Cum de a crea un personaj animal pentru povestea ta

Știm cu toții un caracter excelent de animale când vedem unul (Simba, Scooby Doo, pisica lui Cheshire, steaua Patrick, și atât de multe altele), dar ce este vorba despre ei care le face atât de plăcute și uneori chiar relaxabile? Se apropie cu adevărat la modul în care au fost scrise. Marea personaje animale sunt minunate pentru că au personalități interesante, ciudățenii unice și motivații reale, la fel ca personajele umane fac! Acest articol vă va arăta cum să vă gândiți și să aliniați un personaj animal pentru povestea dvs. care are toate aceste lucruri. Verificați pașii de mai jos pentru a începe!

Pași

Partea 1 din 3:
Noțiuni de bază
  1. Imaginea intitulată Creați un caracter animal pentru povestea dvs. Pasul 1
1. Luați în considerare genul. Știind ce genul se potrivește cu genul tău, fi ficțiune științifică, mister, dramă etc., este o considerație importantă la crearea unui personaj animal pentru povestea dvs. Deși caracterele nu trebuie să se potrivească cu mucegaiul exact al genului, poate părea greșit sau ciudat dacă, de exemplu, animalul dvs. este un pește care trăiește în spațiul cosmic.
  • Brainstorm Ce caracteristici speciale poate avea caracterul dvs., pe baza genului. De exemplu, dacă povestea este science ficțiune cu o mulțime de scene de luptă, animalul tău ar trebui să aibă labe pentru a-și ține arma. Un șarpe ar fi, prin urmare, o alegere sensibilă, dar un câine sau o pisică ar putea funcționa bine.
  • Pentru ficțiunea istorică, puteți dori chiar să cercetați tipurile de animale, care erau populare sau prezente în acel moment. Dacă scrieți despre perioada jurasică, un dinozaur poate avea sens, dar dacă povestea dvs. este pusă în viitor, brusc, T-Rex pare să fie în afara locului, cu excepția cazului în care, desigur, aveți un dinozaur de călătorie!
  • Imagine intitulată Creați un caracter animal pentru povestea dvs. Pasul 2
    2. Înțelegeți publicul dvs. La fel de important ca și aceea de a lua în considerare genul povestii dvs., este la fel de important să înțelegeți publicul. Ceea ce poate lucra pentru o audiență, spun adulții, nu poate fi adecvată pentru alții, cum ar fi copiii.
  • Audiența dvs. ar trebui să joace un rol în determinarea posibilelor modele și detalii. Păstrați-o destul de simplă pentru copii. Nu este nevoie să includeți un personaj care este super nuanțat dacă nu faceți apel la o audiență adultă, de asemenea.
  • Imaginea intitulată Creați un caracter animal pentru povestea dvs. Pasul 3
    3. Citiți alte povestiri cu caractere de animale. În timp ce niciodată nu doriți să copiați sau plagia lucrarea altora, poate fi utilă să citiți lucrarea altora și să încercați să vă gândiți dacă funcționează sau nu acel caracter. Acest lucru vă va ajuta în cele din urmă atunci când vă creați caracterul.
  • Încercați povestiri cum ar fi Cartea Junglei, Watership în jos, Web-ul lui Charlotte, Povestea lui Despereaux, Cronicile din Narnia serie, Bunnicula, sau povestea preferată cu animale.
  • Când citiți povestea, întrebați-vă: face acest personaj? Pare real pentru mine? De ce sau de ce nu?
  • Imagine intitulată Creați un caracter animal pentru povestea dvs. Pasul 4
    4. Determinați rolul caracterului dvs. Indiferent dacă personajul animalului dvs. va fi eroul sau partea laterală, este important să determinați rolul lor în povestea dvs. În acest fel, veți putea defini și forma mai bine animalul în avans înainte.
  • Gândiți-vă la caracteristicile care definesc un animal în acest rol special. De exemplu, dacă sunt Sidekick, dar salvează întotdeauna ziua pentru erou, gândiți-vă cum acest lucru va modela personajul lor.
  • Luați în considerare dacă caracterul animalului dvs. va trăi în rândul altor animale (de exemplu, pisici războinice) sau dacă vor lucra alături de oameni (cred, frumusețea neagră). Dacă, de exemplu, personajul tău trăiește independent de oameni, ei ar putea să meargă și să vorbească și să ia alte caracteristici asemănătoare omului. Cu toate acestea, dacă există în lumea omului, rolul lor ar fi diferit dramatic, deoarece acestea ar putea avea în continuare caracteristici ale animalelor și nu ar putea să vorbească sau să poarte haine, dacă nu sunt puțin mici!
  • Partea 2 din 3:
    Crearea unei persoane
    1. Imaginea intitulată Creați un caracter animal pentru povestea dvs. Pasul 5
    1. Alegeți o privire. Bazându-se pe tot ceea ce ați determinat în pașii anteriori, este timpul să vă distrați și să alegeți cum ar trebui să pară caracterul dvs. Cum îți vei descrie caracterul tău? Luați în considerare totul, de la culoarea caracterului, la hainele și accesoriile lor.
    • Accesorii ar trebui să fie o considerație importantă. Caracterul tău este bine citit? Poate că are ochelari de citit sau un monoclu.
    • Sexul și înălțimea sunt doar o altă dinamică în crearea unei aspecte. Ia în considerare luarea unei creaturi în mod normal mici și făcându-le mari.
  • Imagine intitulată Creați un caracter animal pentru povestea dvs. Pasul 6
    2. Considera Personalitatea personajului. Gândindu-se la rolul caracterului, luați în considerare modul în care ar afecta personalitatea lor. Este personalitatea personajului tău mai mare decât viața, deoarece sunt eroul? Sunt ei timid, dar în interior curajoși?
  • Scrieți cuvintele care descriu personalitatea personajului tău. Acest lucru va veni la îndemână atunci când le va introduce publicului dvs., dar ar putea fi, de asemenea, încorporat în numele lor.
  • Încercați să alegeți trăsăturile de personalitate care sunt asociate frecvent cu acel tip de animal. De exemplu, ați putea face ca personajul pisicii să fie aloof și independent, deoarece pisicile sunt de obicei așa.
  • Imaginea intitulată Creați un caracter animal pentru povestea dvs. Pasul 7
    3. Determină calități unice. Ce face personajul animalului dvs. special? Au anumite calități, care ajută la formarea cine sunt? De exemplu, personajul dvs. poate fi capabil să citească mintea sau să zboare. Poate că sunt un math whiz sau un geniu științific.
  • Fii creativ, dar ia în considerare modul în care calitățile lor unice se leagă cu orice altceva pe care l-ai determinat deja.
  • Nu intrați în stereotipuri, deoarece care produce numai caractere plictisitoare. Depinde de tine să spargi mucegaiul și să-ți dai calitățile de caractere care îl vor îndepărta.
  • Partea 3 din 3:
    Aducându-l la viață
    1. Imagine intitulată Creați un caracter animal pentru povestea dvs. Pasul 8
    1
    Denumiți-vă personajul. Acum că este timpul să vă aducem caracterul la viață, să începeți să le dați un nume. Ele sunt, la urma urmei, o ființă unică cu propria lor personalitate, aspect și calități. Nu ar trebui să aibă un nume la fel de minunat?
    • Luați în considerare utilizarea calităților lor unice atunci când alegeți un nume (gândiți-vă, frumusețea neagră).
    • Vorbind despre frumusețea neagră, aliterația poate fi un instrument puternic atunci când vă numiți caracterul. Multe personaje iconice din lumea de desene animate, cum ar fi Mickey Mouse, Daffy Duck, etc., au făcut o bună utilizare a aliterației. Este mai puțin frecventă în literatură.
  • Imagine intitulată Creați un caracter animal pentru povestea dvs. Pasul 9
    2. Definiți obiectivele și visele personajului. O parte din aducerea caracterului vostru la viață, implică-i un viitor sau ceva de lucru. În fermă de animale Napoleon, porcul are inițial un scop de o viață mai bună pentru toate animalele, adevărata sa personalitate arată că obiectivele sale se schimbă. Obiectivele personajului își pot forma personalitatea, așa că nu pierdeți acest pas important.
  • Imagine intitulată Creați un caracter animal pentru povestea dvs. Pasul 10
    3. Dați-le o istorie. Similar cu obiectivele și visele lor, un personaj ar trebui să aibă și un trecut. Acest lucru nu numai că ajută la definirea pe cine sunt astăzi, dar oferă publicului ceva pentru a simpatiza / empatic cu.
  • Nu trebuie să locuiți pe trecutul personajului. Bambi este un bun exemplu în acest sens. În cele din urmă, trecutul său trist a ajutat să-l formeze în liderul încrezător și curajos că a devenit. Cu toate acestea, trecutul său nu era neapărat tema pe tot parcursul anului.
  • Mai mult decât orice, personajele fictive pe care le creați trebuie să vă simțiți ca niște creaturi reale și vii ale cititorilor.
  • Descrierea caracterelor de probă

    Descrierea animalelor de probă pentru cartea copiilor

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Exemplu de descriere a animalelor pentru tinerii Cartea pentru adulți

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Descrierea animalelor de probă pentru cartea de fantezie

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Nu copiați alte cărți! Plagiatul nu este doar greșit, dar nu are, de asemenea, creativitate.
  • Fi original și distrați-vă cu ea! Caracterele animalelor ar trebui să vă adaugă distracție la povestea dvs., astfel încât să vă bucurați de procesul de a le crea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar