Cum să se ocupe de bârfe

Gossip este o sabie cu două tăișuri - la fel de distractivă cum poate fi bârfă despre alte persoane, când facem acest lucru, invităm bârfe despre noi înșine, care este rareori distractiv. Faceți o favoare serioasă pentru prietenii dvs. (și dvs.) - renunțați la obiceiul dvs. de bârfe și deveniți o persoană mai bună și mai pozitivă.

Pași

Metoda 1 din 2:
Care se ocupă de bârfe despre tine
  1. Imagine intitulată Deal cu Gossip Pasul 1
1. Învățați că cineva se răspândește zvonuri urât despre dvs., prima dvs. acțiune ar trebui să vă consultați cu prietenii dvs. apropiați. Acestea ar trebui să fie persoane pe care le cunoașteți și încredere. Spune-le faptele situației. Dacă zvonul nu este adevărat, ei vor fi siguri că vor lupta împotriva răspândirii zvonului prin împușcarea de ori de câte ori au auzit pe cineva să o aducă în sus. În cazul în care zvonul este adevărat, ei pot să-și ajute să-și oprească răspândirea prin lipirea pentru tine și să-l distrugă pe oameni care o răspândesc.
  • Un alt motiv minunat de a vă întoarce la prietenii dvs. este că vă vor face să vă simțiți că nu sunteți copleșiți. Când se pare că toată lumea pe care o cunoașteți vorbește despre dvs. în spatele dvs., vă puteți simți absolut înconjurată - prietenii buni vă vor aminti că există întotdeauna oameni care vă iubesc și vă vor respecta.
  • Imagine intitulată Deal cu Gossip Pasul 2
    2. Se confruntă direct cu sursa zvonului. Dacă știți sigur cine este responsabil pentru răspândirea unui zvon urât despre dvs., nu luați-o culcat. Când aveți o șansă, mergeți chiar la el sau la ea și spuneți că nu apreciați lucrurile medii pe care le-a spus. Rămâneți calm când faceți acest lucru - nu doriți să recurgeți la cuvintele crude pe care această persoană le are. De asemenea, nu doriți să oferiți spectatorilor impresia că zvonul este adevărat dacă nu este - dacă nu cunosc toate faptele, ei pot să-și asume un refujtal deosebit de furios înseamnă că zvonul este adevărat.
  • Spuneți ceva politicos, dar direct, cum ar fi: "Hei. Vreau să știi că nu apreciez lucrurile pe care le-ai spus despre mine. Te rog opreștete." Apoi, plecați - această persoană nu merită timpul. Ignorați orice insulte pe care le auziți când vă plimbați.
  • Uneori, persoana care a început zvonul nu a făcut-o cu intenție. Poate, de exemplu, un prieten care pur și simplu a lăsat un accident secret. În cazurile de genul acesta, este bine să vă exprimați dezamăgirea, dar ar trebui să evitați să acționați într-un mod care pare a fi răzbunător sau acuzator (ca mai sus.)
  • Imagine intitulată Deal cu Gossip Pasul 3
    3. Păstrați o imagine de sine sănătoasă. Când sunteți îngrijorat de o bucată de bârfă schimbând modul în care alții gândesc despre tine, este destul de rău. Nu lăsați bârfele să schimbe calea tu Gândiți-vă la tine! Cel mai rău lucru pe care îl puteți face este să permiteți o bucată de bârfe să devină o profeție de auto-împlinire - pentru a vă permite anxietatea să vă schimbe atitudinea sau acțiunile. Amintiți-vă că doar pentru că cineva a spus ceva despre tine nu înseamnă că este adevărat. Dacă cineva e destul de urât să răspândească bârfe despre tine, sunt cu siguranță destul de urâtă să mintă.
  • De exemplu, dacă se întâmplă să sezească oamenii vorbind despre modul în care vorbești cu o ușoară LISP, nu fi tăcut și retras pentru a evita să auzi sunetul vocii tale. Toată lumea are mici ciudați care îi fac unic - Gossiper`s "capriciu" este că este pathetic mic.
  • Imagine intitulată Deal cu Gossip Pasul 4
    4. Ignora. Bârfa este de multe ori cea mai bună abordată de Nu acordă nici o atenție la ea deloc. Majoritatea oamenilor nu cred că foarte greu despre bârfe - dacă văd că reacționați într-un mod care pare agitat sau rușinat, ei ar putea presupune că zvonul este adevărat, chiar dacă nu este. O politică bună este să reacționați la bârfe ca și cum nu vă deranjează. Când auzi că există un zvon care merge în jurul tău, pur și simplu aruncați-l cu un comentariu cum ar fi, "Heh. Ar trebui să fii destul de prost să crezi asta." Nu locuiesc pe ea. Alți oameni își vor lua indicii sociale de la dvs. Dacă acționați ca zvonul nu merită timpul tău, există o șansă bună să urmeze exemplul.
  • Când auziți bârfe despre tine, râdeți-l. Acționează ca și cum ar fi ridicol! Împărtășiți un chicot despre el! Întoarceți tabelele făcând persoana care a început zvonul cu fundul glumei - cât de hilar este că ei credeau de fapt răspândirea unui zvon duminos despre tine?
  • Imagine intitulată Deal cu Gossip Pasul 5
    5. Nu lăsați niciodată bârfa să-ți afecteze rutina. Este adevărat - dacă știți că există un zvon îngrozitor care merge în jurul dvs., poate fi greu să vă arătați fața în situații sociale. Dacă cineva a spus întregii echipe de fotbal că ai Jock Ick, de exemplu, probabil că nu așteaptă cu nerăbdare timpul în vestiar înainte de practică. Este foarte greu, dar încercați cel mai greu să nu se îndepărteze de activitățile pe care le-ați participa în mod normal. Acest lucru vă va face să vă simțiți mai izolați. În schimb, arătați lumii cât de puțin vă interesează de bârfă, fără a schimba modul în care locuiți în Cel mai mic.
  • Imagine intitulată Deal cu Gossip Pasul 6
    6. Spuneți o figură de autoritate. Dacă zvonurile urâte și bârfele sunt o problemă frecventă sau dacă cineva mi-a spus un zvon care ar putea să vă facă probleme pentru ceva ce nu ați făcut-o, discutați cu un profesor, consilier sau administrator. Acești oameni vă pot ajuta să lucrați prin această problemă - vă pot oferi sfaturi despre cum să continuați, să vă simțiți mai bine și chiar să vă dați disciplina față de oamenii care au început zvonul. Nu vă fie frică să contactați o cifră de autoritate pentru îndrumare atunci când se ocupă de zvonuri deosebit de urâte sau persistente. Aceste tipuri de persoane există pentru a vă ajuta.
  • Tu ar trebui categoric Vorbiți cu o figură de autoritate Dacă bârfa te face să simți că te vei răzbuna făcând ceva drastic, cum ar fi o luptă. Multe școli au politici de toleranță zero pentru un comportament agresiv. Nu vă expulzați peste un zvon stupid (mai ales nu dacă este neadevărat.) Intrați în legătură cu o cifră de autoritate din școala dvs. imediat.
  • Imagine intitulată Deal cu Gossip Pasul 7
    7. Stai departe de oameni care bârfe. Cea mai bună modalitate de a evita să-ți spun bârfe despre tine este să stai departe de felul de oameni care spun bârfă medie! La fel de popular sau mai răcoros, așa cum ar părea, acești oameni sunt trist și disperați. Ei nu pot avea un moment bun fără să răspândească zvonuri dureroase despre altcineva. Nu vă deranjează cu ei. Găsește prieteni care nu se bucură de rănirea oamenilor. Amintiți-vă - un prieten care vă înjunghie în spate, spunând un zvon urât nu este mult de la un prieten deloc.
  • Metoda 2 din 2:
    Care se ocupă de bârfe despre alte persoane
    1. Imagine intitulată Deal cu Gossip Pasul 8
    1. Nu treceți bârfa de-a lungul. cel mai un lucru important pe care îl puteți face atunci când auziți bârfe despre cineva este de a opri zvonul în piesele sale. Indiferent cât de suculent pare, nu merită să rănești sentimentele cuiva. Puneți-vă în pantofii acestei persoane - doriți să veniți la școală într-o zi doar pentru a afla că toată lumea vorbea despre dvs? Nu te-ar face să te simți singur și trădat? Nu treceți bârfe - dacă faceți, vă ajutați să se răspândească.
    • De asemenea, nu este o idee proastă de a încerca să convingă persoana care ți-a spus bârfa să nu mai răspândească. Dacă sunt un prieten apropiat sau o persoană bună, ați putea avea succes. Cu toate acestea, dacă sunt deja un rege sau regină de bârfe, ei nu pot asculta.
    • Să folosim un exemplu. Să spunem că un prieten vine la tine cu un secret suculent despre un copil pe care îl cunoști pe numele lui Jason - el nu a fost la școală pentru săptămâna trecută, pentru că a prins Mono să sărute Kim sub colierele! În acest caz, spunem calm așa ceva "Oh, să nu răspândim zvonuri despre el" pentru a sparge conversația.
  • Imagine intitulată Deal cu Gossip Pasul 9
    2. Nu luați bârfa ca adevărată. Nu lăsați un zvon fără bază pe care l-ați auzit să-ți afecteze comportamentul în nici un fel. Nu începeți să evitați sau să antagonizați oamenii doar pentru că ați auzit ceva rău despre ei. Unul dintre motivele pentru care bârfa poate să rănească atât de rău, deoarece poate schimba modul în care prietenii și cunoștințele lor acționează în jurul lor. Imaginați-vă, de exemplu, cum ar putea simți ca cineva să meargă pe hol la școală dacă oamenii se încarcă în șoaptă și chicotiri ca și el. Nu schimbați niciodată modul în care gândiți sau acționați despre cineva până când aveți motive să credeți că lucrurile pe care le-ați auzit sunt adevărate.
  • În exemplul nostru, nu ați lăsa zvonurile despre Jason și Kim să vă schimbe comportamentul în vreun fel. Cu siguranță nu ar evita Jason în camera de prânz sau nu ar plânge că trebuie să împărtășiți un dulap cu Kim, de exemplu!
  • Imagine intitulată Deal cu Gossip Pasul 10
    3. Nu faceți excepții pentru bârfe știi este adevarat. O mulțime de bârfe pe care le auzi sunt complet false, de obicei alcătuite de cineva care să se întoarcă la altcineva. Uneori, totuși, zvonurile sunt adevărate sau jumătate adevărate. Chiar dacă tu ești sigur că un zvon pe care îl auziți este adevărat, nu-l răspândiți. Este foarte jenant să aveți informații private în jurul școlii. Ți-ar plăcea dacă toată lumea știa ceva de informații jenante despre tine, cum ar fi, de exemplu, că aveți o erupție cutanată brută? Cu siguranta nu ar fi niciodata - nici altcineva.
  • Să spunem că știi că zvonul despre Jason este adevărat pentru că mama ta este doctorul său și ea a lăsat informații să alunece la cină noaptea trecută. Păstrați aceste informații dvs. Dacă lăsați-o să alunece, informațiile ar putea fi chiar mai dureroase lui Jason decât un zvon fals. Bârfa este încă bârfă dacă este adevărat.
  • Imagine intitulată Deal cu Gossip Pasul 11
    4. Păstrați secretele. Uneori, oamenii vor avea încredere în tine cu informații personale sensibile. Acest lucru poate fi ceva ce știu despre altcineva sau pot fi informații despre ei înșiși. Dacă cineva a avut încredere în tine cu un secret, nu spuneți niciodată nimănui fără permisiunea lor. Nu numai că este o mare încălcare a încrederii lor, este, de asemenea, o modalitate de incendiu sigură de a începe răspândirea unui zvon care poate spira cu ușurință în afara controlului. Păstrați o reputație ca prieten de încredere prin păstrarea secretelor pe care vi le-ați spus.
  • Cea mai bună modalitate de a evita să spuneți un secret este pur și simplu să vă prefaceți ignoranța - pretindeți că nu știți nimic. Este mai inteligent să faceți acest lucru decât să recunoașteți că știți un secret, dar refuzați să-i spuneți - dacă oamenii nu au fost interesați de informații înainte, promisiunea unui secret suculent îi va face probabil să încerce să lucreze la informația din partea dvs. De exemplu, dacă Kim vă spune că a primit inițial mono-ul din cel mai bun prieten al lui Jason, Stephen, nu face spune-le prietenilor tai "Am un secret, dar nu o poți ști!"
  • Imagine intitulată Deal cu Gossip Pasul 12
    5. Nu începeți niciodată să vă zvimați. Acest lucru pare a fi un non-brainer, dar este surprinzător de ușor să începeți zvonurile accidentale! Ori de câte ori spui ceva urât despre altcineva în prezența oamenilor în care nu puteți avea încredere în a păstra un secret, creați posibilitatea ca cineva să alerge sălbatic cu cuvintele tale. Fii sigur! Nu riscați să răniți sentimentele cuiva sau să vă deschideți la represalii doar pentru că ați fost liber cu cuvintele voastre. Păstrați orice cuvinte medii pentru tine - sau, dacă trebuie absolut să le împărtășiți, asigurați-vă că este cu oameni în care aveți încredere să vă păstrați gura închisă.
  • Chiar și prietenii de încredere pot purta riscuri. Ei pot, la rândul lor, să le spună altor persoane ei încredere. Pe măsură ce acest ciclu se repetă, tot mai mulți oameni vor auzi bârfa și șansa că va face calea în populația generală va crește.
  • Imagine intitulată Deal cu Gossip Pasul 13
    6. Știți când să raportați zvonuri profesorilor. Regulile de mai sus au excepții ocazionale. Când auziți un zvon care te face să crezi că oamenii sunt în pericol, ar trebui să-i spui unui părinte, profesor sau oficial administrativ cat de repede poti. Acest lucru este cu atât mai urgent dacă aveți vreun motiv să credeți că zvonul ar putea fi adevărat. De exemplu, dacă auziți un zvon că cineva a adus cuțite la școală sau dacă un prieten vă spune că el a avut gânduri să se rănească, ar trebui să spui un consilier sau un profesor imediat.
  • Încălcând încrederea cuiva prin a spune unui profesor despre ceva periculos el sau ea intenționează să facă vă poate face să vă simțiți vinovați, ca și cum ați trădat această persoană. Cu toate acestea, bunăstarea fizică a cuiva este mai importantă decât sentimentul său de încredere în tine. De fapt, în majoritatea cazurilor, este neloial nu pentru a prioritiza siguranța unui prieten.
  • sfaturi

    Dacă provoacă prea multe probleme, în loc să înflorească un secret suculent primei persoane pe care o vedeți, țineți-vă înapoi impulsul și luați o secundă pentru a gândi.
  • Amintiți-vă, dacă zvonul sa alcătuit, nu este nimic în neregulă cu tine. Somepecii pot doar bârfe pentru lovitura. Dacă nu o puteți ajuta, încercați să nu luați-o în inimă. Nu ești tu, sunt ei.
  • Dacă încă nu puteți opri bârfele continuați să încercați! Nu fi supărat cu tine însuți! La urma urmei, suntem toți oamenii cu toții avem obiceiuri proaste. Oricine poate sparge obiceiurile proaste după suficient timp și efort.
  • Amintiți-vă regula de aur: tratați pe alții așa cum doriți să fiți tratați! Nu vă răspândiți în jurul zvonurilor ca o rambursare.
  • Avertizări

    Gândește-te la ce spui. Dacă nu este adevărat, puteți răni cu adevărat sentimentele cuiva.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar