Cum să vă îngrijiți de pielea când călătoriți

Călătoria poate fi greu pe piele, deoarece veți fi expuși la țesături noi, atmosfere și multe altele. Există multe modalități prin care vă puteți menține pielea netedă și ușoară în timp ce călătoriți. Atunci când ambalați, asigurați-vă că aveți toate elementele esențiale de bază, precum și unele hidratante suplimentare. De asemenea, ar trebui să vă tratați pielea în timp ce călătoriți. Ar trebui să vă hidratezi fața înainte și după ce ați ajuns pe un avion și păstrați o rutină consistentă. De asemenea, trebuie să vă deplasați pentru un stil de viață sănătos în timp ce călătoriți. Obținerea suficientă a somnului și a exercițiilor fizice vă pot menține pielea sănătoasă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Ambalarea produselor potrivite
  1. Imagine intitulată îngrijire pentru pielea dvs. când călătoriți pasul 1
1. Adunați și împachetați elementele de bază. Înainte de a pleca pentru o călătorie, investiți într-o pungă de machiaj sau toaletă. Doriți să rămâneți la fel de adevărat pentru regimul dvs. obișnuit de îngrijire a pielii atunci când călătoriți, deci este important să împachetați produsele de bază pe care le utilizați în fiecare zi. Nu doriți să riscați să fiți blocați undeva fără articolele de îngrijire a pielii de care aveți nevoie.
  • Mental treceți prin ziua dvs. și gândiți-vă când și unde utilizați produsele de piele. Asigurați-vă că împachetați lucrurile pe care le folosiți în fiecare zi, cum ar fi loțiune, spălări față, creme de ras și așa mai departe.
  • Dacă călătoriți cu avionul și nu verificați o pungă, este posibil să aveți nevoie de containere de dimensiuni de călătorie ale produselor dvs. normale ale pielii. Companiile aeriene solicită să continuați 3.4 uncii de lichid dat și trebuie să fie stocate într-o pungă de plastic.
  • Imagine intitulată de îngrijire pentru pielea dvs. atunci când călătoriți pasul 2
    2. Aduceți hidratant și protecție solară. Dacă vă aflați într-o vacanță, veți avea nevoie de un mic hidratant suplimentar și nu ar trebui să neglijați protecția solară. Probabil că veți ieși și despre mai multe despre călătoria dvs., iar pielea dvs. are nevoie de protecție de la soare chiar și în zilele înnoce. Pielea dvs. poate fi, de asemenea, mai ușoară într-un mediu nou. Chiar dacă nu le folosiți în mod obișnuit, împachetați protecția solară și hidratant.
  • La selectarea hidratantelor, vizează produse antiinflamatoare. Ei ar trebui să fie bogați în vitamine ca C și E.
  • Pentru o protecție optimă față de razele soarelui, vizează un protecție solară cu un SPF de cel puțin 30 de ani.
  • Imagine intitulată îngrijire pentru pielea dvs. atunci când călătoriți pasul 3
    3. Evitați produsele dăunătoare. Anumite produse nu ar trebui să facă parte din rutina dvs. de îngrijire a pielii atunci când călătoriți. Nu vrei să folosești nimic care va fi prea aspru pe pielea ta, pe măsură ce pielea va fi afectată negativ de călătorie. Asigurați-vă că citiți cu atenție etichetele de produs înainte de a selecta un produs.
  • Curățarea pe bază de săpun pot fi greu pe piele. Căutați curățitori care sunt liberi săpun.
  • Dacă utilizați produse anti-îmbătrânire, optați pentru produse care nu conțin retinol sau retin-a.
  • Imagine intitulată îngrijire pentru pielea dvs. atunci când călătoriți Pasul 4
    4. Ambalați elementele cu atenție pentru a preveni scurgerile. Când ambalați produsele de îngrijire a pielii pentru călătorie, pregătiți-vă pentru accidente. Dacă o pungă este lovită în jur sau dacă cade, lichidele ar putea scurge. Ambalaj pentru a proteja acest lucru. Nu doriți să ajungeți la destinația dvs. pentru a găsi că nu puteți utiliza anumite produse de îngrijire a pielii așa cum au vărsat.
  • Plasați fiecare element într-o pungă ziploc și separați-le pe categorii. De exemplu, hidratanții ar trebui să meargă într-o pungă, tratamente de acnee în altul și așa mai departe.
  • În plus față de un ziploc, mergeți pentru pungi de călătorie din Nylon. În cazul unei scurgeri, o pungă de nailon va păstra lucrurile conținute.
  • Metoda 2 din 3:
    Tratarea pielii în timpul călătoriei
    1. Imagine intitulată îngrijire pentru pielea dvs. atunci când călătoriți Pasul 5
    1. Hidratați cu o noapte înainte. Ar trebui să începeți să vă îngrijiți de pielea înainte de a vă părăsi chiar și călătoria dvs. Driverele lungi și zborurile pot usca pielea. Hidratarea cu o noapte înainte poate minimiza efectele.
    • Utilizați un hidratant care conține miere, ulei de măsline, aloe sau ulei de jojoba. Astfel de ingrediente sunt deosebit de hrănitoare pentru piele.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru pielea dvs. când călătoriți pasul 6
    2. Uimurizați-vă pielea înainte și după un zbor. Flying la altitudini mari se pot usca și deteriora pielea. Asigurați-vă că tratați pielea chiar înainte de a ieși din avion și imediat după ce ați uscat.
  • Utilizați un ser de piele care îmbunătățește hidratarea chiar înainte de a urca avionul. Alunecă într-o baie de la aeroport cu câteva minute înainte de timpul de îmbarcare. Amintiți-vă că razele UV pot trece prin ferestrele unui avion, adăugați astfel un strat de protecție solară peste orice piele expusă, de asemenea.
  • De îndată ce ajungeți unde locuiți, spălați-vă fața. Utilizați un scrub ușor de facial și hidratant.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru pielea dvs. când călătoriți Pasul 7
    3. Încercați să vă păstrați rutina de îngrijire a pielii cât mai consistentă posibilă. O mulțime de obiceiuri regulate se încadrează la marginea drumului când călătoriți, mai ales dacă sunteți în vacanță. Cu toate acestea, este important să ne străduim să vă păstrați rutina cât mai regulat, veți fi probabil expuși la o mulțime de lucruri noi, cum ar fi noile detergenți la mobilierul hotelier, aerul diferit, o dietă diferită și un nivel diferit de stres. Acest lucru vă poate afecta cu totul pielea. Pentru a-l combate, ține pasul cu rutina dvs. normală de îngrijire a pielii cât mai bine puteți.
  • Metoda 3 din 3:
    Practicând obiceiuri bune în timpul călătoriei
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru pielea dvs. Când călătoriți Pasul 8
    1. Stick la îmbrăcăminte de bumbac. Îmbrăcăminte strânsă sau îmbrăcăminte făcută din raion sau nailon, pot provoca erupții cutanate în timpul călătoriei. Pe măsură ce pielea va fi deja sensibilă, fiți conștienți de acest lucru atunci când selectați îmbrăcămintea. Optați pentru îmbrăcăminte de bumbac liberă, care va fi mai puțin probabil să provoace erupții cutanate.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru pielea dvs. Când călătoriți Pasul 9
    2. Beți multă apă în timp ce călătoriți. Hidratarea este importantă pentru pielea ta. Încercați să beți apă în mod regulat pentru a vă menține pielea sănătoasă. Purtați o sticlă de apă cu dvs. când călătoriți. Bea apă cu mese peste alte opțiuni de băutură.
  • Dacă beți alcool, încercați să potriviți fiecare băutură cu un pahar de apă.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru pielea dvs. când călătoriți Pasul 10
    3. Purtați mai puțin machiaj. Machiajul poate bloca porii, provocând probleme de piele. Pe măsură ce pielea dvs. este mai sensibilă atunci când călătoriți, purtați un machiaj puțin mai puțin decât de obicei, poate ajuta la prevenirea problemelor pielii pe drum. În timp ce vă place ideea de a face machiaj elaborat pentru ocazii speciale, amintiți-vă că acest lucru vă poate face rău pielea.
  • Dacă ați avut inima dvs. stabilită să faceți machiajul dvs. complet pentru anumite evenimente, faceți acest lucru, dar îndepărtați machiajul înainte de culcare. Stick la machiaj minimal alte zile, sau nici un machiaj deloc, pentru a da pielea o șansă de a respira.
  • Imagine intitulată îngrijire pentru pielea dvs. atunci când călătoriți Pasul 11
    4. Dormi suficient. O lipsă de somn nu este niciodată bună pentru pielea ta. Nu dormi în timp ce călătoriile pot face pielea mai predispusă la problemele pielii bazate pe călătorii. Încercați să obțineți un somn solid în fiecare noapte, deoarece acest lucru este probabil să ajute la prevenirea problemelor legate de piele legate de călătorie.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru pielea dvs. Când călătoriți Pasul 12
    5. Fă sport regulat. Din motive de sănătate, menținând o rutină obișnuită de exerciții în timp ce călătoria este importantă. De asemenea, vă poate ajuta pielea să rămână puternică. Încercați să vă exercitați când puteți, chiar și atunci când călătoriți.
  • Dacă stați într-un hotel cu o sală de gimnastică, utilizați-o. De asemenea, puteți verifica și vedea dacă sali de sporturi lângă dvs. oferă oaspeților pașii.
  • Dacă nu găsiți o sală de gimnastică, mergeți la alergare sau drumeții. O plimbare lungă sau jogging vă poate face la fel de mult exercițiu ca o excursie la sala de gimnastică.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar