Cum să o aducă interesați

Acesta este un scurt ghid pentru a obține o fată sau o femeie interesată de tine.Nu este destinat să fie sfârșitul tuturor, și nu intenționează să facă totul pentru dvs., BT Urmând aceste linii de ghid, puteți fi mult mai de succes decât altfel când vine vorba atragerea femeilor.

Pași

 1. Imaginea intitulată Obțineți pasul său interesat
1
Înțelegeți-vă.Sunteți cine sunteți și veți fi atractivi pentru unele femei și neatractiv pentru alții, indiferent de ceea ce faceți, cine știți sau cum acționați.Acesta este un fapt.Deci, trebuie să înțelegeți ce să căutați pe baza a ceea ce și cine sunteți.Găieții din Geek, de exemplu, pun în general o valoare ridicată asupra inteligenței într-o femeie, în timp ce Jocks sunt mai susceptibile de a-și valorifica dimensiunea sânului decât ei.Q.Știți ce este cu adevărat atras de o femeie.
 • Imaginea intitulată Obțineți pasul său interesat
  2. Înțelegeți ceea ce sunteți atras. Aflați cum să înțelegeți și să vă referiți la femeile la care sunteți atrași.Utilizați ceea ce știți despre ceea ce sunteți atras pentru a restrânge acest lucru până la mai puține grupuri specifice sau tipuri de femei.Cu cât trebuie să lucrați mai puțin, cu atât va fi mai ușor.
 • Imaginea intitulată Obțineți pasul său interesat
  3. Învață să înțelegi și să te antrenezi pentru a fi conștienți de limba corpului - a ei și a ta.femei "vorbi" prin limbajul corpului destul de clar și ei "auzi" în acest fel foarte clar.Obțineți niște cărți pe această temă și petreceți unii timp oameni care urmăresc, de asemenea.Odată ce înțelegi cum o femeie "Vorbește" Folosind limba corpului, tocmai ați avansat 50% din calea de urmat.Într-adevăr, este important.Numai acest punct este motivul pentru care bărbații și femeile au adesea un timp greu de comunicat.Învățați să înțelegeți limba corpului ei și vă veți salva (și ea) o mulțime de timp și necazuri înainte de a face vreodată o mișcare deloc.
 • Imaginea intitulată Obțineți pasul său interesat
  4. Învață să citești fețele.Citirea fețelor este ceva pe care foarte puțini oameni au auzit-o, nu știți că știind cum să facă.Acesta este un tip mai specific de limbaj al corpului, dar acest lucru funcționează pentru bărbați și femei la fel de bine.Odată ce învățați să citiți fețele, veți ști instantaneu multe lucruri despre o femeie, fără a face nimic decât să privească la ea.Acest lucru este de neprețuit pentru abordarea femininului țintă într-un mod pe care îl va găsi acceptabil.Acest lucru se poate face cu vizionarea oamenilor și citirea imaginilor de fețe.
 • Imaginea intitulată Obțineți pasul său interesat
  5. Găsiți femeile să interacționeze, de preferabil cei care se potrivesc intereselor dvs.Căutați-le și socializați.Utilizați lectura limbii corpului, citirea și astrologia pentru a înțelege și cum să se apropie de ea.Dar, de asemenea, să le folosiți pentru a sparge gheața și a le distra!Indiferent dacă le ia în serios sau nu de nici o preocupare - doar să se gândească la ceea ce îi place și să se distreze cu ea.Ele fac minunate subiecte de gheață și de conversație.
 • Imaginea intitulată Obțineți pasul său interesat
  6. Utilizați abilitățile noastre noi pentru a măsura cum să procedăm.Unele femei ar putea necesita o abordare liniștită, lentă - alții ar putea prefera un om care se plimba chiar în sus și își vorbește mintea.Scopul dvs. este de a găsi femeile să interacționeze cu, care se potrivesc cu personalitatea dvs. naturală.Dacă nu puteți face acest lucru cu femeile la care sunteți atras, atunci trebuie să faceți schimbări în tine pentru a deveni tipul omului pe care îl găsesc atractiv.
 • sfaturi

  Bărbații sunt foarte vizibili, dar femeile nu sunt - dacă le puteți spune o poveste și o conduce într-o zi de zi sau o fantezie se bucură, ea va asocia această bucurie cu dvs.Este foarte eficient să facem acest lucru pentru ao trezi, dar va trebui să aibă încredere în tine pentru asta pentru a lucra.
 • Într-adevăr nu contează ce arăți, atât de mult, la orice femeie care merită dating.Nici măcar nu trebuie să fii bogat sau să conduci o mașină fantezie.Aceasta contează pentru ea că sunteți curat, încrezător, distractiv și dacă nu stabil din punct de vedere financiar - aveți un plan și unitatea de a deveni așa.* Ocuparea și veniturile stabile sunt foarte importante dacă doriți să rămână în jur și critică dacă doriți să fiți mai mult decât iubitul ei într-o zi.
 • Nu fi artistul pick-up.Adică, nu vizați sexul cât mai curând posibil.De fapt, cel mai bun lucru pe care l-ai putea face este să-i dai toate cald și deranjat fără să o atingă vreodată și apoi să-i spună că sexul ei trebuie să aștepte.Nu dormi cu prima dată.
 • Una dintre cele mai mari greșeli pe care băieții le fac este că ei dau complimente femeilor prea ușor, rapid și de multe ori.Băieți, vă împușcați în jos în acest fel.Cu atât mai mult aude că este frumoasă, fierbinte, de dorit etc. Cu cât crede mai mult că merită.Și, în același timp, băieții care se înmulțesc aceste lucruri de la ea par să fie mai puțin.Deci, spunându-i cât de fierbinte este înaintea ta "au ea", Îți împingi de fapt la îndemâna ta!Până când o ai, nu spui niciodată nimic care nu este meritat cu adevărat și niciodată nu."Arăți bine în această seară," merge mult timp atâta timp cât este autentic și nu repetă un milion de ori.
 • Femeile sunt creaturi foarte senzuale și erotice, dar trebuie să primească libertatea și circumstanțele în care le pot exprima.Faceți asta pentru ea și nu veți mai trebui niciodată să cereți un sărut (sau altceva de-a lungul acestor linii) din nou.
 • Niciodată nu te laudă cu prietenii tăi despre vreun moment intim pe care îl cheltuiți cu ea, adevărat sau nu.Nu este nimic din afacerea lor și va afecta încrederea ei pentru dvs.
 • Nu-i rupe niciodată încrederea! Trust vă va face sau vă va rupe, indiferent cât de mult vă place, credeți că sunteți fierbinte sau iubește sexul.Dacă nu poate avea încredere în tine, este oprit.Asta înseamnă că trebuie să:
 • Nu vă mișcați mai repede decât este confortabilă.Nu o împingeți în nimic pe care nu o va face cu o grămadă blândă.Fi foarte sensibil la ceea ce este confortabilă.Asigurați-vă că este întotdeauna confortabilă, dacă nu sunteți "împingând plicul".Un indiciu de amenințare sau pericol este foarte atractiv, atunci când este folosit cu pricepere.Nu loviți sau abuziv - mai degrabă, faceți-o să se simtă vulnerabilă în jurul vostru.Acest lucru este ușor realizat cu capacitatea dvs. de a citi fețele, limbajul corpului și ephemeridele, dar trebuie utilizat atunci când este potrivit.Utilizate în mod corespunzător (de obicei, cel mai bine pe femeile pe care le-ați cunoscut doar pentru o perioadă scurtă de timp, iar femeile care tind să se ascundă, ca și femeile cu influență greoaie Scorpion), puteți să vă încântați și să le bateți în acest fel.Făcându-i să se simtă vulnerabilă, dar în siguranță, demonstrează că ești un maestru al împrejurimilor tale și, prin urmare, un om puternic și de dorit.
 • Nu sunt "ligile".În general, orice tip poate obține orice femeie, dacă o poate face să creadă că este la fel de important (valoros) ca, sau mai important decât, ea este.Acea "Perfect 10" este încă o femeie.Du-te.
 • Păstrați-vă gura închisă cu privire la problemele sale personale!Orice știți despre ea, nu împărtășiți lucruri private decât dacă o face bine.Asta inseamna:
 • În schimb, găsiți modalități de ao face să vă vrea.Dacă vrea să se sărute, nu te va întoarce.Face ca ea să vrea să se sărute, dacă asta vrei să faci.
 • Asigurați-vă întotdeauna că se simte în siguranță cu dvs.Circumstanțele pot fi manipulate, dar dacă se simte amenințată cu adevărat de tine, ești afară.Nu l-au lovit niciodată, abuzează verbal, tratați-o prost, sau să fie lipsit de respect față de ea, familia, prietenii sau proprietatea ei.Dacă e încântătoare și îi place oricare dintre aceste lucruri, ei sunt mai bine lăsați mai târziu, când a venit să aibă încredere în tine.
 • Aproape toate femeile găsesc încredere în sine, stima de sine, respectul de sine și un sentiment pozitiv de sine foarte atractiv într-un bărbat.Dacă nu le aveți încă, puteți lucra la ele. Încercați să utilizați un program subliminal numit "LIFE TUNE-UP" care funcționează la toate acestea.Puteți obține același efect prin refuzul de a face orice, care vă va reduce respectul de sine, stima de sine, încrederea în sine sau sentimentul de sine stătătoare și, în mod intenționat, făcând lucrurile care le fac să crească.
 • Dacă tipul de femeie vă interesează merge după tipul dominant / alfa, și nu sunteți voi, există programe de hipnoză și subliminală care pot ajuta și cu asta. Set de instruire subliminală cu ultrasunete cu ultrasunete.Este mai scump decât ceilalți (care sunt un volum fiecare) și durează 6 luni pentru a lucra pe tot parcursul drumului, dar a produs câteva rezultate minunate.
 • Avertizări

  Să fiți întotdeauna complet cinstiți?Chiar dacă încearcă să vă prindă cu "fundul meu arata mare?" Crap - Fii cinstit.Dacă nu se poate descurca, treceți mai departe.
 • Nu lăsați-o să încerce să vă prindă cu vinovăție, rușine sau frică.Respingeți-le și aruncați-o ca un cartof fierbinte dacă începe cu acestea, pentru că sunt manipulări.Ei sunt, așa cum au pus niște tipi, teste de gunoi.Nu vă prindeți și nu vă jucați jocurile.
 • Nu puneți toate ouăle într-un singur coș.Nu pariați ferma de pe această fată.Ea este doar o femeie, și mai sunt miliarde mai multe de unde a venit - așa că orice faci, îl joci ușor.Bucurați-vă de compania ei, dar nu aveți așteptări.Doar ai un moment bun cu ea și să lași ce se întâmplă, să se întâmple.Așteptările sunt un ucigaș.
 • Nu vă plângeți și nu vă plângeți.Whiney Blini Betchy Batchy nu primesc fata.Dețineți experiențele dvs., viața, alegerile dvs. și deciziile dvs.
 • Ruperea încrederii ei va fi, de obicei, un showstopper.Unul dintre lucrurile de care aveți nevoie pentru a învăța este să fiți complet cinstit cu ea, în orice moment.Acest lucru înseamnă, la rândul său, trebuie să fii un om bun și să fii suficient de puternic pentru a lua fie tot ce îți dă pentru a fi atât de cinstit, sau doar să pleci departe.Dacă o femeie vine să știe că vă poate crede întotdeauna, veți putea face lucrurile pe care majoritatea băieților nu au visat niciodată.
 • Nu o lăsa să te superă.Rămâi calm, rece și în control.Totul este un test.Doar să fiți amuzați la un astfel de anticieni și să o apelați întotdeauna când este greșit.Poate că nu-ți place, dar te va respecta pentru asta și asta merită mai mult decât aur, dacă vrei să reușești cu ea.
 • Dacă aveți de gând să utilizați aceste tehnici, așteptați să petreceți ceva timp învățând și să le stăpâniți înainte ca acestea să fie utile.Limbajul corpului de învățare se poate face în câteva săptămâni - fețe de lectură în câteva luni și astrologia va dura probabil 6 până la 12 luni sau mai mult pentru a ajunge la punctul în care îl puteți folosi în zbor.Nu plecați de pe jumătate înclinat și faceți un nebun de tine - acest lucru înseamnă că nu le folosiți ca mai mult decât piesele de conversație până când aveți o anumită abilitate și precizie cu ei.
 • Scapa de orice nevoie.Defuzul este, de asemenea, un ucigaș.Ultimul lucru pe care îl vrei să facă este să se simtă milă pentru tine, pentru că, în cel mai bun caz, ea va vrea să fie umărul tău să plângă.În cel mai rău caz, ea va crede că ești doar un băiat cu mic băiat.
 • Partajați pe rețeaua socială:
  Similar