Cum să zbori în noua zeelandă pentru ieftine

Noua Zeelandă este o destinație frumoasă de călătorie, cu o mulțime de destinații turistice și o bogată istorie culturală. Și, cu puțină cercetare și pregătire, zborul spre Noua Zeelandă poate fi prietenos cu bugetul. Planificarea vacanței dvs. în timpul sezonului, căutând biletele cele mai ieftine bilete de avion și cumpărarea biletelor la momentul potrivit vă poate ajuta să vă faceți zborul spre Noua Zeelandă mai accesibilă. Odată ce ați cumpărat bilete de avion ieftine, puteți călători în Noua Zeelandă fără a rupe banca!

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea timpului cel mai ieftin de călătorie
  1. Imagine intitulată zboară în Noua Zeelandă pentru ieftin Pasul 1
1. Vizitați Noua Zeelandă în timpul "umăr sezoane" Pentru bilete ieftine. Sezoanele umărului sau sezoanele sunt perioade de 3-4 luni în care biletele de avion și cheltuielile de călătorie în Noua Zeelandă sunt mai ieftine. Pentru a economisi bani pe bilete de avion, vizitați între martie și mai, iunie și august, sau septembrie și noiembrie.
  • Deși mai puțin costisitoare, Noua Zeelandă este încă ocupată în timpul anotimpurilor de umăr, în special la destinațiile turistice populare.
  • Imagine intitulată zboară în Noua Zeelandă pentru ieftin Pasul 2
    2. Evitați vizitarea în timpul sezonului ocupat, vară din Noua Zeelandă. Deoarece Noua Zeelandă este situată în emisfera sudică, vară de vară din decembrie până în februarie. Încercați să nu vă planificați vacanța în acest timp, așa cum este atunci când biletele de avion vor fi cele mai scumpe.
  • Sezonul ocupat al Noua Zeelandă, totuși, este momentul cu cele mai bune oportunități de vreme și turism. Dacă sunteți setat pe vizita în timpul sezonului ocupat, puteți lua în continuare pași pentru a găsi cele mai ieftine bilete posibile pentru acea dată.
  • Imagine intitulată zboară în Noua Zeelandă pentru ieftin Pasul 3
    3. Planificați-vă vacanța în jurul sărbătorilor internaționale. Noua Zeelandă este o destinație populară în timpul sărbătorilor sau a școlii se rupe în întreaga lume. Evitați vizitarea pe sau în jurul sărbătorilor internaționale, în special sărbătorile în timpul verii Noua Zeelandă, pentru bilete de avion mai ieftine.
  • Crăciunul și ziua de Anul Nou și, în general, cele mai populare (și scumpe) date pentru excursii din Noua Zeelandă.
  • Partea 2 din 3:
    Verificarea site-urilor de comparare a zborurilor
    1. Imagine intitulată zboară spre Noua Zeelandă pentru ieftin Pasul 4
    1. Utilizați un motor de căutare de zbor pentru a compara ofertele de zboruri viitoare. Căutarea unei companii de avion după altul poate dura timp. Pentru a privi mai multe opțiuni de zbor în aceeași zi și alegeți cel mai ieftin, vizitați un motor de căutare de zbor de încredere și căutați data alegerii dvs.
    • Site-uri populare de zbor de zbor include Kayak, Adioso, Google Zboruri, Hipmunk, Momondo, Hotwire și Expedia.
  • Imagine intitulată zboară în Noua Zeelandă pentru ieftin Pasul 5
    2. Uită-te mai multe luni pentru cele mai bune oferte. În general, zborurile din următoarele câteva zile sau săptămâni vor fi cele mai scumpe. Dacă este posibil, planificați-vă vacanța cu cel puțin 2-3 luni în avans, astfel încât să puteți căuta cele mai mari oferte posibile.
  • Dacă nu vă puteți planifica călătoria cu câteva luni în avans, evitați să mergeți în timpul sezonului ocupat atunci când biletele pe termen scurt vor fi la un nivel anual.
  • Imagine intitulată zboară în Noua Zeelandă pentru pasul ieftin 6
    3. Păstrați un ochi pentru biletele Buget Airlines. Bugetul Airlines sunt companii care oferă bilete de avion mai ieftine la costul mai mic de cazare în zbor. Dacă linia aeriană de căutare a zborului vă permite să filtrați pentru companiile aeriene Buget, alegeți filtrul corespunzător. Verificați pentru Bugetul Airlines din țara dvs. și în Noua Zeelandă, dacă nu puteți găsi căutarea după zboruri bugetare.
  • Puteți găsi o listă de companii aeriene din buget la HTTPS: // ro.Wikipedia.org / wiki / list_of_low-cost_airlines.
  • Linii aeriene din Bugetul din Noua Zeelandă includ Pacific Blue, Jetstar, Freedom Air, Kiwi Airlines și Air Noua Zeelandă.
  • Imagine intitulată zboară în Noua Zeelandă pentru ieftin Pasul 7
    4. Verificați motorul de căutare de zbor pentru combinațiile de tarifare. Cele mai ieftine zboruri către Noua Zeelandă sunt de obicei lângă coaste. Verificați motorul de căutare de zbor pentru zborurile către zona de coastă din zona dvs. din Noua Zeelandă pentru a determina dacă 2 zboruri separate pot fi cea mai ieftină opțiune.
  • Dacă locuiți în Statele Unite, de exemplu, cele mai ieftine zboruri către Noua Zeelandă vor fi de obicei de la Coasta de Vest.
  • Partea 3 din 3:
    Rezervarea unui zbor ieftin
    1. Imagine intitulată zboară spre Noua Zeelandă pentru ieftin Pasul 8
    1. Rezervați-vă zborul cu cel puțin 6 săptămâni înainte de a vă planifica. Odată ce ați găsit un zbor, planificați cumpărarea biletelor cu 6-8 săptămâni în avans. După 6 săptămâni, zborul va crește probabil la prețul până la data plecării.
    • Dacă pleci în scurt timp, rezervați biletele de îndată ce finalizați datele de călătorie.
  • Imagine intitulată zboară în Noua Zeelandă pentru ieftin Pasul 9
    2. Verificați prețurile de zbor în moneda Noua Zeelandă. Uneori, prețurile de zbor vor fi mai ieftine în moneda țării pe care o pleci. Utilizați motorul de căutare de zbor pentru a găsi prețul în moneda Noua Zeelandă, dolarul din Noua Zeelandă și face o tranzacție în moneda lor, dacă este posibil.
  • Rețineți că, în unele cazuri, plătiți într-o tranzacție străină cu debita sau cardul de credit poate suporta taxe.
  • Imagine intitulată zboară în Noua Zeelandă pentru ieftin Pasul 10
    3. Cumpărați bilete într-o zi de marți sau miercuri, dacă se potrivește cu programul dvs. Cele mai scumpe date pentru a rezerva zborurile sunt de obicei weekend-uri, iar cele mai ieftine sunt în mijlocul săptămânii. Dacă puteți, verificați prețurile de zbor în zilele de marți sau miercuri și cumpărați cele mai ieftine bilete.
  • Imagine intitulată zboară în Noua Zeelandă pentru pasul ieftin 11
    4. Cumpărați zborurile în vrac, dacă este cazul. Unele companii aeriene oferă reduceri pentru cumpărarea de mai multe bilete simultan. Dacă planificați o călătorie pentru mai mulți oameni, cumpărați toate biletele la o dată la cel mai ieftin preț.
  • Biletele de întoarcere sunt, de asemenea, de obicei mai ieftine decât biletele unice.
  • sfaturi

    Dacă sunteți în emisfera nordică, rețineți că anotimpurile din Noua Zeelandă vor fi vizavi de dvs. și planificați în consecință.
  • Deoarece bascularea nu este obișnuită în Noua Zeelandă, nu trebuie să factați taxe de basculare în timpul zborului dvs. sau în timp ce vă faceți vacanțe decât dacă doriți personal.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar