Cum să obțineți orice fată care să vă placă

Mulți tineri cred că o anumită fată este foarte drăguță, dar nu au nicio idee cum să-i facă pe acea fată să-i placă. Bineînțeles, toate fetele sunt diferite, așa că nu există nici o modalitate garantată de a obține o fată care să vă placă, dar există lucruri pe care le puteți face pentru a vă maximiza șansele.În ansamblu, se apropie să-ți pun cel mai bun picior înainte, fiind prezentabil, prietenos și încrezător și făcându-vă interesul cunoscut.

Pași

Partea 1 din 4:
Creșterea propriei dvs. date
  1. Imaginea intitulată Obțineți orice fată care să vă placă Pasul 1
1. Lucrați la încrederea dvs. Încrederea este adesea evaluată ca una dintre cele mai atractive trăsături atunci când vine vorba de atragerea fetelor. Dacă încrederea și stima de sine sunt scăzute, va face întreaga întâlnire, flirtul și procesul de dating mult mai greu. Unele metode de creștere a încrederii includ:
  • Eliminați gândurile negative despre dvs. Dacă observați că de multe ori aveți gânduri pop în capul vostru, care vă puneți jos, încercați să lucrați la tăcerea și să nu locuiți pe aceste gânduri.
  • Concentrați-vă asupra altora. O trăsătură comună de oameni necondiționați este că sunt prea în capetele lor. Încercați să vă concentrați mai mult pe ceea ce se întâmplă în jurul vostru și ce fac oamenii și spunând.
  • Învață să accepți eșecul. Adevărul este că veți fi respinși, iar situațiile sociale de tot felul nu vor merge întotdeauna la fel. Acceptarea acestui fapt vă va duce departe în ceea ce privește obținerea încrederii.
  • Imaginea intitulată Obțineți orice fată care vă place Pasul 2
    2. Dezvoltați-vă interesele. Poate părea evident, dar merită să spuneți că oamenii cu interese sunt mai interesanți. Găsiți-vă pasiunile și lucrurile de a face dincolo de școală, de lucru și de socializare și veți crește foarte mult capacitatea dvs. de a atrage fete. Ce interese ar trebui să vă dezvoltați sunt complet până la dvs. Gândiți-vă la ceea ce vă place și ce hobbies aveți deja, apoi găsiți modalități de a le urmări mai departe.
  • De exemplu, dacă vă plac computerele, luați în considerare învățarea cum să programați ca un hobby. Există multe site-uri gratuite care pot fi folosite pentru a învăța cum să codifice.
  • Imaginea intitulată Obțineți orice fată care să vă placă pasul 3
    3. Rămâneți la curent cu evenimentele curente și cultura populară. Pur și simplu puneți, cu atât mai mult în buclă despre care vorbesc oamenii, cu atât mai bine conversationalistă veți fi. Împărtășind gândurile și sentimentele noastre despre cultura populară, cum ar fi filmele, spectacolele și muzica, este una dintre cele mai frecvente modalități prin care oamenii se leagă mai întâi unul cu celălalt și se stabilește prietenii. Și știind despre evenimentele actuale vă va face o persoană mai lumească, informată, care este atractivă.
  • Găsiți un site de știri doriți și începeți să îl răsfățați în mod regulat.
  • Discutați cu prietenii dvs. despre ce spectacole și filme pe care le-au fost recent și ce muzică au ascultat. Nu trebuie să vă placă tot ce este popular, să aflați doar ce este acolo și ce credeți despre asta.
  • Partea 2 din 4:
    Făcând o primă impresie bună
    1. Imaginea intitulată Obțineți orice fată care vă place Pasul 4
    1. Aveți grijă de igiena dvs. Fete ca oamenii care au grijă de ei înșiși. Punerea într-un efort suplimentar în igiena dvs. vă va oferi un avantaj față de majoritatea oamenilor.
    • Periați dinții și atașați zilnic.
    • Obțineți tunsori regulate și spălați-vă și condiționați părul în mod regulat.
    • Purtați întotdeauna deodorant. Și spălarea corpului este prietenul tău.
  • Imaginea intitulată Obțineți orice fată care vă place Pasul 5
    2. Imbraca-te bine. Credeți sau nu, fetele se îngrijesc de felul în care vă îmbrăcați. Majoritatea oamenilor au făcut foarte puțin efort în hainele lor, așa că faceți-vă o favoare și puneți niște gânduri în felul în care vă îmbrăcați. În primul rând, sigur că hainele tale sunt întotdeauna curate. Hainele tale sunt o metodă de auto-exprimare, astfel găsiți un stil care reflectă personalitatea dvs. și rock-o.
  • Imaginea intitulată Obțineți o fată care să vă placă Pasul 6
    3. Abordați fetița. Dacă fata vă place este cineva cu care nu aveți deja un fel de prietenie, va trebui să începeți prin a vă face cunoscut. Depinde de tine unde și cum faci acest lucru, dar unele dintre cele mai bune locuri sunt: ​​la școală, în cantină sau în clasă înainte sau după începerea clasei, la o petrecere sau muzică live arată între trupe sau la un fel de benzi Hobby social, cum ar fi cursurile de gătit sau yoga. Găsiți doar un motiv să discutați cu numele ei puțin și de schimb. Nu te complica.
  • Ceea ce îi spui când abordezi lucrurile mult mai puțin decât fiind încrezător și prietenos când o faci. Când aveți îndoieli, doar o complimentați pe ceva ce purtă. Dacă spui cu sinceritate cu un zâmbet cald, există o șansă bună că va fi deschisă să vorbească cu tine.
  • De multe ori, cel mai bun și mai ușor mod de a începe o conversație cu oricine, inclusiv fata care vă place, este să comentați ceva care se întâmplă în jurul vostru. De exemplu, la un spectacol de muzică live, întrebați-i ce melodii așteaptă cu nerăbdare să audă jocul Headliner.
  • Imaginea intitulată Obțineți orice fată care vă place Pasul 7
    4. Stabiliți începutul unei prietenii. Odată ce vă cunoașteți destul de bine încât nu este neobișnuit ca voi doi să aveți câteva conversații scurte aici și acolo, întrebați-o pentru numărul ei, așa că puteți vorbi cu ea prin intermediul textului. Dacă știți că unii dintre oamenii se află la prânz, întrebați dacă vă puteți alătura uneori sau invitați-o să stea cu dvs. și cu prietenii dvs. în timpul prânzului. Sau, de exemplu, dacă mergeți la aceeași clasă de yoga, întrebați dacă vrea să se alăture dvs. și prietenilor dvs. pentru prânz după clasă.
  • Adăugați-o și pe Facebook pentru o măsură bună. Așa vei avea o altă cale pentru a interacționa cu ea. LIKING UNELE STATURILOR ESTE SI ALEGING ORICE ESTE Același lucru este o modalitate bună de a-și măsura în mod subtil interesul față de tine. Sa demonstrat că persoanele care sunt interesate unul de celălalt tind să interacționeze pe Facebook mai mult.
  • Aveți grijă să nu o trimiteți prea mult sau să încercați să vă aflați în mod constant, deoarece acest lucru se poate întâlni ca încercând prea tare.
  • Partea 3 din 4:
    Comunicând bine
    1. Imaginea intitulată Obțineți o fată care să vă placă Pasul 8
    1. Găsiți modalități de a obține șanse să vorbiți cu ea. După ce v-ați prezentat, căutați oportunități de a vă familiariza cu ea. Dacă aveți o clasă cu ea, nu vă fie frică să găsiți conversații. Spuneți-i lui dimineața în timp ce o treceți în hol, sau în timp ce faceți ceasul pentru muncă. Dacă sunteți prietenos cu ea în mod regulat decât probabil că va fi prietenos înapoi.
  • Imaginea intitulată Obțineți orice fată care să vă placă Pasul 9
    2. Ascult-o. Una dintre cele mai importante părți a unei impresii bune pe o fată este un bun ascultător. Când vorbești cu ea, ar trebui să vorbești despre aceeași sumă, sau, dacă e vorba de vorbă, lăsați-o să vorbească puțin mai mult decât tine. Și când vorbește, se interesa de ceea ce spune ea și răspunde într-un mod care îi permite să știe că asculți. Cele trei chei pentru a fi un bun ascultător sunt:
  • Acordați atenție, cu alte cuvinte, nu vă gândiți la altceva decât ceea ce spune ea. Dacă vorbește despre ceea ce a făcut în weekend, nu vă gândiți la ceea ce ați făcut în weekend în același timp.
  • Faceți-vă interesul față de cuvintele ei clare, prin limbajul corpului și expresii faciale care reacționează la ceea ce spune ea. Cel mai de bază exemplu al acestora este din cap și spunând "Uh-huh" Într-un ton interesat când încheie idei, pentru a arăta că ați auzit și înțelegeți.
  • Oferiți feedback, sub formă de întrebări despre ceea ce spune și declarații despre cum vă puteți referi. De exemplu, dacă spune că vrea să obțină o pisică odată ce se mișcă la noul ei apartament, întreabă-o dacă ar avea animale de companie care cresc.
  • Imaginea intitulată Obțineți orice fată care să vă placă Pasul 10
    3. Fa-o sa rada. Umorul este una dintre cele mai bune modalități de a obține o fată care să vă placă. Dacă o poți face să râdă în mod regulat, atunci ea va place să fie în jurul tău. Toată lumea are propriul stil de umor, așa că cel mai bun lucru de făcut este să-l lași să vină în mod natural. Faceți comentarii amuzante despre lucrurile care se întâmplă în jurul vostru. În mod ideal, ea se va alătura chiar și pe banter cu tine.
  • Imaginea intitulată Obțineți o fată care să vă placă Pasul 11
    4. Complimentaz-o pe ea. Complimentele fac două lucruri bune, fac o fată să se simtă special și apreciată, și indică faptul că sunteți interesați de ea, fără a fi prea înainte. Nu o complimentați în mod constant, deoarece aceasta va fi dezactivată ca fiind disingentă. Doar o complimentezi când ceva se remarcă într-adevăr într-un mod bun.
  • Unele dintre cele mai bune lucruri de a compliment fetele includ: hainele ei, succesele sale academice, trăsăturile pozitive în personalitatea ei sau abilitatea ei la un hobby pe care le place ea.
  • Partea 4 din 4:
    Etanșarea afacerii
    1. Imaginea intitulată obține orice fată care să vă placă Pasul 12
    1. Flirtează pentru a vă cunoaște interesul. Dacă doriți să fiți mai mult decât prietenii cu o fată, va trebui să faceți comportament în consecință. Asta înseamnă flirt. Flirtul este doar o atenție deosebită pe care o dați pe cineva pe care nu ați da un prieten normal. Există multe modalități de a flirta, cum ar fi:
    • Atingerile non-invazive, cum ar fi atins brațul ei superior atunci când faceți un punct sau așezat lângă ea, astfel încât picioarele să atingă ușor.
    • Contact ocazional cu ea, care durează mai mult decât contactul normal de contact cu ochii.
    • Jucăuș tachinând despre lucruri mici. Acest lucru este cel mai bine făcut atunci când conversația nu este gravă.
  • Imaginea intitulată Obțineți orice fată care vă place Pasul 13
    2. Fii drăguț cu prietenii și familia ei. Fetele vor observa cum vă comportați în jurul prietenilor și familiei ei și ei o pasă. Tratând prietenii cu bunătate și nu ca și cum ar fi o povară care să fie tratată va merge mult timp atunci când vine vorba de atragerea fetei pe care o doriți. În funcție de relația ei cu părinții ei, acest lucru ar putea chiar să meargă dublu pentru ei. Fi întotdeauna politicos și amabil când în compania părinților ei. Dacă sunteți invitat la cină, aduceți un cadou, oferiți-vă să vă ajutați cu mâncărurile și să complimentați bucătarul. Tratarea părinților și a prietenilor ei nu este greu, dar este esențial.
  • Imaginea intitulată obține orice fată care să vă placă Pasul 14
    3. Întreabă-o afară. În cele din urmă, odată ce ați stabilit o prietenie și având în vedere motivul pentru a crede că sunteți interesat de ea, este timpul să vă puneți cărțile pe masă. Întreabă-o la o întâlnire și asigurați-vă că ea știe că este o întâlnire. Puteți face acest lucru prin utilizarea de fapt a cuvântului "Data," sau puteți spune ceva de genul "este tratamentul meu," sau "Vreau să fac ceva cu noi doi dintre noi," și plătiți pentru orice faceți voi doi. Unele idei de date includ obținerea prânzului, văzând un film, sau mergeți la un parc.
  • Dacă nu acceptă, nu-l transpirați. Poate că trebuie doar să te cunoască mai bine. Nu merită să te întrebi ce ai fi putut face diferit.
  • Imaginea intitulată obține orice fată care să-ți placă pasul 15
    4. Ia-o pe o primă dată bună. La prima dată, indiferent de locul în care este, există anumite comportamente pentru a evita. Nu întârzia, desigur. Evitați utilizarea telefonului, deoarece aceasta poate deveni cu ușurință nepoliticoasă și evită să vorbești prea mult. Conversația ar trebui să fie fie egală, fie să o lase mai mult de vorbă și să fie doar un bun ascultător. Este important să faceți prima dată să vă simțiți diferit decât interacțiunile anterioare ca prietenii dvs. Aceasta înseamnă că trebuie să vă deschideți cu adevărat și să fiți vulnerabili.
  • Semnele unei date bune includ: o mulțime de râsete, o combinație de conversație distractivă și o conversație profundă, o mulțime de contacte vizuale și zâmbind, și, cel mai important, lăsând simțul datei ca și cum ați legat cu adevărat.
  • Acest lucru cel mai bun mod de a face o primă dată bună probabil este să vă concentrați asupra a trei lucruri simple: relaxați-vă, fiți-vă de sine și cinstit și să vă concentrați asupra dorinței dvs. de ao cunoaște.
  • sfaturi

    Fiți întotdeauna politicos în jurul ei și toți ceilalți. Nu vrei să-i dai impresia că ești drăguț cu ea, apoi acționând ca altcineva față de o altă persoană.
  • Crapalul nu este mort. Fetele ca un tip care este atât respectuos cât și atent. Așa că țineți ușa pentru ea și continuați să faceți acest lucru după prima dată.
  • Dacă vă place ea, probabil vă place să vă întoarceți, așa că nu vă sperie prea mult!
  • Găsiți interese comune, dar nu ieșiți din calea dvs. de a ști despre tot ceea ce îi place.
  • Dacă și când o întrebi afară, nu o faceți într-un loc public. Ia-o deoparte și încercați să o faceți personal.
  • Nu puneți presiune asupra unei fete, întrebându-i în fața prietenilor.
  • Avertizări

    Nu încercați prea tare. Fetele pot simți asta.
  • Nu încercați să argumentați cu ea. Dacă faceți, atunci nu ridicați vocea și fiți drăguți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar