Cum să vă bucurați în fiecare zi

Ai doar o singură viață, deci este important să nu-l pierzi. Fiecare zi ar trebui să fie plăcută și să vă lăsați să vă simțiți pozitivi despre următorul. Dar cum? Cu mentalitatea potrivită, o atitudine de recunoștință și un pic plătit înainte (doar pentru a numi câteva din sugestii de mai jos), veți aștepta cu nerăbdare în fiecare zi, nici o întrebare.

Pași

Partea 1 din 3:
Deschiderea minții la bucurie
  1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de fiecare zi 1
1. Amintiți-vă că această zi se întâmplă doar o dată. Deși este o idee destul de fundamentală, realizând de fapt că vă poate ajuta să vă reamintiți să profitați din plin de această zi și să fiți cât mai pozitivi posibil. Cât de bun este astăzi să fie? Cum îți vei mai aminti? Va fi o altă marcă sub "Zile bune" coloană?
  • De asemenea, vă ajută să separați zilele, eliminând stresul care poartă de la o zi la alta. Când astăzi este singura zi cu care aveți de-a face și nu va mai avea loc niciodată, vă ajută să trăiți ca în fiecare zi este o viață separată.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de fiecare zi Pasul 2
    2. Opriți-vă de așteptare. Mulți oameni trăiesc într-o țară "dacă" Când vine vorba de fericirea lor. "Aș putea să mă relaxez dacă am o creștere," sau, "Dacă am pierdut un pic de greutate, aș putea fi fericit cu mine însumi." Dar lucrul este, de cele mai multe ori aceste lucruri nu se întâmplă și lucruri nu se întâmplă să nu aibă niciun efect asupra fericirii noastre. Dacă încetați să așteptați, veți descoperi că fiecare zi devine mai plăcută.
  • Bineînțeles, asta nu trebuie să spui că nu ar trebui să mergi după lucrurile pe care le vrei și să devii un trecut în viața ta.Du-te după ei, le-ai prinde, fă-o să se întâmple, doar nu-i aștepte să vină la tine.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de fiecare zi pasul 3
    3. Cultivați o atitudine de recunoștință. Pentru cei dintre noi care au uitat cum să se bucure de viață, este de obicei parțial pentru că luăm de la sine înțeles. Este în fața noastră în fiecare zi, așa că începem să ne concentrăm asupra lucrurilor pe care le avem nu avea. Din păcate, acest lucru nu este foarte sănătos și poate duce la anxietate, stres și depresie. În schimb, gândiți-vă la ceea ce aveți. Fie că este o mașină frumoasă în garaj sau o familie la masă, totul are valoare.
  • Dacă acest lucru lovește o coardă cu dvs., faceți o listă. Scrieți tot ce sunteți recunoscător și nu uitați lucruri de bază ca sănătatea voastră. Când vă simțiți în jos (sau chiar doar o parte dintr-o rutină zilnică), scoateți lista pentru o pick-me-up instantanee.
  • Luând mândria în viața voastră și în lucrurile pe care le faceți ușurează să fiți recunoscători. Sigur, puteți fi numere de perforare, dar păstrați roțile care se întorc la locul de muncă. Poate că nu ai cea mai frumoasă mașină, dar ai pus mâncare pe masă pentru familia ta și este o familie destul de mare, de asemenea.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de fiecare zi Pasul 4
    4. Sărbătoriți-vă succesele. Prea adesea scriem lucrurile pe care le facem și ne concentrăm asupra lucrurilor alții fac. Aceasta este o modalitate Surefire de a fi pe partea de browner a gardului și de a avea în fiecare zi să alunece de nefericit. Faceți-o un punct pentru a vă bate pe spate de fiecare dată când faceți ceva grozav. Aveți valoare și pricepere, împreună cu abilitatea de a face în fiecare zi destul de minunată.
  • Nu trebuie să fie nimic mare. Dacă ați întâlnit un termen limită la locul de muncă, fiți mulțumiți de asta. Ați reușit să mergeți pentru acea fugă? Excelent, uita-te la tine stai motivat! Faceți-o un punct pentru a vedea că lucrurile mici pe care le aveți capabile sunt demn de remarcat și vă ajută să vă concentrați astăzi pe pozitiv.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de fiecare zi Pasul 5
    5. A se vedea valoarea plăcerilor simple ale vieții. Deoarece decalajul dintre cei bogați și cei săraci se lărgește, este prea ușor să dezvolți un cadru de minte pentru succesele materiale și nu pentru liniștea minții. Vedem directorul executivului în milioane și sunt invidioși. În realitate, acele directori nu se bucură de acele zile mai mult decât restul nostru. De ce? Deoarece o mulțime de plăceri simple ale vieții sunt ceea ce este vorba, cum ar fi cuddling cu copiii tăi sau un animal de companie, o ceașcă de cacao fierbinte într-o zi ploioasă sau masă cu familia sau prietenii. Aceste lucruri mici care par nimic? Sunt de fapt doar despre tot.
  • Deci, data viitoare când te uiți la televizor și te-ai înșelat într-o pătură, jucând cu pisica ta sau doar agățați-vă cu prietenii, luați o clipă pentru a vă da seama că acest moment este destul de bun și că este momentul ca acestea Viața care merită să trăiască.
  • Partea 2 din 3:
    Având grijă de tine
    1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de fiecare zi Pasul 6
    1. Râde și râde de tine. Toți am întâlnit oameni care nu sunt distractivi. Nu sunt ușor impresionați, au pus o rotire negativă asupra tuturor lucrurilor și nu râd. Care este punctul de a trăi atunci? Dacă nu luați nimic prea serios, toată viața vă luminează și devine mai plăcută. Încearcă să găsești ceva în fiecare zi să râzi, ca și cum ai fi un bătrân de patru ani care poate râde de săpun roz. Săpun roz!
    • Și mai important, râde de tine. Când faci ceva prost sau prost, râde. Ai râde de prietenii tăi, nu? Dacă nimic nu este o afacere mare, nu veți accentua despre asta. Va fi netedă, plăcută trăiește din ziua în care decideți să nu luați totul atât de serios. La urma urmei, care este punctul de îngrijorare?
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de fiecare zi Pasul 7
    2. Nu transpiră lucrurile mici. Știi expresia, "Nu există nici o utilizare plâns peste laptele vărsat?" Este un mic clișeu, sigur, dar încă mai primește adevărul: lucrurile mici din viața aparent din controlul nostru nu merită să fie supărat și să oferim putere. Traficul? nu. Linia de la tejghea? nu. Laptele vărsat? Cu siguranta nu. Viața este plină de lucruri mai mari, și lăsându-le să ajungă la noi ne împiedică să ne bucurăm de viață. Pe scurt, nu merită.
  • Cum faci asta, totuși? Ei bine, începe cu pasul 1 de mai sus. Cu cât îți dai seama mai mult că timpul este prețios și este doar o singură viață pe care o trăi, totul devine cea mai bună poveste pe care o vei face vreodată o parte din. Și lucrurile rele? Asta se întâmplă. Ea face ca povestea ta să fie interesantă.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de fiecare zi Pasul 8
    3. Aveți grijă de corpul vostru. Ați fost vreodată bine într-o zi, iar apoi următorul sunteți bolnav sau ați rupt piciorul, sau ceva a mers fizic greșit? Nu ți-ai dat seama cât de ușor a fost viața până când acest lucru nefericit sa întâmplat.Sănătatea este atât de importantă și nu ne dăm seama cât de ușor și plăcut face viața. Deci, dacă aveți sau nu dvs., aveți grijă de voi înșivă. Corpul tau și mintea va aprecia acest lucru.
  • Cele două lucruri non-surprinzătoare pe care le puteți face? Mâncați bine și continuați să vă mișcați. Nu vă opriți să vă mișcați pentru că îmbătrâniți, vedeți vechiul pentru că vă opriți. Și pentru a vă menține în mișcare, umpleți-vă corpul cu alimente care fac să se simtă bine, cum ar fi fructele și legumele, cerealele integrale și carne slabă. Când corpul tău se simte bine, este mai ușor pentru mintea ta să urmeze exemplul.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de fiecare zi Pasul 9
    4. Faceți timp să vă relaxați. Oamenii trăiesc într-un timp ca oricare altul. Un moment în care ne îngrijorăm de bani, haine, Jones "și lucruri pe care nu le-am visat niciodată să ne îngrijorăm înainte. Modul în care trăim acum nu este neapărat natural și cu siguranță nu este neapărat pentru cei mai buni. Din acest motiv, toți trebuie să luăm timp să trăim simplu și să vă relaxăm. De fapt, ar trebui să fie o prioritate. Dacă nu aveți timp pentru, Fă timp. Sănătatea și fericirea dvs. depind de ea.
  • Chiar și doar 20 de minute sau cam așa ceva "timp pentru mine" vă poate aduce înapoi la ardere pe toate cilindrii. Fie că este vorba de meditație, napping sau vizionarea televizorului, este bine atât timp cât vă bucurați de ea și vă reîncarcă.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de fiecare zi Pasul 10
    5. Rezolvați pentru a lua pași mici, bebelușii pe calea dvs. la bucuria de viață. Completați complet modul în care vă gândiți la apăsarea unui buton nu este probabil să se întâmple. Puteți citi toate chestiile pozitive, afirmând viața acolo, dar asta nu va forța un comutator la flip în capul tău. În schimb, hotărâți să aveți 1% mai bună mâine. În doar o singură instanță, veți râde, sau să nu călcați sau să fiți recunoscători. Mâine, o veți face cu 1% mai mult. Nu trebuie să fii perfect acum - trebuie doar să fii pe calea cea bună.
  • Veți găsi probabil că doriți să mergeți mai repede decât un moment pe zi. Cele 5 minute petrecute fiind recunoscătoare sau râzând de la tine vor fi un gust al ceea ce urmează să vină și vei dori mai mult. Luând încet este o motivație bună de a continua.
  • Partea 3 din 3:
    Efectuarea de schimbări și luarea de măsuri
    1. Imaginea intitulată Bucurați-vă de fiecare zi Pasul 11
    1. Faceți ceva ce vă place. Ați auzit-o în multe forme: Urmați-vă pasiunile, găsiți-vă visele, faceți ceea ce vă place și nu veți lucra niciodată o zi în viața voastră. Și în timp ce este parțial adevărat, ceea ce este mai adevărat este că o parte a zilei tale ar trebui să fie dedicată unui lucru care te face să te simți bine. Poate că nu este pasiunea ta sau visul tău, dar îl iubești. Va umple viața cu scopul și o viață cu scopul este mult mai ușor să se bucure decât o viață fără unul.
    • Pentru mulți dintre noi, făcând ceea ce ne place pentru o viață nu este o opțiune, cel puțin chiar acum. Și asta e bine Nu trebuie să faci ceea ce îți place între 9 și 5 în fiecare zi de lucru. Se potrivesc în locul unde poți, și te va ține. De fapt, veți dori să continuați. Făcând ceea ce vă place vă va oferi unitatea și ambiția și vă veți aștepta la fiecare zi nouă.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de fiecare zi Pasul 12
    2. Fă-ți prieteni cu colegii tăi. Faptul este că viața este doar mai ușoară când te înțelegi cu cei din jurul tău. Nu trebuie să le aveți la cină în fiecare noapte, dar fii prietenos. Nu veți ști niciodată cine vă poate ajuta și vă puteți face viața mai bună sau cine tu poate ajuta, de asemenea.
  • Nu este nici despre colegii tăi. Faceți prieteni cu vecinii dvs., în legile voastre, oricine este în cercul dvs. care ar putea fi puțin mai aproape. Prietenii de la locul de muncă fac munca mai plăcută, fiind prietenoși cu vecinii dvs. face ca acasă mai plăcut și având o rețea socială mare vă va ajuta să vă simțiți iubiți și siguri.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de fiecare zi Pasul 13
    3. Găsiți ceva frumos pentru a aprecia în fiecare zi. Este ușor să-ți petreci zilele într-o cabină și nopțile tale în fața unui televizor. Zile de genul asta, este destul de greu de amintit cât de frumoasă este lumea. Luați o clipă pentru a găsi o bucată de frumusețe în viața voastră și recunoașteți-o. Lăsați-o să se scufunde. Nu este această lume destul de uimitoare?
  • Ar putea fi ceva de la celălalt dvs. semnificativ la un trandafir pe care l-ai trecut pe stradă. Ar putea fi chiar un schimb de o persoană care să ajute o altă persoană. Ceea ce te lovește la fel de frumos? Ce zici de tine și de frumusețea ta?
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de fiecare zi Pasul 14
    4. Umpleți-vă viața cu oameni pozitivi. Viața este prea scurtă pentru a fi înconjurată de negativitate, mai ales dacă privim în fiecare zi ca o viață separată (apoi viața este departe, mult prea scurtă). Din acest motiv, nu pierdeți timpul cu oameni negativi din lumea voastră. Înconjurați-vă cu oameni care vă fac să vă simțiți bine și să vă dați inspirație să fiți mai buni și mai fericiți. Care este recompensa altfel?
  • Terminând o prietenie toxică nu este distractiv, dar trebuie făcut. Puteți începe încet să vedeți această persoană sau pe acești oameni mai puțin și mai puțin, și sperăm că vor primi indicii. Dacă nu, poate că trebuie să spui ceva, "Lucrez la a fi mai pozitiv și de a vă bucura de fiecare zi și, uneori, mă păstrați de a fi capabil să fac asta." Cine știe? Poate că îi vei inspira să devină mai bine.
  • Imaginea intitulată Bucurați-vă de fiecare zi Pasul 15
    5. Arată afecțiunea celor pe care îi pasă. Vechea zicală "Este mai bine să dați decât să primiți" este adevărat parțial pentru că ne umple cu acel sentiment cald, fuzzy că tocmai am ajutat pe cineva afară și a făcut o faptă bună. Și același lucru merge cu afecțiune - dacă sunteți înlăturați dragostea față de cei din jurul vostru, vă veți simți destul de bine despre dvs. și despre zilele voastre. Mai mult, dragostea se va întoarce probabil în schimb, făcându-ți zilele chiar mai bune.
  • Data viitoare când vedeți pe cineva care vă pasă, salut cu o îmbrățișare surpriză. Faceți-o să dureze aproximativ 7 secunde și ambele creier vor începe să elibereze endorfinele, acei mici producători de producători fericiți în creierul nostru ne-a încurcat să ne simțim bine.
  • Nu trebuie să fie aceia cu care sunteți aproape sau intimi. Pur și simplu cereți unui coleg cum a fost ziua lui și de fapt așteptarea unui răspuns legitim vă poate arăta și vă puteți îngriji. Luați aceste mici oportunități pentru a răspândi dragostea și pentru a le plăti înainte, profită la maximum de în fiecare zi.
  • sfaturi

    Încercați-vă înseamnă că încercați să vă gândiți să vă gândiți la ceea ce puteți face pentru a vă face viața interesantă.

    Avertizări

    Nu încercați vreodată să faceți glume pe șeful dvs. într-o întâlnire foarte importantă pe care o poate deveni foarte murdară.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar