Cum să dribble ca lionel messi

Lionel "Leu" Capacitatea lui Messi de a păstra mingea în apropierea corpului și de a schimba direcția exploziv este motivul pentru care el este considerat cel mai mare jucător al generației sale. Dacă doriți să aflați cum Dribbles Messi, puteți începe să construiți abilitățile fundamentale de dribling și Juke-manevre pe care le folosește până la nivelul următor la nivelul următor.

Pași

Partea 1 din 2:
Construirea fundamentelor
  1. Imagine intitulată Dribble ca Lionel Messi Pasul 1
1. Păstrați mingea aproape în orice moment. Messi și alți dribblers mari păstrează mingea extrem de aproape de corpul lor, în timp ce se mișcă, aproape ca și cum ar fi fost lipiți la o frânghie scurtă în jurul gleznei. Pentru a vă construi abilitățile apropiate de dribliere, practica s-au strecurat prin conuri cât mai repede posibil. Veți forța să controlați mingea și să o păstrați aproape de a face în jurul conurilor fără a merge pe toți Wonky.
  • Este important să practici ca un clip rapid. Este ușor să păstrați mingea în timp ce vă plimbați, dar este mult mai greu de făcut la un sprint complet. Creșteți treptat viteza și rezistența dvs. de dribling, urmărind o atingere pe minge la fiecare 2-3 pași.
  • Imagine intitulată Dribble ca Lionel Messi Pasul 2
    2. Ține capul sus. Viziunea bună este esențială pentru controlul bun al mingelor și pentru driblingul excelent în stil Messi. Practicați-vă ochii în privința acțiunii din jurul vostru, concentrându-vă asupra șoldurilor apărătorilor pentru a vedea ce direcție se mișcă, astfel încât să puteți anticipa cel mai bun mod de a le scoate de la echilibru sau chiar să le prindă cu picioarele lor răspândite pentru un nucșoară de ucidere a morală.
  • Imagine intitulată dribble ca Lionel Messi Pasul 3
    3. Stabiliți un centru scăzut de greutate. Este aproape nedrept: Messi este un mare dribller în parte pentru că este scurt. Nu înălțimea asta vă face un dribller mai bun, dar el ia mai multe pași pe dribble decât alți dribbleri, și el a fost forțat să păstreze mingea aproape, luând pași scurți puțini cât se mișcă. Jucătorii mai înalți pot face același lucru, dar va lua mai multă practică și vă ajută să vă concentrați jos, ghemuiți și să rămâneți pe partea de sus a mingea.
  • Imagine intitulată Dribble ca Lionel Messi Pasul 4
    4. Ține-ți brațele. Amintiți-vă cum Jack Sparrow a intrat în pirații din Caraibe, cu brațele să se stabilească? Urmăriți o bandă - dribblerii mari ca Messi dribble ca asta. Ținând brațele îndoite și ușor din corpul dvs. vă permite să vă mențineți echilibrul în timpul tranzițiilor rapide și modificări ale direcției, păstrați-vă în cea mai bună poziție.
  • Imagine intitulată Dribble ca Lionel Messi Pasul 5
    5. Obțineți mai repede. Viteza este una dintre cheile majore ale stilului de joc al lui Lionel Messi și controlul cu mingea. Fiind capabil să păstreze mingea aproape la viteze rapide este ceea ce distinge Messi de la jucătorii medii.
  • Pentru a lucra la viteza ta, sprinturile de vânt cu o minge. Încercați să mergeți cât de repede puteți cu cât mai multe atinge pe minge posibil. Timpul dvs. și lucrați la obținerea timpului mai repede de la un capăt al câmpului la altul.
  • Rulați linii sau sinucideri. Pentru a vă construi explozivitatea rapidă, începeți să executați exercițiile de sinucidere care vă vor mișca înainte și înapoi pe câmp, de la linia de țintă la 6 curte (5.5 m) cutie, 18 curte (16.5 m) cutie, câmp mijlociu și înapoi.
  • Imagine intitulată Dribble ca Lionel Messi Pasul 6
    6. Joacă în mod constant. Într-un interviu, Messi a fost odată ce a fost nevoie să devină un mare jucător ca el și el a spus că cheia a fost să iubească jocul și să o joace în mod constant. De la vârsta de 3 ani, Messi a jucat în fiecare zi, dimineața, după-amiaza și noaptea. El a jucat înăuntru și a avut probleme pentru a sparge lucrurile. De îndată ce putea să meargă, el a driping o minge de fotbal. Fa la fel.
  • Partea 2 din 2:
    Falsificarea apărătorilor
    1. Imagine intitulată dribble ca Lionel Messi Pasul 7
    1. Proteja mingea cu corpul tău. Puneți corpul între trecerile pe care le primiți și apărătorii din jurul vostru. Transformați șoldul sau vă întoarceți la apărare și încercați cât de mult puteți să protejați mingea de la ei. Messi îi va avea adesea ochii în sus și va privi peste umăr la un adversar de îndată ce captează mingea.
  • Imagine intitulată Dribble ca Lionel Messi Pasul 8
    2. Acceptați trece cu piciorul cel mai îndepărtat de adversarul tău. Când prindeți o trecere, încercați să o faceți prin controlul acestuia cu piciorul cel mai îndepărtat de adversar. Deși Messi devine adesea destul de aproape pentru a atinge apărarea, el a primit întotdeauna mingea mai aproape de el și de centrul său de gravitate decât adversarii săi. Pentru a începe pe piciorul drept (ha!), acceptați trecerea și captați-o pentru a crea spațiu în care să lucrați.
  • Imagine intitulată Dribble ca Lionel Messi Pasul 9
    3. Localizați spațiul. Ținând ochii în sus, decideți ce direcție este mai probabil să vă permiteți suficient spațiu pentru a manevra în jurul apărătorului. Șoldurile lui nu vor minți: Uită-te îndeaproape la șoldurile apărătorului pentru a vedea ce direcție s-au întors și ceea ce pare să anticipeze că vei face.
  • Dacă aveți dreptate, majoritatea apărătorilor vor ghici instinctiv că veți merge bine, ceea ce ar putea fi tendința dvs. naturală oricum. Utilizați acea concepție greșită în avantajul dvs.
  • Imagine intitulată Dribble ca Lionel Messi Pasul 10
    4. Aduceți apărarea în trecerea în direcția opusă pe care doriți să o faceți. Controlați mingea cu piciorul care se potrivește cu direcția în care în cele din urmă veți merge și faceți un pas cu celălalt picior. Miscarea semnăturii lui Messi se întâmplă atât de repede încât este ușor de pierdut, motiv pentru care este atât de eficient împotriva apărătorilor. Practic, să-i scoți pe un apărător, Messi ia un pas cu o singură dată în direcția falsă, și apoi dribblează în opusul piciorului.
  • Imagine intitulată Dribble ca Lionel Messi Pasul 11
    5. Abordați încet apărătorul. Messi aduce apărătorul în și îl forțează să-și dezvăluie mâna și să facă o greșeală înainte de a sufla în trecut găsirea spațiului. Messi nu este un dribbler flash ca Ronaldhino sau un maestru al pasului ca Cristiano Ronaldo, folosește doar schimbări simple de direcție și control de minge pentru a face lucruri inumane.
  • Imagine intitulată Dribble ca Lionel Messi Pasul 12
    6. Exploda. Lăsați-l în unelte superioare când decideți să comutați direcția. Suflați-vă dincolo de adversarul dvs. răsucind mingea în direcția în care doriți să mergeți și să vă mutați în dribul dvs. rapid pe care l-ați practicat atât de agresiv.
  • Nu trebuie să mergeți super-rapid pentru a găsi spațiu, trebuie doar să faceți Smart Dribble și să prindă apărătorul plat și în afara poziției. Nu te va putea atinge.
  • Cum înveți cum să driblezi?

    Urmăriți acest videocgrad premium pentru a viziona acest sfaturi video premium de la un expert în industrie în acest videoclip premium

    Bernat FranquesaBERNAT FRANQUESALIENSED Coach Soccer & Șeful Metodologiei la APFC

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Cel mai important trebuie să aveți un limbaj corporal flexibil.
  • Atenție. Tehnica de dribling (pe care o aflați cu o mulțime de practici) va pleca dacă aveți prea multe pauze. Chiar și după 5-6 luni de practicare obișnuită, se poate întâmpla.
  • Fi gata să bată mingea trecut de apărătorul dacă sau când lucrează pentru a obține mingea.
  • Când alergi, trebuie să fugi lent, apoi să lobi mingea rapid și apoi să fugi peste.
  • Dacă sunteți în viteză cu mingea cu un adversar sau apărător care rulează cu dvs. în încercarea de a lua mingea, doar împingeți mingea înapoi pentru a confunda și întoarce cu mingea și a-l întoarce și a trece înapoi
  • Încercați-o este o strategie bună.

    • Mutați-vă cu propriul stil! Apoi, faceți-o mai bine, astfel încât oamenii să nu aibă probleme cu mișcările dvs.
    • Aruncați mingea în spatele picioarelor și scoateți-o din nou când adversarul încearcă să o fure din spate!
    • Încercați întotdeauna să păstrați controlul sub minge. Messi joacă pentru Barcelona și stilul lor de joc este o tehnică în care păstrează posesia mingelor.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar