Cum să fii un bun asistent personal

Acest articol descrie abilitățile și atributele care trebuie dezvoltate pentru a fi un bun asistent personal corporativ (PA).Utilizați acest articol ca listă de verificare pentru a evidenția zonele care necesită dezvoltare.Cele mai bune poziții de asistență personală corporativă comandă un salariu bun, dar ajungerea la vârful profesiei PA necesită o serie de competențe și competențe. Profesionalismul și confidențialitatea sunt mărcile comerciale ale unui bun asistent personal. Agențiile de recrutare de la capăt PA se așteaptă ca Pa să fie organizată, eficientă, auto-motivată și ea literate.

Pași

  1. Imaginea intitulată Fii un bun asistent personal pas 1
1. Dezvoltați abilități interpersonale bune - un PA bun este neplăcut sub presiune.Ele sunt calme și capabile să se gândească la picioarele lor. Abilitatea de a lucra bine cu alții, personalități deosebit de dificile este esențială ca activitatea PA de nivel superior cu CEO-urile în medii foarte sub presiune.
  • Imaginea intitulată Fii un asistent personal bun Pasul 2
    2. Dezvoltați abilități bune de comunicare - ele sunt primul punct de contact pentru clienți și clienți, prin urmare, PA trebuie să fie comunicatori verbali buni cu o manieră plăcută, dar profesională.Abilitatea de a influența oamenii este, de asemenea, esențială, deoarece nevoia PA de a negocia cu ceilalți pentru timp și resurse.Sunt necesare bune abilități de comunicare scrise, deoarece PA răspunde adesea la comunicările din numele șefului și, uneori, scrie rapoarte și rezumate executive.
  • Imaginea intitulată Fii un bun asistent personal Pasul 3
    3. Dezvoltați abilități bune IT - un bun asistent personal corporativ este de așteptat să aibă următoarele abilități IT: Microsoft Word (Avansat) - Microsoft Excel (Intermediar) - Microsoft PowerPoint (Avansat) - o bună cunoaștere a unui pachet de e-mail, cum ar fi Microsoft Outlook, Lotus Notes sau Eudora.Este benefic să aveți o bună înțelegere a unui software de bază de date, cum ar fi Microsoft Access și câteva cunoștințe despre Microsoft Project.
  • Imaginea intitulată Fii un bun asistent personal Pasul 4
    4. Dezvoltați abilități bune pe Internet - PA ar trebui să fie, de asemenea, Internet Savvy, deoarece pot fi obligați să facă cercetări sau să îndeplinească sarcini care necesită o bună cunoaștere a mediului pe Internet.O bună cunoaștere a comerțului electronic este un plus definit.O înțelegere a marketingului pe Internet și a comportamentului motorului de căutare va permite Paului să adauge valoare rolului lor și să ofere cea mai bună asistență posibilă șefului lor.
  • Imaginea intitulată Fi un bun asistent personal Pasul 5
    5. Dezvoltați un interes în domeniul tehnologiei de birou - în societatea avansată din punct de vedere tehnologic de astăzi, este esențial ca Pa să aibă o bună înțelegere a noilor tehnologii. PA ar trebui să țină pasul cu cele mai recente gadget-uri și tehnologii de birouri, deoarece se așteaptă să știe cum să fixeze fotocopiatorul biroului și să înțeleagă caracteristicile de pe Blackberry-ul șefului.Un PA bun va recomanda modificările tehnologiei de birou pentru a îmbunătăți eficiența.Ei vor face cercetarea necesară pentru a înțelege modul în care implementarea noilor tehnologii va fi rentabilă pentru companie.
  • Image denumită un bun asistent personal pas 6
    6. Dezvoltați abilitățile necesare pentru: Monitorizați e-mailul șefului și să răspundă în numele lor delegat în numele șefului - gestionarea jurnalului electronic al șefului - luați dictare - pregătiți lucrările pentru întâlniri - carte, gestionați și întâlniri minut - organizați și gestionați evenimentele - face aranjamente complicate de călătorie itinerariile complexe - gestionarea unui buget - participarea la evenimente / întâlniri ca reprezentant al șefului cercetării pe Internet - pregătiți prezentările - scrierea corespondenței, rapoartele, buletinele de știri și rezumatele executive - actualizarea intraneturilor și a site-urilor web - mențineți sistemele de depunere a birourilor eficiente - de tip rapid și cu precizie Echipamente de birou sursă și articole - gestionează proiectele și supravegherea personalului.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar