Cum să se ocupe de negativitate

Tratarea negativității în viață este practic inevitabilă. Când ne aflăm în lume, purtând viața de zi cu zi, vom face față șoferului furios ciudat, clientului nerăbdător, grefierului de vânzări mizerabili, șefului solicitant. Este modul în care ne ocupăm personal noi insine În aceste situații care definește modul în care alegem să ne conducem viețile: cu negativitate sau prin a fi pozitiv.

Pași

Metoda 1 din 4:
Care se ocupă de negativitate la locul de muncă
  1. Imagine intitulată Deal cu negativitatea Pasul 1
1. Începeți cu o perspectivă care combate negativitatea. Iată un scenariu: Te-ai trezit târziu, așa că copiii au coborât la școală. Sunați la lucru, discutați cu șeful dvs. și lăsați-l să știe că alergi în urmă, dar va ajunge acolo cât de repede poți. Astăzi, din toate zilele, traficul este mai rău decât de obicei, deci sunteți târziu o jumătate de oră. Pe măsură ce mergeți să închideți jacheta, vă cereți scuze șefului dvs. pentru sosirea ta târziu, spune el "Nici o problemă, mulțumesc pentru capetele în sus. Oh, apropo, l-am trimis pe Jay la sediul central pentru formare și apoi Taylor a sunat la rău, așa că vom fi destul de ocupați astăzi." Ce? Aveți doi oameni să se ocupe de o zi lucrătoare de patru persoane!?! Cum vă veți întoarce ziua înapoi?
  • Ați putea să vă întrebați șeful dacă este nebun, așteptându-vă să ridicați slăbiciunea pentru doi angajați absenți (știind că el se află în mod obișnuit în biroul său jucând cu numere și bugete pe computerul său).
  • Ai putea să rămâi tăcut, furia ta încet clădire pe tot parcursul zilei, în timp ce clienții se plâng "ceea ce durează atât de mult?". Crezi că o acoperiți bine, tencuielând un zâmbet pe față, dar o epavă mizerabilă, conștientă, furioasă din interior. Până la sfârșitul zilei, sunteți epuizați mental și fizic și lăsați munca de lucru absolut mizerabilă. Lacrimile de furie vă strecură fața în timp ce conduceți acasă și tot ce doriți să faceți este să mergeți la culcare.
  • Ați putea decide că veți face tot ce este mai bun dintr-o situație proastă. Știți că sunteți într-o zi lungă și agitată. Când un client snarls "Ceea ce durează atât de mult?" vă cereți scuze calm. Cu un zâmbet de înțelegere pe fața ta, lăsați-vă linia de la contor știți că vă pare rău pentru așteptarea pe care o au, dar din păcate, sunteți scurtă personalul astăzi pentru că o parte din echipa dvs. este bolnavă. Lăsați-i să știe că veți ajunge la ele cât de repede puteți. Din păcate, când se face ziua, știi că ai făcut tot ce ai putut, și Yippee, ai supraviețuit!
  • Imagine intitulată Deal cu negativitatea Pasul 2
    2. Utilizați strategii de coping specifice emoției negative pe care le simțiți. Este un fapt că petrecem o mare parte din viața adultă la locul de muncă. Într-o lume perfectă, zilele noastre ar fi pline de comunicarea fericită cu colegii noștri și entuziasmul la misiunile pe care șeful nostru îl aruncă. Din păcate, nu trăim într-o lume perfectă. Abordați sentimentele pe care le aveți în funcție de care dintre următoarele emoții cu care vă confruntați.
  • Imagine intitulată Deal cu negativitatea Pasul 3
    3. Luați timp să vă liniștiți dacă sunteți supărat. Când vă aflați supărat de un eveniment la locul de muncă, ieșiți departe de situație. Du-te la camera de spargere și obțineți un pahar de apă, ieșiți afară și luați câteva respirații adânci. Luați câteva minute pentru a vă câștiga calmul. Vă va da o șansă să vă răciți emoțional. Apoi, când vă întoarceți la spațiul dvs. de lucru, puteți face față situației cu mai multă raționalitate.
  • Imagine intitulată Deal cu negativitatea Pasul 4
    4. Faceți un pas înapoi dacă sunteți invidios. Sentimentul de invidie față de un coleg coleg, din cauza unei realizări sau promovări, este un sentiment comun.Cel mai adesea, dacă aveți timp să luați în considerare De ce au fost alese, puteți găsi că există un motiv valid. Poate că colegii dvs. are educație sau experiență valoroasă în poziția pe care au fost promovați. În acest caz, nu este corect să vă comparați cu colegul promovat. Fii fericit pentru ei, și înțelegere De ce au primit recunoașterea ar trebui să vă ajute să vă simțiți sentimente de invidie.
  • De asemenea, amintiți-vă că vor exista întotdeauna situații în care seful tinde să favorizeze un angajat peste altul. În acea situație, cum ar fi sau nu, trebuie să acceptați sau să căutați schimbarea locurilor de muncă.
  • Imagine intitulată Deal cu negativitatea Pasul 5
    5. Fi proactiv dacă vă temeți. În lumea concurențială în care lucrăm, securitatea locurilor de muncă ne poate face sentimente de neliniște și chiar de teamă. Fi proactiv. Păstrați-vă reluarea la zi și păstrați un ochi pe piața muncii, astfel încât să vă simțiți mai pregătiți în cazul în care cel mai rău se întâmplă. Frica poate veni, de asemenea, sub formă de agresiune la locul de muncă sau un supraveghetor neîncetat. Ar trebui să vorbiți cu cineva în care aveți încredere - un consilier de resurse umane în care lucrați sau membru al echipei de conducere care se află într-o poziție superioară angajaților implicați.
  • Imagine intitulată Deal cu negativitatea Pasul 6
    6. Căutați rezoluții dacă vă simțiți vinovați. Sentimentul de vinovăție apare adesea când credeți că nu vă faceți munca completă sau simțiți că ați ofensat pe cineva din birou. Această formă de negativitate poate fi în cele din urmă pozitivă pentru noi pe termen lung. Când vine vorba de munca ta, stabilește așteptări rezonabile pentru tine și asigurați-vă că vă întâlniți sau depășiți aceste obiective. Cu colegul tău, ia-i deoparte și spune-le că crezi că ai fi spus ceva care a venit în mod incorect și a vrut să-mi cer scuze. În ambele situații, oportunitatea acestor situații negative de a se întoarce sau de a se rezolva în sine este în controlul dvs.
  • Imagine intitulată Deal cu negativitatea Pasul 7
    7. Căutați ajutor dacă vă simțiți neajutorat. Aceasta este o formă de negativitate care ar trebui luată în serios. Deseori este un semn al dvs. senzație de speranță despre locul în care vă aflați în cariera dvs. sau, mai rău, ar putea fi un semn al depresiei care nu ar trebui ignorat. Căutând consiliere, printr-un terapeut sau psihiatru calificat, vă poate ajuta să vă concentrați și să vă ajutați cu sentimentele de depresie.
  • Metoda 2 din 4:
    Care se ocupă de negativitate la școală
    1. Imagine intitulată Deal cu negativitatea Pasul 8
    1. Pregătiți-vă pentru situații dificile la școală. Un alt scenariu: Este prima ta zi înapoi la școală după ce a fost acasă bolnav timp de două săptămâni. Ai fost prins în toată temele tale. Ai făcut două săptămâni în valoare de temă în patru zile. Ești destul de mândru de tine știind că ești prins. Prima perioadă, aveți un test în istorie și că nu ați știut. Sunteți un student drept, dar nu ați avut șansa de a studia și aveți o algebră / chimie / literatură / cocktail de istorie înot în capul dvs. din toate temele pe care tocmai le-ați făcut. Spune-i profesorului tău că nu știai despre testare, la care răspunde mai repede "Faceți parte din această clasă, veți lua testul când toți ceilalți o face". Cum o să te ocupi de asta?
    • Ai putea "să-ți spui furios învățătorului că nu este corect, îți urăști clasa și nu poate face asta. Acest lucru vă poate face să vă simțiți mai bine, pentru câteva secunde, obțineți niște aplauze de la colegii de clasă și, în cele din urmă, ați trimis la biroul principalului.
    • Ați putea să vă liniștiți și să luați testul cu restul clasei dvs., știind că ați întunecat bine că nu veți face bine. Stomacul dvs. va fi în noduri până când veți vedea în cele din urmă rezultatele. Nu vrei chiar să gândi despre ce clasă veți obține testul.
    • Ați putea respira adânc, încercați să vă relaxați și faceți tot ce puteți. Da, probabil că nu veți obține ACE pe care sunteți obișnuit, totuși, indiferent de gradul pe care îl obțineți, sunteți mândru de. Luați un test pentru care ați fost nepregătit, după ce ați făcut un munte de recuperare a temelor. Când vine timpul pentru ca termenul să fie postat, poate, poate, poate, profesorul dvs. vă poate surprinde și vă oferă un grad general bazat pe tipul de student pe care l-ați avut pe întregul termen.
  • Imagine intitulată Deal cu negativitatea Pasul 9
    2. Fii blând asupra ta despre ceea ce simți. Deoarece orice copil devine adolescent, ei trec prin multe schimbări, fizic, mental și psihologic. Pentru unii, este un moment de marile amintiri și prietenii. Pentru alții, poate fi un moment de nesiguranță, izolare și singurătate.
  • Imagine intitulată Deal cu negativitatea Pasul 10
    3. Evitați "umplutura."Când o persoană se află într-o situație în care se înfurie, dar ei știu că nu este potrivit să-i prindă mânia, o țin înăuntru. Aceasta se numește "umplutură". Este bine pentru o perioadă scurtă de timp, dar nu putem "chestie" sentimentele noastre pentru totdeauna. Nu este sănătos să vă îmbogățiți sentimentele. Poate provoca iritabilitate și comportament irațional în timp.
  • Imagine intitulată Deal cu negativitatea Pasul 11
    4. Obțineți ajutor dacă sunteți agresați. Din păcate, acest lucru nu mai are loc numai între copii. Este raportat că studenții sunt acum victimizați de profesorii lor. Copiii se află într-o situație deosebit de precară, deoarece profesorul este într-o poziție de putere, iar copiii sunt învățați să-și trateze profesorii cu respect. În cazurile, cum ar fi exemplul de mai sus, copilul va suferi în mod obișnuit în tăcere. Copiii trebuie să fie coaxați din tăcerea lor, dacă și când părinții lor văd o schimbare în comportamentul copilului lor. Părinții trebuie apoi să se întâlnească cu directorii de școală pentru a face ceea ce pot pentru a rezolva situația.
  • Dacă sunteți o victimă a hărțuirea, do nu:
  • Cred că e vina ta. Nimeni nu merită să fie agresat!
  • Lupta înapoi sau bully o persoană înapoi.
  • Păstrați-l pentru tine și doar sperați că va fi viguros "Pleacă de aici." ...
  • Săriți școala sau evitați școala sau activitățile afterschool pentru că vă este frică de bully.
  • Să-ți fie frică să spui cuiva....
  • A te răni pe tine însuți.
  • Imagine intitulată face față negativității Pasul 12
    5. Ia în considerare consilierea dacă aveți o teamă mare de eșec. Când un student drept "A" concepe că nu vor face bine pe un proiect sau un test pe care l-au luat, ei simt că s-au lăsat în jos, părinții lor în jos. Ei simt greutatea lumii pe umeri. Ei, de asemenea, se simt neajutorați, fără speranță și ar trebui să caute consiliere profesională.
  • Metoda 3 din 4:
    Care se ocupă de negativitate la domiciliu
    1. Imagine intitulată Deal cu negativitatea Pasul 13
    1. Fiți conștienți de declanșatoare negative în viața dvs. de origine. Din păcate, scenariul final: Ai fugit în jurul valorii de a face comisioane toată ziua. A trebuit să mergi la patru magazine pentru a găsi exacta DVD player soțul dvs. a solicitat să ridice pentru ziua de naștere viitoare a mamei tale. Ai luat curățarea chimică, a primit alimente, și de îndată ce veți obține mașina golită, veți putea să respirați un oftat mare de ușurare. Zece minute mai târziu, soțul / soția dvs. sosește acasă și care sunt primele cuvinte din gură? "Ce avem la cina?" Stai acolo fără cuvinte. Acum, care este reacția ta!?
    • Ai putea merge cu explozia lui "Glumești cu mine? Nici măcar nu poți spune salut? Ai idee ce fel de zi am avut? A luat patru magazine înainte de a putea găsi DVD playerul prost pe care l-ai dorit pentru mama ta! Și asta e doar pentru prietenii de început!"
    • Ați putea spune că nu ați avut ocazia să începeți încă, dar de îndată ce veți primi alimentele îndepărtate, iar curățenia chimică a închis, veți primi cina începută. Ați auzit că el flop în jos pe canapea, deoarece știrile de seară vine la televizor. În interior sunteți în abur cu mânie "De ce nu ar fi putut să facă cina?". Îți dai seama că l-ai fi putut întreba, dar de ce să te deranjezi, vei ajunge să faci mai mult de tine, așa că ai prefera să stai din calea ta.
    • Ai putea spune "și "salut" pentru tine" cu un zâmbet mare! Amândoi probabil vor chicoti, și după o sărut de acasă bun venit, îi spui că încă goliți mașina. A fost o zi lungă. "De ce nu vă decideți dacă doriți chineză, italiană sau mexicană pentru cină! Meniurile de scoatere sunt în sertarul de sus!" S-ar putea chiar să vă găsiți a într-adevăr Doamna norocoasă și Hubby vă vor ajuta să descărcați mașina!
  • Imagine intitulată Deal cu negativitatea Pasul 14
    2. Sortați emoțiile negative care apar în familia dvs. Căsătoria implică o varietate de emoții, acoperind o varietate de situații. În mod natural, vor fi câteva evenimente care sunt mai încercate decât altele, dar vă puteți pregăti și de a face față emoțiilor implicate.
  • Imagine intitulată Deal cu negativitatea pasul 15
    3. Arată compasiune în loc să ceară mâniei. Acest lucru se întâmplă să simți că partenerul dvs. vorbește sau acționează într-un mod care este lipsit de respect. Acesta vă poate afecta rapid legătura de căsătorie, făcându-vă să vă simțiți nevrednici de respect. Cea mai bună modalitate de a menține furia de a crește în afara controlului (și creșterea în dispreț) este de a arăta partenerului dvs. o compasiune. În exemplul de mai sus, încercați să vă cereți partenerului dvs. să vă ajute. Îi arăți o compasiune în loc de furie.
  • Imagine intitulată Deal cu negativitatea Pasul 16
    4. Abordați-l capul dacă vă simțiți defensiv. Sentimentul defensiv rezultă adesea de la o lipsă de respondență de a-și asuma responsabilitatea pentru acțiunile noastre. Când vă simțiți defensiv, este mai bine să vă ocupați imediat, prin admiterea la soțul / soția dvs. pe care vă simțiți atacați sau înțeleși greșit. Acest lucru poate duce la un dialog rezonabil, mai degrabă decât mânie și sentimente rănite.
  • Imagine denumită face față negativității Pasul 17
    5. Discutați cu partenerul dvs. Dacă vă simțiți că vă critică. Primirea criticii se pot simți ca un atac. Dacă vă plângeți soțului dvs. despre o anumită acțiune, sunteți specific cu privire la ceea ce vă deranjează. Când criticați, acesta tinde să fie mai generalizat și exagerat. În loc să spui, "Mi-ai fi putut ajuta să scot mașina", se transformă în "Eu trebuie să fac Tot pe aici". Stați jos și discutați acest lucru cu partenerul dvs. rațional și împreună încercați să vă concentrați asupra Specificații peste exagerare.
  • Metoda 4 din 4:
    Care se ocupă de sentimente negative despre tine
    1. Imagine intitulată Deal cu negativitatea Pasul 18
    1. Dealați-vă cu imaginea de sine negativă. Stimularea de sine are un impact asupra oricărei situații pe care le întâlniți pe parcursul zilei. Dacă suferiți de stima de sine negativă, acest lucru vă poate determina să reacționați negativ asupra a ceea ce ar putea fi pur și simplu un incident minor.
    • Explodează în mânie într-o situație nu va rezolva nimic. De fapt, probabil va face lucrurile mai rău. Dacă expuneți în mod constant furie și furie, va afecta prietenie, relații cu profesorii, supervizorii și colegii și relația cu familia ta.
    • Menținerea furiei sau tristeței sau a altor emoții negative îmbuteliate nu este nici soluția. Suprimarea emoțiilor dvs. sau umplutură Pe măsură ce terapeutorii o numesc, pot duce la probleme de sănătate mintală, precum și la simptome fizice care vă pot dăuna cu adevărat sănătății.
  • Imagine intitulată face față negativității Pasul 19
    2. Lucrați la dezvoltarea dvs. personală. Trebuie să faceți o explorare personală profundă, ajungeți să vă înțelegeți sentimentele și de ce răspundeți la felul în care faceți acest lucru. Puneți-vă câteva întrebări:
  • Cine vă provoacă sentimente de nesiguranță? Este un membru al familiei, copii la școală sau colegi?
  • Ce eveniment din viața ta simțiți că a avut o influență negativă asupra vieții voastre? Este o problemă de sănătate? Aveți probleme de stima de sine?
  • Ești plină de teamă la gândul de a merge la școală? Sunteți stresați când vă îndreptați acasă la sfârșitul zilei?
  • Când simți cel mai nerăbdător? Există o perioadă de zi, poate dimineața sau după-amiaza când începeți să vă simțiți deprimați? Ce se întâmplă în acel moment?
  • De ce simți asta așa? De ce este probabil o întrebare pe care o întrebați foarte mult:
  • De ce colegii mei mă urăsc?
  • De ce nu pot fi slab?
  • De ce mi-a luat sora mea în jurul prietenilor ei?
  • De ce nu pot să mă prind lucrurile cât de repede ca și colegii mei?
  • Imagine intitulată Deal cu negativitatea Pasul 20
    3. Găsiți pe cineva să vorbească. Nu puteți să vă explodezi să se potrivească în fața oamenilor sau la îmbutelarea lucrurilor în interiorul vostru. Nu este sănătos. Dacă ați avut aceste sentimente de mult timp, trebuie să discutați cu cineva!
  • Aveți o mătușă sau un profesor cu care sunteți foarte aproape? Puteți vorbi cu un prieten în care aveți încredere, dar vorbiți cu cineva mai în vârstă decât vă puteți oferi o perspectivă diferită. Ei au mai multă experiență de viață, iar șansele sunt că, dacă nu au fost la fața locului, ei cunosc pe cineva care avea sentimente similare.
  • Dacă v-ați ocupat de asta de mult timp și sunteți deprimat sau aveți sentimente de autohthing sau mai rău, gândindu-vă să vă răniți, trebuie să discutați cu un profesionist. Nu există stigmă în cererea de ajutor. Dacă cineva vă alege pentru a vorbi cu un consilier sau psihiatru, ei sunt cei care au problema sau trebuie să crească. Viața este mult mai bună atunci când aveți o perspectivă pozitivă. Viața este despre noi experiențe și așteaptă cu nerăbdare viitorul. Care se ocupă de emoțiile dvs. este pasul pe care trebuie să-l luați pentru a vă asigura că fericirea. Ia timpul acum, pentru că călătoria dvs. pozitivă spre viitor așteaptă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar