Cum să zbori în siguranță

Stați în siguranță în timpul unui zbor este o prioritate superioară a tuturor în timpul călătoriei. Companiile aeriene și aeroporturile au o varietate de reglementări pentru a ajuta la promovarea unei experiențe de călătorie sigure și plăcute, deci asigurați-vă că respectați toate regulile. În timp ce călătoria cu aer este unul dintre cele mai sigure moduri de transport disponibile, vă puteți simți nerăbdător că sunteți într-un avion. Din fericire, există câteva modalități ușoare de a vă reduce nervozitatea și de a vă asigura că faceți totul în puterea voastră de a avea un zbor sigur.

Pași

Metoda 1 din 3:
Pregătirea pentru zbor
  1. Imagine intitulată zbura în siguranță Pasul 1
1. Creați o geantă de urgență mini. Alegeți o pungă mică pe care o puteți purta pe persoana dvs., ca o pungă de bordură sau un pachet Fanny, în loc să lipiți elementele din pungă sau de repornire - nu veți putea să vă luați sacul în caz de urgență adevărată. Elementele care trebuie incluse în portofelul dvs. de călătorie sunt:
  • Pașapoarte și carduri de identificare
  • Numerar, carduri de credit și / sau verificări ale călătorilor
  • Informații pentru contactul dvs. de urgență
  • Telefon mobil și încărcător
  • Medicamente pe care trebuie să le luați în fiecare zi
  • Imagine intitulată zbura în siguranță Pasul 2
    2. Pregătiți-vă gadgeturile electronice. Backup telefonul, laptopul și alte dispozitive electronice pe care intenționați să le faceți în zbor. În cazul în care ceva se întâmplă cu oricare dintre dispozitivele dvs., toate datele dvs. vor fi stocate în condiții de siguranță pentru accesul când ajungeți acasă.
  • Dacă dispozitivul dvs. electronic oferă o caracteristică "Găsiți dispozitivul", vă recomandăm să o porniți pe durata călătoriei dvs.
  • Imagine intitulată zbura în siguranță Pasul 3
    3. Etichetați toate pungile și bagajele. Asigurați-vă că numele dvs. și informațiile de contact sunt listate pe toate pungile dvs. Creați o adresă de e-mail pe care o puteți utiliza pe toate etichetele sacului pentru a evita să divulgem orice informații personale.

    Bacsis: Pentru a face pungile dvs. ușor distincte de bagajele altor călători, adăugați un marker, cum ar fi o etichetă de bagaje sau o curea sau o panglică colorată.

  • Imagine intitulată zbura în siguranță Pasul 4
    4. Purtați îmbrăcăminte confortabilă și încălțăminte apropiată. Confortul în zbor vă poate ajuta să vă reduceți nervozitatea atunci când călătoriți cu avionul. Îmbrăcămintea pe care o decizi să o purtați poate, de asemenea, să meargă mult pentru a ne asigura siguranța în timpul zborului. Când vă planificați îmbrăcămintea, țineți cont de:
  • Purtați îmbrăcăminte care permite o mișcare ușoară. Evitați costumele strânse sau restrictive care interzic gama de mișcare.
  • Alegeți pantaloni în loc de pantaloni scurți. Pantalonii vă vor ajuta să vă păstrați protejați de arderea diapozitivului în cazul în care există o evacuare.
  • Evitați tocurile înalte, sandalele sau pantofii cu lamă deschisă. Purtarea adidaților sau a loaferilor sunt cele mai bune alegeri pentru încălțăminte, deoarece acestea sunt ușor de adaptat la orice situație. Tocurile sau sandalele ar trebui, de asemenea, să fie luate în caz de evacuare, care vă va lăsa picioarele vulnerabile la rănire.
  • Lăsați bijuterii în geanta dvs. verificată sau acasă. Afișarea articolelor valoroase poate atrage atenția nedorită și nu este recomandată.
  • Imagine intitulată zbura în siguranță Pasul 5
    5. Ia pași la să depășească o teamă de a zbura. Oamenii care se tem de zbor tind să se simtă cel mai nerăbdător în timpul ducând la zborul însuși. Pentru a vă combina nervozitatea, petreceți timp învățând despre modul în care operează un avion, reglementările privind siguranța avioanelor, efectele turbulențelor și așa mai departe. De asemenea, puteți încerca diverse tehnici pentru a vă reduce anxietatea, cum ar fi:
  • Respirație adâncă
  • Meditația minunată
  • Distrage atenția
  • Metoda 2 din 3:
    După protocolul de siguranță în timpul zborului
    1. Imagine intitulată zboară în siguranță Pasul 6
    1. Examinați informațiile privind siguranța pasagerilor. Verificați buzunarul de pe scaun în fața dvs. pentru cardul de informații de siguranță al zborului. Luați câteva minute pentru a examina informațiile în timp ce așteptați decolarea. Cardurile de siguranță pentru zbor vor conține detalii pas cu pas cu privire la ce să facă în cazul unei situații de urgență în timpul zborului. Instrucțiunile speciale pentru pasageri cu nevoi speciale vor fi, de asemenea, incluse.
  • Imagine intitulată zbura în siguranță Pasul 7
    2. Acordați atenție briefingului de siguranță pentru zbor. Înainte de taxiurile de decolare, însoțitorii de zbor vor efectua un briefing obligatoriu de siguranță care explică toate procedurile de siguranță și vor examina informațiile de pe cardul de siguranță pentru zbor. Ele vor demonstra, de asemenea, cum să folosească măști de oxigen și dispozitive de flotare și să indice rândurile de ieșire de urgență.
  • Asigurați-vă că verificați pentru toate uneltele de siguranță necesare, inclusiv jacheta de viață sub scaunul dvs.
  • Imagine intitulată zbura în siguranță Pasul 8
    3. Înțelegeți responsabilitățile de ieșire a rândurilor. Dacă găsiți că ați fost așezat într-un rând de ieșire, ați citit toate instrucțiunile despre ce trebuie să faceți în cazul unei ieșiri de urgență. Nu ezitați să întrebați participanții dvs. de zbor dacă aveți întrebări cu privire la ceea ce se așteaptă de la dvs. ca un pasager de ieșire.
  • Procedurile de la rândul de ieșire sunt, de asemenea, discutate în timpul briefing-ului însoțitor de zbor.
  • Imagine intitulată zboară în siguranță Pasul 9
    4. Urmați toate direcțiile în zbor. În timpul zborului dvs., însoțitorii de zbor și căpitanul vor comunica cu dvs. după cum este necesar. Alertele vor include anunțuri atunci când este sigur să mergeți în cabină, când să vă fixați centura de siguranță și când să vă pregătiți pentru turbulență. Urmați întotdeauna aceste instrucțiuni și întrebați participanții la zbor dacă aveți întrebări.
  • Asigurați-vă că vă depuneți bagajele în mod corespunzător, opriți dispozitivele electronice atunci când sunteți instruit și utilizați doar masa de tavă sau puneți-vă scaunul înapoi când este permis.
  • Imagine intitulată zbura în siguranță Pasul 10
    5. Rămân calm în timpul turbulențelor. Toată lumea care zboară vor experimenta turbulențe la un moment dat sau altul. Deși poate fi un sentiment neliniștit, este un eveniment comun că echipajul dvs. de zbor este instruit să se ocupe. Dacă vă place să vă relaxați, încercați să vă închideți ochii și să ascultați muzică prin căști până când turbulența dispare.
  • Imagine intitulată zbura în siguranță Pasul 11
    6. Evitați consumul de alcool înainte sau în timpul zborului. În timp ce ați fi tentat să atingeți bara de aeroport sau să vă bucurați de un cocktail în avion, este mai bine să vă abțineți de la alcool. Nu numai alcoolul vă deshidratați, dar vă poate reduce și inhibițiile și încetini timpul de răspuns. În caz de urgență, este mai bine să fii sobru.
  • Metoda 3 din 3:
    Care se ocupă de situații de urgență
    1. Imagine intitulată zboară în siguranță Pasul 12
    1. Asigurați-vă propria sa viteză de siguranță înainte de a ajuta pe alții. Dacă trebuie să utilizați o mască de oxigen, puneți-vă pe dvs. înainte de a vă ajuta pe tovarășii dvs. de călătorie sau alți pasageri. În mod similar, găsiți jacheta dvs. de viață înainte de a ajuta pe alții să găsească a lor. Acest lucru este adevărat dacă călătoriți și cu copiii dvs. - nu veți putea să vă asigurați că sunt în siguranță dacă nu sunteți în siguranță.

    Avertizare: Evitați să vă umflați jacheta de viață în interiorul aeronavei. Așteptați până când ați ieșit din avion.

  • Imagine intitulată zboară în siguranță Pasul 13
    2. Terminați-vă pentru impact în cazul unei aterizare de urgență. Dacă se întâmplă ceva și avionul trebuie să aterizeze - sau se va prăbuși - să-ți așeze masa ta și să-ți pui scaunul înapoi în poziție verticală. Înclinați genunchii și acoperiți-vă capul cu mâinile. Încercați să vă păstrați genunchii și picioarele cât mai departe de scaun în fața ta așa cum puteți.
  • Imagine intitulată zbura în siguranță Pasul 14
    3. Ieșiți din plan dacă sunteți instruiți sau necesar. În cazuri rare, este posibil să trebuiască să scăpați de avion după o urgență sau aterizare accidentală. În aceste condiții, va trebui să utilizați ieșirile de urgență. Împieziți-vă brațele peste piept, ușor înclinați înainte, și săriți mai întâi picioarele.
  • Lăsați toate lucrurile dvs. în avion. Nu pierdeți timpul încercând să vă atingeți bagajele de transport.
  • sfaturi

    Stați conștienți de împrejurimile dvs. Aeroporturile sunt locuri ocupate, cu sute de oameni care vin și mergând la un moment dat. Agitația și agitația fac condiții potrivite pentru infracțiuni cum ar fi pocegerea și furtul. Întotdeauna păstrați ochii pe bunurile dvs. și nu lăsați niciodată niciunul dintre pungile dvs. nesupravegheate.
  • Nu împărtășiți detaliile dvs. de călătorie cu străinii. Aceasta include informații cum ar fi numărul dvs. de zbor, destinația și cazarea, precum și informații despre aranjamentele de transport la sol, programul de afaceri sau de concediu sau detaliile de zbor de întoarcere.
  • Utilizați o atenție deosebită pe timp de noapte. Încercați să rămâneți în zone în care alții sunt adunați sau în apropierea personalului aeroportului. Dacă este posibil, uitați-vă la așteptarea zborului dvs. la un restaurant aeroport sau la un magazin de cafea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar