Cum se creează o pagină facebook pentru muncă

În plus față de utilizarea Facebook ca o platformă de rețea socială pentru viața personală, puteți crea, de asemenea, o pagină Facebook pentru a vă promova afacerea sau locul de muncă. Prin crearea unei pagini Facebook pentru lucru, puteți păstra alte întreprinderi și publicul actualizat cu privire la toate evenimentele, produsele și serviciile dvs. O pagină Facebook vă va oferi, de asemenea, posibilitatea de a genera fani, care sunt utilizatorii care vă abonează la pagina dvs. Facebook pentru a rămâne la curent cu știrile din jurul afacerii dvs.

Pași

  1. Imagine intitulată Creați o pagină Facebook pentru locul de muncă Pasul 1
1. Vizitați site-ul Facebook furnizat în secțiunea Surse din acest articol.
  • Imagine intitulată Creați o pagină Facebook pentru locul de muncă 2
    2. Click pe "Înapoi la Facebook" În colțul din dreapta sus. Acest link vă va duce înapoi la pagina principală Facebook unde puteți crea o pagină pentru afacerea dvs.
  • Imagine intitulată Creați o pagină Facebook pentru locul de muncă Pasul 3
    3. Derulați în jos în zona de sub "Inscrie-te" secțiune.
  • Imagine intitulată Creați o pagină Facebook pentru locul de muncă Pasul 4
    4. Faceți clic pe link-ul pentru "Creaza o pagina."
  • Imagine intitulată Creați o pagină Facebook pentru locul de muncă Pasul 5
    5. Faceți clic pe pictograma sau descrierea care descrie cel mai bine afacerea dvs. Puteți alege dintr-o afacere sau un loc local, o companie sau o organizație majoră, o marcă sau un nume de produs și mai mult.
  • Imagine intitulată Creați o pagină Facebook pentru locul de muncă Pasul 6
    6. Introduceți informațiile despre afacerea dvs. în câmpurile furnizate.
  • Imagine intitulată Creați o pagină Facebook pentru locul de muncă Pasul 7
    7. Faceți clic pe "Incepe" Pentru a accesa ecranul de conectare Facebook.
  • Imagine intitulată Creați o pagină Facebook pentru locul de muncă Pasul 8
    8. Conectați-vă sau creați contul dvs. Facebook. Vi se va solicita adresa dvs. de e-mail și parola.
  • Pagina Facebook pe care o creați este necesară pentru a vă conecta la un profil personal. Dacă aveți deja un profil personal pentru viața dvs. în afara muncii, este posibil să doriți să creați un nou cont Facebook în scopuri profesionale.
  • Dacă creați un nou cont Facebook, vi se va cere să faceți clic pe un link de înregistrare Facebook trimis în contul de e-mail pe care l-ați specificat pentru a finaliza procesul de înregistrare.
  • Imagine intitulată Creați o pagină Facebook pentru locul de muncă Pasul 9
    9. Selectați o imagine de profil pentru pagina dvs. Această imagine va reprezenta afacerea dvs. și afișarea dvs. pe pagina publică Facebook.
  • Click pe "Încărcați o imagine" Pentru a selecta o imagine stocată pe computer sau faceți clic pe "Importați o fotografie" Dacă doriți să utilizați o imagine de pe site-ul principal al companiei dvs.
  • Imagine intitulată Creați o pagină Facebook pentru locul de muncă Pasul 10
    10. Informați contactele dvs. de e-mail despre pagina dvs. Facebook. Acest lucru va permite Facebook să trimită un e-mail la fiecare contact din contul dvs. de e-mail, invitându-i să viziteze pagina dvs. Facebook.
  • Click pe "Importați contacte" Pentru a încărca o listă de contacte sau pentru a introduce detaliile contului dvs. de e-mail. Dacă nu doriți să importați contactele dvs. în acest moment, puteți face clic pe "Ocolire" link pentru a continua cu crearea paginii dvs.
  • Imagine intitulată Creați o pagină Facebook pentru locul de muncă Pasul 11
    11. Introduceți informațiile de bază ale companiei dvs. Facebook vă va solicita adresa site-ului companiei dvs. și o descriere a afacerii dvs.
  • Imagine intitulată Creați o pagină Facebook pentru locul de muncă Pasul 12
    12. Click pe "Continua" Pentru a accesa aspectul paginii dvs. Facebook.
  • Imagine intitulată Creați o pagină Facebook pentru locul de muncă Pasul 13
    13. Click pe "Perete" Pentru a posta actualizări despre afacerea dvs. Zidul poate fi vizualizat de fanii dvs. Facebook și de alți vizitatori la pagina dvs.
  • Pe peretele dvs., puteți scrie actualizări de stare despre afacerea dvs., partajați fotografii, link-uri web, videoclipuri și multe altele. De exemplu, dacă afacerea dvs. a lansat un nou produs, vă puteți informa fanii și vizitatorii dvs. prin postarea de informații despre produsul de pe perete.
  • Imagine intitulată Creați o pagină Facebook pentru locul de muncă Pasul 14
    14. Click pe "Info" Pentru a oferi detalii suplimentare despre afacerea dvs. Fila Info va afișa informațiile de contact ale companiei dvs., orice premii pe care le-a primit afacerea dvs., declarația de misiune a companiei dvs. și multe altele.
  • Imagine intitulată Creați o pagină Facebook pentru locul de muncă Pasul 15
    15. Click pe "Fotografii" Pentru a încărca sau posta fotografii legate de afaceri pe pagina dvs. De exemplu, poate doriți să postați imagini ale produselor dvs. sau cu fețele persoanelor din organizația dvs.
  • Imagine intitulată Creați o pagină Facebook pentru locul de muncă Pasul 16
    16. Adăugați administratori pentru a vă ajuta să gestionați pagina Facebook a companiei. Această caracteristică poate fi utilă dacă luați timp de lucru sau doriți să vă delegeți responsabilitățile pentru pagina Facebook.
  • Click pe "Pagina de editare" De la pagina companiei dvs., apoi selectați "Gestionați administratorii." Introduceți numele persoanelor pe care doriți să le adăugați ca administratori, apoi selectați "Salvează modificările."
  • Imagine intitulată Creați o pagină Facebook pentru locul de muncă Pasul 17
    17. Promovați pagina dvs. Facebook cu anunțuri plătite. Anunțurile vor permite altor utilizatori Facebook să devină fani ai paginii dvs. sau vor participa la evenimente pe care le promovați.
  • Click pe "Promovați cu un anunț" de pe pagina dvs. Facebook și introduceți informațiile pentru anunțul dvs. în câmpurile furnizate. Taxele pot varia în funcție de detaliile publicitare pe care le specificați.
  • Imagine intitulată Creați o pagină Facebook pentru locul de muncă Pasul 18
    18. Vizualizați tendințele pentru utilizatorii care interacționează cu pagina dvs. Facebook. Această caracteristică vă va permite să vedeți cantitatea de utilizatori Facebook care interacționează cu pagina dvs. pe o bază zilnică, săptămânală și lunară.
  • Click pe "Vizualizați perspectivele" de pe pagina dvs. Facebook pentru a vizualiza datele despre tendințele utilizatorului pentru pagina dvs.
  • sfaturi

    Vizitați paginile Facebook ale altor companii și întreprinderi sau cele ale concurenților dvs. pentru a obține cele mai bune practici pentru industria dvs. Acest lucru vă va oferi idei pentru a vă promova produsele sau îmbunătățirea aspectului paginii dvs. Facebook.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar