. Folosește-ți șireturile "a văzut" prin cravata de zip. Dacă mâinile tale sunt legate în fața ta și purtați pantofi cu șireturi, ajungeți în jos și dezamăgiți-i. Folosiți degetele și dinții pentru a fi în filet un pantof, deși cravată de zip. Atașați-l cu un nod la un pantof de la celălalt picior, astfel încât să se conecteze între încheietura mâinii și cravată. Ridicați-vă picioarele și loviți-vă picioarele înainte și înapoi până la dantelă "Ferăstrău" prin cravata de zip.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Avertizări

    Nu încercați să scăpați de cătușe în timp ce sunteți în custodie.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar