Cum să fii confortabil pe o călătorie lungă a avionului

Un zbor intern sau internațional poate fi adesea acru care ar trebui să fie o vacanță plăcută sau o afacere de afaceri. Pentru a profita la maximum de zborul dvs., verificați-vă înainte cu compania dvs. aeriană pentru a afla ce tipuri de locuri și cazare sunt disponibile. Aduceți câteva consumabile esențiale cu dvs. pentru a vă menține cât mai confortabil posibil în avion. Odată ce sunteți în aer, asigurați-vă că vă veți mișca și întindeți cât de mult puteți, și încercați unele tehnici de relaxare pentru a vă liniști nervii înfricoșați.

Pași

Metoda 1 din 3:
Maximizarea spațiului și confortul fizic
  1. Imaginea intitulată Fiți confortabilă pe o călătorie lungă a avionului Pasul 1
1. Rezervați un loc bun dacă puteți. Verificați înainte cu compania dvs. aeriană pentru a vedea dacă puteți să vă confruntați cu un loc confortabil pe zbor. Chiar și în aceeași clasă și tarif, unele locuri sunt mult superioare altora. Luați în considerare un culoar sau un scaun de ieșire pentru a vă adăuga spațiu pentru picioare sau o fereastră dacă doriți să vă sprijiniți pe perete și să dormiți. Încercați să evitați locurile de lângă toalete / lavatories, deoarece alți pasageri vor accesa în mod regulat aceste pasageri.
  • Scaunele cu perete sunt, de asemenea, o opțiune bună dacă aveți nevoie de un copil suplimentar. Acestea sunt așezate în spatele pereților, ecranelor sau perdelelor, fără alte locuri direct în fața lor.
  • Amintiți-vă să nu alegeți niciodată un scaun de ieșire dacă veți avea un copil sugant sau mic cu dvs., deoarece acest lucru ar putea face mai dificil pentru dvs. să deschideți ușa de ieșire în caz de urgență.
  • Unele companii aeriene vă permit să plătiți un pic suplimentar pentru a obține un loc mai bun, chiar dacă nu mergeți la prima clasă sau clasa de afaceri. Aceste opțiuni pot avea nume precum "Economy Plus" sau "Mai mult spațiu."
  • Imaginea intitulată Fii confortabil pe o călătorie lungă a avionului Pasul 2
    2. Minimizați bagajele de transport. Dacă sunteți copleșită de bagaje, obținerea confortabilă în avion poate fi dificilă. Verificați cu linia aeriană înainte de a afla despre politicile de check-uri și de record și aduceți doar esențele absolute pe avion cu dvs. Un rucsac este bine pentru avion și este mai ușor să găsești un loc în coșurile de sus sau sub scaun pentru un rucsac mic decât pentru o pungă mai mare.
  • Multe companii aeriene vă vor permite să aduceți o geantă de transport pe pasager, plus un "element personal", cum ar fi o pungă de pungă sau un scutec.
  • Verificați cu compania dvs. aeriană pentru a vă asigura că bagajele dvs. de transport corespund cerințelor lor de dimensiune și greutate.
  • Imaginea intitulată Fii confortabil pe o excursie lungă a avionului Pasul 3
    3. Rochie confortabil pentru zbor. Purtarea unei îmbrăcăminte strânsă sau incomodă poate face un zbor lung mizerabil. Rochie în haine libere, confortabile și pantofi confortabili și asigurați-vă că aduceți cel puțin un strat (ca un pulover sau hoodie zip-up) în cazul în care se răcește în avion.
  • Șosetele de compresie sau ciorapii pot ajuta la îmbunătățirea circulației în picioare și împiedică inflamația și cheagurile de sânge atunci când trebuie să stați într-o singură poziție timp de ore la un moment dat.
  • Imaginea intitulată Fii confortabil pe o călătorie lungă a avionului Pasul 4
    4. Aduceți o pernă dacă intenționați să dormiți. Încercarea de a dormi într-un scaun avion fără suport suplimentar poate duce la o mulțime de durere de frustrare și gât. Luați o pernă de călătorie sau tetieră și încercați să evitați utilizarea celor gonflabile decât dacă știți că veți fi confortabil.
  • Dacă nu aveți deja o pernă de călătorie, puteți achiziționa unul la un magazin în majoritatea aeroporturilor.
  • Unele companii aeriene oferă propriile lor perne pentru zboruri lungi, dar pot percepe suplimentar pentru ei. Verificați înainte de timp pentru a afla dacă compania dvs. aeriană oferă perne și pături în zbor.
  • Deoarece avioanele pot fi reci, ați putea dori, de asemenea, să aduceți o mică aruncare sau o pătură de călătorie.
  • Imaginea intitulată Fii confortabil pe o călătorie lungă a avionului Pasul 5
    5. Au câțiva esențiale de igienă la îndemână. Luați o perială de păr, periuță de dinți, balsam de buze și orice altceva pe care trebuie să-l ajute să vă împrospătați înainte de a vă usca. Șervețele faciale sunt, de asemenea, minunate pentru a vă ajuta să vă simțiți curat și reîmprospătați.
  • Fii politicos pentru pasagerii tăi, trecând în baie înainte de a vă peria dinții sau împrospătați-vă deodorantul!
  • Verificați reglementările privind securitatea aeroportului înainte de a împacheta orice lichide sau geluri în bagajele dvs. de transport. Puteți călători în siguranță cu cele mai multe produse lichide sau gel dacă acestea sunt în recipiente nu mai mari de 3.4 uncii fluid (100 ml).
  • Metoda 2 din 3:
    Rămânând activ și distrați
    1. Imaginea intitulată Fiți confortabilă pe o călătorie lungă a avionului pasul 6
    1. Mișcați cât mai mult posibil în timpul zborului. Acest lucru este deosebit de important pe zboruri mai lungi pentru a preveni durerile, circulația slabă și condițiile potențial periculoase cum ar fi tromboza venoasă profundă. Unele companii aeriene oferă îndrumări cu privire la exercițiile pe scaune pe care le puteți face (cum ar fi cercurile gleznei sau întinzându-se). Întinderea lungă a zborului pe zborurile peste noapte este un timp excelent pentru a face o plimbare în sus și în jos pe culoar de câteva ori.
    • Poate exista loc să se întindă în spatele unor cabine de avion.
    • Înainte de a vă deplasa și a merge în jur, așteptați până când echipajul dvs. de zbor vă spune că este sigur să faceți acest lucru.
    • Participați la videoclipul de exerciții în timpul zborului, dacă zborul dvs. oferă unul. Acestea sunt concepute pentru a ajuta la îmbunătățirea circulației și reducerea oboselii.
  • Imaginea intitulată Fii confortabil pe o călătorie lungă a avionului Pasul 7
    2. Du-te cu o companie aeriană care oferă divertisment în zbor. Multe companii aeriene oferă filme în zbor sau au o varietate de posturi de radio pe care le puteți asculta prin conectarea căștilor în mufa de pe scaun. Unele zboruri au ecrane TV construite în partea din spate a fiecărui scaun care afișează filme, emisiuni TV și informații despre zbor. Acestea pot fi foarte utile pentru a ajuta timpul să treacă rapid. Verificați înainte cu compania dvs. aeriană pentru a afla ce opțiuni de divertisment în zbor pe care le oferă.
  • Dacă compania aeriană oferă a.V.O.D. (Video audio la cerere), puteți plăti suplimentar pentru a viziona conținutul premium sau pentru a juca jocuri pe ecran în timpul zborului. Dar fiți atenți - acest lucru poate deveni scump!
  • Imaginea intitulată Fii confortabil pe o călătorie lungă a avionului Pasul 8
    3. Luați ceva pentru a vă distra. De obicei, filmele din zbor nu încep de ceva timp, iar selecțiile de muzică / filme încorporate pot fi destul de sărace. Aduceți un dispozitiv, cum ar fi un comprimat, un computer sau un DVD portabil sau un player Blu-ray, cu unele dintre filmele preferate, muzica, podcast-urile sau cărțile electronice pe acesta. De asemenea, puteți lua o nouă carte pe care vă place sau jocul portabil.
  • Asigurați-vă că ați încărcat toate dispozitivele electronice înainte de a intra în avion.
  • Unele companii aeriene oferă Wi-Fi gratuit, astfel încât să puteți naviga pe Internet pe dispozitivele dvs. în timpul zborului.
  • Aveți întotdeauna câteva reviste recente cu dvs. Alegeți câteva reviste la aeroport înainte de a pleca. În acest fel, nu veți fi blocați să citiți revistele în zbor!
  • Alte opțiuni bune de divertisment includ puzzle-uri încrucișate, sudoku sau cărți de colorat pentru adulți. Dacă sunteți viclean sau artistic, ați putea aduce un pachet de schiță sau un proiect de tricotat.
  • Imaginea intitulată Fii confortabil pe o excursie lungă a avionului Pasul 9
    4. Împachetați-vă căștile proprii. Căștile disponibile în mod obișnuit pe plan (fie pentru cumpărare sau gratuit) sunt de obicei de slabă calitate. Căștile de anulare a zgomotului și căștile în ureche sunt excelente dacă le aveți și puteți ajuta la blocarea zgomotului motorului și a chatterului de la alți pasageri.
  • Dacă doriți doar să blocați zgomotul, unele covoruri simple sunt, de asemenea, o opțiune bună.
  • Imaginea intitulată Fii confortabil pe o călătorie lungă a avionului Pasul 10
    5. Rezistați nevoii de a viziona timpul în timpul zborului. Nu puteți face nimic despre cât timp ia zborul și se va simți și mai mult dacă continuați să vă uitați la acea vreme. Nu vă verificați în mod regulat ceasul și evitați să vă uitați la harta din zbor care arată poziția curentă a avionului.
  • Dacă simțiți nevoia de a verifica timpul, încercați să vă distrageți atenția cu o activitate de divertisment.
  • Metoda 3 din 3:
    Obținerea suficientă odihnă și hrană
    1. Imaginea intitulată Fii confortabil pe o călătorie lungă a avionului Pasul 11
    1. Exerciții de relaxare dacă vă simțiți tensionați. Dacă vă simțiți nervoși, iritabili sau claustrofobi, încercați să utilizați unele Tehnici de relaxare Pentru a vă ușura. Faceți o respirație profundă, meditație sau câteva posesiuni simple de yoga pe care le puteți face în scaunul dvs.
    • Faceți o căutare online pentru "Poziții de yoga în zbor" pentru a găsi întinderi pe care le puteți face într-un spațiu închis.
    • Ascultarea muzicii pașnice, lectură sau a face o mică doodling sau colorare poate, de asemenea, ajuta.
    • Dacă primiți extrem de tensionați sau speriat la zboruri, discutați cu medicul dumneavoastră sau cu un consilier. Ei pot fi capabili să recomande strategii de coping sau chiar să prescrie medicamente care pot ajuta.
  • Imaginea intitulată Fii confortabil pe o excursie lungă a avionului Pasul 12
    2. Încercați să găsiți o poziție confortabilă de dormit. Dacă ați adus o pernă, puneți-o pe tavă din fața dvs. și odihniți-vă pe asta. Dacă aveți un scaun de fereastră, înclinarea pe perete sau fereastra poate fi mult mai confortabilă decât înclinarea înapoi. Dacă înclinarea pe perete nu este o opțiune, recuperați-vă scaunul pe cât posibil pentru a vă sprijini înapoi mai confortabil.
  • Utilizați prudență și curtoazie atunci când vă sprijiniți scaunul înapoi. Întreabă-l pe pasager în spatele tău dacă poți să te apleci în siguranță, astfel încât să nu ajungă cu genunchi zdrobitori sau o boală plină de cafea.
  • Dacă călătoriți cu prietenii, părinții sau cu alți membri ai familiei, puteți să vă sprijiniți să dormiți.
  • Evitați consumul de băuturi cofeinate pe zbor. Acestea nu numai că pot face somn mai dificile, dar pot, de asemenea, să vă jucați pentru baie de mai multe ori în timpul zborului dvs.
  • Aduceți o mască de ochi astfel încât să puteți bloca excesul de lumină în timp ce încercați să dormiți.
  • Imaginea intitulată Fii confortabil pe o excursie lungă de avion Pasul 13
    3. Verificați opțiunile de masă înainte de timp. În timp ce majoritatea zborurilor interne din U.S. nu mai oferă mese gratuite, unele companii aeriene oferă gustări gratuite. Unii oferă, de asemenea, un meniu cu o varietate de alimente și băuturi pe care le puteți achiziționa în zbor. Contactați compania dvs. aeriană în avans pentru a afla ce fel de mese și gustări pe care le oferă.
  • Dacă luați un zbor internațional sau zboară în afara U.S., Este posibil să aveți o gamă de mese complementare și gustări.
  • Multe companii aeriene oferă vegetariană, kosher, halal și altele "special" mese dacă comandați până la 2 sau 3 zile în avans. Deoarece companiile aeriene trebuie să vă pregătească în mod special masa, este de obicei mai bună decât tariful alimentar standard. În plus, pasagerii cu cereri speciale de masă sunt aproape întotdeauna primite mai întâi.
  • Imaginea intitulată Fii confortabil pe o călătorie lungă a avionului Pasul 14
    4. Ia niște dulciuri sau alte gustări cu tine. Multe companii aeriene nu oferă suficientă mâncare în timpul zborurilor lungi, iar mâncarea disponibilă poate fi nesănătoasă, neplăcută sau scumpă. Dacă ați verificat înainte și nu sunteți nebuni în ceea ce privește opțiunile dvs. în zbor, aduceți-vă de câteva gustări, ca niște baruri de granola sau bucăți de fructe.
  • Barele de proteine ​​sunt deosebit de utile dacă vă aflați într-un zbor lung. Majoritatea meselor aeriene tind să fie scăzute în proteine ​​și bogate în carbohidrați.
  • Înainte de zborul dvs., verificați câteva site-uri de călătorie, cum ar fi TripAdvisor și uitați-vă prin comentarii pentru a vă ajuta să vă decideți dacă ar trebui să vă aduceți alimentele proprii.
  • Imaginea intitulată Fii confortabil pe o călătorie lungă a avionului pas cu pas 15
    5. Stați hidratat în timpul zborului. Este ușor să fii deshidratat în timpul unui zbor lung, iar aerul uscat de pe plan poate contribui la disconfortul dvs. Deși puteți solicita apă de la însoțitorii de zbor, este o idee bună să luați o mulțime de apă la bord cu dvs. Puteți achiziționa apă îmbuteliată odată ce treceți prin securitate sau aduceți o sticlă goală cu dvs. pentru a umple de la o fântână de apă.
  • Amintiți-vă că nu ar trebui să beți niciodată apa din băi de avion. Această apă nu este de calitate de băut.
  • Utilizați picături de ochi ori de câte ori ochii tăi se simt uscați. Puteți achiziționa picături de ochi dintr-un magazin de aerisire sau puteți aduce o sticlă suficient de mică pentru a satisface cerințele de securitate a companiilor aeriene.
  • Aduceți o sticlă aprobată de securitatea aeriană de gel nazal salină sau spray pentru a vă menține pasajele nazale de la uscare în timpul zborului. Acest lucru vă poate ajuta, de asemenea, să vă decongestii și să preveniți sinusul și durerea urechii în timpul decolării și aterizării.
  • Luați balsamul de buze într-un număr de 3 fluid (89 ml) sau recipient mai mic și utilizați-l pentru a vă proteja buzele de a deveni dureroase uscate. Aduceți un recipient mic de loțiune de mână sau unt de cacao dacă pielea se usucă cu ușurință.
  • Lucruri de a aduce o listă de verificare a avioanelor

    Lucruri de a aduce un avion

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Lucruri de făcut pe un avion

    Activități de avion eșantion

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Modalități de a fi confortabile pe un avion

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Încercați să obțineți un loc pe culoar dacă trebuie să utilizați o toaletă foarte mult.
  • Du-te la baie chiar înainte de a urca avionul. Acest lucru va reduce șansele pe care trebuie să le faceți în timpul zborului.
  • Dacă urechile dvs. tind să se înfundă în timpul decolării și aterizării, aduceți o mică gumă de mestecat. Mestecarea vă poate ajuta să vă încurajați urechile să pop. De asemenea, puteți încerca să luați un medicament antihistaminic înainte de zborul dvs.
  • Dacă călătoriți cu un copil, aduceți niște jucării într-o pungă de sling sau într-o pungă.
  • Nu fiți buni în legătură cu cererea de șervețele suplimentare și cupele de gheață când sunt oferite băuturi. S-ar putea să vi se ofere întreaga cutie de o băutură mai puțin populară dacă întrebați!
  • Cotierele pot fi ridicate (chiar și pe culoar), dar unii au un zăvor ascuns. Cereți echipajului de zbor dacă nu sunteți sigur cum să vă ridicați cotiera.
  • Dacă un copil îți bate locul, cereți-le politicos să se oprească. Dacă copilul nu ascultă sau nu răspunde, încercați să cereți părintelui lor să ajute.
  • Dacă aveți timp, încercați să faceți niște întinderi ușoare înainte de a ajunge în avion. Acest lucru vă poate ajuta să vă împiedicați înainte de zbor pentru a preveni rigiditatea.
  • Planul pentru cayover de aeroport. Ei pot lua timp, dar sunt, de asemenea, o bună ocazie de a vă întinde picioarele.
  • Dacă prima (sau de afaceri) clasa nu este complet vândută, echipajele de îmbarcare ocazional invită unii clienți de clasă de antrenori să se miște în sus. Șansele dvs. de acest lucru sunt cele mai bune dacă sunteți îmbrăcați în mod corespunzător - aceasta înseamnă că nu blugi sau bluzi, nici un sandal deschis și nici un rucsac sau alt bagaj.
  • Dacă începeți să vă simțiți Airsick, beți mai multă apă sau rămâneți în continuare. Dacă aveți în continuare probleme, utilizați sacul de vărsare de unică folosință furnizat în buzunarul scaunului din fața dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar