Cum să flirtezi cu o fată frumoasă

Flirtul cu o fată drăguță poate fi nervos și interesant în același timp. Fie că este cineva pe care îl cunoașteți sau o fată pe care tocmai ați întâlnit-o, flirtul este ușor atunci când știți lucrurile potrivite de făcut. Abordându-i cu încredere, arătând personalitatea dvs. și cunoașterea mai multe despre ea, ați putea obține o întâlnire cu fata visurilor voastre!

Pași

Partea 1 din 3:
Apropiindu-se o fată frumoasă
  1. Imagine intitulată flirt cu o fată drăguță Pasul 1
1. Stați drept și Fii încrezător în tine. Limba corpului tău spune multe despre tine, iar fetele pot spune dacă ești nervos să vorbești cu ei. Asigurați-vă că vorbiți suficient de tare încât să vă poată auzi și că nu vă uitați la pământ în timp ce vorbiți.
  • Imagine intitulată flirt cu o fată drăguță Pasul 2
    2. Luați-vă timp să vă îngrijim, astfel încât să vă simțiți cel mai bine. Înainte de a ieși sau de a petrece timpul de socializare cu o fată pe care o credeți că este frumoasă, faceți un duș, periați-vă dinții, alegeți niște haine pe care le doriți și puteți pune pe deodorant și poate chiar un oarecon. Asigurați-vă că părul vă arată frumos, sunteți bine îmbrăcați și mirosi bine că veți fi încrezători.
  • În timp ce arată că nu este totul, este întotdeauna bine să puneți un efort pentru a vă arăta cel mai bine!
  • Amintiți-vă că este încrezător nu înseamnă să vă loviți sau să vă arătați. Puteți fi încrezător doar prin abordarea unei persoane și a începe o conversație.
  • Dacă devii vizibil nervos în timp ce vorbești, cu mâini sudoare sau șuvoi, scuzați-vă de conversație și du-te la baie pentru a vă aduna.
  • Imagine intitulată flirt cu o fată drăguță Pasul 3
    3
    Prezinta-te cu un zambet. Când te apropii de o fată, ar trebui să spui Hi și să-i spui numele tău. Aceasta o va încuraja să-și împărtășească numele și să vă dea ocazia să o cunoașteți puțin mai bine. Zâmbiți și faceți contact vizual în timp ce vorbește să-i arate că plătiți atenția.
  • Introducerea dvs. este cea mai ușoară modalitate de a sparge gheața și de a deschide o conversație, chiar dacă sunteți timid.
  • De exemplu, pentru a începe o conversație cu cineva pe care îl cunoașteți din clasă, puteți spune: "Hei, sunt John. Arăți atât de familiar, ați fost în clasa de geometrie a lui Miss Jones?"
  • Imagine intitulată flirt cu o fată drăguță Pasul 4
    4
    Dați-i un adevărat compliment pe ceva ce vă place despre ea. Odată ce ți-ai prezentat-o, spune-i ce te-a făcut să te apropii de ea. Poate credeți că are un mare păr sau vă place zâmbetul ei. Asigurați-vă că complimentul dvs. este autentic și îl păstrați pozitiv.
  • De exemplu, puteți spune ceva de genul: "Părul tău este frumos, culoarea îți aduce cu adevărat ochii.Sau ai putea spune, "Am observat cămașa dvs. Nirvana. Asta e trupa mea preferata!"
  • Dacă o cunoașteți puțin mai bine, ați putea spune ceva de genul: "Vreau să vă felicit pentru a obține un examen de chimie, am crezut că era foarte greu!"
  • Sfat de experți
    John Keegan

    John Keegan

    Dating CoachJohn Keegan este un antrenor de dating și un vorbitor motivațional bazat în New York City. El conduce stilul de viață trezit, unde își folosește expertiza în Dating, Atracție și dinamică socială pentru a ajuta oamenii să găsească dragoste. El predă și deține ateliere de lucru pe plan internațional, de la Los Angeles la Londra și de la Rio de Janeiro la Praga. Lucrarea sa a fost prezentată în New York Times, oamenii din New York și sănătatea oamenilor.
    John Keegan
    John Keegan
    Dating antrenor

    Faceți complimentul în jurul unei observații, cum ar fi ce poartă ea. Poate că poartă haine care se potrivesc cu lustruirea unghiilor sau complimente de machiaj. Dacă observați că arată perfect împreună, lăsați-o să știe asta. Dați-i un compliment observațional și mergeți mai departe de acolo.

    Partea 2 din 3:
    Stabilirea unei conexiuni
    1. Imagine intitulată flirt cu o fată drăguță Pasul 5
    1. Adresați-i întrebări unice cu privire la interesele sale pentru ao cunoaște mai bine. Dacă vorbești cu o fată pe care nu ați mai întâlnit-o niciodată, veți dori să aflați mai multe despre ea. Cereți întrebări deschise care nu necesită un răspuns "da" sau "nu" pentru a le oferi o șansă de a arăta mai multe dintre interesele și personalitatea ei.
    • Pentru o fată pe care tocmai ați întâlnit-o, puteți întreba: "Ați avut vreun aventuri bune în ultima vreme?"Sau," Ce este ceva interesant?"
    • Dacă o cunoașteți, întreabă-o despre lucruri pe care le-ați putea avea în comun, cum ar fi, "Ce ai făcut în acest weekend?" sau, "Cum ați făcut proiectul de istorie?" Care îi va da o șansă de a vorbi și de a vă oferi o oportunitate de a răspunde.
  • Imagine intitulată flirt cu o fată drăguță Pasul 6
    2. Face contactul cu ochii atunci când vorbește și ascultă îndeaproape. Acordând atenție atunci când discuțiile de fată este o modalitate foarte bună de ao arăta că sunteți interesat și frumos. Contactul cu ochii este cel mai bun mod de a comunica că sunteți angajat în conversație și asigurați-vă că ați aruncat în afirmarea comentariilor la momentele corespunzătoare.
  • Dacă aveți ceva de adăugat la conversație, asigurați-vă că așteptați până când există o pauză pentru a sări cu comentariul dvs. Nimeni nu-i place să fie întrerupt în timp ce vorbesc!
  • Imagine intitulată flirt cu o fată drăguță Pasul 7
    3. Spune-i o poveste amuzantă scurtă dacă momentul este potrivit. Fetele iubesc un tip care are un simț al umorului și îi poate face să râdă. Gândiți-vă la ceva amuzant, care ți sa întâmplat recent și să-l aducă în conversație dacă merge cu subiectul despre care vorbești.
  • De exemplu, dacă vorbești despre școală fiind dură, ai putea spune ceva de genul: "Ieri, am primit testul meu spaniol înapoi și am văzut că profesorul meu a încrucișat numele meu în partea de sus a testului. Am fost atât de confuz pentru o secundă, dar apoi mi-am dat seama că mi-am scris propriul nume greșit!"
  • Încercați să evitați să aduceți o poveste amuzantă, deoarece aceasta poate face ca acesta să încerci prea tare.
  • Păstrați povestea scurtă pentru a evita plictisitorul și păstrați un ochi pentru a vă asigura că nu este plictisită. Dacă observați-o să se uite, să vă înfășurați povestea și să schimbați subiectul la altceva.
  • Imagine intitulată flirt cu o fată drăguță Pasul 8
    4. Găsiți un motiv să o atingeți ușor dacă este confortabilă cu dvs. Multe fete răspund pozitiv la gesturi mici, cum ar fi o atingere pe braț, așezându-se aproape sau periajul părului în spatele urechii ei. Face scuze pentru a avea contact fizic cu ea, ceea ce o va face să se simtă mai confortabilă și la ușurință în jurul vostru.
  • O modalitate excelentă de inițiere a contactului este luând mâna să o conducă undeva, sau să stea lângă ea la o masă în care picioarele pot atinge picioarele.
  • Dacă ea pare incomodă sau se retrage, ar trebui să vă retrageți.
  • Imagine intitulată flirt cu o fată drăguță Pasul 9
    5. Amintiți-vă de detaliile mici că vă spune. Ascultarea arată fete care sunt bune și interesați de ele. Dacă ea aduce că este îngrijorată de un test de matematică, dorind că norocul ei în ziua examenului îi va arăta că te-ai gândit la ea.
  • Multe fete văd acest lucru ca un semn că ați fi un prieten bun și vă poate ajuta să vă mutați de la o relație prietenoasă cu una romantică.
  • Când vă cunoașteți mai întâi, întrebați lucruri precum culoarea preferată, ziua de naștere și mâncarea preferată. Faceți un punct pentru a vă aminti aceste lucruri, deoarece acestea vor fi cu siguranță utile la un moment dat!
  • Imagine intitulată flirt cu o fată drăguță Pasul 10
    6. Faceți timp să fiți singuri împreună dacă flirtul merge bine. Fiind singur cu o fată frumoasă, vă poate face nervos, dar este una dintre cele mai bune modalități de a vedea adevărata ei personalitate și de a învăța dacă vă place foarte mult. Oferta de a fi partenerul ei pentru un proiect sau de a merge acasă după clasă. Aceasta va arăta că doriți să petreceți mai mult timp cu ea și să vă dați șansa de a vorbi cu ea fără alți oameni în jur. Fii atent cu aceasta - multe fete și femei nu sunt inconfortabile atunci când singur cu un băiat sau un bărbat, deoarece acest lucru poate părea amenințător. Chiar dacă știți că aveți intenții bune și nu veți face nimic inadecvat fără consimțământul ei, ea poate să nu știe asta. O modalitate bună de a evita facerea ei inconfortabilă este să-și petreacă timpul cu ea într-un loc public. Veți fi vizibili publicului, ceea ce face mai ușor să se simtă în siguranță și veți putea vorbi neîntrerupt (în funcție de locul în care mergeți).
  • Unele fete vor acționa diferit când sunt în jurul prietenilor lor. Petrecând timp împreună cu doar doi dintre voi vă vor oferi o idee mai bună despre personalitatea ei și dacă sunteți interesat să petreceți mai mult timp cu ea.
  • Imagine intitulată flirt cu o fată drăguță Pasul 11
    7
    Tasește-o ușor Dacă sunteți deja aproape de ea. Pentru fetele pe care le cunoașteți deja, poate fi dificil să faceți tranziția de la prietenie la ceva mai romantic. Dacă ați împărtășit glume înainte, cum ar fi poveștile sau amintirile jenante împreună, aduceți-i să-i reamintească cât de aproape sunteți.
  • De exemplu, ați putea spune ceva de genul "Wow, Jenna, pantofii tăi sunt aproape la fel de strălucitori ca zâmbetul tău!"
  • Dacă o cunoașteți bine, asigurați-vă că evitați subiectele pe care le cunoașteți că este sensibilă. Lucrurile ca aspectul și inteligența ar trebui să fie întotdeauna în afara limitelor.
  • Evitați tachinarea fetelor pe care nu le cunoașteți deja pentru că acest lucru poate apărea ca nepoliticos. Niciodată nu știi ce este ceva nesigur, deci este mai bine să rămâi să fii frumos când întâlnești pe cineva nou.
  • Partea 3 din 3:
    Asigurarea unei date
    1. Imagine intitulată flirt cu o fată drăguță Pasul 12
    1. Trimiteți câteva mesaje text flirty pentru a începe o conversație. Dacă lucrurile merg bine, cereți numărul de telefon Dacă nu o aveți deja. TEXTING este o modalitate excelentă de a începe o conversație fără a vă îngrijora de lucruri din afara celorlalți. Odată ce aveți numărul ei, trimiteți-i un text a doua zi cu un comentariu despre ceva despre care ați vorbit înainte.
    • De exemplu, puteți spune ceva asemănător ", am ascultat trupa pe care ați recomandat-o ieri. Mi-a plăcut prima pistă, aveți gust minunat!"
    • Încercați să răspundeți la textele ei în decurs de 30 de minute, cu excepția cazului în care sunteți ocupat. Poate fi frustrant să aibă o conversație cu cineva care nu răspunde adesea, mai ales dacă poate vedea când ai deschis mesajul ei.
    • Dacă nu răspunde, așteptați o zi sau două pentru a le trimite din nou. Evitați să aduceți faptul că nu a răspuns și nu a încercat să înceapă o altă conversație. Dacă încă nu răspunde, acceptați-o și treceți mai departe.
    • Evitați să trimiteți mai multe texte la rând. Acest lucru poate fi copleșitor și sperie. Așteptați ca ea să răspundă la mesajele anterioare înainte de a trimite altul.
  • Imagine intitulată flirt cu o fată drăguță Pasul 13
    2. Fii simplu și Întreabă-o afară Dacă lucrurile merg bine. Uneori, trebuie să fii îndrăzneț când îți place cineva. Dacă lucrurile merg bine și ea pare fericit să vă vadă și să vă petreceți timp cu dvs., întrebați-o la o întâlnire. Ea va aprecia că ești cinstit să-i placă și vei ști imediat dacă te place înapoi.
  • Țineți-vă interesele în minte atunci când o întrebați și aveți o idee despre ceea ce doriți să faceți. De exemplu, ați putea spune: "Vrei să mergi să vezi noul film James Bond cu mine în acest weekend? Știu că ați menționat iubirea celorlalți!"
  • Dacă refuză, acceptă decizia ei și înapoi.
  • Imagine intitulată flirt cu o fată drăguță Pasul 14
    3. Fii amabili și amabili când ești în jurul ei. Deschideți ușile și țineți mâna când mergeți să o arătați că sunteți interesați de ea romantic și o va trata bine. Acest lucru merge mult pentru a arăta că ați face un prieten bun și ar putea să-i înfruntați interesul față de nivelul următor.
  • Bunătatea va demonstra fata că sunteți de încredere și de încredere, care sunt ambele trăsături foarte de dorit. În plus, toate fetele ca fiind tratate bine!
  • Imagine intitulată flirt cu o fată drăguță Pasul 15
    4. Se așteaptă la piciorul facturii atunci când o întrebi la o dată. Ar trebui să plătiți să plătiți pentru primele date dacă sunteți cel care o cere, dar nu începeți un argument dacă oferă să plătească jumătate. Probabil că încearcă doar să arate că este independentă și nu se așteaptă să o susții. Dacă sunteți interesat de o fată, lucru frumos de făcut este să plătiți.
  • Este în regulă dacă nu vă puteți permite date scumpe. În acest caz, încercați să planificați lucruri mai ieftine, cum ar fi să mergeți la spectacolele de artă gratuite sau să aveți un picnic romantic în parc. Acest lucru demonstrează dorința de a fi în jurul ei, dar este mai ușor pe portofelul tău.
  • Imagine intitulată flirt cu o fată drăguță Pasul 16
    5
    Fii tu însuți Când urmărește o fată frumoasă. Cea mai bună modalitate de a obține o fată care să vă placă este să o arătați că sunteți amuzant, interesant și amabil. Punerea pe un spectacol și încercarea de a părea răcoroasă se va simți falsă, iar cele mai multe fete vor vedea prin asta. Dacă se simte confortabil în jurul tău și te încrede, ea va fi fericită să petreacă mai mult timp cu tine.
  • Aceasta include faptul că sunteți deschis despre ceea ce căutați de la flirtul dvs. Dacă lucrurile devin mai grave, lăsați-o să știe dacă căutați o relație serioasă sau mai mult interesată de păstrarea lucrurilor casual. Nu o conduceți dacă nu este interesată de aceleași lucruri pe care le aveți.
  • Ajuta cu vorbind cu o fată

    Modalități de a vă prezenta o fată frumoasă

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Complimente pentru a da fetelor

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Păstrarea unei conversații care merge cu o fată frumoasă

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Așteptați și acceptați respingerea. Unele fete nu sunt interesate de o relație sau să întâlnească oameni noi. Respectați limitele lor și învățați să nu ia nici un răspuns.
  • Nu acționați răcoros doar ca să o impresioneze. Acest lucru rar. O fată răspunde la încredere, fără să se prezinte.
  • Nu spuneți lucruri despre tine că nu sunt adevărate. Dacă te grăbi și o aduce, vei fi cu clueless.
  • Nu pare prea încrezător sau riscați să apariți egoism sau să răsturnați. Amintiți-vă să fiți singuri - sună la brânză, dar dacă sunteți în mod natural timid, nu acționați mult mai puternic decât vă simțiți, certitudinea nenaturală poate duce la a da un mesaj greșit. În plus, unele fete cred că este drăguț când un tip este un pic cam timid sau devine ușor de fluturat.
    1. Nu face glume vulgare. Acest lucru va face ca cele mai multe fete incomod.
    2. Nu faceți flirtul.
    3. Asculta-i. Toată lumea vrea să fie ascultată. Dacă vorbești accidental în același timp, cereți scuze politicos și sugerați că vorbește mai întâi.
    4. Urmăriți limba corpului ei. Dacă ea se îndepărtează de tine, atunci ceva ce faci este să o facă inconfortabil.
    5. Nu spuneți " arăti drăguț astăzi "Spune " Ești drăguță, știi? " Acest lucru îi va ajuta cu încrederea pentru că, în principiu, spunând că arată destul de mult în fiecare zi.
    6. Întrebați-i întrebările despre ea, așa că știe că sunteți interesat de ea. Face să se simtă inclusă.

    Avertizări

    Nu flirtați cu două sau mai multe fete simultan. Ea vine ca fiind nepoliticos și fetele vă vor evita dacă aveți reputația de a fi un jucător.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar