Cum să fii fericit la locul de muncă

Mulți oameni petrec peste jumătate din zilele lor de veghe la locul de muncă. Deși s-ar putea să vă uitați la locul de muncă ca pe care trebuie să-l faceți pentru a vă bucura de restul vieții, dacă faceți un scop de a vă îmbunătăți fericirea la locul de muncă, atunci întreaga dvs. viață va culege beneficiile perspectivei dvs. pozitive. Dacă găsiți o rutină zilnică care vă face mai gestionabil diminețile și zilele de lucru, atunci veți putea găsi semnificație în munca dvs. și în interacțiunile dvs. la locul de muncă în cel de-al doilea loc. Dacă doriți să știți cum să fiți fericiți la locul de muncă, vedeți pasul 1 pentru a începe.

Pași

Partea 1 din 4:
Pornirea zilei de pe piciorul drept
  1. Imaginea intitulată Fii fericit la locul de muncă Pasul 1
1. Treziți-vă cu cel puțin o oră înainte de a vă duce la muncă. Bucurați-vă de unele "pe mine" timp înainte de începerea graba. Deși somnul tău este prețios, așa este nevoia ta de ceva timp să fii singur fără să te simți copleșit. Dați-vă timp să mâncați micul dejun, citiți un pic, du-te pentru o jogging scurt sau pentru a face tot ce trebuie să faceți pentru a obține ziua a început pe piciorul drept. Nimic nu te va face să te simți mai bine decât să știi că ai făcut deja ceva pentru tine înainte de a merge prin ușa din față a locului de muncă.
  • Este posibil să trebuiască să mergeți la culcare cu o jumătate de oră mai devreme sau așa să vă obișnuiți să faceți acest lucru. Încercați să profitați la maximum de timpul dvs. după muncă, astfel încât să nu vă sfârșiți să rămâneți prea târziu pentru nici un motiv. Deși s-ar putea să fiți obosiți când veniți acasă de la serviciu, dacă vă prăbușiți și vizionați televizorul timp de ore, poate fi susceptibil de a rămâne până târziu, fără a face cu adevărat nimic pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Fii fericit la locul de muncă Pasul 4
    2. Îmbracă-te pentru succes. Când părăsiți casa care arată bine și gata de lucru, atunci sunteți bine pe calea dvs. de a avea o zi bună. Dacă lucrați într-un mediu casual sau într-un loc cu o uniformă, atunci nu este nevoie să adăugați prea multe atingeri personale în aspectul dvs., dar ar trebui să faceți duș, să vă spălați fața și părul și să arătați în general bine îngrijit. Nu numai că va arăta frumos să facă alte oameni să vă trateze cu mai mult respect, dar vă poate lăsa să vă simțiți mai încântați de a fi la locul de muncă.
  • Chiar dacă vă arătați să vă simțiți obosiți, văzându-vă că căutați pus împreună în oglindă vă poate da energia de care aveți nevoie pentru a începe ziua de pe piciorul drept.
  • Imagine intitulată 1015287 3
    3. Lăsați-vă problemele personale acasă. Deși poate fi greu să vă simțiți fericit la locul de muncă când sunteți prea ocupați să vă îngrijorați de lupta cu prietenul dvs., sănătatea mamei dvs. sau de a face o planificare de ultimă oră pentru nunta dvs., învățând să vă împingeți problemele personale deoparte Numai modul în care vă puteți simți fericit la locul de muncă. Spuneți-vă că orice probleme pe care le aveți pentru a aștepta până când munca sa terminat, dacă nu sunt într-adevăr important și mergeți despre ziua dvs. de lucru.
  • De fapt, împingând-ți problemele personale, vă poate duce să așteptăm cu nerăbdare să lucrați mai mult, pentru că o veți vedea ca un paradis de la problemele dvs., în loc de un loc care vă împiedică să le abordați.
  • Nu încercați să vă strângeți problemele personale în ziua dvs. de lucru. Efectuați apelurile telefonice și trimiteți e-mailurile pe care trebuie să le trimiteți după orele de lucru sau în timpul pauzei de prânz, dacă este necesar. Dacă încercați să vă faceți treaba în timp ce încercați să vă rezolvați problemele personale, veți fi de două ori mai stresat despre ele, deoarece veți fi nerăbdători să găsiți un timp pentru a face ambele.
  • Imaginea intitulată Fiți fericit la locul de muncă Pasul 5
    4. Ajunge la lucru cu cel puțin zece minute mai devreme. Un început răsturnat și rău va minimiza șansele de a avea o zi bună și de a vă simți fericit la locul de muncă. Dacă ajungeți la întârziere, veți simți ca și cum ați fi în urmă toată ziua și că nu aveți niciodată timp să vă prindeți. În schimb, părăsiți casa cu cel puțin 15 minute mai devreme decât ați fost sau chiar mai devreme, în funcție de momentul în care în mod normal ajunge la lucru. S-ar putea să vă gândiți că câștigi prin rulare în câteva minute târziu în fiecare zi, când, în realitate, veți scădea șansele de a fi fericit la locul de muncă.
  • Având relații pozitive cu șefii și colegii dvs. pot avea un impact mare asupra cât de fericit sunteți la locul de muncă. Dacă sunteți știut că ați arătat târziu, atunci oamenii se vor uita în jos pentru a fi un slăbiciune, iar relațiile voastre vor suferi.
  • Imaginea intitulată Fii fericit la locul de muncă Pasul 6
    5. Salutați colegii când ajungeți la muncă. Când mergeți mai întâi în ușă, asigurați-vă că ați salutat cât mai mulți dintre colegii dvs., după cum puteți să vă faceți la lucru. Veți simți instantaneu mai mult conectat la oameni și vă veți simți energia pozitivă în creștere. S-ar putea să vă simțiți stresați, s-ați grăbit, sau pur și simplu necazuri, dar izolarea dvs. nu este calea de a vă face mai încântați de muncă. În schimb, fiți prietenos când ajungeți la lucru, chiar dacă nu vă simțiți foarte prietenos.
  • Amintiți-vă acea parte despre a ajunge la muncă devreme? Un motiv pentru care ar trebui să faceți acest lucru este să aveți timp să vă conectați cu colegii dvs. un pic. Dacă ajungeți târziu, veți simți că nu aveți timp să spuneți hi pentru oameni. Dar dacă vă luați timpul, veți avea câteva minute pentru a stabili o legătură cu oamenii fără să se simtă frământată.
  • Dacă nu o salut pe oameni sau nu vă grăbiți la propriul birou, veți dezvolta o reputație de a fi antisocial, fie că este adevărat sau nu.
  • Partea 2 din 4:
    Făcându-ți munca mai ușoară
    1. Image denumită Fii fericit la locul de muncă Pasul 11
    1. Au un spațiu de lucru primitor. Asigurați-vă că vă păstrați biroul sau zona de lucru organizată și ordonată, astfel încât să știți unde este totul și nu pierdeți timpul în căutarea articolelor pierdute. Puteți avea un sistem de depozitare sau o tăvi pe biroul dvs., care vă ajută să vă organizați sarcinile în ceea ce privește ceea ce trebuie făcut astăzi, săptămâna viitoare sau până la sfârșitul lunii. Luând doar 10 minute pe zi pentru a vă menține spațiul de lucru organizat poate avea un impact mare asupra cât de fericit sunteți la locul de muncă. Vrei să te simți mângâiat, nu a fost stresat, când introduceți spațiul de lucru.
    • Personalizați-vă cabina, spațiul de lucru sau biroul. Adăugarea de plante, imagini ale prietenilor și a familiei, iar alte elemente personale duce la o satisfacție crescută de locuri de muncă, dacă este permisă. Acest lucru va face, de asemenea, spațiul dvs. de lucru să se simtă mai mult ca acasă.
  • Imaginea intitulată Fii fericit la locul de muncă Pasul 13
    2. Sarcini complete simple cât mai repede posibil. Răspundeți corespondența care pur și simplu necesită un răspuns imediat (fără nicio cercetare), returnări simple fax imediat. Apoi clasificați restul postării în "URGENT: Răspundeți până la sfârșitul săptămânii" și așa mai departe. Amintiți-vă că fiecare loc de muncă încheiat și nu amânat aduce un sentiment de realizare care duce la un sentiment de fericire la locul de muncă.
  • În loc de teamă de finalizarea unei sarcini cum ar fi efectuarea unui apel telefonic rapid sau trimiterea unui e-mail, faceți doar dreptul la aceasta când aveți timp. Te vei simți mai bine despre asta pentru că vei fi capabil să mergi mai departe despre ziua ta fără să-ți pui la tine.
  • Imaginea intitulată Fii fericit la locul de muncă Pasul 15
    3. Se mândri în munca ta. Aceasta se referă la sarcini mari sau mici de la un fax la un raport. Documentele prezentate profesional vor aduce laudă și recunoaștere de la colegi și chiar de la management - deci o masă delicioasă a făcut perfect sau o prelegere incisivă pe Shakespeare. Indiferent de munca pe care o faci, te mândri în munca pe care ai pus-o, precum și cum influențează oamenii. Toată lumea iubește lauda și fericirea și simțul mândriei într-un loc de muncă bine făcut că aduce.
  • Chiar dacă vă simțiți că o mulțime de munca dvs. este monotonă, ar trebui să găsiți ceva de mândrie, fie că este un mic aspect al locului de muncă (ca un raport pe care l-ați terminat în această lună) sau un produs finit (o casă pe care ați construit-o ).
  • Sfat de experți
    Gene Lightsky, MS

    Gene Lightsky, MS

    Startup Fonder & Engineering Directorgene Lightsky este un fondator de start și inginer de software în zona San Francisco Bay. El a lucrat în industria tehnică de peste 30 de ani și este în prezent directorul de inginerie la Poynt, o companie de tehnologie construirea terminalelor de puncte de vânzare inteligente pentru întreprinderi.
    Gene Lightsky, MS
    Gene Lightsky, MS
    Regizor de pornire și inginerie

    Dacă supravegheați pe alții, asigurați-vă că se simt ca și cum lucrarea lor este evaluată. Gene Lightsky, un fondator de start și inginer de software, spune: "Este cu adevărat despre motivație. Încerc să mă asigur că toți angajații mei sunt foarte clară în locul lor în cadrul organizației, inclusiv ceea ce face echipa noastră pentru compania mai mare. Ei trebuie, de asemenea, să știe cum se potrivește calea carierei lor specială cu rolul echipei în companie."

  • Imaginea intitulată Fii fericit la locul de muncă Pasul 16
    4. Tratați clienții sau clienții cu respect. Ajutați-i cât de mult puteți. Este posibil să găsiți că vor exprima recunoștința în diferite forme. Ne place cu toții să ne simțim utile și ne simțim fericiți când oamenii ne mulțumesc pentru simplu "Fă-ți slujba" sau mergând în plus. Indiferent dacă lucrați într-un birou sau într-un restaurant, nu vă ajută niciodată să fiți nepoliticos sau condescendent altor persoane. S-ar putea să vă simțiți frustrați sau nerăbdători, dar având o interacțiune negativă cu oamenii, vă va face să vă simțiți mai rău. Dacă doriți să vă simțiți mai fericiți la locul de muncă, atunci ar trebui să lucrați pentru a promova o relație pozitivă cu oamenii cu care lucrați.
  • Bineînțeles, dacă cineva se tratează cu adevărat prost, atunci este posibil să nu fiți capabili să vă aduceți un zâmbet mare pe fața voastră. Dacă lucrați la a fi răbdător și rămâneți în controlul emoțiilor dvs., veți îmbunătăți atitudinea dvs. la locul de muncă cu siguranță.
  • Imagine intitulată 1015287 10
    5. Să fie la fel de activ din punct de vedere fizic ca și la locul de muncă. Deși vă puteți simți ca și cum ați fi legat în biroul dvs., sau blocați într-o singură poziție, există o serie de lucruri pe care le puteți face pentru a îmbunătăți cantitatea de activitate fizică pe care o puteți face în timpul zilei de lucru mai mult din punct de vedere fizic te face să te simți mai energizat și mai fericit. Acest lucru poate începe cu naveta dvs .: puteți încerca să mergeți sau să faceți biciclete pentru a lucra sau doar pentru a găsi o modalitate de a ajunge acolo, care necesită un exercițiu fizic, chiar dacă înseamnă că mergeți puțin mai mult pentru a prinde un autobuz. Odată ce sunteți la locul de muncă, iată câteva lucruri pe care le puteți face pentru a obține mai mult exerciții la locul de muncă:
  • Luați scările în loc de lift
  • Mergeți la biroul unui colaborator în loc să trimiteți un e-mail pentru a pune o întrebare
  • Părăsiți biroul să meargă peste stradă pentru a obține cafea
  • Du-te afară pentru a-ți mânca prânzul
  • Obțineți un birou în picioare pentru a arde mai multe calorii în timp ce lucrați
  • Imagine intitulată 1015287 11
    6. Ia pauze. Dacă doriți să fiți mai fericiți la locul de muncă, atunci trebuie să luați pauze de la munca dvs. din când în când. Nu vreți să vă simțiți reprimați sau ca și cum nu vă puteți părăsi biroul sau ieșiți afară până când nu ați terminat cu ziua dvs. de lucru. Studiile arată că este important să faceți o pauză la fiecare 90 de minute de la computerul dvs. sau de orice sarcină de a face și de a lua 10 minute pentru a vă odihni ochii, întinde, faceți o scurtă plimbare, faceți un apel telefonic scurt sau chiar citiți putin. Dacă aveți luxul de a lua o pauză de la munca dvs., atunci ar trebui să faceți un obicei dacă doriți să vă simțiți mai fericiți.
  • Dacă lucrați în interiorul unei clădiri de birouri, trebuie să vă asigurați că părăsiți clădirea cel puțin o dată sau de două ori pe zi, dacă vi se permite. Dacă începeți să vă simțiți condus în tot ceea ce aer condiționat învechit și iluminatul fluorescent, acesta poate avea un efect negativ grav asupra stării dvs. de spirit. Trecerea afară pentru a obține o lumină solară și aerul proaspăt din când în când vă va face mai fericiți pe măsură ce vă faceți ziua.
  • Imaginea intitulată Fiți fericit la locul de muncă Pasul 12
    7. Evitați multitasking. Deși puteți crede că multitasask-ul vă poate ajuta să faceți munca dvs. mai rapidă, sa arătat că vă încetinește, de fapt, că vă permite să vă scufundați pe deplin într-o singură sarcină. Ar trebui să verificați adresa dvs. de e-mail, să răspundeți la e-mailurile pe care trebuie să le citiți și apoi să continuați să proiectați A, apoi treceți la raportul B, etc, dacă doriți să verificați sistematic elementele de pe lista dvs. de lucru de lucru. Dacă ajungeți să faceți cinci sarcini la jumătatea drumului, atunci veți simți mai puțin un sentiment de realizare decât dacă ați terminat pe deplin una sau două sarcini.
  • Acesta poate ajuta la scrierea unei liste de sarcini la începutul zilei de lucru și pentru a merge la verificarea articolelor de pe ea. Veți simți mai bine realizat și, prin urmare, mai fericit în acest proces.
  • Nu pierdeți timpul de citire a junk-ului. Sift prin e-mail-urile dvs. și ștergeți toate glumele și mesajele maxime de la prieteni. Adresați-vă prietenilor să trimită numai e-mailuri la domiciliu. Pierderea orelor de lucru valoroase la locul de muncă va duce la creșterea stresului și vă voi jefui de fericire. De asemenea, vă va împiedica să vă concentrați asupra sarcinii la îndemână.
  • Partea 3 din 4:
    Interacționând cu colegii tăi
    1. Imaginea intitulată Fii fericit la locul de muncă Pasul 9
    1. Conduceți clipele. Este deosebit de important să evitați grupurile care vizează colaboratorii și managementul: negativitatea vă scurge de energie și blochează fericirea și gândurile pozitive. Lucrați la a fi prietenos cu toată lumea, în loc să se alăture unui grup de doar trei sau patru persoane și să înstrăinează pe toți ceilalți. Nu doriți să vă alăturați unei clique și apoi găsiți că oamenii din ea vă pornesc. În schimb, încercați să fiți în termeni buni cu toată lumea fără a deveni blocați într-un cerc social - fericirea voastră va crește ca rezultat.
    • Deși puteți simți satisfacția temporară atunci când sunteți "în" Cu un grup de oameni, pe termen lung, va duce la dramă pe care nu o vrei.
  • Imaginea intitulată Fii fericit la locul de muncă Pasul 10
    2. Oferiți laudă, precum și critici. Este important să vorbiți când credeți că ceva în locul dvs. de muncă poate fi îmbunătățit. Cu toate acestea, este la fel de important să subliniem când colegii sau compania dvs. face ceva corect. Dacă ați crezut că totul la locul de muncă a fost făcut incorect, atunci nu ați fi lucrat acolo, ați fi? Asigurați-vă că ați vorbit pentru a da laudă atunci când este necesar, astfel încât să rămâneți optimizați și să vă conștient de toate lucrurile bune pe care le-a oferit slujba.
  • Dacă vă plângeți și să fiți negativ Nancy tot timpul, atunci veți primi o reputație proastă. Un mod principal de a fi fericit la locul de muncă este să faci prieteni cu colegii tăi, așa că vrei să menții o bună reputație.
  • Imagine intitulată 1015287 15
    3. Fii prieteni cu colegii tăi. Studiile arată că una dintre cele mai bune modalități de a fi aproape la fel de fericită la locul de muncă pe măsură ce sunteți departe de muncă este să fiți prieteni cu colegii dvs. Deși ați putea simți că aveți destui prieteni, ar trebui să cunoașteți colegii dvs., astfel încât să fiți încântați să le vedeți în fiecare zi și că vă simțiți mai conectați la locul de muncă. Ar trebui să oferiți colegilor dvs. timpului dvs., să discutați cu ei și să lucrați la construirea unor relații mai strânse. Deși nu puteți fi cei mai buni prieteni cu toată lumea, ar trebui să căutați prietenii cu oamenii care contează cu adevărat pentru dvs.
  • Găsiți oportunități de a socializa la locul de muncă. Du-te luați cafeaua sau ieșiți în camera de pauză cu colegii dvs. sau chiar ieșiți la prânz cu ei. Încercați să vă izolați cât mai puțin posibil.
  • Dacă aveți oameni să vă conectați la locul de muncă, atunci nu veți privi la el ca pe locul acesta este doar o pedeapsă până când vă puteți întoarce la viața reală. Cine știe, poate chiar aștepta cu nerăbdare să se ridice pentru a merge la lucru dimineața, pentru că nu puteți aștepta să vă prindeți cu colegii dvs. la prânz!
  • Imaginea intitulată Fiți fericit la locul de muncă Pasul 17
    4. Urmăriți limba corpului. Când vorbești cu colegii sau clienți și aveți brațele îndoite peste piept, nu numai că veți trimite semnale greșite, dar vă veți bloca inconștient capacitatea dvs. de a comunica în mod deschis. Comunicarea deschisă ne amintește de umanitatea noastră comună și aduce fericirea ca rezultat. Având limbajul corpului deschis vă poate face mai fericiți la locul de muncă, deoarece colegii dvs. vor avea mai multe șanse să aibă interacțiuni pozitive cu dvs.
  • În picioare în picioare și în așteptare în loc de la sol vă va ajuta, de asemenea, încrederea proiectului, ceea ce va trebui să obțineți respectul la locul de muncă și să vă simțiți mai fericiți.
  • Imaginea intitulată Fiți fericit la locul de muncă Pasul 8
    5. Evitați persoanele negative cu toate costurile. Colegii care s-au alăturat problemelor personale sau de lucru, vă vor trage în jos și vor împiedica locul de muncă să fie fericit. În schimb, concentrați-vă asupra persoanelor care sunt pozitive, optimiste și care au o atitudine optimistă față de munca lor. Dacă unul dintre colegii dvs. se plâng de a lucra prea mult, atunci veți începe să găsiți un milion de lucruri în neregulă cu slujba voastră. Desigur, este important să fii observator, dar nu ar trebui să lași alți colegi să-ți mai scadă fericirea.
  • Evitați bârfa. Dacă doriți să fiți fericiți la locul de muncă, atunci nu vă implicați în drama de birou sau în bârfe inactiv. Stick pentru a vorbi despre lucrurile pe care le pasă și lucrurile care te fac fericit. Dacă sunteți cunoscut ca o bârfă, veți fi în curând țintă, iar acest lucru nu vă va ajuta deloc fericirea.
  • Imagine intitulată 1015287 18
    6. Nu vă supraexpuneți. O modalitate în care vă puteți face mai fericită la locul de muncă este să nu mai spuneți da când într-adevăr nu înseamnă. Deși poate doriți să faceți toată lumea o favoare, ar trebui să vă lipiți de armele când știți că aveți prea mult pe farfurie. Fii sincer cu șeful tău sau colegii tăi când simți că ai deja prea mult de făcut în loc să fii copleșit și să te simți ca și cum lucra nu se va termina niciodată. Acest lucru vă va duce să fiți mai fericiți și să vă scufundați în sarcinile pe care sunteți capabile să faceți, în loc să încercați să vă rog pe toată lumea.
  • Dacă vă simțiți ca și cum doriți să ajutați un coleg afară, dar sunt prea dureroase pentru timp, spuneți că nu puteți face sarcina pe care El vrea să o faceți chiar acum, dar că doriți să vă ajutați cu altceva în viitorul.
  • Partea 4 din 4:
    Menținerea unei atitudini pozitive
    1. Imaginea intitulată Fii fericit la locul de muncă Pasul 18
    1. Profitați la maximum de fiecare zi de lucru. Chiar dacă căutați o altă poziție și doar să vă bizuiți timpul, amintiți-vă că șeful dvs. va trebui să scrie o scrisoare de mărturie sau de referință pentru dvs. Dacă sunteți un angajat fericit, angajat și bazat pe calitate, sunt șanse, referința va fi una pozitivă și vă poate ateriza doar locul de muncă pe care îl căutați. Chiar dacă vă simțiți bummed sau frustrat la locul de muncă, încercați să puneți pe fata fericită - a fost dovedită să facă ca oamenii să se simtă mai fericiți.
    • Nu este absolut nimic de pierdut din încercarea de a fi la fel de fericită ca și la locul de muncă. Dacă vă simțiți negativ, plângeți sau răsfoiți la alți colegi, sunteți garantat că vă simțiți mai rău.
  • Imagine intitulată 1015287 20
    2. Găsiți înțeles în munca dvs. O modalitate importantă de a vă simți fericit la locul de muncă este de a găsi un înțeles în lucrarea pe care o faceți. Nu trebuie să fii CEO-ul unui non-profit pentru a simți ca și cum ai face o diferență în viața oamenilor. Fie că sunteți profesor, o chelneriță sau un executiv corporativ, trebuie să găsiți un motiv pentru a face munca pe care o faceți. Ai putea ajuta oamenii, indiferent dacă sunt studenți, clienți sau clienți. Dacă vă luptați să găsiți vreun sens în lucrarea pe care o faceți, atunci poate fi destul de greu de a fi fericit la locul de muncă.
  • S-ar putea să vă simțiți ca o mulțime de slujba dvs. este plină de Drudrury, care vă poate duce să uitați imaginea mai mare. Dacă sunteți profesor, de exemplu, puteți petrece atât de mult lucrări de clasificare pe care le uitați că învățați copiii să iubească literatura sau să-și dezvolte puterile de raționament. Luați un moment pentru a vă reaminti de ce lucrarea pe care o faceți înseamnă ceva și veți vedea fericirea.
  • Imagine intitulată 1015287 21
    3. Nu obseda peste salariul tău. Deși nu este destul de compensată sau simțindu-vă ca și cum ați fi mai mult decât restabilirea pentru o majorare, nu puteți lăsa acest gând să vă controleze fiecare mișcare. Dacă ieșiți la prânz, nu vă spuneți că bucurându-vă că un burger și cartofi prăjiți cu colegii dvs. este echivalentul de a lucra timp de o jumătate de oră - dacă începeți să urmați această linie de gândire, veți fi în curând umplut de disperare. În schimb, elaborați un buget mai mare și lipiți-l, dar nu vă gândiți la fiecare dolar mic pe care îl cheltuiți ca fiind o fracțiune din salariul dvs.
  • Desigur, dacă simțiți că sunteți mai mult decât suprasolicitat pentru slujba dvs., atunci puteți fi mai fericiți într-o poziție plătitoare mai mare, care este mai potrivită pentru nevoile dvs. De asemenea, vă puteți întreba șeful pentru o creștere, dacă simțiți că meritați-o. Cu toate acestea, amintiți-vă că creșterea salariului dvs. printr-un procent marginal nu vă va face mai fericiți pentru mult timp.
  • Imagine intitulată 1015287 22
    4. Gândiți-vă la toți oamenii care au nevoie de tine. Dacă vă simțiți în jos în haldele despre timpul dvs. de lucru, faceți un minut să vă gândiți la toți oamenii care depind de dvs. Gândiți-vă la studenții dvs., al colegului dvs. Waitstaff, ceilalți oameni din biroul dvs. sau oricine depinde de dvs. în mediul dvs. de lucru. Gândiți-vă la ce s-ar întâmpla dacă nu ați arătat până la o zi de lucru - sau nu ați apărut niciodată din nou. Mulți oameni ar suferi și nu ar ști ce să facă cu ei înșiși. Amintiți-vă cât de valoroși sunteți data viitoare când aveți îndoieli cu privire la situația actuală a ocupării forței de muncă potrivit pentru dvs.
  • De asemenea, puteți lua ceva timp să vă gândiți la toți oamenii de la locul de muncă pe care trebuie să o faceți în ziua dvs. Acest lucru vă va face să vă dați seama că sunteți într-un mediu de susținere, colaborare și că voi și colegii dvs. aveți nevoie de unii pe alții.
  • Imagine intitulată 1015287 23
    5. Recompensați-vă pentru un loc de muncă bine făcut. Deși productivitatea este importantă, deci este sănătatea mintală. Dacă doriți să fiți fericiți la locul de muncă, atunci ar trebui să vă recompensați periodic pentru a trece printr-o anumită sarcină sau pentru a vă face ziua de lucru. Puteți programa o oră fericită la locul de muncă după o serie de ceea ce știți că vor fi întâlniri stresante. Vă puteți bucura de un cookie de zahăr după ce ați învățat două dintre cele mai grele clase. Puteți petrece zece minute citiți pe bârfele dvs. de celebritate după transformarea unui raport complicat. Găsiți ce vă motivează să faceți munca dvs. și să o utilizați ca o recompensă după o zi grea.
  • Având recompense pentru tine, vă va oferi, de asemenea, ceva de așteptat în toată ziua de lucru. S-ar putea să fiți mai energic și mai eficient dacă știți că veți avea o dată romantică cu partenerul dvs. după o zi de lucru.
  • Imagine intitulată 1015287 24
    6. Faceți timp pentru prietenii și familia dvs. Indiferent cât de ocupat poate fi, este întotdeauna important să faceți timp pentru cei mai apropiați de dvs. Dacă vă petreceți toată energia pe locul de muncă sau vă plângeți de slujba voastră, atunci nu veți putea să vă opriți și să vă bucurați de viață. Dacă doriți să creați un echilibru sănătos între locul de muncă și să jucați, atunci ar trebui să vă asigurați că unul dintre prietenii dvs. cel puțin o dată pe săptămână și să vă conectați cu familia dvs., indiferent dacă este peste telefon sau în persoană, cel puțin o dată a Săptămâna, astfel încât vă simțiți conectați la lumea exterioară. Veți fi mai fericiți la locul de muncă dacă aveți mai multă dragoste, familie și prietenie în viața voastră.
  • Când vă simțiți că sunteți prea ocupați să vă întoarceți un apel al unui prieten, întrebați-vă dacă există ceva ce puteți relua pentru a vă da timp să faceți lucrurile pe care le iubiți. Sunt șanse, puteți petrece o jumătate de oră mai puțin vizionarea TV, navigând pe Facebook, sau lovind în mod repetat butonul de amânare și dedicați acel moment să vă prindeți cu cineva pe care îl pasă.
  • Imagine intitulată 1015287 25
    7. Știți când munca dvs. nu funcționează. Deși există multe lucruri pe care le puteți face pentru a fi mai fericiți la locul de muncă, poate veni un timp când vă dați seama că nimic nu vă poate face cu adevărat fericit la locul de muncă. Poate că ești tratat nedrept la locul de muncă. Poate că faci ceva ce nu crezi cu adevărat în loc să-ți urmezi pasiunea. Poate că te simți complet purtat și neinspirat. Dacă ați ajuns la concluzia că nimic nu vă poate face cu adevărat fericit la locul de muncă, atunci este timpul să începeți să căutați o muncă mai semnificativă, îndeplinită.
  • Desigur, găsirea unui loc de muncă uimitoare este mai ușor de spus decât să se facă în piața de muncă de astăzi. Dar chiar și începutul actului de căutare vă poate oferi mai multă speranță și înțeles în viața voastră.
  • Avertizări

    Dacă ați fost un angajat negativ, plâns și neprofesional până acum, poate să-l ia pe oameni puțin pentru a vă obișnui cu noul și mai fericit. Persevere, și amintiți-vă că fericirea dvs. la locul de muncă, acasă, sau oriunde vă aflați depinde de dvs. Fericirea este o atitudine și o decizie conștientă. Fa alegerea corecta!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar