Cum de a determina dacă aveți nevoie de asigurare de călătorie

Dacă planificați o călătorie extinsă, puteți lua în considerare diverse forme de asigurare de călătorie. Dacă călătoriți în străinătate, ar trebui să vă verificați polița de asigurări de sănătate interne și să vedeți dacă aceasta acoperă cheltuielile medicale în afara țării. Dacă nu, ar trebui să cumpărați o anumită formă de asigurări de sănătate de călătorie. De asemenea, trebuie să verificați cu cardurile dvs. de credit și orice alte polițe de asigurare pe care trebuie să le vedeți dacă vor acoperi lucruri precum asigurarea mașinilor de închiriere, anularea zborurilor sau bagajele pierdute. În cele din urmă, dacă ajungeți să obțineți un fel de asigurare de călătorie, ar trebui să faceți cumpărături și să citiți o imprimare fină a politicii pentru a obține acoperirea care este potrivită pentru dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Explorarea nevoilor de asigurări de sănătate
  1. Imaginea intitulată a fi o încurajare pentru cineva bolnav sau bolnav pas 8
1. Contactați furnizorul dvs. de asigurări de sănătate. Dacă călătoriți în străinătate, trebuie să contactați furnizorul de asigurări de sănătate despre politica dvs. Medicare și mulți transportatori majori nu vor acoperi cheltuielile medicale în afara Statelor Unite. Din acest motiv, ar trebui să încercați să vă dați seama dacă planul dvs. ați acoperit. Dacă călătoriți pe plan intern, veți fi acoperit de politica actuală de asigurări de sănătate.
  • Determinați ce acoperă compania dvs. de asigurări. Puneți întrebări precum "Cât de mult din cheltuielile mele medicale acoperă?"Și" ce vor fi acoperite în timpul călătoriei mele?"
  • Asigurați-vă că întrebați despre evacuările medicale. Dacă călătoriți undeva, care are un sistem slab de îngrijire a sănătății sau dacă vă angajați în activități periculoase, trebuie să vă asigurați că aveți o acoperire medicală de evacuare.
  • Imaginea intitulată accelerează pierderea în greutate în mod natural Pasul 11
    2. Evaluați-vă sănătatea. Când vă gândiți să obțineți asigurarea medicală pentru călătoria dvs., luați în considerare sănătatea generală. Sunteți cineva care se îmbolnăvește ușor sau de multe ori? Aveți o afecțiune medicală cronică? Dacă ați răspuns da la oricare dintre aceste întrebări, ar trebui să aveți o anumită formă de acoperire medicală.
  • Dacă aveți o condiție preexistentă, intenționați să faceți o mulțime de călătorii sau nu ați avut un fizic într-o lungă perioadă de timp, ar trebui să vizitați medicul pentru un fizic fizic de bază înainte de a pleca.
  • Dacă călătoriți într-un loc în care există un risc crescut de a vă îmbolnăvi, ar trebui să obțineți acoperire medicală.
  • Imagine intitulată se aplică pentru prestații de invaliditate pe termen lung Pasul 10
    3. Luați în considerare cât timp veți fi plecați. Cu cât sunteți mai mult, cu atât este mai probabil să aveți o problemă medicală. Călătorii, jet lag și expunerea la alimente noi pot avea impact asupra sistemului imunitar și a sănătății digestive. Dacă veți fi plecați pentru o perioadă îndelungată, ar trebui să obțineți o formă de acoperire medicală în timp ce sunteți în străinătate.
  • Înainte de a pleca, găsiți facilități medicale în locația pe care intenționați să o călătoriți în rețeaua dvs. medicală și să efectuați aceste informații cu dvs. Acest lucru vă poate economisi o mulțime de bani dacă vă aflați într-un accident și aveți nevoie de o atenție de urgență.
  • Imagine intitulată vezi Pasul 7
    4. Luați în considerare activitățile planificate. Dacă intenționați să faceți o călătorie de peste mări în cazul în care există potențialul unei urgențe medicale, ar trebui să obțineți probabil asigurări de sănătate călători. Asigurarea medicală de călătorie este o idee bună dacă vă veți angaja în orice activități periculoase de la distanță, cum ar fi snorkeling, motociclete de echitatie, parasailing sau alpinism rock. Dacă vă veți angaja într-o activitate în care ați putea fi răniți, asigurați-vă că obțineți asigurarea de sănătate a călătorului.
  • Acest lucru este deosebit de important dacă mergeți undeva la distanță sau care are facilități slabe de asistență medicală.
  • Dacă faceți ceva periculos de la distanță, ar trebui să cumpărați o politică care să acopere evacuările de urgență. Dacă primiți grav răniți și nu aveți o acoperire medicală de evacuare, este posibil să fiți la 40.000 de dolari la 50.000 de dolari.
  • Metoda 2 din 3:
    Investigarea altor forme de asigurare de călătorie
    1. Imagine intitulată Planul unei călătorii în Australia Pasul 11
    1. Obțineți asigurare pentru articolele de bilete mari. Este o idee bună să obțineți asigurare pentru achiziții majore, cum ar fi zboruri scumpe, croaziere și pachete de turism. Dacă din anumite motive trebuie să anulați, nu doriți să ieșiți sute sau chiar mii de dolari pe care ați plătit-o pentru aceste lucruri. Obținerea asigurărilor pentru aceste cheltuieli majore poate oferi, de asemenea, o minții mult mai necesară.
    • Dacă călătoriți cu elemente scumpe sau neprețuite, este posibil să doriți și să obțineți un fel de acoperire.
  • Imagine intitulată Planul unei călătorii în Australia Pasul 7
    2. Verificați avantajele cardurilor dvs. de credit. Diferitele carduri de credit au o serie de beneficii legate de asigurare. De exemplu, unele carduri de credit vor oferi asigurare auto pentru o mașină de închiriat. Alții oferă protecție de călătorie și acoperă cheltuielile bagajelor pierdute. Înainte de a vă face aranjamentele de călătorie, contactați furnizorul de carduri de credit și determinați ce avantaje, dacă există, ofertele cardului dvs.
  • Unele carduri de credit pot oferi chiar și acoperire dacă trebuie să anulați un zbor.
  • Puneți întrebări precum "Bagajele mele vor fi protejate împotriva pierderii sau daunelor?"Și" dacă intru într-un accident de mașină, cât de mult veți acoperi?"
  • Imagine intitulată Revendicări de compensare pentru pasul whiplash 13
    3. Căutați acoperire suprapusă. Unele dintre politicile dvs. de asigurare existente pot acoperi orice cheltuieli care apar în timpul călătoriei dvs. De exemplu, proprietarii dvs. de locuințe sau chiriași pot acoperi pierderea sau deteriorarea bagajelor. Dacă aveți o asigurare auto, sunteți probabil acoperiți dacă închiriați o mașină. Verificați politicile existente sau discutați cu agentul dvs. de asigurări pentru a vedea ce sunt acoperite lucrurile.
  • Dacă aveți deja o asigurare de viață, nu trebuie să aveți nevoie de o politică accidentală de deces.
  • Cu bagajele pierdute, compania aeriană va acoperi, de asemenea, pierderea dvs. până la un anumit punct.
  • Dacă acoperirea existentă nu vă protejează bagajele, luați doar posesiunile pe care le puteți trăi cu pierderea. Dacă trebuie să călătoriți cu obiecte de valoare și nu sunteți acoperit, ar trebui să obțineți o asigurare.
  • Adresați-vă întrebărilor Agentului de Asigurări precum "Are autovehiculul meu de asigurare de închiriere mașini de peste mări?"Și" asigurările mele de renitorul meu acoperă bagajele mele?"
  • Metoda 3 din 3:
    Obținerea asigurării corecte
    1. Imagine intitulată Planul unei călătorii în Australia Pasul 8
    1. Cumpărați propria dvs. asigurare. În loc să cumpărați o politică de la agentul dvs. de călătorie sau de la site-ul de rezervare, găsiți o politică prin intermediul unui broker online. Un agent de turism vă poate vinde o politică care plătește cea mai mare comisie de vânzări, mai degrabă decât să ofere clientului cea mai bună acoperire. Acest lucru vă va ajuta Obțineți asigurări ieftine. Dacă aveți deja asigurare de sănătate, contactați furnizorul dvs. de curent pentru a vedea dacă oferă o acoperire suplimentară pe care o puteți achiziționa pentru călătoria dvs.
  • Imagine intitulată se aplică pentru prestații de invaliditate pe termen lung Pasul 4
    2. A face cumparaturi prin apropiere. Când căutați asigurare, asigurați-vă că vă uitați la mai mulți purtători. Check out un broker online ca AsigurămMytrip și comparați rate diferite. Discutați cu un reprezentant de vânzări și obțineți detaliile oricăror politici care vă interesează.
  • Acest lucru este deosebit de important pentru orice poliță de asigurare de sănătate de călătorie. Nu reușiți să obțineți politica potrivită, vă poate costa mii de dolari.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru prestații de invaliditate pe termen lung Pasul 1
    3. Citiți imprimarea fină. Dacă achiziționați o politică, doriți să vă asigurați că va acoperi orice probleme pe care le întâlniți. De exemplu, dacă aveți o condiție preexistentă, asigurați-vă că asigurarea dvs. de sănătate de călătorie va acoperi orice complicații asociate cu aceasta. Nu doriți să cumpărați asigurare numai pentru a afla mai târziu că nu vă satisface nevoile. Citiți imprimarea fină și obțineți o politică care funcționează pentru dvs.
  • Înainte de a cumpăra, cereți o copie a politicii și asigurați-vă că treceți peste el.
  • Discutați cu un agent de asigurări și asigurați-vă că toate nevoile dvs. sunt îndeplinite. Întrebați-le lucruri precum "Acest lucru acoperă această stare preexistentă?"Și" această politică va acoperi costul tuturor bagajelor mele dacă o pierd?"
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar