Cum să placă un avion

Aeroporturile pot fi stresante, deci este util să știți cum să îmbarcăm un avion eficient. Luați biletul, ID-ul și pașaportul (dacă este necesar). Trece prin securitate. Odată prin securitate, găsiți-vă poarta. Așteptați ca îmbarcare să înceapă. Acest lucru se întâmplă de obicei cu 30 de minute înainte de plecarea programată. Verificați biletul pentru a găsi numărul dvs. de poartă. Dacă aveți un număr de poartă, mai întâi numărul de numere reduse, în timp ce numărul de numere mai mari. Dacă tu sau cineva cu care călătoriți este foarte tânăr, vârstnici sau un veteran, de obicei puteți să plătiți mai întâi, indiferent de numărul dvs. de poartă. În primul rând, de afaceri și clase de prioritate întotdeauna în fața antrenorului.

Pași

Partea 1 din 2:
Navigarea aeroportului
  1. Imagine intitulată Obțineți asigurarea de călătorie Pasul 4
1. Imprimați pasajul de îmbarcare și verificați bagajele. Deși multe companii aeriene vă permit să verificați și să tipăriți bordul dvs. online (dacă nu verificați bagajele), puteți de asemenea să alegeți să faceți acest lucru în persoană la aeroport. Introduceți aeroportul din secțiunea transportatorului dvs. aerian și localizați contorul lor. Când ajungeți la recepție, spuneți-le numele dvs. și le dați ID-ul și ar trebui să tipări automat pasajul de îmbarcare și să întrebați despre bagajele verificate.
  • Dacă aveți mai multe zboruri datorate layoters, adresați-vă însoțitorului să tipăriți pașii de îmbarcare pentru toate zborurile. Unii fac asta automat, dar este bine să întrebați dacă nu.
  • Bagajele verificate trebuie să cântărească de obicei mai puțin de 50 delbs și costă aproximativ 25 de dolari pentru a începe. Aceasta variază de la compania aeriană la compania aeriană, deci verificați cerințele dvs. specifice ale companiei dvs. online.
  • Dacă nu doriți să vă faceți griji cu privire la verificarea pungilor, vi se permite că aveți un articol și un element personal - unul care merge sub scaun în fața dvs. și unul depozitat în coșurile de sus de deasupra scaunului. Întreabă-l pe poarta însoțitoare dacă pungile tale sunt suficient de mici pentru a aduce cu tine ca pe.
  • Dacă tipăriți bordul dvs. online și nu verificați bagajele, puteți bypass oprirea de către companiile aeriene.
  • Imagine intitulată Avioane de schimbare pentru un zbor de conectare Pasul 5
    2. Se îndreaptă spre securitate. Dacă aveți pasa de îmbarcare în mână și bagajele dvs. de transport pregătite, puteți să vă îndreptați spre securitate. Aveți atât îmbinarea dvs., cât și o formă de ID - fie permisul de conducere, fie pașaportul dvs. (trebuie să fie pașaportul dvs. dacă vă îndreptați din țară) - ușor disponibil. Un agent TSA va verifica trecerea dvs. de îmbarcare la ID-ul dvs. și apoi trebuie să treceți cu succes prin cecul de securitate. Toate bunurile dvs. vor trebui să fie plasate în recipiente și trimise printr-o mașină cu raze X în timp ce sunteți verificate într-o mașină separată care poate să scaneze corpul sau să fie examinată de un scaner Wand (pentru cei cu dispozitive medicale cunoscute ).
  • Aeroporturile sunt foarte pretențioase despre securitate, dar ele vor fi, de asemenea, foarte vocale despre el. Verificați semnele despre ce să faceți pentru a trece cu succes prin securitate și dacă încă nu sunteți sigur că întrebați pe cineva pentru ajutor.
  • Lichidele și laptopurile trebuie să fie în containerele lor separate de alte elemente.
  • Orice articole (inclusiv gumă și gumă neutilizată) care se găsesc în buzunare trebuie plasate în recipiente pentru a fi scanate de radiografia. De asemenea, toate aeroporturile vor dori să plasați și orice obiecte metalice în recipiente (și care include cercei și bijuterii metalice).
  • Unele puncte de control de securitate vă solicită să vă eliminați centura, încălțămintea și jachetele - căutați semne pentru a vedea dacă aeroportul dvs. are și el. Unele aeroporturi vă pot cere să eliminați și șosetele, dar acest lucru variază.
  • Un agent TSA vă va ghida prin proces dacă se întâmplă să fiți o problemă cu ceva în bagaje sau pe dvs.
  • Imagine intitulată Avioanele de schimbare pentru un zbor de conectare Pasul 15
    3. Găsiți poarta / terminalul dvs. Ia-ți pungile re-ambalate și pune pantofii înapoi, astfel încât să puteți aștepta ca avionul dvs. în terminalul corect! Verificați pasajul de îmbarcare pentru terminalul dvs. (de obicei o literă) și poarta dvs. (un număr). Ar trebui să existe o mulțime de semne care vă direcționează în această zonă, dar dacă nu vă puteți găsi poarta și terminalul dvs., adresați-vă un aeroport sau un angajat al companiei aeriene pentru ajutor.
  • Dacă trecerea dvs. de îmbarcare nu are numărul terminalului (și foarte puțini nu sunt în aceste zile), găsiți un monitor cu programul de zbor și verificați acest lucru.
  • Imagine intitulată Avioanele de schimbare pentru un zbor de conectare Pasul 16
    4. Stai și așteaptă avionul tău. Este întotdeauna bine să ajungi la aeroport devreme, astfel încât să aveți timp înainte de a îmbarca avionul, doar în cazul în care aveți nevoie de ea. Rulați la baie, apucați ceva de mâncare sau utilizați ultimele câteva minute de libertate de a vă conecta la aeroportul Wi-Fi. Îmbarcare, avionul începe de obicei o jumătate de oră înainte de decolare, astfel încât să aveți o mulțime de timp pentru a ucide.
  • Aveți grijă să nu vă îndreptați prea departe de poarta dvs., astfel încât să nu pierdeți un anunț important despre zborul dvs. sau despre oportunitățile de îmbarcare timpurie.
  • Dacă doriți, puteți vorbi cu un însoțitor de zbor la tejghea poarta dvs. despre schimbarea locurilor. Aceasta este singura oportunitate pe care trebuie să o luați un alt loc sau să faceți upgrade la afaceri sau de primă clasă.
  • Partea 2 din 2:
    Îmbarcare în avion
    1. Imagine intitulată Avioanele de schimbare pentru un zbor de conectare Pasul 3
    1. Așteptați anunțul la bord. Aproximativ o jumătate de oră înainte de decolare, participantul la poartă va anunța timpul de îmbarcare. Îmbarcare se face în secțiuni, fie de către grup / secțiuni (desemnate cu o literă), fie prin rânduri / locuri. Verificați trecerea de îmbarcare pentru a vedea dacă aparțineți unui grup și dacă nu, așteptați ca rândul dvs. sau o secțiune de rânduri să fie numite.
    • Prima clasă întotdeauna plătește avionul, urmată de clasa de afaceri și de persoane cu dizabilități sau sugari.
    • Deși nu este întotdeauna cazul, ar putea fi benefic să încercați să faceți un loc în linie mai devreme, astfel încât încă mai există loc în containerele deasupra capului pentru bagajele dvs. În caz contrar, dacă spațiul de depozitare se scurge, pungile vor trebui verificate.
  • Imagine intitulată Avioanele de schimbare pentru un zbor de conectare Pasul 12
    2. Pasul de îmbarcare a fost verificat. După ce a așteptat în linie pentru îmbarcare, va exista o poartă însoțitoare lângă intrarea așteptând să verificați pasa de îmbarcare. Dacă zburați la nivel național, manifestați-vă pasa de îmbarcare la Participant la Poarta, care va scana panoul de îmbarcare (plasându-l pe terminal), dar nu veți avea nevoie de ID-ul dvs. în acest moment. Dacă zburați la nivel internațional, va trebui să vă arătați pașaportul din nou în acest moment. Păstrați-vă îmbarcare după ce ați verificat, deoarece este posibil să fie necesar să îl arătați unui agent de zbor suplimentar în avion.
  • Imagine intitulată Avioanele de schimbare pentru un zbor de conectare Pasul 14
    3. Mergeți pe holul care duce până la avionul dvs. În timp ce cele mai multe hol sunt scurte, există câteva porți care pot avea holuri de linie mult mai mult și mai curbier decât altele.
  • Imagine intitulată Avioanele de schimbare pentru un zbor de conectare Pasul 8
    4. Introduceți aeronava. Există, de obicei, o acumulare a pasagerilor după verificarea patratului de îmbarcare, astfel încât este posibil să trebuiască să așteptați din nou în linie înainte de îmbarcare a avionului. Verificați-vă scaunul pentru a vă asigura că vă îndreptați în direcția cea bună și păstrați o privire pentru numărul rândului dvs. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru găsirea scaunului, cereți-i pe alții în jurul căruia scaunele sunt pentru ce rând și mai târziu, care este scrisă pentru scaunul (nu există "marime universala" Pentru explicații aici). Cei mai mulți însoțitori de zbor sunt ocupați să obțină consumabilele lor pregătite pentru zborul dvs. Dacă încă mai aveți nevoie de ajutor mai mult pentru a vă găsi locul, intrați într-un loc deschis lângă rând și odată ce însoțitorul de zbor vine în jur pentru a verifica centura de siguranță, le puteți întreba atunci.)
  • Imagine intitulată Avioanele de schimbare pentru un zbor de conectare Pasul 9
    5. Așezați elementele dvs. de transport. Când v-ați găsit scaunul, plasați sacul mai mic sub scaunul dvs. și căutați spațiu disponibil în recipientele deasupra capului pentru transportul dvs. mai mare. Aceasta nu este întotdeauna cea mai ușoară sarcină, astfel încât să vă adresați unui partener de zbor pentru asistență în căutarea sau plasarea sacului, dacă este necesar. Când în cele din urmă veți putea intra în scaunul dvs., plasați-vă mai mica reportare sub scaun în fața dvs.
  • Imagine intitulată Avioanele de schimbare pentru un zbor de conectare Pasul 11
    6. Se stabilește în. Toți ați terminat! Acum este timpul să vă relaxați și să vă relaxați în timp ce sunteți dus la destinația dvs. în lux. În timpul zborului, vi se va oferi uneori o băutură gratuită și alimente (în funcție de transportatorul și lungimea zborului). Dacă este necesar, există toalete în partea din față și din spate a avionului. Orice alte întrebări pot fi direcționate către participanții la zbor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar