Cum să verificați la aeroport

Flying poate fi o experiență extrem de stresantă, mai ales dacă este prima dată navigarea pe un aeroport. Deși există multe variabile care vă pot afecta zborul, există și multe puteți face pentru a vă asigura că ajungeți la avion la timp și intacte.

Pași

Partea 1 din 4:
Pregătiți-vă pentru zborul dvs
  1. Imagine denumită check-in la aeroportul Pasul 1
1. Confirmați zborul. Noaptea înainte de a fi programată să zboare, verificați pentru a vă asigura că totul se procedează așa cum este planificat. După achiziționarea biletului, ar fi trebuit să primiți un e-mail de confirmare de la compania dvs. aeriană. Verificați această confirmare pentru a vă asigura că zborul este încă programat să decoleze la timp.
  • Dacă timpul de zbor sa schimbat, asigurați-vă că ați ajustat planurile de călătorie în consecință. În funcție de cât timp zborul dvs. a fost întârziat, acesta poate afecta orice zboruri de legătură cu care intenționați să o luați. Dacă sunteți preocupat de faptul că vă veți pierde conexiunea datorită întârzierii dvs. de zbor, contactați compania aeriană.
  • Continuați să verificați starea zborului dvs. care duce la sosirea dvs. la aeroport. Unele companii aeriene vor trimite texte care vă permit să știți despre întârzierile, dar este important să continuați să monitorizați situația. Fii mai vigilent în timpul iernii sau când se prezintă vreme rea, deoarece acest lucru va afecta adesea zborul.
  • Imagine denumită check-in la aeroportul Pasul 2
    2. Împachetați documentele. Nu vi se va permite într-un avion fără biletul și identificarea. Pentru călătorii de peste 18 ani, o licență de conducere sau un pașaport poate fi suficientă. Călătorii sub vârsta de 18 ani care călătoresc cu un companion adult pot să nu fie obligați să arate identificarea.
  • Dacă sunteți sub vârsta de 18 ani și călătoriți singuri, contactați TSA sau altă autoritate potrivită pentru a afla ce forme de identitate de care aveți nevoie.
  • Dacă călătoriți pe plan internațional, nu veți fi permis în avion fără pașaport.
  • Dacă ajungeți la aeroport fără ID-ul dvs., este posibil să puteți zbura oricum. Va trebui să completați formulare suplimentare și să răspundeți la unele întrebări TSA pentru a vă confirma identitatea.
  • Păstrați documentele la îndemână. Va trebui să le arătați atunci când verificați și atunci când treceți prin securitate, deci nu le împachetați într-o zonă greu de a ajunge.
  • Imagine denumită check-in la aeroportul Pasul 3
    3. Ajung devreme. Există multe variabile la joc atunci când verificați pentru un zbor, deci planificați la sosirea la cele mai mici două ore mai devreme pentru zborul dvs. Dacă călătoriți pe plan internațional, călătoriți cu copii mici sau călătoriți cu cineva cu dizabilități, planificați să ajungeți și mai devreme decât asta.
  • Dacă conduceți, lăsați timp suplimentar pentru a vă parca mașina și pentru a lua transferul la terminalul dvs., dacă este necesar.
  • Dacă călătoriți de la un aeroport pentru prima dată, lăsați timp suplimentar în cazul în care vă pierdeți în timp ce navigați în timpul aeroportului.
  • Partea 2 din 4:
    Verificați-vă pentru zborul dvs
    1. Imagine denumită check-in la aeroportul Pasul 4
    1. Găsiți compania aeriană. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți când ajungeți la aeroport este să vă localizați compania aeriană. Aeroporturile sunt împărțite în terminale, iar diferite companii aeriene sunt adăpostite în diferite terminale. Există, de asemenea, terminale diferite pentru sosiri și plecări. Va trebui să mergeți la terminalul de plecare pentru compania dvs. aeriană. Puteți afla ce terminal compania dvs. aeriană este în căutarea online, sunând la aeroport sau întrebând unul dintre angajații de la aeroport.
    • Dacă luați transportul în masă sau că ați renunțat la cineva la aeroport, asigurați-vă că le-ați lăsat să știe ce companie aeriană zburați, astfel încât să vă scadă la clădirea corectă.
  • Imagine denumită check-in la aeroportul Pasul 5
    2. Verificați-vă pungile. În funcție de ceea ce ați împachetat, este posibil să aveți nevoie să verificați o pungă sau două. Cele mai multe companii aeriene vă vor permite o geantă de transport, în plus față de o pungă de mână (ca un caz de laptop sau o pungă). Dacă intenționați să verificați sacii, mergeți imediat la tejghea pentru compania aeriană desemnată.
  • Dacă nu verificați o pungă, săriți acest pas și continuați să verificați.
  • Călătorii li se permite să verifice până la două saci, dar există o limită de greutate și dimensiune pe aceste pungi. Verificați cu compania dvs. aeriană pentru a vedea ce sunt restricțiile în greutate.
  • Aveți grijă să nu vă suprapuneți, deoarece trecerea peste limita de greutate pentru bagajele verificate poate duce la taxe de peste 75 USD.00.
  • Imagine denumită check-in la aeroportul Pasul 6
    3. Imprimați pasajul de îmbarcare. Pentru a vă urca avionul, veți avea nevoie de o pasă de îmbarcare. Dacă ați ales să vă verificați pungile, să vă adresați companiei aeriene identificarea dvs. și vor putea să tipărească pasa de îmbarcare pentru dvs. Dacă nu vă verificați pungile, puteți merge în continuare la însoțitor pentru ajutor sau puteți alege o opțiune mai ușoară și mai rapidă.
  • Unele companii aeriene oferă, de asemenea, chioșcuri pentru auto-verificare. Pentru a le folosi, tot ce aveți nevoie este un card de credit. Utilizați cardul de credit pentru a vă identifica și apoi urmați instrucțiunile de pe chioșc pentru a imprima pasul de îmbarcare.
  • Unele companii aeriene vă oferă, de asemenea, opțiunea de a verifica în format electronic. Dacă este cazul, veți primi un e-mail cu 24 de ore înainte de plecarea programată. Urmați instrucțiunile din e-mail pentru a vă verifica pentru zborul dvs.
  • Imprimați o copie a trecerii dvs. de îmbarcare pentru a lua cu dvs. la aeroport. Dacă aveți un telefon inteligent, puteți deschide panoul de îmbarcare cu telefonul dvs. și puteți utiliza telefonul ca pasaj de îmbarcare.
  • Partea 3 din 4:
    Trecând prin securitate
    1. Imagine denumită check-in la aeroportul Pasul 7
    1. Scoate-ți îmbrăcămintea exterioară. Pentru a trece prin securitate cu succes, va trebui să vă eliminați pantofii, jacheta și centura. Dacă purtați bijuterii metalice sau accesorii, eliminați aceste și acestea, deoarece acestea vor fi de asemenea declanșate Detectoarele de metal.
    • Dacă aveți vârsta de peste 75 de ani sau sub vârsta de 13 ani, nu vi se va cere să eliminați încălțămintea dvs., de asemenea, nu trebuie să vă eliminați pantofii dacă sunteți TSA PreCuls.
    • Verificați buzunarele! Scoateți cheile sau orice altceva din metal care ar putea declanșa detectorul de metal.
    • Încercați să eliminați excesul de îmbrăcăminte în timp ce așteptați încă. Linia de securitate se mișcă foarte repede la sfârșit și este mai bine să fie la fel de pregătit posibil. Evitați să purtați adidași cu șireturi sau încălțăminte dificil de îndepărtat în grabă.
    • Odată ce ați făcut-o prin securitate, ștergeți zona și vă îmbrăcați. Majoritatea aeroporturilor au o bancă desemnată sau o zonă de relaxare, astfel încât să nu înflorești linia de securitate pe măsură ce vă compuneți.
  • Imagine denumită check-in la aeroportul Pasul 8
    2. Eliminați laptopul. Dacă călătoriți cu un laptop, scoateți-l din sacul ambalat și plasați-l pe banda transportoare pentru a fi scanată. Elemente electronice mai mici, cum ar fi telefoanele, Kindlele sau sistemele mici de jocuri mici, nu vor trebui eliminate din geanta dvs. pentru a fi scanate. Dacă sunteți parte din pre-verificarea TSA, nu este nevoie să eliminați laptopul din geantă.
  • Asigurați-vă că ați verificat buzunarele pentru a vă asigura că nu ați părăsit accidental telefonul mobil sau iPod în interior.
  • Imagine denumită check-in la aeroportul Pasul 9
    3. Îndepărtați orice lichide sau geluri. Dacă intenționați să împachetați lichide sau geluri în reportare, acestea vor trebui eliminate din punga dvs. la securitate. Toate lichidele care călătoresc cu dvs. trebuie să fie mai mici de 3 uncii fluide și veți putea purta doar 3. Prin urmare, ei o numesc regula 3-3-3. Dacă aduceți recipiente de lichide mai mari de 3 uncii fluide, ele pot fi luate de la dvs. și confiscate de TSA.
  • Membrii de pre-verificare TSA nu trebuie să elimine lichidele sau gelurile din saci.
  • Dacă aveți sticle deschise (cum ar fi o sticlă de apă sau o sifon), vi se va cere în acest moment să le aruncați. Veți putea cumpăra băuturi suplimentare după ce treceți prin securitate.
  • Este, în general, mai ușor să păstrați toate cosmeticele dvs. de călătorie într-o pungă de ziploc de dimensiuni de galoane. În acest fel, atunci când trebuie să le eliminați pentru securitate, nu trebuie să vânați fiecare sticlă individuală. Cosmeticele de dimensiuni mari pot fi achiziționate la majoritatea farmaciilor.
  • Nu împachetați elemente restricționate în sacul dvs. Este de la sine înțeles că nu vi se va permite să luați ceva periculos în avion. Dar există și elemente ne-periculoase pe care nu le puteți împacheta în reportare. Pentru lista completă a elementelor pe care le puteți lua în siguranță într-un avion, verificați site-ul TSA, deoarece este frecvent actualizat.
  • Partea 4 din 4:
    Verificați-vă la poarta dvs
    1. Imagine denumită check-in la aeroportul Pasul 10
    1. Găsește-ți poarta. Odată ce ați făcut-o cu succes prin securitate, este timpul să vă găsiți avionul. Verificați trecerea de îmbarcare pentru a vedea ce poartă pleacă avionul dvs. Verificați cu două informații despre panourile de plecare care sunt chiar în afara fiecărui punct de control de securitate. Odată ce ați confirmat numărul dvs. de poartă, mergeți în această direcție.
    • Asigurați-vă că, înainte de a părăsi zona de securitate, că aveți tot ce aveți nevoie. Nu doriți să lăsați accidental un laptop sau o jachetă în urmă.
    • Dacă aveți probleme cu localizarea poarta dvs., cereți unui angajat aeroport pentru asistență.
  • Imagine denumită check-in la aeroportul Pasul 11
    2. Stocați-vă pe alimente și băuturi. Multe companii aeriene care nu mai servesc alimente la zborurile lor. Dacă luați un zbor lung sau călătoriți în timpul unei mese, cumpărați niște mâncare și băutură pentru a lua cu dvs. în avion. Încercați să fiți atenți la colegii dvs. călători și nu obțineți nimic prea murdar sau mirositor (cum ar fi tonul sau ouăle.)
  • Imagine denumită check-in la aeroportul Pasul 12
    3. Ia loc. Odată ce v-ați găsit mâncarea și poarta dvs., tot ce a mai rămas este să așteptați. Dacă zborul dvs. funcționează târziu sau este întârziat pentru dificultăți de vreme sau tehnică, este posibil să așteptați o vreme. Împachetați ceva pentru a vă ajuta să treceți timpul și să rămâneți aproape de zona dvs. de poartă, astfel încât veți fi în interiorul urechilor când este timpul să se îmbarce.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă călătoriți pe plan internațional, nu va trebui să treceți prin obiceiuri atunci când părăsiți Statele Unite. Va trebui să treceți prin obiceiuri atunci când sosiți în țară călătoriți și din nou când ajungeți înapoi în Statele Unite.
  • Amintiți-vă, luând un zbor internațional de lungă durată nu este același lucru ca și cum ar fi zborul de la un oraș la altul în țara voastră. Planificați în mod corespunzător.
  • Avertizări

    Nu lăsați elementele nesupravegheate din nici un motiv. Nu urmăriți obiectele străinului sau lăsați un străin să vă supravegheze. Păstrați-vă lucrurile cu dvs. în orice moment.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar