Cum de a evita jitters de călătorie

Călătoria este o oportunitate interesantă de a vizita noi locuri, studiază diferite culturi și încercați noi alimente. Din păcate, stresul de zbor este adesea un factor de descurajare care îi împiedică pe oameni să călătorească. Deși este mult mai probabil să fii într-o epavă de mașină decât un accident de loc, în jurul unui sfert din populație este afectat de anxietate despre zbor.Jitters de călătorie pot afecta pe cineva în moduri mici, prin intermediul și deranjează stomacul sau dificultatea de somn, sau drastic, cripting capacitatea lor de a rezerva un zbor. Cu toate acestea, concentrându-se pe planificarea adecvată înainte de călătorie și învățarea unor tehnici de calmare utile, poate ajuta pe oricine să ușureze anxietatea asupra călătoriei.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea mentalului
  1. Imagine intitulată Evitați prevenirea Jitters Pasul 1
1. Recunoașteți declanșatoarele. Teama de tulpini de zbor din mai multe surse. Te face să te simți claustrofob? Stresați asupra lipsei de control? Ești bine până când avionul lovește turbulența? Este anticiparea zborului mai rău decât zborul însuși? Odată ce recunoașteți cauza călătoriei dvs., puteți începe să găsiți metode pentru a vă împiedica.
  • Imagine intitulată Evitați prevenirea Jitters Pasul 2
    2. Practicați exerciții profunde de respirație. Odată ce rezervați zborul, începeți să învățați tehnici de respirație calmare. Cu cât poți să practici aceste exerciții, cu atât vor fi mai ușor să folosească când călătoresc Jitters. Un exercițiu bun pentru începători este respirația abdominală.Practică timp de zece minute în fiecare zi, un moment bun este corect atunci când te trezești și mintea ta este încă calmă. Pentru beneficii suplimentare, ori de câte ori întâlniți o experiență stresantă, o întâlnire importantă de lucru sau o ardere de 3 ore de friptură, practică exercițiul de respirație. Acest lucru vă va oferi posibilitatea de a simți beneficiile utile înainte de presiunea de a zbura!
  • Plasați o mână pe burtă și una pe piept.
  • Respirați prin nas, extinzându-vă diafragma, pentru un număr de cinci. (Pieptul tău nu ar trebui să se ridice în timpul respirației.)
  • Respirați prin gura noastră pentru un număr de cinci. Concentrați-vă pe împingerea întregului aer din plămâni.
  • Repetați de 6-10 ori.
  • Imagine intitulată Evitați prevenirea Jitters Pasul 3
    3. Învață să meditezi. Călătorii jitters provin, în general, dintr-o teamă mentală, mai degrabă decât o frica fizică. Meditația se concentrează pe depășirea acestor temeri sau anxietate. Prin meditație puteți învăța să recunoașteți și să treceți peste aceste anxietate. Există mai multe forme de mediere, dar două care pot fi cele mai benefice pentru a depăși călătoriile Jitters sunt atenția și vizualizarea. Ambele sunt cele mai bune practicate prin găsirea unei clase sau prin descărcarea unei clase de pe Internet.
  • Sănătate mintală. Practicând mintea este despre învățarea de a trăi în prezent. Nu elimină călătoria, ci ajută mai degrabă să recunoști și să treci peste aceste sentimente.
  • Vizualizare. Adesea, când vă aflați într-o situație care provoacă panică, poate fi utilă vizualizarea într-o altă locație. Deci, când stați în avion și începeți să vă simțiți neliniștiți, vizualizarea vă poate ajuta să scăpați de teama imediată, plasându-vă mintea într-un loc fericit "."
  • Partea 2 din 3:
    Pregătirea fizică
    1. Imagine intitulată Evitați prevenirea Jitters Pasul 4
    1. Faceți o listă de verificare înainte de călătorie. Odată ce ați împachetat, întoarceți-vă prin tot și verificați dublu că aveți toate necesitățile. Nu vrei să fii pe drumul spre aeroport și să-ți dai seama că ți-ai uitat portofelul! Lungimea și locația călătoriei dvs. vor afecta lista dvs., dar aici sunt câteva necesități pentru a vă ajuta să începeți. Odată ce ați asigurat că aveți tot ce aveți nevoie, setați-l împreună lângă ușă, astfel încât să nu o uitați când părăsiți ziua următoare.
    • Pungă / portofel
    • incarcator de telefon
    • Pașaport și valută străină (dacă călătoriți din țară)
    • haine și încălțăminte adecvate pentru destinația dvs
    • medicamente
    • biletul (dacă este posibil, faceți o check-in mai devreme, pentru a evita în picioare într-o linie suplimentară în ziua)
  • Imagine intitulată Evitați prevenirea Jitters Pasul 5
    2. Puneți împreună un sac de avion. Căutați timpul de călătorie și aveți un plan de a rămâne distras în timpul zborului. Citirea unei cărți, făcând puzzle-uri sau vizionarea unui film sunt toate modalitățile minunate de a rămâne ocupat. Asigurați-vă că luați în considerare timpul în timpul decolării și aterizării (adesea câteva dintre momentele cele mai stresante în zbor) când nu puteți utiliza electronice!
  • Imagine intitulată Evitați Pre Căile Jitters Pasul 6
    3. Setați o alarmă. Dacă aveți un zbor timpuriu, permiteți-vă mult timp să vă ridicați, organizat și la aeroport. Dacă zborul dvs. nu este până la mai târziu în timpul zilei, setați o alarmă pentru a vă reaminti când este timpul să plecați. Amintiți-vă - pentru majoritatea zborurilor interne ar trebui să încercați să ajungeți la cel puțin 60 de minute înainte de plecare. Dacă verificați bagajele, este mai bine să ajungeți la 90 de minute înainte de plecare.Pentru zborurile internaționale ar trebui să ajungeți la cel puțin 2 ore mai devreme.Dacă vă conduceți, adăugați un număr suplimentar de 30 de minute la timpul de călătorie, deoarece parcarea este adesea o plimbare de la aeroport.
  • Imagine intitulată Evitați prevenirea Jitters Pasul 7
    4. Finalizați planurile de călătorie la aeroport. Este un prieten care te conduce? Trimiteți un text pentru a confirma timpul. Luând o taxă? Apelați și comandați o noapte înainte. Conduceți-vă? Asigurați-vă că mașina dvs. are suficientă gaz.
  • Partea 3 din 3:
    Călătorind fără stres
    1. Imagine intitulată Evitați prevenirea Jitters Pasul 8
    1. Urmați rutina de dimineață normală. Beți o ceașcă de ceai, faceți patul dvs. sau faceți niște întinderi simple. Oricare ar fi rutina dvs. normală, cu atât mai mult puteți să vă lipiți în ziua călătoriei, cu atât mai puțin stresantă va părea ziua. Încercați doar tot posibilul pentru a evita cofeina suplimentară, deoarece crește sentimentele de anxietate.
  • Imagine intitulată Evitați prevenirea Jitters Pasul 9
    2. Utilizați toaleta. Aproximativ 10 minute înainte de timpul de îmbarcare încercați să utilizați toaleta. După ce veți ajunge în avion, probabil va fi cu cel puțin 30 de minute înainte ca avionul să fie în aer și sunteți liber să mergeți în jurul cabinei. În plus, în cazul în care anxietatea dvs. asupra călătoriei provine dintr-o teamă de locurile închise, fără a folosi toaleta de aeronavă mică va avea un stres suplimentar de pe mintea voastră.
  • Imagine intitulată Evitați prevenirea Jitters Pasul 10
    3. Vorbește cu lumea. Menționați anxietatea dvs. la însoțitorul de zbor sau aveți o conversație cu persoana așezată lângă dvs. Nu lăsați conversația spirală într-o discuție despre toate terorile de zbor, dar doar având pe cineva care știe cum vă simțiți să fiți suficient pentru a continua să călătoriți. Amintiți-vă că 25% dintre oameni au o teamă de a zbura și de a vorbi cu cei din jurul vostru pe zbor vă poate ajuta să creați un grup de asistență pentru a vă ajuta prin zbor.
  • Imagine intitulată Evitați Pre Căile Jitters Pasul 11
    4. Practicați calmul. Acum este momentul perfect pentru a utiliza tehnicile de respirație și meditație pe care le-ați lucrat!Amintiți-vă de respirația abdominală profundă și oricare dintre tehnica de meditație pe care ați studiat-o. Focus-te imediat ce ajungi în avion și apoi în orice moment când începeți să simțiți Jittery. Nu așteptați până când vă simțiți copleșiți. Cea mai bună modalitate de a face față lui Jitters este de a le ține la întâmplare!
  • Imagine intitulată Evitați prevenirea Jitters Pasul 12
    5. Citește o carte. După ce vă stabiliți în avion, ieșiți o carte și începeți să citiți. Găsiți o carte interesantă înainte de zborul dvs., ceva de către un autor pe care îl cunoașteți. Începeți cartea cu câteva zile înainte de zbor, opriți câteva capitole în, de preferință la o răsucire a unei cliffhanger sau o întorsătură complot. Atunci când începeți să citiți în timpul zborului, sunteți deja în poveste și mai probabil să vă păstrați atenția.
  • Imagine intitulată Evitați Pre Căile Jitters Pasul 13
    6. Ascultă muzică. Noi reglementări vă permit să utilizați mici electronice în timpul decolării și aterizării. Odată ce avionul începe să se taxeze la pistă, scoateți smartphone-ul, iPod-ul sau tableta mică. Înainte de a zbura Descărcați un nou album de la artistul dvs. preferat sau puneți împreună o listă de redare a melodiilor dvs. preferate și ascultați-o în timpul decolării. Având căștile în a bloca orice zgomot din avion în timpul decolării și vă va ajuta să vă simțiți mai relaxați.
  • Imagine intitulată Evitați prevenirea Jitters Pasul 14
    7. Urmăriți un film. Odată ce zborul merge, puteți să vă scoateți laptopul. Un film de două ore Englesing este o modalitate excelentă de a folosi majoritatea timpului de zbor. Dacă este posibil, alegeți un film pe care nu l-ați mai văzut înainte de a fi pe lista dvs. "trebuie să urmăriți" pentru o perioadă de timp sau să alegeți unul dintre favoritele dvs. că știți că vă va face să râdeți.
  • Imagine intitulată Evitați Pre Căile Jitters Pasul 15
    8. Rămâi ocupat. Cel mai important lucru de reținut în timpul zborului este să vă păstrați distras. Reveniți la cartea dvs., ascultați mai multă muzică, jucați un joc, meditați sau vizionați un spectacol TV. Găsiți tot ce este mai bine să vă păstrați atenția și mintea de pe zborul de zbor cu ea!
  • sfaturi

    Text sau sunați la un prieten / membru al familiei înainte de zbor. Împărtășirea unei povesti amuzante vă va ajuta să râdeți, ceea ce crește endorfinele pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți starea de spirit.
  • Încercați să puneți lavandă sau ulei de eucalipt pe pernă sau încheieturi. Aceste mirosuri calme vă pot ajuta să dormiți noaptea înainte sau să vă relaxați o dată în avion.
  • Obțineți un masaj sau luați o baie cu bule cu o zi înainte de a pleca.
  • Știți când să vedeți un medic pentru ajutor medical.
  • Avertizări

    Consumul de alcool poate părea ca un mod tentant de a face față călătoriei Jitters. Nu vă supraîncărcați în alcool cu ​​o noapte înainte, nu doriți să călătoriți cu o mahmureală. În plus, datorită nivelurilor de umiditate scăzut atunci când zboară, este ușor să devină deshidratată. Bea înainte ca zborul, doar crește sentimentele de deshidratare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar