Cum să devii confortabil în jurul fetelor

Deci nu sunteți o casanova naturală ușoară. Nu vă faceți griji, majoritatea oamenilor sunt mai mult ca Big Bang Bang Theory`s Rajesh Koothrappali decât sunt James Bond. Fiind timid în jurul fetelor, este greu o problemă unică și, ca atare, este unul pe voi și pe alții să învețe să se ocupe. Fetele sunt și ființe umane, cu tone de nesiguranță la fel ca tine. Cu o mică pregătire și coaching, veți fi pe calea dvs. de a netezi în cel mai scurt timp.

Pași

Partea 1 din 3:
Construirea încrederii dvs
  1. Imaginea intitulată devine confortabilă în jurul fetelor Pasul 01
1. Construiți-vă stima de sine. Trebuie să fii confortabil în pielea ta dacă vrei să fii confortabil în jurul fetelor. Majoritatea femeilor sunt mai naturale înzestrate la indiciile sociale și semnalele decât bărbații sunt, deci dacă sunteți o falsă falsă, probabil că o vor prinde. Provocați gândurile dvs. negative și întăriți-vă cele pozitive pentru a construi încrederea în sine.
  • Imaginea intitulată devin confortabilă în jurul fetelor Pasul 02
    2. Învață să fii confortabil singur. Nu puteți să vă distrați de disperare. Trebuie să vă simțiți confortabil pe cont propriu, astfel încât să nu vă raportați de aprobarea altora. Dacă nu vă aflați pe fete pentru aprobare și auto-validare, vă veți găsi mult mai confortabil în jurul lor.
  • Imaginea intitulată devine confortabilă în jurul fetelor Pasul 03
    3. Invata ceva nou. Angajarea în îmbunătățirea auto-îmbunătățirii este cheia de a deveni confortabilă și încrezătoare în propria dvs. piele. Nu trebuie să fii un geniu, dar îmbunătățirea cunoștințelor tale și de a învăța noi abilități vă va ajuta să deveniți mai siguri și încrezători.
  • De asemenea, veți lipsi niciodată un răspuns interesant atunci când o fată vă întreabă ce este nou!
  • Imaginea intitulată devine confortabilă în jurul fetelor Pasul 04
    4. Exercițiu și intrați în formă. Nu este nevoie să arătați ca un culturist sau un atlet, dar luați pași pozitivi pentru a vă îmbunătăți funcțiile fizice minuni. Nu numai că vă veți simți mai atractivă, dar creierul dvs. va elibera starea de spirit și încrederea creșterii endorfinelor care vă vor îmbunătăți stima de sine lungă înainte de a vedea o diferență în modul în care vă uitați.
  • Îmbunătăținându-vă fizic și angajați în activități care provocați-vă voi construi atât încrederea, cât și pe care ați folosit-o pentru a împinge limitele zonei dvs. de confort.
  • Partea 2 din 3:
    Împărțiți-vă abilitățile
    1. Imaginea intitulată devin confortabilă în jurul fetelor Pasul 05
    1. Accelerați-vă fetelor. Forțați-vă să fiți în jurul fetelor cât mai mult posibil. Inoculați-vă la prezența lor. Găsiți teren comun (sau menționați noile cunoștințe, hobby sau abilități!) la Începeți conversațiile. Indiferent cât de mult lucrați la orice altceva, nu veți învăța niciodată să vă simțiți confortabil în jurul fetelor dacă rămâneți în spatele unui ecran de computer.
    • Mai important, cu atât mai mult sunteți în jurul unei fete, cu atât este mai probabil să vă bucurați de compania dvs. Există în mod evident avertismente pentru a fi arogant, dar pentru cele mai multe fete vor dori mai mult când sunt în jurul tău mai mult.
  • Imaginea intitulată devine confortabilă în jurul fetelor Pasul 06
    2. Profitați de grupurile sociale. Nu trebuie să începeți prin lovirea pe cont propriu și petrecerea timpului cu o fată 1 pe 1. Vă puteți întâlni și petreceți timp cu fetele în grupuri de prieteni reciproce.Ia o decizie să interacționeze individual cu fetele atunci când au dat ocazia în această situație. Aveți în mod automat plasa de siguranță a unui grup pentru ambele părți să stea în cazul în care lucrurile devin ciudate sau începeți să deveniți nervoși.
  • De asemenea, puteți utiliza un grup social ca o oportunitate de presiune scăzută pentru a invita o fată să-și petreacă timpul cu dvs. când poate că nu ar fi avut altfel. Exemplu: "Hei Becky, prietenii mei și cu mine vom vedea noul film. Ați văzut-o încă? Am crezut că vă place să veniți."
  • Imaginea intitulată devin confortabilă în jurul fetelor Pasul 07
    3. Angajați în persoană. Este timpul să practicăm conexiunile de construcție. Într-un mod discret, încercați să ascultați și să respectați obiceiurile și interesele fetelor. Utilizați aceste observații pentru a lovi conversațiile cu fetele. Mai des, atunci vor fi bucuroși să vorbească despre subiect, oferindu-vă o oportunitate scăzută de stres de a asculta și de a conduce majoritatea conversației. De exemplu:
  • Complimentați o fată pe noua ei coafură și întrebați de ce a decis să o schimbe.
  • Vedeți că o fată poartă îmbrăcăminte de școală sau comunitate, menționați că vă place sportul și întrebați cât timp a jucat.
  • Observați bronzul unei fete și întrebați dacă a fost recent la plajă.
  • Observați calusurile de palmier sau răzuiți și întrebați când a intrat în haltere.
  • Imaginea intitulată devine confortabilă în jurul fetelor Pasul 08
    4. Dezvoltați un contact suplimentar. Odată ce raportul a fost stabilit, puteți încerca să Obțineți numerele de telefon ale fetelor sau informații de contact social media. Acest lucru nu trebuie să pară ca să ceară o fată afară - dar este sigur că este bună practică! Abilitatea de a discuta despre text vă poate ajuta să învățați Vorbiți cu fetele în orice mediu.
  • Asigurați-vă că nu sunteți legați doar de comunicarea electronică! Este un bun început și o bună practică, dar nu totul!
  • Imaginea intitulată devine confortabilă în jurul fetelor Pasul 09
    5. Nu lăsați respingerea să vă ducă jos. Când cereți informații de contact ale unei fete, este în regulă dacă declin. Nu ar trebui să vă scutură încrederea, nici nu ar trebui să deveniți pushy. Chiar și cei mai buni jucători de baseball nu reușesc să ajungă pe bază de peste jumătate din timp. Nu lăsați respingerea să vă dezamăgească.
  • Respingerea și dezamăgirea ocazională sunt de fapt sănătoase. A fi respins și apoi bouncing înapoi vă va condiționa să realizați că respingerea este total normală și bine!
  • Partea 3 din 3:
    Noțiuni de bază în joc
    1. Imaginea intitulată devine confortabilă în jurul fetelor Pasul 10
    1. Proiect Limba de corp. Limba corpului tău poate spune foarte mult! Nu vrei să spui fetelor că ești nervos sau, mai rău, că nu vrei să vorbești cu ei. Cuvintele voastre s-ar putea să sune confortabil și să se angajeze, dar dacă limbajul corpului este oprit, vor fi la fel de nervos cum sunteți și interacțiunea va fi ciudată.
    • Un zâmbet funcționează minuni! De asemenea, păstrați-vă șoldurile și umerii deschisi partenerilor potențiali de conversații (brațele încrucișate sau pliate și mâinile sunt rele!)
    • Utilizați mișcări de mână rezonabile, gesturi și contacte de ochi în timp ce vorbesc. Veți apărea mai bine angajați, plus mișcarea fizică este o priză pentru stres, relaxantă și liniștitoare.
    • Face ca contact fizic prietenos, atunci când este cazul. O atingere pe antebraț pentru a atrage atenția sau o atingere pe umăr atunci când trecerea sunt perfect normale și sunt foarte ușoare de gheață fizică.
  • Imaginea intitulată devine confortabilă în jurul fetelor Pasul 11
    2. Angajați în conversație. Fetele sunt de fapt foarte mult ca băieții, și bucurați-vă să vorbim despre multe dintre aceleași lucruri. Să descopere interesele reciproce și să se concentreze asupra celor, sau să o informeze că sunteți curios de interesele ei. Conversațiile cu fetele sunt probabil mai ușoare decât credeți, mai ales când vorbiți despre un subiect confortabil pe care îl doriți deja.
  • Cea mai importantă parte a unei conversații? Fiind un bun ascultător. Dacă sunteți un bun ascultător, ambii băieți și fete vor fi mai mult decât fericiți să-și revină inimile și mințile. Cea mai bună parte este că nici măcar nu trebuie să vorbești prea mult dacă nu te simți confortabil să faci asta.
  • Ascultarea este cea mai importantă abilitate de comunicare pe care o puteți avea. A fi un bun ascultător va demonstra, de asemenea, că vă pasă de cealaltă persoană, mai degrabă decât să vă concentrați asupra dvs.
  • Imaginea intitulată devine confortabilă în jurul fetelor Pasul 12
    3. Faceți lucrurile împreună. Cea mai ușoară modalitate de a nu distruge gheața, dar și de a construi confortul într-o relație este de a face lucrurile împreună. Acest lucru nu trebuie să apară în forma unei date. Având atenția dvs. axată pe o anumită sarcină sau activitate, nervozitatea este mai puțin probabil să se strecoare. Este un mod mult mai scăzut de presiune de a construi confortul și de a se cunoaște reciproc decât o conversație sau o dată extinsă 1-on-1.
  • Găsiți activități care implică interese sau responsabilități comune. Plimbați-vă câinii sau faceți temele împreună.
  • Sugerează noi aventuri pe care amândoi ați putea fi interesate. Dacă amândoi faceți ceva nou, veți fi mai nervos și veți concentra pe noua activitate, mai degrabă decât nervozitatea voastră despre a fi în jurul unei fete.
  • sfaturi

    Amintiți-vă că probabil că sunteți deja confortabil vorbind în jurul fetelor.Mamele și surorile sunt și fete! Doar discutați cu alte fete cu aceeași încredere că discutați cu membrii familiei cu.
  • Relaxa. Acesta este un cliche obosit, dar asta nu face mai puțin adevărat: Fii tu însuți.
  • Încercați să fiți în jur de fete mai prietenoase și de ieșire. Ele sunt adesea mult mai ușor de vorbit, iar practica vă poate ajuta să deveniți și mai confortabil.
  • Avertizări

    Nu urmați "Artistul de preluare" (PUA). Sfaturi ca "Neging" și "Peacocking" nu te face mai bine cu sau mai confortabil în jurul fetelor. Ele doar reduc interacțiunile cu fetele la un set îngust și previzibil de scripturi fără sens și juvenile. Comportamentul Pua este imatur și jenant.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar