Cum să întrebați pasiunea dvs. Pentru numărul lor de telefon mobil

Solicitarea pasiunii dvs. pentru numărul lor poate părea înfricoșătoare, dar nu trebuie să fie! Dacă aveți deja un sentiment bun despre conversația pe care o aveți cu pasiunea dvs., le puteți întreba cu ușurință pentru numărul lor folosind o gamă de fraze de încredere. Dacă zdrobiți pe cineva care nu ați vorbit mai mult, există modalități de a începe o conversație cu pasiunea dvs. Există, de asemenea, modalități mai indirecte, flirtative pentru a obține numărul de crush.

Pași

Metoda 1 din 3:
Întrebându-se direct
  1. Imagine intitulată Adresați-vă zdrobiți-vă pentru numărul de telefon mobil Pasul 1
1. Zâmbet și fii încrezător. Cel mai important lucru atunci când cereți un număr este că pari entuziasmat de ideea de a vă chema zdrobirea. Practicați zâmbind și solicitați numărul de crush în oglindă înainte de a face acest lucru - acest lucru vă poate ajuta să lucrați prin nervozitatea voastră înainte de a vorbi cu ei.
  • Să apară mai încrezători, chiar dacă nu vă simțiți încrezători, zâmbiți, se ridică drept și faceți contact vizual cu pasiunea dvs. atunci când vorbiți cu ei.
  • Dacă știți în avans, veți cere pasiunea dvs. pentru numărul lor, petreceți puțin timp în timp ce vă pregătiți astfel încât să vă simțiți mai încrezători. De asemenea, puteți asculta muzică sau dansați pentru a vă fi pompat fizic și încântat.
  • Nu vă fie frică să fiți voi înșivă. Ești mai probabil să găsești succes dacă întâlnești la fel de cinstiți și autentici decât dacă pari nervos sau ca și cum ai nevoie de aprobarea crush-ului tău.
  • Imagine intitulată Adresați-vă zdrobiți-vă numărul de telefon mobil pasul 2
    2. Întrebați "Care este numărul dvs?" ca cea mai simplă abordare. Dacă o conversație merge bine, puteți cere pur și simplu zdrobirea dvs. pentru numărul lor. Acest lucru arată că sunteți interesat să discutați cu ei mai mult și sunteți încrezători că ar dori să vă dea numărul lor.
  • Aveți telefonul sau un pix și gata când întrebați - acest lucru arată că nu aveți nici o îndoială cu privire la zdrobirea dvs., oferindu-vă numărul lor.
  • Imagine intitulată Adresați-vă zdrobiți-vă numărul de telefon mobil Pasul 3
    3. Încercați "Trebuie să plec, dar aș vrea să vorbesc mai mult. Ar trebui să-mi dai numărul tău." Această abordare permite ca persoana să știe direct că doriți să le vorbiți din nou și, de asemenea, că sunteți ocupați și organizat. Aveți telefonul dvs. sau un stilou gata să-și obțină numărul rapid.
  • Textați-vă pasul imediat după ce vă faceți parte. Spune: "Eu sunt eu! Salvează numărul meu."
  • Imagine intitulată Adresați-vă zdrobiți-vă pentru numărul de telefon mobil Pasul 4
    4. Spuneți: "Să schimbăm numerele de schimb" dacă ați menționat planurile sau interesele. Această abordare funcționează cel mai bine dacă conversația sa îndreptat spre lucruri pe care le place amândoi sau un eveniment pe care amândoi ați avut-o. De exemplu, menționați o petrecere și pasiunea dvs. spune că vor să meargă, de asemenea. Puteți spune: "Să schimbăm numerele, poate că putem merge împreună."
  • Urmăriți-vă cu pasiunea dvs. în curând după această conversație prin trimiterea lor "așteaptă cu nerăbdare acea partid" sau ceva similar.
  • Imagine intitulată Adresați-vă zdrobiți-vă pentru numărul de telefon mobil Pasul 6
    5. Dați-le mai întâi numărul dvs. dacă sunteți prea nervos să vă întrebați. Spune: "Aș vrea să vă vorbesc mai mult, permiteți-mi să vă dau numărul meu."Acest lucru funcționează bine dacă zdrobirea dvs. are deja telefonul - vă puteți ține mâna după cum spuneți" permiteți-mi să vă dau numărul meu "pentru a introduce numărul dvs. în telefonul lor pentru ei.
  • Nu apucați telefonul lui Crush din mâna lor - acest lucru poate veni la fel de agresiv. Dacă zdrobirea dvs. pare reticentă în mână peste telefonul lor, așteptați ca ei să răspundă. Probabil că vor privi în jos la telefonul lor, cumpată și vă informează când sunt pregătiți pentru număr. Dacă vă apucați telefonul, s-ar putea simți amenințată sau forțată în relație.
  • Imaginea intitulată Adresați-vă zdrobiți-vă pentru numărul de telefon mobil Pasul 7
    6. Zâmbiți și spuneți "nici o problemă" dacă nu spun. Întotdeauna amintiți-vă că doriți să întâlniți pe cineva care este interesat de dvs. și dacă zdrobirea dvs. nu este, este mai bine să știți și să treceți mai departe. Nu le întrebați din nou sau încercați să le predați, să plângi sau să arătați jenat. Chiar dacă vă simțiți jenat, încercați să-l ridicați ca să nu faceți o mare afacere.
  • Încercați să nu vă faceți griji mult despre a fi respinși. Se întâmplă cu oamenii tot timpul și veți găsi în cele din urmă pe cineva care este interesat de dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Pornirea unei conversații
    1. Imagine intitulată Adresați-vă zdrobiți-vă pentru numărul de telefon mobil Pasul 8
    1. Dați-le un adevărat compliment înainte de a cere numărul lor. O modalitate excelentă de a obține atenția crush-ului este prin complimentarea lor. Spune-le că vă place ceva pe care îl poartă sau ceva ce au făcut-o, apoi spun altceva să le dea șansa de a răspunde. Dacă conversația dvs. merge bine, cereți numărul lor la sfârșitul acesteia sau data viitoare când le vedeți.
    • De exemplu, spuneți "Îmi plac foarte mult acele pantofi - fratele meu probabil că ar fi. Unde le-ai luat?"
    • Sau încercați: "Ai făcut o treabă minunată în acest proiect. Vă pot spune că ați muncit din greu pe ea. Poate îmi poți da niște indicii în public vorbind cândva."
  • Imagine intitulată Adresați-vă zdrobiți-vă pentru numărul de telefon mobil Pasul 9
    2. Cereți-i să vă ajute cu ceva, apoi cereți numărul lor. Acest lucru funcționează bine dacă vedeți pe cineva în public cu cine doriți să vorbiți. Să-i atragă atenția întrebând instrucțiuni sau să ajuți să obțineți ceva de la un raft. Încercați: "Scuzați-mă, puteți să-mi spuneți cum să ajungeți la bibliotecă?"Sau" Poți să ajungi la asta pentru mine?"După ce vă vor ajuta, le mulțumiți și încercați să începeți o altă conversație și să vă întrebați numărul lor dacă par interesați de dvs.
  • Dacă persoana vă evită sau vă ajută să vă plimbați, mulțumiți-le și apoi lăsați-i singuri. Nu urmați o persoană în public sau ar putea crede că le hărțuiți.
  • Imagine intitulată Adresați-vă zdrobiți-vă pentru numărul de telefon mobil Pasul 10
    3. Planificați o dată de studiu, astfel încât trebuie să schimbați numere. Dacă zdrobirea ta este o persoană cu care te duci la școală cu sau să lucrezi, să știi că vrei să-ți petreci mai mult timp cu ei prin aranjarea unei date de studiu. Spune: "Se pare că știți multe despre acest subiect. Doriți să veniți după școală pentru a vorbi mai mult?"
  • Dacă ei par interesați să studieze cu dvs., menționați un anumit timp și loc pentru a vă întâlni și cereți numărul lor, astfel încât să puteți rămâne în legătură cu întâlnirea.
  • Imagine intitulată Adresați-vă zdrobiți-vă pentru numărul de telefon mobil Pasul 11
    4. Invită-i să facă ceva care sunt interesați, așa că vă dau numărul lor. Dacă știți că zdrobirea dvs. joacă un anumit sport sau un instrument sau îi place un anumit tip de muzică, aduceți subiectul cu ei când le vedeți. Spune-le despre un joc sau un concert care se întâmplă și întreabă dacă ar vrea să meargă cu tine. Sau dacă nu puteți plăti biletele, invitați-i să joace sportul cu dvs., mergeți pe o plimbare cu bicicleta sau mergeți la un magazin de muzică cu dvs.
  • Dacă par interesați de ideea dvs., cereți numărul lor, astfel încât să puteți face planuri suplimentare.
  • Imagine intitulată Adresați-vă zdrobiți-vă pentru numărul de telefon mobil Pasul 12
    5. Citiți semnalele lor. Când aveți o conversație cu pasiunea dvs., este important să urmăriți semnele că sunt interesați de dvs. Dacă zâmbesc, fac contact vizual și răspundeți la întrebările cu entuziasm, acestea sunt toate semne că acestea sunt, eventual, interesate de schimbul de numere.
  • Pe de altă parte, dacă pasiunea dvs. evită contactul cu ochii, încearcă să plece sau să se uite departe de dvs. sau nu vă răspunde sau nu vă oferă răspunsuri unice, acestea sunt toate semnalele pe care acestea nu le pot fi interesate, din păcate. Nu apar disperați sau nevoiași și înapoi.
  • Metoda 3 din 3:
    Flirtează pentru a obține un număr
    1. Imagine intitulată Adresați-vă zdrobiți-vă pentru numărul de telefon mobil Pasul 13
    1. Apelați sau vă trimiteți text de la telefonul lor. Dacă ați stabilit deja un raport bun cu pasiunea dvs., puteți ajunge la telefon pentru telefonul lor atunci când îl au afară. Când faci asta, spuneți: "Vă dau numărul meu. Ar trebui să ieșim cândva: "Deci ei nu cred că încercați doar să creezi sau să fiți nosy pe telefonul lor.
    • Odată ce zdrobirea dvs. are numărul dvs., vă vor da numărul lor prin apelarea sau trimiterea textului dacă sunt interesați.
  • Imagine intitulată Adresați-vă zdrobiți-vă pentru numărul de telefon mobil Pasul 14
    2. Faceți comentarii de flacără pe social media. Facebook, Instagram, Twitter și SnapChat sunt toate modalitățile de a obține atenția crush-ului dvs. care nu sunt la fel de directe ca și solicitarea numărului lor în persoană. Trimiteți-le un prieten sau urmați cererea și începeți să vă relaxați postările. Treptat, lăsați complimente și comentarii frumoase cu privire la posturile lor pentru a stabili un raport bun.
  • Dacă zdrobirea dvs. începe să plăcească și să părăsească comentarii frumoase pe posturile dvs. de social media, este posibil să fie interesați de dvs. și puteți cere cu încredere numărul lor.
  • Lăsați-le un mesaj direct pe orice aplicație pe care ați conectat-o. Întrebați dacă ar dori să se îmbogățească în persoană cândva și, dacă da, dacă aveți numărul lor să le scrieți.
  • Imagine intitulată Adresați-vă zdrobiți-vă pentru numărul de telefon mobil Pasul 15
    3. Scrieți numărul dvs. pe un șervețel sau un card de comentariu. În cazul în care zdrobirea dvs. funcționează la un restaurant sau alt loc public, puteți să vă exprimați fistirea interesului față de acest lucru oferindu-le numărul dvs. pe un șervețel sau un card de comentariu. Asigurați-vă că vă lăsați numele cu numărul. Dacă sunt interesați, tot ce trebuie să faceți este să așteptați apelul sau textul lor.
  • Eșantionați modalități de a cere numărul lor

    Modalități subtile de a vă cere pasiunea pentru numărul lor

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Modalități evidente de a vă cere pasiunea pentru numărul lor

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Trimiteți-vă crustele

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă doriți numărul lor, abordați-le atunci când sunt singuri și sunt mult mai probabil să vă dea.
  • Solicitarea instagramului lor este mult mai ușoară. Mulți oameni sunt mai dispuși să-și dea instagramul decât numărul lor. Încă mai ai ocazia să le scrieți astfel încât să funcționeze în același mod.
  • De asemenea, puteți face același lucru dacă au Messenger doar cere numele de utilizator Messenger.
  • Este o idee bună să vă lăsați pasiunea să știe de la început că sunteți interesat să le întâlniți. În acest fel, ei nu vor înșela intențiile tale doar pentru prietenie.
  • Gândiți-vă de două ori înainte de a spune: "Pot?"Sau" este bine dacă?"Pornirea cererii dvs. pentru numărul de crush cu aceste fraze vă poate face să vă simțiți nesigură de dvs. și de șansele dvs. că obțineți numărul lor. Nu uitați să sune încrezător, chiar dacă sunteți de fapt nervos.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar