Cum să găsiți un loc de muncă în anglia

Șomeri, care trăiesc în Anglia și tocmai ați căutat fără sfârșit și sunteți oarecum blocați în cazul în care să vă uitați mai departe pentru un loc de muncă. Acest articol va oferi o perspectivă despre modul în care vă puteți completa călătoria în muncă.

Pași

  1. Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă în Anglia Pasul 1
1. Gândiți-vă la ce tip de muncă căutați. Căutați cu normă întreagă sau cu normă întreagă? Trebuie să țineți cont de faptul că angajarea dvs. aleasă trebuie să se potrivească în jurul stilului dvs. de viață.
  • Dacă sunteți student, de exemplu, știți că având un loc de muncă cu jumătate de normă ar putea afecta gradul (ele) pe care îl încheiați cu cât aveți mai puțin timp pentru a studia.
  • Cu clasele și calificările menționate, nu vă îngrijorați prea mult despre ele. Dacă un angajator a examinat curriculum vitae și dorește să vă intervieveze, înseamnă că le-a plăcut ceea ce au văzut - ceea ce înseamnă că vă puteți concentra doar pe o mare impresie.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă în Anglia Pasul 2
    2. Face gânduri cu privire la motivul pentru care căutați un loc de muncă. Acest lucru va implica analizarea nevoilor / valorilor dvs. și plasarea acestora în ordine - este doar locul de muncă dorit numai pentru câștigul financiar, doriți să explorați o anumită cale de carieră sau nu vă deranjați în întregime?
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă în Anglia Pasul 3
    3. Aveți dvs curriculum vitae la zi. Este foarte important ca toate informațiile dvs. să fie actualizate pentru ca un angajator să vă contacteze și să aibă o idee realistă despre cine pot fi angajați potențial.
  • Dacă încercați să explorați o anumită cale de carieră, ar fi cel mai bine să vă adaptați curriculum vitae pentru a include informații favorabile de acest tip de angajator. De exemplu, dacă solicitați un loc de muncă care implică afaceri, ați putea include că interesele dvs. implică menținerea actualizării afacerilor de afaceri la nivel mondial.
  • Imaginea intitulată Găsiți un loc de muncă în Anglia Pasul 4
    4. Creați mai multe copii ale curriculum vitae. În acest caz, cu atât mai mult, Merrier! Având o cantitate mai mare de curriculum vitae pentru a trimite / posta / da potențialilor angajatori vă va îmbunătăți șansele de a găsi ceea ce căutați. Gândiți-vă la ea ca o formă de publicitate de sine.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă în Anglia Pasul 5
    5
    Cercetați locul de muncă. Efectuarea unei căutări de fond a unei companii și obținerea de informații privind etica companiei, sectorul de afaceri, cerințele și posibilitățile de angajare vă pot oferi o margine în viitoarele interviuri. De asemenea, poate fi dovada a fi un pointer bun dacă doriți să aplicați acelei locuri de muncă sau nu.
  • Imaginea intitulată Găsiți un loc de muncă în Anglia Pasul 6
    6. Stabiliți aplicarea pentru locuri de muncă cu a pozitiv mod de gândire. În funcție de tipul de activitate pe care îl căutați, distribuția numărului dvs. mare de vitaes de curriculum ar putea implica interacțiunea față în față cu un posibil coleg viitor sau angajator. Rămânați-vă, dar încercați să arătați că sunteți încrezători în capacitatea dvs. de a face treaba în cauză.
  • Există mai multe modalități de a vă trimite curriculum vitae:
  • Predarea copiilor fizice. Ceea ce înseamnă că te duci în diverse locații care dau curriculum vitae. Chiar dacă în prezent nu există locuri de muncă disponibile, este încă o idee grozavă să o dai în așadar când oportunitatea apare, ați putea fi contactat.
  • Aplicarea la o agenție de locuri de muncă. Pur și simplu găsiți o agenție de locuri de muncă în zona dvs., aduceți pașaportul, curriculum vitae, completați formularele furnizate pentru a vă face un cont și apoi așteptați pur și simplu să fiți contactați în timp ce agenția vă caută. (Rețineți că agenția va lua o taxă de comision din salariul / salariul dvs.
  • Distribuția online. Aceasta implică o anumită căutare meticuloasă din partea dvs., folosiți motoarele de căutare pentru avantajul dvs. complet și aplicați și trimiteți curriculum vitae la cât mai multe adrese de e-mail și site-uri posibil. Cu toate acestea, asigurați-vă că ați înțeles pe deplin termenii și condițiile înainte de a trimite curriculum vitae la un site de căutare de locuri de muncă.
  • Mergeți la centrul de locuri de muncă plus. Centrul de Job este o instituție guvernamentală din Anglia, care are informații despre posturile vacante actuale din zona dvs. În plus, Centrul de Job este un loc minunat de vizitat pentru a vă întreba dacă sunteți eligibil pentru o subvenție sau o altă schemă de guvernare. De asemenea, este posibil să se organizeze o întâlnire gratuită cu un consultant de carieră pentru a discuta despre posibilitățile dvs. cu.
  • Dacă lucrurile se dorește din punct de vedere financiar din cauza șomajului, puteți, de asemenea, să revendicați o indemnizație de căutare de locuri de muncă. Aceasta este o schemă guvernamentală care este plătită în contul dvs. bancar și oferă, de asemenea, instrumente excelente pentru a vă găsi un loc de muncă. Pentru a face o revendicare, vizitați pur și simplu Site-ul oficial al Guvernului.
  • Imaginea intitulată Găsiți un loc de muncă în Anglia Pasul 7
    7. Fii persistent. Atingerea ocupării forței de muncă cât mai rapidă și de a transforma aplicațiile de locuri de muncă într-o parte temporară a rutinei dvs. zilnice va scădea timpul necesar.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă în Anglia Pasul 8
    8. Au răbdare și așteptați ofertele de locuri de muncă. Păstrați un ochi apropiat asupra tuturor formelor de contact pentru perioada după aplicarea la locurile de muncă, fiind contactabile și fiabile pot, de asemenea, să dea anumite indicații clare și unui angajator.
  • Imaginea intitulată Găsiți un loc de muncă în Anglia Pasul 9
    9. A se prezenta, frecventa Interviuri. Rămân pozitive și cred în tine și toată munca ta grea va plăti. Nu vă fie frică să vă arătați atributele dvs. pozitive și cunoștințele dvs. despre locul de muncă în cauză.
  • Asigurați-vă că cercetați compania pe care o aplicați înainte de interviul dvs. Aceste informații vă pot ajuta să înțelegeți ce caută intervievatorul / angajatorul și, de asemenea, cum mergeți la prima impresie în interviul dvs.
  • sfaturi

    Întrebați prietenii angajați dacă există locuri de muncă curente în locul lor de muncă. Acest lucru le-ar putea oferi beneficii și dvs. cu un loc de muncă.
  • Planificați traseul de la casa dvs. la locul de muncă dorit.
  • Puteți ajunge acolo și înapoi?
  • Există transport public?
  • Nu aveți așteptări mari de a obține primul loc de muncă ideal. Este posibil să trebuiască să începeți din partea de jos pentru a lucra în sus.
  • Pur și simplu, apelând la diverse întreprinderi (mai ales cele mai mici, deoarece organizațiile mai mari tind să aibă scheme de aplicații online) este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă conecta un interviu.
  • Avertizări

    Căutarea de locuri de muncă vine, de obicei, cu o anumită formă de respingere - nu ar trebui să vă lăsați această descurajare, deoarece este pierderea angajatorilor!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar