Cum să zbori pe plan intern cu câinele tău

Luarea unui câine pe un zbor poate fi o situație dificilă. Este mult mai ușor să aducă un câine pe un zbor intern decât pe un zbor internațional, dar există încă câteva lucruri majore care trebuie făcute pentru a asigura o călătorie reușită. Făcând pregătirile în avans bune și prin cunoașterea procedurilor de zbor cu câinii, puteți să vă asigurați că câinele dvs. va rămâne calm și va fi sigur pe un zbor intern.

Pași

Partea 1 din 3:
Efectuarea preparatelor în avans
  1. Imagine intitulată zboară pe plan intern cu câinele dvs. Pasul 1
1. Adăugați câinele dvs. în zborul dvs. când rezervați biletul. Când rezervați propriul zbor, ar trebui să vedeți o opțiune pentru a adăuga un animal de companie la biletul dvs. Animalele de companie sunt mai scumpe pentru a plăti pentru animalele de companie verificate, dar în medie, ar trebui să vă așteptați să plătiți cel puțin 100 de dolari pentru a vă aduce câinele cu dvs. în avion.
  • Aproape toate companiile aeriene majore vor permite animale de companie, dar sunați în prealabil pentru companii mai mici și zboruri private pentru reglementările lor specifice.
  • Animalele de servicii și animalele de servicii sunt tratate diferit de compania aeriană la compania aeriană - majoritatea vor accepta un câine de serviciu în cabină fără costuri, dar asigurați-vă că verificați în avans pentru a afla considerentele specifice ale companiei dvs. de servicii pentru animalele de serviciu. Asigurați-vă că aduceți dovada că câinele dvs. este un animal de serviciu doar în cazul în care este solicitat.
  • Imaginea intitulată zboară pe plan intern cu câinele dvs. Pasul 2
    2. Obțineți un certificat de sănătate din medicul veterinar câine în termen de 30 de zile de la zbor. Câinele dvs. trebuie să aibă cel puțin 8 săptămâni și în stare bună de sănătate să aibă dreptul de a zbura pe majoritatea companiilor aeriene. Asigurați-vă că vaccinările câinilor dvs. sunt actualizate, în special vaccinarea rabiei. Ar trebui să primiți un certificat de sănătate care să confirme aptitudinea câinelui dvs. de a călători în termen de 30 de zile de la momentul în care intenționați să călătoriți zborul și în termen de 60 de zile de la zborul de întoarcere pentru călătorii rotunde.
  • Dacă avionul va ateriza într-un loc cu temperaturi sub 45 ° F (7 ° C) sau peste 85 ° F (29 ° C), va trebui să obțineți o notă veterinar care spune că câinele dvs. este potrivit pentru condiții meteorologice extreme.
  • Imagine intitulată zboară pe plan intern cu câinele dvs. Pasul 3
    3. Alegeți un transportator mare pentru a verifica sau un transportator mic pentru a stoca în cabină. Un transportator poate fi adus numai în cabina unui zbor dacă se potrivește sub scaun în fața dvs. - dacă are aceeași dimensiune ca o pungă de transport, este bine să aduceți în cabină. Un transportator mare trebuie să fie verificat și stocat cu bagaje în avion.
  • Este recomandat câinilor cu probleme de respirație, cum ar fi pugs și alte rase ale nasului, pentru a călători în cabină.
  • Asigurați-vă că există o mulțime de găuri de ventilație în purtător, astfel încât aerul poate circula corect.
  • Imagine intitulată zboară pe plan intern cu câinele dvs. Pasul 4
    4. Introduceți câinele dvs. la transportatorul său de mai multe ori în fiecare zi timp de o lună înainte de călătorie. Odată ce ați cumpărat un transportator, puneți câinele în interiorul ei timp de câteva minute în fiecare zi pentru a fi obișnuit să fie acolo. Pe măsură ce vă apropiați de data zborului, păstrați-o în purtător mai lungă și mai lungă - păstrați-vă câinele în purtător peste noapte cu 2 sau 3 zile înainte de zbor pentru a fi folosit pentru a fi în canisa timp de ore la un moment dat. Asigurați-vă că dați câinii dvs. un tratament când începe să se obișnuiască cu transportatorul.
  • Luați în considerare oferirea câinelui dvs. mâncarea și apa în transportator în săptămânile care au dus la călătoria cu avionul. Acest lucru va fi folosit cu containerul și va reduce anxietatea în timpul zborului.
  • Imagine intitulată zboară pe plan intern cu câinele dvs. Pasul 5
    5. Atașați etichetele de identificare la transportatorul câinelui dvs. și scrieți "animal live" pe partea de sus. Scrieți numele câinelui dvs., rasa, numele dvs., numărul dvs. de telefon și adresa dvs. pe o etichetă și atașați-l transportatorului.Apoi, cu un marker mare permanent, fie cu autocolante pre-fabricate, scrieți "animalul live" pe partea superioară a transportatorului, astfel încât personalul companiei aeriene să fie conștient de faptul că nu este gol.
  • Este o idee bună să vă identificați câinele. În acest fel, poate fi ușor identificat ca câine dacă ar scăpa cumva transportator.
  • Imagine intitulată zboară pe plan intern cu câinele dvs. Pasul 6
    6. Apelați o zi în avans pentru a vă asigura că compania aeriană știe că veți aduce un câine. Prin erori birocratice, companiile aeriene pot uita uneori că veți aduce câinele dvs. cu dvs. într-un zbor. Apelați o zi sau două înainte de timp pentru a vă asigura că sunt încă conștienți de rezervarea câinelui dvs. și despre planurile dvs. de a le verifica sau de a le aduce în cabină.
  • Partea 2 din 3:
    Pregătirea pentru zbor
    1. Imaginea intitulată zboară pe plan intern cu câinele dvs. Pasul 7
    1. Hrăniți câinele exact cu 4 ore înainte de a intra în avion. Câinele dvs. trebuie să fie hrănit înainte de zbor, dar dacă îl hrăniți prea aproape de decolare și ar putea avea un stomac deranjat în aer. Hrăniți câinele nu mai devreme de 4 ore înainte de zbor, deoarece acest lucru vă permite ca câinele dvs. să-și digerați mâncarea.
    • Dacă câinele dvs. sfârșește să se elibereze în fața zborului, asigurați-vă că ați curățat-o în transportator - nu este foarte plăcut să faceți ca personalul aeroportului să se ocupe de ea și dacă se termină să nu fie curățat, ar putea zbura în jurul valorii de transportator în aer.
    • Dacă câinele dvs. este deosebit de predispus la probleme la stomac, se recomandă să vă hrăniți câinele dimineața înainte de a pleca și să evitați să vă dați alimentele câinilor la aeroport cu totul.
  • Imagine intitulată zboară pe plan intern cu câinele dvs. Pasul 8
    2. Luați câinele dvs. pentru o plimbare în jurul aeroportului pentru a-și reduce stresul. Călătoria cu aer este foarte stresantă pentru câini - ia-o pentru o plimbare în jurul aeroportului înainte de a vă verifica pentru a ușura o parte din energia și anxietatea câinelui. Multe aeroporturi au un parc de câine, deci verificați în avans pentru a vedea dacă vă puteți aduce câinele acolo. Dacă aeroportul nu are un parc de câine, aduceți câinele dvs. pentru o plimbare în jurul parcului de parcare sau luați-o pentru o plimbare lungă dimineața înainte de a pleca acasă.
  • Faceți tot posibilul pentru a vă oferi câinelui o șansă de a se elibera chiar înainte de ao pune în transportator.
  • Dacă vă aflați într-o grămadă și nu aveți timp să vă plimbați pe câine, încercați să o mângâiați cât mai bine ca puteți în transportator în timp ce așteptați să decolați, dar aveți grijă să nu o depășiți.
  • Imagine intitulată zboară pe plan intern cu câinele dvs. Pasul 9
    3. Puneți plăcuțele de catelus sau un alt material absorbant pe partea inferioară a transportatorului. Câinele dvs. va trebui probabil să se elibereze la un moment dat în timpul zborului. Puneți câteva plăcuțe de catelus pe fundul transportatorului sau utilizați un material absorbant, cum ar fi o pătură veche pe care nu o deranjează să fie murdară.
  • Alte alegeri bune pentru materialele absorbante includ haine vechi și pături vechi pe care nu vă deranjează să obțineți puțin murdar.
  • Imagine intitulată zboară pe plan intern cu câinele dvs. Pasul 10
    4. Dați apa câinelui ca în mod normal, până când veți verifica sau începe să se îmbarce. Dă-ți apă de câine într-un castron până când îți faci parte din căi de zbor. Goliți castronul înainte de a vă urca, astfel încât apa nu se scurge în timpul decolării. Dacă câinele dvs. va fi în cabină cu dvs., dați-l numai apă odată ce semnul centurii de siguranță sa oprit.
  • Luați în considerare înghețarea apei într-o picurare de apă de specialitate în transportator, astfel încât câinele dvs. este hidratat în aer dacă câinele dvs. va fi verificat cu bagajele.
  • Imagine intitulată zboară pe plan intern cu câinele dvs. Pasul 11
    5. Verificați câinele dvs. în locația desemnată. Linii aeriene vor avea locații diferite pentru verificarea unui animal, dar, în general, animalele de companie sunt verificate fie la terminalul de pasageri, fie la bagajele de aer. Dacă vă aduceți câinele în cabină cu dvs., verificați-l la contorul de bilete la terminal.
  • Apelați în avans sau verificați site-ul web al companiei aeriene pentru a afla liniile directoare pentru verificarea unui câine. Fiecare companie aeriană are proceduri de check-in ușor diferite pentru câini.
  • Partea 3 din 3:
    Verificați-vă cu câinele dvs. la aterizare
    1. Imagine intitulată zboară pe plan intern cu câinele dvs. Pasul 12
    1. Ridicați câinele la terminalul de marfă la aterizare dacă ați verificat-o. Ar trebui să vă puteți găsi animalul de companie la locația obișnuită a bagajelor, dar verificați în avans pentru a vedea dacă compania dvs. aeriană urmează o altă procedură. Attendantul care ți-a luat câinele la momentul plecării vă va informa unde să vă ridicați câinele.
    • Pentru unele zboruri, poate exista un terminal special pentru bagaje pentru tovarășii de animale. Verificați mai întâi acolo, apoi verificați locația regulată a bagajelor.
    • Dacă toate celelalte nu reușește, discutați cu pretențiile companiei aeriene sau participanții la informații pentru a afla ce sa întâmplat cu câinele dvs. și unde să-l luați la.
  • Imagine intitulată zboară pe plan intern cu câinele dvs. Pasul 13
    2. Examinați-vă câinele îndeaproape pentru a vedea dacă există ceva în neregulă cu ea. Odată ce ați aterizat și ați luat câinele dvs., verificați-l îndeaproape pentru a vedea dacă sa întâmplat ceva în zbor. Câinii pot fi aruncați de turbulențe bruște, pot fi greață din zbor sau, în unele cazuri, ar fi putut fi maltratați de personalul companiei aeriene. Dacă există vreo deteriorare a câinelui dvs., faceți fotografii și contactați direct compania aeriană și compania de asigurări.
  • Faceți fotografii ale câinelui dvs. înainte de a pleca pentru zbor pentru a afișa compania dvs. de asigurări sau a companiei aeriane pe care câinele dvs. a fost sănătoasă înainte de plecare și comparați sănătatea câinelui dvs. înainte și după.
  • Să ia în jos numărul veterinarilor locali la locul pe care îl aterizați pentru a vă putea trata rapid câinele dacă a fost rănit în zbor.
  • Imagine intitulată zboară pe plan intern cu câinele dvs. Pasul 14
    3. Luați câinele pentru o plimbare și jucați cu el când vă aterizați. Câinele dvs. va fi probabil subliniat de a fi într-un spațiu închis într-un mediu dur departe de tine. Luați câinele pentru o plimbare bună și jucați-vă cu ea în afara transportatorului până când sunteți sigur că este puțin mai relaxat și recuperat din experiență.
  • Adu-ți unele dintre jucăriile sale preferate să se joace, deoarece acestea vor fi o reamintire a ceva familiar care vă va ajuta să aduceți câinele înapoi pe Pământ, ca să spunem așa.
  • Imagine intitulată zboară pe plan intern cu câinele dvs. Pasul 15
    4. Schimbați tampoanele de catelus, hrăniți câinele și re-umpleți apa în transportator. Înainte de a pleca la destinație după aterizare, asigurați-vă că ați schimbat orice umplutură absorbantă murdară, re-umpleți sticla de apă a câinelui și dați-i un mic hrană pentru a-și rezolva stomacul. Nu-l hrăniți prea mult, deoarece ar putea fi încă un pic neplăcut după zbor.
  • sfaturi

    Utilizați tranchilizatorul conform instrucțiunilor medicului veterinar, dacă este necesar. Utilizarea unui tranchilizator nu este recomandat pentru majoritatea câinilor, deoarece schimbările de presiune în zbor pot suprima respirația câinelui, care este compusă de efectul unui sedativ. Utilizați numai un tranchilizant pe câinele dvs. Dacă medicul veterinar îl recomandă.
  • Luați un zbor direct, mai degrabă decât un zbor cu transferuri și se oprește pentru a minimiza timpul petrecut în aer.
  • Nu sosiți prea devreme, deoarece majoritatea companiilor aeriene nu vă vor lăsa să verificați câinele mai mult de 4 ore în avans.
  • Asigurați-vă că transportatorul dvs. are o mulțime de ventilație.
  • Păstrați câinele dvs. cât mai calm posibil înainte de zbor. Optați pentru o plimbare calmă în loc să jucați înainte de îmbarcare, de exemplu.
  • Luați o imagine a câinelui dvs. în cazul în care se pierde în timpul zborului, deci va fi mai ușor pentru personalul companiei aeriene să îl identifice.
  • Avertizări

    Îndepărtați unghiile câinelui înainte de ao pune în transportator, astfel încât să nu fie prins pe barele metalice ale canisei.
  • Nu puneți o leșie sau un bot pe câinele dvs., deoarece poate fi prins în transportator.
  • Aduceți câinii predispuși la problemele de respirație în cabină cu dvs., mai degrabă decât să le verificați. Acest lucru vă va permite să țineți un ochi pe câinele dvs. în timpul întregului zbor.
  • Linii aeriene au dreptul de a refuza să transfere câini agresivi sau violenți în avion.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Guler
    • Etichete
    • Orice medicament (dacă câinele ia oricare)
    • Apa imbuteliata
    • Alimente preferate / tratamente
    • Boluri
    • Informații de contact pentru medicii veterinari și clinici de urgență la destinație
    • Jucării preferate
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar