Cum să zbori cu copii

Flying cu copiii nu trebuie să fie dificil. Există mai multe lucruri pe care le puteți face înainte, în timpul și după zborul dvs. pentru a face experiența pozitivă pentru copiii dvs., voi și pe ceilalți pasageri din avion. Gândindu-mă în legătură cu modul în care va merge ziua, delegarea sarcinilor adulților care călătoresc și oferind informații și divertisment bune pentru cei mici, vă puteți face următoarea călătorie cu copiii dvs. cel mai bun!

Pași

Partea 1 din 3:
Planificarea aventurii tale
  1. Imagine intitulată Fly cu copii pas 1.Jpeg
1. Alegeți o noapte de noapte sau dimineața devreme. Un copil somnoros va fi mai probabil să conk în timpul călătoriei cu avionul. Zborurile de dimineață devreme au tendința de a fi mai puțin aglomerate. Dacă luați un zbor peste noapte și nu se pot calma, încercați să le citiți liniștit o poveste de culcare pe care au auzit-o înainte, având-i să asculte muzică calmă sau sunete sau să le ofere un masaj blând și de gât.
  • Dacă încă mai aveți probleme să le dormiți, dozele de melatonină, bendrilul (difenhidramină nu pot fi folosite pentru copiii sub vârsta de 2 ani) sau alte ajutoare de somn blând pot ajuta. Dacă nu sunteți sigur de siguranța unui ajutor de somn, adresați-vă pediatru pentru recomandări și sfaturi.
  • Imagine intitulată Fly cu copii Pasul 2.Jpeg
    2. Verificați costurile de zbor pentru copii, deoarece acestea pot varia în funcție de compania aeriană. Linii aeriene au uneori informații privind tariful copilului pe site-ul lor. Dacă nu, sunați la compania aeriană și întrebați dacă vă puteți aștepta la o taxă pentru un copil să stați în poala dvs., indiferent dacă ar trebui să cumpărați un alt loc de adult pentru copilul dvs. și dacă copilul dvs. are nevoie de un scaun de siguranță special pe baza vârstei lor și dimensiunea.
  • Adresați-vă numele reprezentantului care vă ajută să vă puteți referi mai târziu la aceste informații, dacă este necesar.
  • Imagine intitulată Fly cu copii Pasul 3.Jpeg
    3. Aduceți un cărucior sau un scaun de mașină, dar numai dacă este absolut necesar. Cărucioarele și scaunele de mașini pot fi greu de tote în jurul și sunt un hassle pentru conectarea zboruri. De asemenea, s-ar putea deteriora în sacul de marfă verificat. Dacă aveți nevoie de un cărucior, apelați compania aeriană să întrebați despre verificarea cărucioarelor și a costurilor aferente.
  • Imagine intitulată Fly cu copii Pasul 4.Jpeg
    4. Verificați cu cel puțin două ore înainte de zborul dvs. Nu este nimic mai rău decât să vă simțiți stresați în linia de securitate, deoarece zborul dvs. este pe punctul de a pleca și aveți pe cei mici pentru a trece prin securitate. Permiteți 2-3 ore să o transforme prin check-in și fără stres.
  • Sosirea devreme va permite, de asemenea, copiilor dvs. să exploreze aeroportul în timp ce așteaptă, ceea ce poate face o experiență valoroasă de învățare - și este o modalitate excelentă de a le obosi! Utilizați un ham de copil dacă copilul dvs. tinde să rătăcească.
  • Imagine intitulată Fly cu copii Pasul 5.Jpeg
    5. Verificați starea de zbor cu o noapte înainte de zborul dvs. și când ajungeți la aeroport. Dacă există întârzieri sau anulări, veți dori să știți cât mai curând posibil, astfel încât să puteți face alte aranjamente. Luați timp pentru a explica noul plan pentru cei mici, deoarece schimbările la o călătorie mare poate provoca topituri.
  • Imagine intitulată Fly cu copii Pasul 6.Jpeg
    6. Împărțiți responsabilitățile în rândul adulților. Dacă călătoriți cu mai mulți adulți, ați creat un sistem "Buddy". Ar putea fi util să aveți un adult responsabil de toate documentele, în timp ce celălalt păstrează copiii ocupați. Familia ta va cunoaște cele mai bune roluri pentru toată lumea să ia.
  • Imagine intitulată zbura cu copii Pasul 7.Jpeg
    7. Face aranjamente de călătorie între aeroport și locația dvs. în prealabil. Încercând să agită la un hotel când ai copii obosiți și nici o modalitate de a ajunge acolo poate provoca stres inutil. Au itinerariul și hărțile destinației dvs. gata când coborâți din avion. Stai pe toate numerele de confirmare a tuturor zborurilor, hotelului și a mașinilor pentru a ușura tranzițiile.
  • Partea 2 din 3:
    Pregătiți-vă copilul pentru călătorie
    1. Imagine intitulată zbura cu copii pas 8.Jpeg
    1. Puneți un card "ajutor, am pierdut" în buzunarul copilului. Ar trebui să aibă numele, adresa și informațiile telefonului mobil pe el în cazul în care se separă de dvs. Păstrați o imagine recentă a copilului dvs. asupra dvs. Nu lăsați copiii din ochii voștri și să-i instruiască să rămână aproape de tine în orice moment.
  • Imagine intitulată zboară cu copii pas 9.jpeg
    2. Plimbați-le prin pașii majori ai călătoriei Air, cum ar fi securitatea și decolarea. De exemplu, la securitate, spuneți "Va trebui să vă scoateți pantofii pentru a le pune prin scaner, dar nu vă faceți griji, îi veți întoarce înapoi!"Înainte de decolare, spuneți "Avionul va merge foarte repede și se va scutura puțin, dar este în regulă, nu se va întâmpla nimic rău." Păstrați-le implicați în timpul părților înfricoșătoare, oferindu-le un loc de muncă mic, dar important de făcut, cum ar fi punerea containerelor pe banda transportoare sau oprirea electronicii înainte de decolare.
  • Imagine intitulată Fly cu copii Pasul 10.Jpeg
    3. Lăsați-i să-și împacheteze propria pungă. Copiii vor dori responsabilitatea pregătirii și a propriului bagaje. De asemenea, le poate ajuta să se simtă mai încrezător dacă se simt nervosi despre aventura lor. Supravegheați ambalarea, astfel încât tot ceea ce copilul dvs. are nevoie să o facă în geanta lor și să nu uitați o etichetă de bagaje cu numele și numărul de telefon pentru fiecare sac.
  • Imagine intitulată Fly cu copii Pasul 11.Jpeg
    4. Rochie în haine ușoare și confortabile și pantofi de alunecare. Minimizați cantitatea de metal din îmbrăcăminte și încălțăminte pentru a economisi timp la securitate. Avioanele pot fi reci, astfel încât copiii să poarte o jachetă sau să păstreze unul în sacul lor.
  • Imagine intitulată Fly cu copii Pasul 12.jpeg
    5. Spune-le că durerea urechii sau burtă în timpul călătoriei cu avionul este doar temporară. Aduceți-l pe Earache și arătați-le cum să-și prezinte urechile pentru a minimiza durerea urechii de la altitudine mare. Dacă se simt greață, dramamină sau emetrol pot ajuta. Consultați-vă medicul înainte de a utiliza medicamente pe care copilul dvs. nu le-a utilizat înainte.
  • Imagine intitulată Fly cu copii Pasul 13.Jpeg
    6. Aduceți un kit de curățare pentru mese și accidente. Păstrați șervețele umede, șervețelele, sanitizerul de mână, bandajele, pungile bolnave și tragerea în reportare. Nu vă bazați pe însoțitorii de zbor să aibă grijă de nepotul copilului dvs., deoarece au mulți alți pasageri să participe la.
  • Partea 3 din 3:
    Făcând distracția călătoriei
    1. Imagine intitulată Fly cu copii Pasul 14.Jpeg
    1. Scaun copilul departe de culoar. Mâinile și picioarele mici pot fi rănite de la trecerea pasagerilor sau a căruței de alimente și băuturi, iar copiii nu ar trebui să fie prinși la oameni sau la proprietate.
  • Imagine intitulată Fly cu copii Pasul 15.Jpeg
    2. Faceți copilul confortabil. Este greu să stai încă atât de mult, dar o pereche de perne mici, o pătură și un animal umplute poate face diferența. Un copil confortabil va fi, de asemenea, mai puțin probabil să vrea să-și părăsească scaunul sau să lovească spatele scaunelor altora.
  • Imagine intitulată Fly cu copii Pasul 16.Jpeg
    3. Oferiți o varietate de divertisment. Simțiți-vă liber să utilizați opțiunile în zbor, dar nu depind de ele, deoarece jocul sau show-ul lor preferat ar putea să nu fie disponibil. Aduceți o consolă de jocuri portabile, un telefon încărcat cu muzică și audiobook-uri, autocolante, cărți de joc, cărți de puzzle, hârtie goală și creioane.
  • Pentru mai multe activități educaționale, le puteți planifica o vacanță folosind broșuri de călătorie sau examinați din nou itinerarul. Introduceți cărți, ecrane și alte materiale de învățare potrivite pentru vârsta copilului dumneavoastră. Dacă aveți copii de vârstă școlară, întrebați profesorul lor ceea ce sugerează el sau ea.
  • Împachetați un mic cadou surpriză pentru ei, cum ar fi o nouă carte de colorat și creioane. Acest lucru vă va ajuta să vă interesați interesul într-o nouă activitate și să vă luptați de plictiseală.
  • Imagine intitulată Fly cu copii Pasul 17.Jpeg
    4. Aduce o mulțime de gustări. Sugari necesită doar lapte matern sau formula și asigurați-vă că aveți apă îmbuteliată dacă aveți nevoie să amestecați formula în avion. Pentru copiii mai mari, furnizați opțiuni cu zahăr redus, cum ar fi cereale, gustări de puff, paste simple, sandwich-uri, baruri granola, fructe uscate și pungi de gustări. Evitați articolele care necesită refrigerare, alimente de masă sau frământare și banane și avocado pe măsură ce se transformă în mușchi brun într-o pungă.
  • Există reguli privind cantitatea și tipul de lichide sau geluri care pot fi efectuate în trecut securitatea, dar sunt uneori făcute excepții pentru sticle, cutii de suc și cupele SIPPY. Asigurați-vă că menționați aceste elemente la agentul TSA înainte de a trece prin securitate și că le plasați în propriul sac de zip-top.
  • Imagine intitulată Fly cu copii Pasul 18.Jpeg
    5. Recompensa un comportament bun și utilizați o disciplină consecventă. Complimentează-le pe capacitatea lor de a sta liniștit, să rămână liniștit și să respecte pe alții. Definiți în mod clar așteptările dvs. pentru comportamentul lor cu mult înainte ca călătoria să pornească și să ofere opțiuni pentru recompense dacă se comportă bine. Dacă se comportă prost, nu le acordă o atenție negativă prin strigarea sau îmbrăcămintea lor, deoarece aceștia pot vedea acel comportament ca o modalitate de a obține mai multă atenție. În schimb, dați o firmă "nu" și explicați de ce acțiunile lor nu au fost corecte. Redirecționați atenția lor la o activitate pozitivă și angajată după ce le-ați dispărut.
  • Imagine intitulată Fly cu copii Pasul 19.jpeg
    6. Stai calm. Încercați să nu arătați frustrare dacă totul nu merge exact așa cum este planificat. Copiii pot fi influențați de starea de spirit a îngrijitorilor lor, iar stresul dvs. se poate transforma rapid la stresul lor.
  • sfaturi

    Fi politicos. Este ușor să vă înfășurați în stresul călătoriei cu tineri, dar întotdeauna să aveți grijă de activitățile copilului dvs. Nu vă fie frică să le disciplați ușor pentru un comportament rău - însoțitorii de zbor și alți pasageri vă vor mulțumi. Cere scuze pentru orice comportament nepoliticos sau neplăcut de la copilul tău.

    Avertizări

    Asigurați-vă că copiii știu că nu menționează niciodată bombe sau nici un fel de violență într-un aeroport, deoarece poate obține întreaga familie în dificultate.
  • Ia copilul dvs. sub vârsta de 3 ani să stea în scaunul său într-un scaun de siguranță pentru copii aprobat de FAA, nu în poala ta. Este mai scump, dar mai sigur. Un copil de tur ar putea interfera cu capacitatea dvs. de a se suporta pentru impactul posibil și nu poate avea acces la o mască de oxigen în cazul puțin probabil al unei situații de urgență.
  • Amintiți-vă să verificați site-ul companiei aeriene pentru cele mai recente restricții de dimensiune și greutate pentru transporturi. Împachetați numai cantitatea de suc, lapte sau lapte de sân care veți avea nevoie pentru zborul din carton. Sume mai mari pot fi verificate cu bagajele dvs.
  • Evitați jucăriile cu bucăți mici. Ele pot fi ușor înghițite, punând un risc pentru sănătatea copilului dumneavoastră în timp ce călătoriți. În plus, preluarea bucăți mici de jucării aruncate din diferite părți ale aeronavei este impracticală și jenantă, deoarece acestea pot ateriza pe fețele sau alimentele altor pasageri.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar