Cum să aflați dacă asigurarea dvs. De sănătate va plăti pentru consilierea căsătoriei

Aici, în SUA, plătim mult pentru asigurarea de sănătate și noi toți dorim furnizorii de asigurări să acopere cantitatea maximă de servicii la care avem dreptul la. Cu toate acestea, este important ca cei care caută terapia cuplurilor să înțeleagă ceea ce asigurările lor acoperă și ce nu este. Va plăti asigurarea pentru consilierea căsătoriei? Întrebarea este una bună, iar acest articol vă va merge prin cum să aflați și cum nu Pentru a fi blocat cu o factură pe care nu ați anticipat.

Pași

  1. Image denumită Aflați dacă asigurarea dvs. de sănătate va plăti pentru consilierea căsătoriei Pasul 1
1. Determinați dacă vă veți consilia căsătoriei sau consilierea individuală, însoțită de partenerul dvs. Consilierea maritală implică faptul că vă faceți împreună pentru a lucra prin probleme de relații, dar dacă accentul dvs. este consilierea individuală, doriți ca soțul dvs. să însoțească și să vă sprijine, în gestionarea propriei boli psihice individuale.În primul caz, căsnicia dvs. va fi atenția atenției.În cel de-al doilea caz, ajutându-vă și soțul / soția învață că modalități mai bune de gestionare a provocărilor bolii dvs. mentale vor fi focalizarea.
  • Dacă ați stabilit că doriți ajutor pentru o căsătorie tulburi, fiți conștienți că acest lucru va fi considerat dvs "diagnostic." Acest cod de diagnostic este V61.1 Probleme relaționale în DSM V.Cunoașterea diferenței dintre a "Codul de diagnosticare" și a "Codul procedural" va fi importantă atunci când contactați compania dvs. de asigurări.
  • Imagine intitulată Aflați dacă asigurarea dvs. de sănătate va plăti pentru consilierea căsătoriei Pasul 2
    2. Citiți contractul de asigurare de sănătate.Cele mai multe contracte au o clauză care citește ceva de genul: "Un citat al beneficiilor sau al autorizației nu garantează plata sau nu verifică eligibilitatea. Plata beneficiilor sunt supuse tuturor termenilor, condițiilor, limitărilor și excluderilor contractului membrului la momentul serviciului."Acest lucru înseamnă că atunci când vă apelați compania de asigurări de sănătate, nu vă puteți baza pe ceea ce vă spune persoana ca a "fapt." Poate fi, sau poate că nu este.Sunteți obligat să cunoașteți propriul plan de asigurări de sănătate.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă asigurarea dvs. de sănătate va plăti pentru consilierea căsătoriei Pasul 3
    3. Fi savvy ca cercetarea. Vă așteptați să înțelegeți ce acoperă politica de sănătate și ceea ce nu acoperă.Acest lucru poate fi confuz pentru majoritatea oamenilor.Majoritatea oamenilor cred că, dacă o persoană de la compania dvs. de asigurări de sănătate vă spune că este așa, atunci este un fapt.Nu asa. Trebuie să fii un consumator savvy și să știi ce să întrebi.
  • Multe politici declară că vor plăti numai pentru tratamentul pe care îl consideră "din punct de vedere medical."Aceasta înseamnă că au dreptul de a reține plata dacă se consideră în afara domeniului de aplicare al politicii.Acest lucru este adevărat chiar dacă aveți un "Cod de autorizare."
  • Imaginea intitulată Aflați dacă asigurarea dvs. de sănătate va plăti pentru consilierea căsătoriei Pasul 4
    4. Cunoașteți lingo-ul înainte de a vă apela societatea de asigurări:
  • "Date și locația serviciului" este când și unde veți fi văzuți-
  • A "Codul de procedură" este cine va fi văzut.Vei fi văzut singur, cu partenerul tău sau cu alți membri ai familiei?
  • "Codul de diagnosticare" este motivul pentru care pacientul are pentru a căuta tratament.Descrie concentrarea tratamentului, chiar dacă pacientul are mai mult de un diagnostic precis.Ce va fi concentrat clinicianul dvs. pe care vă va ajuta?Acesta este codul de diagnosticare.
  • Aceasta este partea cea mai confuză pentru majoritatea oamenilor. Asigurarea dvs. va plăti pentru ambii soți în cameră (codul procedural), iar funcționarul de pe telefon va spune "da, acoperăm consilierea cuplurilor", deoarece văd codul procedural "cupluri / terapie familială" pe ecranul computerului lor.Dar un cod procedural (care este în cameră) nu iese din reclamație.Este codul de diagnostic care determină respingerea cererii de respingere.
  • Imagine intitulată Aflați dacă asigurarea dvs. de sănătate va plăti pentru consilierea căsătoriei Pasul 5
    5. Aveți pregătirile dvs. pregătite. Când citiți politica dvs. sau apelați compania dvs. de asigurări, întrebați întrebări specifice:
  • "Acoperiți codul de diagnostic v61.1 folosit pentru consilierea căsătoriei?" Doriți să determinați dacă consideră V61.1 Probleme relaționale pentru a fi o necesitate medicală.
  • Unii tratați codul V61.1 diferit decât alte diagnostice de tulburare mentală.Dacă o acoperă, întrebați câte sesiuni pe care le vor acoperi.
  • Uneori, companiile de asigurări de sănătate vor acoperi câteva sesiuni ca "V61.1 Probleme relaționale," Apoi, după ce aceste sesiuni sunt folosite, se așteaptă ca consilierul căsătoriei să eticheteze unul dintre voi ca având o tulburare mintală diagnostică. Aveți dreptul să vă decideți dacă acest lucru se va întâmpla, când consilierul dvs. este rugat să furnizeze o astfel de etichetă și ce diagnostic va fi.
  • Image denumită Aflați dacă asigurarea dvs. de sănătate va plăti pentru consilierea căsătoriei Pasul 6
    6. Explorați opțiunile alternative de plată. Unii oameni decid că nu doresc să primească un diagnostic al unei tulburări mintale, altele decât V61.1.Ei vor negocia cu consilierul lor de căsătorie pentru o taxă accesibilă, în loc de a beneficia de acest diagnostic.Acesta este dreptul tău.
  • Majoritatea vor fi de acord că problemele de căsătorie sunt stresante.Acest lucru nu înseamnă că trebuie să vi se acorde o tulburare mintală diagnostică pentru a vedea un consilier de căsătorie.Dacă mergeți la consiliere de căsătorie, ar trebui să fie diagnosticul tău. Dacă acoperirea asigurărilor de sănătate nu acoperă V61.1 probleme de relaționare, puteți căuta un plan mai bun sau puteți pune preocupările în scris.Distresul marital de lungă durată este legat de boala fizică și nu este nimic de luat ușor.Plătiți acum pentru acest tip de ajutor are un bun sens de afaceri, precum și bunul simț.
  • sfaturi

    De ce unele companii de asigurări acoperă căsătoria și terapia familială ca un cod de procedură numai? Există multe motive bune pentru care asigurarea ar plăti pentru ca un membru al familiei să fie văzut. De exemplu, cei cu schizofrenie ar putea fi ajutați dacă părinții lor au înțeles mai multe despre tulburare și cum să rămână calm și nu prea emoțional, când episoadele psihotice se aprind în sus.Aceasta este importantă psiho-educație.Codul de procedură este pentru ca familia să fie văzută, dar diagnosticul (boala mintală) este schizofrenia.
  • Dacă aveți depresie, consilierea căsătoriei a fost demonstrată că este de ajutor.
  • Avertizări

    Mulți vă vor cere să semnați o foaie de hârtie de acord să plătiți pentru serviciile lor, dacă asigurarea dvs. nu reușește să.
  • Majoritatea terapeuților care acceptă asigurarea vor presupune că un cod de autorizare de la compania dvs. de asigurări este valabil, chiar dacă cererea este mai târziu respinsă.
  • Dacă se dovedește că asigurarea dvs. nu va plăti pentru aceste servicii, deoarece acestea "greșit înțeles ce ați întrebat," Va trebui să plătiți pentru aceste servicii de consiliere, chiar dacă ați primit multe sesiuni.Aveți grijă să știți ce este acoperit înainte de a începe tratamentul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar