Cum să zbori singur ca minor

Ești sub 18 ani?Flying Solo?Agitat?Nu vă faceți griji.Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să treceți prin experiența dvs. și să vă aterizați în siguranță.

Pași

Partea 1 din 4:
Înainte de zbor
  1. Imaginea intitulată zboară singur ca un pas minor 1
1. Memorați informațiile de bază despre zborul dvs.Aceasta include compania aeriană, poarta zborului, timpul de plecare, timpul de sosire estimat (uneori nu veți auzi acest lucru până când veți ajunge la zbor) și numărul scaunului dvs.Scrieți acest lucru pe un card și lăsați-l într-un buzunar cu fermoar dintr-o jachetă sau o geantă.Este, de asemenea, o idee bună să o notați pe telefonul dvs. sau să o scrieți pe o alunecare de hârtie și să o plasați în interiorul casetei dvs. de telefon.
  • Imaginea intitulată zboară singur ca un pas minor 2
    2. Ambalaj lumina.Din moment ce călătoriți singur, nu doriți să fiți cântăriți cu 50 de kilograme de bagaje.Împachetați o valiză mică sau o pungă de dimensiuni medii cu:
  • Divertisment pentru zbor, cum ar fi cărți, creioane colorate, un sketchpad sau jurnal, căști etc.
  • Orice medicament este posibil să aveți nevoie, cum ar fi ibuprofenul pentru dureri de cap sau un comprimat de măsurare a stomacului
  • haine și alte lucruri importante (contacte, ochelari de rezervă, aparate de auz, periuță de dinți) în cazul în care bagajele dvs. se pierd, întârziate sau furate
  • gustări (chiar dacă va fi servită o masă)
  • gumă, lollipops și bomboane sau monetări grele pentru a suge și ameliora presiunea și urechea popping
  • Imaginea intitulată zboară singur ca un pas minor 3
    3. Obțineți orice sprijin dacă aveți nevoie de ea. Dacă sunteți orbi, surzi, mute, într-un scaun cu rotile etc., Asigurați-vă că un însoțitor de zbor în avion este capabil să vă ajute în cazul în care aveți nevoie de ceva sau ar fi capabil să vă ajute în cazul unei evacuări.
  • Dacă sunteți orb sau fizic limitat în orice mod, asigurați-vă că puteți ajunge cu ușurință la toaletă.Dacă nu puteți, alertați un însoțitor de zbor.Unele avioane au cabluri de alertă de zbor pentru a trage dacă nu puteți ajunge la butonul de alertă.
  • Imaginea intitulată zboară singur ca un pas minor 4
    4. Asigurați-vă că aduceți un telefon mobil sau un telefon de aruncare.Asigurați-vă că puteți primi un apel, plasați un apel sau activați și opriți telefonul.Acest lucru este important pentru comunicarea cu părinții dvs. și cu persoana care te-a luat la sfârșitul zborului.
  • Imaginea intitulată zboară singur ca un pas minor 5
    5. Asigurați-vă că valizele și sacul de pornire arată distinctiv.Sacul tău poate fi același ca altcineva, dar vei putea să-ți spui de la a lor dacă ai o panglică colorată legată în jurul mânerului sau o bandă de bandă de conducte Polka-Dot în față.
  • Imaginea intitulată zboară singur ca un pas minor 6
    6. Etichetați tot ce ați putea decolați în zborul dvs.Puneți numele dvs. pe eticheta puloverului dvs. și în interiorul pantofilor dvs.Acest lucru vă poate împiedica să le pierdeți și de la oameni care se plimbau cu ei.
  • Imaginea intitulată zboară singur ca un pas minor 7
    7. Împachetați o pungă, un pachet sau o pungă mică de transport.Păstrați biletul, telefonul mobil, pașaportul dvs. și orice bani pe care îl aduceți în geantă.Nu lăsați-o să părăsească partea dvs. până când ajungeți la destinație.
  • Partea 2 din 4:
    În ziua zborului
    1. Imaginea intitulată zboară doar ca un pas minor 8
    1. Purtați haine confortabile, mai ales dacă zborul dvs. este lung.Nu purtați nimic care va fi eliminat pentru securitate, dar durează mult timp pentru a fi reluat.
  • Imaginea intitulată zboară singur ca un pas minor 9
    2. Păstrați bagajele cu dvs. până la verificarea bagajelor.Asigurați-vă că valizele dvs. sunt / sunt fixate cu etichete și au rămas cu angajații aeroportului.
  • Imaginea intitulată zboară singur ca un pas minor 10
    3. Plimbare cu scopul și încrederea.Dacă ai fost abandonat la aeroport și te-ai îndrăgostit de tine, fă-o să arate că știi unde te duci și ești hotărât să ajungi acolo, chiar dacă nu ești sigur de unde să mergi.Faceți un punct de a cere ajutor dacă vă pierdeți.
  • Imaginea intitulată zboară singur ca un pas minor 11
    4. Să fie eficientă la punctul de control al securității. Când ajungeți la securitate, scoateți pantofii și puloverul înainte de a ajunge la linie.Dacă este posibil, încărcați toate lucrurile într-un recipient și purtați recipientul la linie, pentru a vă ajuta să vă deplasați mai repede.
  • Când părăsiți securitatea, asigurați-vă că aveți totul.
  • Imaginea intitulată zboară singur ca un pas minor 12
    5. Fă-ți drumul spre poarta ta.Dacă vă dați seama că ați uitat ceva, cum ar fi guma, îl puteți cumpăra la unul dintre magazinele de confort.Acest lucru ar putea fi un moment bun pentru a cumpăra micul dejun sau prânz dacă nu ați făcut-o deja și nu este servit în zbor sau nu mergeți la baie.
  • Imaginea intitulată zboară singur ca un pas minor 13
    6. Nu lăsați niciodată purtarea și / sau punga nesupravegheată.Aduceți-i în tariful de baie cu dvs. și păstrați-le chiar lângă tine în linie pentru cafea sau o revistă.
  • Imaginea intitulată zboară singur ca un pas minor 14
    7. Du-te în avion când ești chemat.Fiți atenți la ceea ce spune însoțitorul de zbor.Nu vrei să pierzi categoria.
  • Partea 3 din 4:
    La zbor
    1. Imaginea intitulată zboară singur ca un pas minor 15
    1. Uită-te la participanți pentru ajutor dacă ai nevoie de ea. Dacă cineva din zbor vă face inconfortabil, nu ezitați să apelați la un însoțitor de zbor.Sunteți, la urma urmei, un minor neînsoțit.
  • Imaginea intitulată zboară singur ca un pas minor 16
    2. Acordați o atenție deosebită videoclipului de siguranță.În caz de urgență, trebuie să știți ce să faceți.
  • Imaginea intitulată zboară singur ca un pas minor 17
    3. Asigurați-vă că mâncați și beți suficient în avion.Ia o băutură și o gustare când coșul vine în jur.Dacă o masă este servită, mănâncă-o.Nu vrei să fii foame sau însetat.Care se spune, ascultă corpul tău.Dacă mâncarea este brută și obțineți cu ușurință greață, treceți la masă și mergeți la niște covrigi și ghimbir în schimb.
  • Imaginea intitulată zboară singur ca un pas minor 18
    4. Nu lăsați niciun stres să zboare singure ajunge la tine.Respirați profund și încercați să dormiți.Distrage-te cu cărți și alte lucruri de făcut.Mănâncă niște covrigi.Beți niște sodă.
  • Imaginea intitulată zboară singur ca un pas minor 19
    5. Când te aterizezi, adună totul de pe scaun.Aruncați orice gunoi.Asigurați-vă că nimic nu este lăsat în urmă.Legați-vă pantofii și puneți-vă puloverul, chiar dacă vă simțiți cald: nu doriți să o pierdeți.
  • Imaginea intitulată zboară singur ca un pas minor 20
    6. Permiteți altcuiva să deschidă compartimentul deasupra capului pentru dvs.Dacă elementele sunt deplasate mai sus în timpul zborului, veți fi în siguranță de la căderea obiectelor.
  • Partea 4 din 4:
    După ce ați uscat
    1. Imaginea intitulată zboară singur ca un pas minor 21
    1. Ieșiți din avion cu toate lucrurile dvs. și apelați imediat prietenul sau relativul care vă luați.Să le informeze că sunteți în afara avionului și veți fi la caruselul de bagaje.
  • Imaginea intitulată zboară singur ca un pas minor 22
    2. Uită-te la semne pentru a determina unde este caruselul de bagaje și care dintre ele va avea bagajele din zborul dvs.Înainte de a lua un loc lângă un carusel, asigurați-vă că are bagajele din zborul dvs., altfel veți sta acolo mult timp.
  • Imaginea intitulată zboară singur ca un pas minor 23
    3. Contactați cu plimbare. Când aveți bagajele dvs., sunați persoana care vă întâlnesc din nou și cereți-i unde vor să se întâlnească cu dvs.Faceți-vă drumul acolo sau rămâneți la cererea de bagaje și așteptați-le dacă vă spun să faceți acest lucru.
  • Nu plecați cu nimeni că nu recunoașteți.
  • Imaginea intitulată zboară singur ca un pas minor 24
    4. Consultați-vă cu părinții dvs. În timp ce mergeți să le întâlniți sau să așteptați, să vă sunați părinții și să le informați că ați aterizat în siguranță și să aveți toate bagajele și că le iubiți.Părinții apreciază foarte mult că ultimul bit.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar