Cum să faci o minge rapidă în tenis în sport wii

Jucând profesioniștii în tenisul Wii și doriți să se potrivească viteza de servire? Doriți să serviți mingea atât de repede, fumează? Cu puțină practică și unele mișcări noi veți putea face doar asta.

Pași

  1. Imaginea intitulată Faceți o minge rapidă în tenis în Wii Sports Pasul 1
1. Începeți un meci de tenis de sport Wii. Dacă doriți să practicați, jucați împotriva unor adversari de computer. Nu puteți utiliza modul de instruire pentru a practica.
  • Imaginea intitulată Faceți o minge rapidă în tenis în SPORTUL WII Pasul 2
    2. Așteptați până când este rândul tău să servească. Puteți efectua doar o lovitură rapidă în timp ce serviți.
  • Imaginea intitulată Faceți o minge rapidă în tenis în SPORTUL WII Pasul 3
    3. presa "A" Pentru a arunca mingea pentru a servi. Nu a lovit-o prima dată, deoarece doar testezi calendarul.
  • Imaginea intitulată Faceți o minge rapidă în tenis în SPORTUL WII Pasul 4
    4. Timpul cât timp ia mingea pentru a ajunge la cel mai înalt punct. Mingea va atârna într-un singur loc pentru o clipă. Lăsați mingea să se întoarcă în mână. Acest lucru vă va permite să vă simțiți pentru moment.
  • Imaginea intitulată Faceți o minge rapidă în tenis în SPORTUL WII Pasul 5
    5. Aruncați mingea din nou și faceți clic pe telecomanda Wii când este în partea de sus. Flick telecomanda pe Wii atunci când mingea este agățată în partea de sus a aruncării. Dacă aveți timp, mingea ar trebui să prindă focul și trage foarte repede.
  • Viteza că vă mișcați încheietura mâinii nu contează, trebuie doar să o faceți exact când mingea este la cel mai înalt punct.
  • Imaginea intitulată Faceți o minge rapidă în tenis în SPORTUL WII Pasul 6
    6. Continuați practicarea. Obținerea unei serviri rapide coerente va avea practică. Va trebui să cunoașteți sincronizarea cu inima dacă doriți să puteți scoate în mod regulat aceste fotografii.
  • Imaginea intitulată Faceți o minge rapidă în tenis în SPORTUL WII Pasul 7
    7. Variază servește dvs. Odată ce ați stăpânit servirea puterii, nu o folosiți de fiecare dată. Adversarul dvs. se va aștepta și va fi în curând capabil să o contravine cu ușurință. În schimb, puterea de presare servește în fiecare câteva servește pentru a vă menține adversarii pe degetele de la picioare.
  • sfaturi

    Păstrați-vă ochii pe minge în orice moment, acest lucru vă va ajuta să vă întoarceți și să vă faceți să aveți un raliu mai lung, făcând echipa adversă să se obosească și să rateze sau să scoată mingea pentru a obține punctul.
  • E mai ușor dacă stai jos.
  • Avertizări

    Nu-l utilizați adesea, numai atunci când sunteți disperați sau la începutul sau sfârșitul unui joc, altfel oamenii se vor aștepta.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar