Cum să cereți unui tip să stea afară

Indiferent dacă doriți să faceți un nou prieten sau să mergeți la o întâlnire cu pasiunea dvs., întrebându-vă că un tip să stea să pară intimidantă, dar nu trebuie să fie stresantă. Așezați-vă și întâlniți cu băieți noi este distractiv și vă permite să construiți conexiuni sociale pe care nu le-ați fi avut anterior. Planificând un eveniment casual și de a fi încrezător așa cum îl cereți să stea împreună cu dvs., puteți să-l cunoașteți cu ușurință mai bine.

Pași

Metoda 1 din 2:
Întrebându-i un tip la o întâlnire
  1. Imagine intitulată Adresați-vă unui tip să stea pasul 1
1. Găsiți ceva ce vă place amândoi faceți. Dacă vorbești deja cu tipul pe care vrei să-l stai, întreabă-l despre interesele sale. Utilizați-vă cunoștințele despre ceea ce face pentru extracurrobari sau ca hobby-uri și le încorpora în hangout dvs.
  • De exemplu, dacă îi place sport, du-te bowling sau joacă un joc de agrement dacă este posibil. Dacă îi place cărțile, să stea și să învețe împreună într-o bibliotecă sau o librărie.
  • Chiar dacă nu sunteți pe deplin interesat de hobby-urile sale, deschideți-vă mintea la experiențe noi. Vă puteți găsi mai mult decât ați crezut!
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip să stea în pasul 2
    2
    Întreabă-l în persoană. Găsiți un moment privat în care nu sunteți înconjurat de alți colegi sau studenți și rămâneți relaxați și încrezător Pe măsură ce îl apropiați de el. Vorbind direct cu el, vă va arăta interesul față de legarea cu el și el vă va oferi un răspuns imediat la ofertă.
  • Întrebați-l după clasă, lucrați, sau când vă aflați unul pe altul.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip să stea pasul 3
    3. Scrieți-l dacă sunteți prea nervos să o faceți în persoană. Trimiteți un mesaj peste text sau printr-o aplicație de mesagerie. Întreabă-l dacă ar fi interesat să stea cu o întrebare deschisă pentru a-și măsura interesul, sau trimite un mesaj cu un anumit moment și data astfel încât să poată răspunde cu ușurință da sau nu.
  • De asemenea, puteți trimite un mesaj text dacă sunteți jenat să îl întrebați în timp ce alte persoane sunt în jur.
  • Trimiteți-i mesaje ca "Vrei să mergi să ia o cafea cândva?"Sau" Vrei să vii bowling cu mine în această sâmbătă?"Acest lucru îl va ajuta să vadă că sunteți interesat de legarea cu el.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip să stea pasul 4
    4. Găsiți interesul său, solicitând o întrebare deschisă. Acest lucru vă va ajuta să determinați dacă vrea să stea împreună cu dvs. la un moment dat în viitor. Dacă el spune da, asigurați-vă că urmați prin întrebarea lui când este liber, astfel încât să puteți lucra detaliile.
  • Întreabă-l întrebări cum ar fi: "Doriți să obțineți cafea cândva?"Sau folosiți declarații precum", trebuie să ne întâlnim în afara clasei / muncii în curând."
  • Puteți adăuga mai multe detalii mai specifice la întrebările dvs. cum ar fi: "Doriți să obțineți prânzul unul dintre aceste weekend?"Aceasta adaugă mai multă specificitate și urgență în timp ce încă l-au lăsat deschis.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip să stea pasul 5
    5. Spune-i exact ceea ce vrei să faci pentru a-ți ușura decizia. Să fie cât mai detaliat posibil în timp ce explicați planurile pe care doriți să le faceți cu el. Menționați timpul și zilele pe care doriți să le petreceți astfel încât să poată răspunde imediat da sau nu.
  • Întrebați ceva de genul "Vreți să luați ceva pentru a mânca la cină în această vineri?"Sau" Există un concert de luni de luni la 7. Vrei să vii cu?"
  • Conduce conversația cu planurile dvs. Solicitând unui tip dacă este liber într-o anumită zi, fără a menționa ceea ce intenționați să faceți acest lucru face greu pentru el să determine dacă este interesat.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip să stea pasul 6
    6. Nu puneți presiune asupra lui să spună da. Expresia invitației într-un mod casual, astfel încât să poată face o decizie da sau nici o decizie fără să se simtă vinovată. Presiunea unui tip în agățat ar putea să se întâlnească ca fiind nevoiaș sau disperat.
  • Nu folosiți fraze cum ar fi: "Ar însemna lumea pentru mine dacă ați venit" sau "Voi fi trist dacă spui nu."În schimb, folosiți un ton încrezător care vă arată că vă pasă, dar înțelegeți dacă nu-l poate face.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip să stea în pasul 7
    7
    Acceptați respingerea Dacă spune că nu. Ascultați cu atenție motivul pentru care spune că nu înțelegeți ce trece prin. Poate fi doar un moment ocupat în viața lui. Nu arătați trist în fața lui sau se poate simți vinovat de a vă întoarce oferta. În schimb, spune-i că amândoi ați putea încerca un alt moment pentru a păstra opțiunea deschisă.
  • Dacă încercați de mai multe ori să-l cereți să stea și spune că nu, el poate să nu fie interesat sau să fie prea ocupat și ar trebui să mergeți mai departe. Dacă vrea să-l urmărească din nou, lăsați-l să inițieze conversația.
  • Metoda 2 din 2:
    Hanging out ca prieteni
    1. Imagine intitulată Adresați-vă unui tip să stea în pasul 8
    1. Utilizați limba casuală, non-flirta în timp ce îi cere să stea afară. Nu încercați să-l cereți să stea într-un mod drăguț care să trimită mesajul greșit. Să fie direct cu ceea ce doriți să faceți în timp ce vă aflați și nu acționați disperat sau nevoiași, deoarece acest lucru ar putea fi citit greșit.
    • Întreabă-l ceva de genul "Vrei să vii cu mine să iau prânzul?"Sau" Doriți să luați o cafea joi?"În felul acesta știe ce vrei să faci și nu flirtezi cu el.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip să stea în pasul 9
    2. Invitați prieteni reciproci dacă nu doriți să trimiteți mesajul greșit. Dacă doriți să rămâneți casual, discutați cu un grup de prieteni pentru a face un eveniment mare. Acest lucru vă va ajuta să vă ușurați să vă luați împreună ca prieteni. Dacă el este timid, el poate fi mai deschis să stea cu un grup, mai degrabă decât să aibă o experiență unu-la-o singură experiență.
  • Utilizați un text sau un mesaj pentru a comunica cu ușurință unul cu celălalt și pentru a afla programul tuturor. Discutați cu tipul pe care doriți să-l petreceți în persoană, precum și prin chat-ul de grup.
  • Aveți o noapte în care jucați jocuri de bord sau ieșiți la cină împreună. Acest lucru vă permite să vă distrați și să discutați.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip să stea în pasul 10
    3. Face ceva casual într-un loc public. Căutați cafenele sau evenimente publice care au loc în zona dvs. utilizând Facebook. Dacă aceasta este prima dată când agățat-o cu el, găsiți un loc unde veți putea să organizați o conversație și să vă cunoașteți mai bine.
  • Evitați să vedeți un film, deoarece nu este un loc unde puteți vorbi.
  • Verificați cu muzeele locale pentru a vedea dacă oferă zile libere sau au vreun specialist.
  • Suspendarea la casa dvs. poate trimite mesajul greșit dacă doriți doar să fiți prieteni.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip să stea în pasul 11
    4. Spune-i că nu vrei să fie o întâlnire dacă nu primește indicii. Dacă tipul încă crede că este la o întâlnire, spuneți-i într-un mod politicos care nu își va răni sentimentele. Să fie direct cu el, așa că înțelege complet.
  • Utilizați fraze precum "Vreau doar să fiu prieteni" sau "Nu caut pe nimeni până acum", așa că nu se simte supărat.
  • Ajutor de conversație

    Solicitarea unui prieten de tip să stea platonic

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Întrebându-vă un tip pe care-l place să stea afară

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Lucruri de făcut și de a evita când întrebați un tip să stea afară

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Determinați dacă doriți să stați la fel ca prieteni sau ceva mai mult. Să fie explicit cu el când îl cereți să-și petreacă timpul cu dvs.
  • Nu vă fie frică să întrebați un tip să stea afară. El o va vedea ca fiind răcoritoare că nu trebuia să te întrebe și va ști că ești încrezător.
  • Odată ce începeți să dezvoltați o prietenie, începeți să cereți spontan să stea după clasă sau să lucrați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar