Cum se compara companiile de asigurări de animale de companie

În mod inevitabil, va veni un moment în care animalul dvs. devine bolnav și are nevoie de tratament medical. Asigurarea pentru animale de companie poate compensa costurile acestor facturi veterinare, care au devenit din ce în ce mai scumpe în timp. Politicile de asigurare pentru animale de companie acoperă diferite tipuri de condiții și variază în sumele pe care le vor acoperi și plata.

Pași

Partea 1 din 2:
Comparând caracteristicile politicii
  1. Imagine intitulată Compară companiile de asigurări de companie Pasul 1
1. Identificați companiile de asigurări de companie. Există doar câteva companii de asigurări de companie care oferă politici. De fapt, patru furnizori cuprind aproximativ 75% din cota de piață. Deci, în timp ce lista dvs. de companii de asigurări de companie pentru a compara poate fi mică, trebuie să cheltuiți ceva timp comparând diferitele aspecte și costuri ale politicilor lor.
  • Puteți să vă adresați medicului veterinar despre companiile de asigurări de companie sau să identificați companiile căutându-le pe internet.
  • Imagine intitulată Compară companiile de asigurări PET Pasul 2
    2. Asigurați-vă că oferă politici pe care le doriți. Politicile de asigurare pentru animalele de companie nu sunt standardizate, astfel încât trebuie să acordați o atenție deosebită imprimării fine pentru a vă asigura că știți ce achiziționați. Tipurile primare de asigurări de animale de companie sunt asigurarea de sănătate și de viață. Puteți găsi politici care acoperă îngrijirea preventivă, costurile de deces și îngrijirea de rutină.
  • De asemenea, va trebui să vă asigurați că acestea acoperă tipul de animal de companie. Cele mai multe companii acoperă câinii și pisicile, dar va trebui să verificați cu compania dacă aveți un animal de companie mai exotic.
  • Excluderile se referă la lucrurile pe care un plan nu le acoperă. Este important să vă uitați la excluderile pentru politică pentru a vă asigura că lucrează cu nevoile dvs. De exemplu, unele planuri pot exclude tulburările ereditare sau congenitale.
  • Imagine intitulată Compară companiile de asigurări de companie Pasul 3
    3. Uită-te la reputația companiei. Chiar dacă există relativ puține companii de asigurări de companie, reputația este importantă. În mod ideal, veți găsi o companie care are o reputație bună ca fiind cinstită, rapidă pentru a revizui cererile și rambursează clienții în mod consecvent. Puteți găsi recenzii online prin căutarea numelui companiei de asigurări de companie plus recenzii.
  • Căutați recenzii ale clienților de la persoane care au achiziționat fie aceste politici sau au lucrat cu compania ca medic veterinar.
  • Puteți, de asemenea, să discutați cu medicul veterinar pentru a vedea dacă există o anumită companie pe care o consideră cel mai bine sau care este cea mai ușoară să lucrați cu.
  • Imagine intitulată Compara Companiile de asigurări de companie Pasul 4
    4. Asigurați-vă că sunteți eligibil. Fiecare companie de asigurări de companie va avea cerințe diferite pentru animalele de companie pe care le vor acoperi.
  • Animalele de companie cu condiții preexistente sunt de obicei cele mai dificile de asigurat. Unele companii de asigurări vor respinge orice animale de companie care au condiții preexistente sau pot acoperi anumite reclamații atâta timp cât acestea nu sunt legate de condiție.
  • PET dvs. de companie poate sau nu să fie eligibilă pe baza vârstei, istoricului medical sau a rasei.
  • Imagine intitulată Compară companiile de asigurări de companie Pasul 5
    5. Verificați dacă sunteți restricționat de rețelele veterinare. Unele politici de asigurări de animale de companie vă vor permite să rămâneți cu medicul veterinar curent de licență, în timp ce alții vă vor face să schimbați veterinari la un clinician care face parte din rețeaua lor. În mod ideal, compania de asigurări de companie nu utilizează o rețea veterinară și puteți folosi orice veterinar pe care doriți.
  • Dacă VET dvs. curent face parte din rețeaua de acoperire a companiei, nu va trebui să schimbați furnizorii.
  • Imagine intitulată Compară companiile de asigurări de companie Pasul 6
    6. Comparați acoperirea. Asigurarea pentru animale de companie acoperă în mod obișnuit animalele de companie pentru răniri, accidente și boli. Polițele de asigurare de sănătate pot plăti, de asemenea, pentru vizitele de îngrijire a sănătății și veterinar. În plus, asigurarea de viață poate acoperi costurile de deces pentru animalul dvs. de companie.
  • Politicile pot acoperi terapii alternative pentru probleme precum problemele comportamentale, condițiile ereditare sau congenitale și condițiile cronice.
  • Imagine intitulată Compară companiile de asigurări de companie Pasul 7
    7. Înțelegeți politicile de condiție pre-existente. Fără companie de asigurări de companie va acoperi cheltuielile medicale legate de condițiile preexistente. Cu toate acestea, unele companii pot permite încă animalelor de companie cu condiții preexistente să se înscrie. Acestea vor acoperi doar problemele viitoare care nu au legătură cu starea preexistentă.
  • Majoritatea politicilor de asigurare pentru animale de companie vor exclude animalul dvs. de companie dacă au o condiție preexistentă.
  • Partea 2 din 2:
    Compararea costurilor de asigurare
    1. Imagine intitulată Compară companiile de asigurări de companie Pasul 8
    1. Solicitați cotații scrise. Unele companii de asigurări de companie pot oferi citate online care se bazează pe informațiile pe care le introduceți pe site. Aceste citate pot fi utile pentru a obține o idee generală despre ceea ce ar arăta politica dvs., dar un citat scris vă va oferi mult mai detaliat.
    • Va trebui să fiți pregătiți să oferiți informații despre dvs. și despre animalul dvs., astfel încât compania să poată face o cotație exactă.
  • Imagine intitulată Compară companiile de asigurări de companie Pasul 9
    2. Găsiți un deductibil scăzut. Deductibilul este suma de bani pe care va trebui să o plătiți din buzunar pentru vizitele și tratamentele VET înainte de a fi eligibil pentru a fi rambursate de polița dvs. de asigurare. Doriți să găsiți o politică care are un deductibil scăzut, astfel încât să puteți începe să vă rambursați cât mai curând posibil.
  • Cele mai multe companii vă vor face să plătiți un deductibil pe incident, mai degrabă decât pe an. Aceasta înseamnă că, dacă deductibilul dvs. este de 500 de dolari, iar vizita dvs. VET costă 200 de dolari, nu veți fi rambursate. Cu toate acestea, dacă animalul dvs. de companie trebuie să aibă un tratament care costă 800 de dolari, veți fi eligibil pentru rambursare.
  • Asigurați-vă că știți dacă politica are un nivel deductibil anual sau un nivel de incident.
  • Suma pe care trebuie să o plătiți din buzunar înainte de a ajunge la o co-plată.
  • Imagine intitulată Compară companiile de asigurări de companie Pasul 10
    3. Comparați primele. Într-o poliță de asigurare de companie, prima este suma de bani pe care o veți plăti pentru politică. Companiile de asigurări de companie determină primele bazate pe vârsta PET, istoricul lor medical, tipul de acoperire pe care îl doriți și probabilitatea că veți trimite o reclamație. În mod ideal, doriți să alegeți un plan care are o primă relativ scăzută.
  • Veți plăti prima dvs. fie lunar, trimestrial sau anual.
  • Imagine intitulată Compară companiile de asigurări de companie Pasul 11
    4. Identificați plata maximă. Cele mai multe politici vor determina o sumă maximă de bani pe care compania de asigurări vă va oferi. Acest lucru poate fi fie un anumit sumă în fiecare an, fie pentru durata de viață a politicii. Odată ce ați ajuns la această sumă, nu veți primi mai mulți bani.
  • Plățile maxime mai mari înseamnă, de obicei, veți plăti prime mai mari.
  • Cu excepția cazului în care animalul dvs. de companie dezvoltă o stare cronică scumpă, cum ar fi cancerul, este puțin probabil ca să ajungeți la valoarea maximă de plată.
  • Imagine intitulată Compară companiile de asigurări de companie Pasul 12
    5. Înțelegerea procedurilor de revendicare. Când doriți să vă rambursați, va trebui să depuneți o reclamație cu compania de asigurări de companie. Ca și în cazul asigurărilor umane, compania va evalua cererea și va accepta, fie neagă. Fiecare companie va avea o politică diferită pentru depunerea cererilor, dar este important să obțineți o idee despre cât de mult necesită trimiterea cererii atunci când vă uitați la politici.
  • Veți dori să aflați cât timp este necesar ca cererile care urmează să fie trimise și procesate. În cele din urmă, acest lucru determină cât va dura pentru a vă rambursa.
  • Companiile care permit revendicărilor online vor fi în mod obișnuit mai repede la prelucrarea creanțelor decât cele care necesită trimiteri prin poștă.
  • sfaturi

    Este posibil să puteți primi o reducere la primele dvs. dacă aveți mai multe animale de companie.
  • Unele companii de asigurări de companie vor oferi reduceri dacă animalul dvs. de companie este spayed sau sterilizat.
  • Companiile de asigurări mai mari pot oferi planuri diferite. Uită-te prin diferite opțiuni de acoperire și găsiți unul care se potrivește nevoilor dvs.
  • Avertizări

    Dacă nu luați frecvent câinele la veterinar, nu veți ajunge la deductibil. Fără atingerea deductibilă, asigurarea de animale de companie ar putea fi inutilă.
  • Citiți cu atenție amprenta fină a fiecărei politici înainte de a vă angaja în orice plan.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar