Cum de a evita taxele de bagaje ale companiilor aeriene

În calitate de pasager, sunteți interesat să păstrați costurile globale de călătorie cât mai scăzute. Mulți călători pot evita toate taxele de bagaje, folosind doar bagajele de transport și de a cerceta excepții. Dacă trebuie să verificați sacii, puteți să planificați în continuare pentru a minimiza taxele pe care trebuie să le plătiți. Deoarece taxele se bazează pe dimensiunea, greutatea și cantitatea de bagaje pe care o transportați, Lumina de ambalare poate ajuta orice pasager să evite cele mai grave comisioane de bagaje.

Pași

Metoda 1 din 3:
Ambalarea luminii pentru a evita taxele
  1. Imagine intitulată Evitați comisioanele de bagaje ale companiilor aeriene Pasul 1
1. Pachetul purtați numai bagajele. Majoritatea companiilor aeriene vă permit să aduceți o singură bucată de bagaje și un articol personal (cum ar fi o pungă sau un rucsac) gratuit. Dacă vă puteți potrivi tot ce aveți nevoie în acest bagaje, atunci puteți evita comisioanele de bagaje în întregime.
  • Unele buget aerian încarcă chiar și pentru bagajele de transport, deci verificați-vă cu dvs. înainte de timp pentru a fi sigur.
  • Carry-ul dvs. pe bagaje poate fi uneori verificat (gratuit) la poarta dvs. înainte de plecare dacă avionul este de așteptat să fie foarte plin.
  • Imagine intitulată Evitați taxele de bagaje ale companiilor aeriene Pasul 2
    2. Asigurați-vă că bagajele dvs. se află în limitele de mărime. Bagajele de transport trebuie să se potrivească în compartimentul deasupra capului pe un plan, iar un element personal trebuie să se potrivească sub scaun în fața picioarelor. Verificați site-ul web al companiei dvs. înainte de a pleca pentru reglementările sale specifice de dimensiune.
  • Cele mai multe companii aeriene au un recipient la contorul de check-in sau la poarta pe care o puteți aluneca bagajele de transport pentru a verifica dacă se află în limitele de mărime.
  • Țineți cont de faptul că compania dvs. aeriană poate avea tehnic o limită de greutate pentru bagajele de transport, deși echipajele rareori durează timp pentru a cântări pe bagaje.
  • În scenariul cel mai rău caz, atunci când transportarea dvs. este cântărită și găsită a fi peste limită, vi se poate cere să o verificați.
  • Imagine intitulată Evitați comisioanele de bagaje ale companiilor aeriene Pasul 3
    3. Reduceți cantitatea de bagaje pe care o purtați. Majoritatea oamenilor au tendința de a suporta semnificativ. Purtând cât mai puțin posibil este cel mai bun mod de a evita sau de a reduce taxele de bagaje. Dacă puteți reduce două pungi verificate la una sau o geantă verificată la o pornire, veți vedea economii instantanee.
  • Minimizați numărul de lucruri pe care le luați. De exemplu, ați putea crede că trebuie să aduceți cinci perechi de pantofi în vacanță, dar trei vor face probabil.
  • Favorizați câteva elemente versatile pe o mulțime de piese de utilizare. De exemplu, dacă vă aflați într-o vacanță pe plajă, purtați o cămașă de culoare albă lungă: îl puteți purta cu pantaloni și se poate dubla ca un capac de baie de baie.
  • Imagine intitulată Evitați comisioanele de bagaje ale companiilor aeriene Pasul 4
    4. Ambalaj strâns și ușor. Împingeți toate hainele în sus și aruncându-le în bagajele dvs. vor pierde spațiu prețios. În schimb, rotiți-vă hainele în sus și plasați-le în mod perfect în bagaje. Veți putea să vă potriviți mult mai mult în bagajele dvs. și să reduceți numărul de piese pe care le transportați - și taxele pe care le veți face. Există și alte modalități de stoarcere mai mult în. De exemplu:
  • Vacuumul ambalaj îmbrăcămintea în saci de compresie. Tot ce trebuie să faceți este să strângeți un aspirator până la o deschidere pe aceste pungi și va elimina toate aerurile în exces, astfel încât elementele dvs. să ia mai puțin spațiu.
  • Puneți obiecte mici în alte elemente. De exemplu, rotiți șosete sau o centură și plasați-le în interiorul pantofilor.
  • Imagine intitulată Evitați taxele de bagaje ale companiilor aeriene Pasul 5
    5. Purtați cât mai mult posibil ca mai degrabă decât să o împachetați. Aceasta este o altă modalitate de a reduce suma pe care trebuie să o transportați în bagajele dvs., reducând astfel taxele de bagaje potențiale. Există o serie de modalități creative de a face acest lucru. De exemplu:
  • Purtați straturi în avion pentru a reduce ceea ce trebuie să puneți bagajele dvs.
  • Purtați cele mai voale articole, ca o haină mare, mai degrabă decât să le puneți în bagaje. Puteți să luați întotdeauna odată ce vă aflați în scaunul avionului.
  • Utilizați buzunarele pentru a ține lucrurile mici, mai degrabă decât să le puneți în bagaje. Puteți chiar să faceți obiecte mici de îmbrăcăminte și să le plasați în buzunare mari ale unei jachete sau pantaloni de marfă.
  • Imagine intitulată Evitați comisioanele de bagaje ale companiilor aeriene Pasul 6
    6. Utilizați cel mai mare element personal admisibil. Aproape toate companiile aeriene vă permit să transportați gratuit un articol personal. Acest lucru este de obicei de așteptat să fie ceva de genul unei pungi sau o pungă de laptop, dar un rucsac sau un mic duffel va aluneca, de asemenea, fără nici o problemă. Ambalați cât de mult puteți în acest element.
  • Imagine intitulată Evitați comisioanele de bagaje ale companiilor aeriene Pasul 7
    7. Puneți obiecte grele în bagajele dvs. de transport dacă verificați o pungă. Articolele personale și purtați pungi nu sunt de obicei cântărite (spre deosebire de pungi verificate). Puneți cele mai grele articole în bagajele de transport pentru ao face mai puțin probabil ca sacul dvs. verificat să fie supus unei taxe de bagaje supraponderale.
  • Imagine intitulată Evitați comisioanele de bagaje ale companiilor aeriene Pasul 8
    8. Cântăresc pungile la domiciliu. Nimeni nu vrea să facă tot drumul la contorul de check-in înainte de a-și da seama că sacul lor este supraponderal și supus unei taxe de bagaje supraponderale. Fă-ți o favoare și folosește o scară digitală pentru a cântări bagajele înainte de a pleca. Dacă este peste limita companiei dvs., luați ceva pentru a evita taxa.
  • Dacă călătoriți cu mai mulți oameni, puteți distribui articole printre toate bagajele pentru a vă asigura că sacul fiecărei persoane este sub limita de greutate.
  • Imagine intitulată Evitați comisioanele de bagaje ale companiilor aeriene Pasul 9
    9. Întrebați ce articole pe care le puteți împacheta gratuit. Deși nu este întotdeauna anunțat, majoritatea companiilor aeriene nu fac ca pasagerii să plătească articole precum cărucioare, scaune pentru copii și echipament medical necesar. Înainte de a încerca să faceți obiecte ca acestea într-o geantă verificată și să vă supuneți unei taxe, adresați-vă liniei aeriene dacă pot zbura gratuit.
  • Imagine intitulată Evitați taxele de bagaje ale companiilor aeriene Pasul 10
    10. Transferați cantități mari de lichide la sticle de dimensiuni de călătorie. Lichidele pot fi de obicei purtate numai la bordul unui plan în cantități mici, cum ar fi 3 uncii sau mai puțin. Dacă purtați cantități mai mari de lichid, va trebui să vă verificați sacul. Puteți ocoli acest regulament, totuși, reambalarea lichidului în sticlele mai mici. În acest fel, puteți evita taxa de pungă verificată.
  • De exemplu, dacă transportați un recipient de șampon de nouă uncii, transferați-l la trei sticle de trei uncii și plasați-le în bagajele de transport.
  • Amintiți-vă că lucrurile pentru sugari (lapte, formula sau mâncarea) și medicamentele necesare nu sunt, de obicei, supuse limitelor sumei lichide.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea cu înțelepciune a companiei aeriene
    1. Imagine intitulată Evitați comisioanele de bagaje ale companiilor aeriene Pasul 11
    1. Alegeți o companie aeriană care nu percepe taxe pentru o geantă verificată. În timp ce cele mai multe companii aeriene folosesc taxe de bagaje pentru saci verificați ca un flux de venit, câțiva permit pasagerilor să verifice gratuit o pungă. La începutul anului 2017, transportatorii precum Southwest și JetBlue oferă această opțiune.
  • Imagine intitulată Evitați comisioanele de bagaje ale companiilor aeriene Pasul 12
    2. Obțineți statutul de elită cu compania dvs. preferată. Dacă câștigați statutul special cu o companie aeriană bazată pe mile de flyer frecvente sau alte aranjamente, acest lucru vine adesea cu reduceri sau eliminarea comisioanelor de bagaje. În timp ce întotdeauna zboară cu aceeași linie aeriană, nu înseamnă că aveți cel mai ieftin bilet de fiecare dată, puteți economisi bani pe taxele de bagaje în acest fel pe termen lung, dacă călătoriți frecvent cu o mulțime de bagaje.
  • Contactați compania aeriană preferată pentru informații despre modul de a câștiga statutul de elită.
  • Imagine intitulată Evitați comisioanele de bagaje ale companiilor aeriene Pasul 13
    3. Verificați cu compania dvs. aeriană pentru a vedea dacă vă calificați pentru excepții. Multe companii aeriene oferă stimulente sau excepții pentru pasageri speciali sau clase de zboruri. Acestea pot include eliminarea comisioanelor de bagaje. De exemplu, unele companii aeriene oferă o geantă gratuită verificată pe zboruri internaționale, iar mulți permit membrilor armatei să verifice pungile fără a plăti o taxă.
  • Verificați cu un agent de service pentru clienți al companiei aeriene preferate pentru a vedea dacă vă calificați pentru o excepție ca aceasta.
  • Imagine intitulată Evitați comisioanele de bagaje ale companiilor aeriene Pasul 14
    4. Înscrieți-vă pentru o cartelă de credit a companiilor aeriene cu avantaje de bagaje gratuite. Cardurile de credit ale companiilor aeriene oferă adesea sacoși verificați gratuit ca stimulent. Dacă zburați frecvent și nu vă deranjează să vă înscrieți pentru o cartelă, aceasta poate fi o opțiune pentru dvs.
  • De obicei, trebuie să utilizați această carte pentru a achiziționa biletele pentru a vă oferi taxele de bagaje.
  • Cardurile de credit ale companiilor aeriene au uneori restricții speciale și taxe anuale ridicate, deci citiți imprimarea fină înainte de a vă înscrie. Cardul va merita doar dacă economisiți bani pe termen lung, evitând mai mult în taxele de bagaje decât plătiți pentru taxele de card.
  • Imagine intitulată Evitați comisioanele de bagaje ale companiilor aeriene Pasul 15
    5. Zburați clasa întâi. De cele mai multe ori, biletele de primă clasă sunt grupate automat cu o geantă gratuită verificată. Aceste bilete pot fi mult mai scumpe decât cele pentru locurile de economie, dar dacă doriți doar să evitați problemele de a plăti taxe de bagaje separate, puteți să primiți primă clasă.
  • Metoda 3 din 3:
    Reducerea comisioanelor pentru bagaje
    1. Imagine intitulată Evitați comisioanele de bagaje ale companiilor aeriene Pasul 16
    1. Distribuiți taxele în jur dacă călătoriți cu mai mulți pasageri. Linii aeriene percep o taxă pentru o primă geantă verificată și o taxă mai mare pentru saci suplimentari (cum ar fi 25 de dolari pentru prima pungă și 35 USD pentru fiecare suplimentar). Dacă călătoriți cu mai mulți oameni, asigurați-vă că fiecare plătește pentru sacul propriu, mai degrabă decât o persoană care plătește pentru toți - taxele globale vor fi mai mici.
    • De exemplu, pentru un grup de patru persoane care călătoresc cu patru saci, ar putea costa 130 de dolari dacă o persoană verifică și plătește pentru toate bagajele, dar numai 100 de dolari dacă fiecare persoană verifică și plătește pentru propriile lor.
  • Imagine intitulată Evitați taxele de bagaje ale companiilor aeriene Pasul 17
    2. Întrebați despre actualizările de clasă de bilete. Multe companii aeriene vor oferi pasagerilor opțiunea de a face upgrade la prima clasă sau la un alt nivel în ultimul moment pentru o taxă suplimentară. Acest lucru este de obicei oferit doar înainte de plecare. Deși există o taxă pentru acest upgrade, puteți decide confortul și comoditatea de a nu plăti taxe separate pentru bagaje merită. În anumite cazuri, poate fi chiar mai accesibil decât plățile de bagaje.
  • De exemplu, dacă vi se oferă un upgrade la prima clasă la Delta pentru 90 $, vi se va permite să verificați până la trei saci fără o taxă suplimentară.
  • Dacă călătoriți cu un grup de trei, fiecare persoană verifică o pungă, taxele de bagaje ar putea totaliza 95 de dolari. Dacă unul dintre grupurile dvs. izvorăște pentru upgrade-ul de primă clasă și verifică toate pungile, veți economisi puțin bani.
  • Imagine intitulată Evitați comisioanele de bagaje ale companiilor aeriene Pasul 18
    3. Utilizați farmecul pentru a reduce taxele de bagaje. Uneori, deciziile privind taxele de bagaje sunt de până la agenți la check-in. Aceasta înseamnă că, dacă sunteți foarte politicos, ați putea evita taxele.
  • De exemplu, dacă aveți o pungă ușor peste limita de greutate, ați fi în mod obișnuit supus unei taxe de bagaje supraponderale.
  • Cu toate acestea, dacă spuneți agentului că sacul dvs. este doar peste limita de greutate, deoarece a trebuit să puneți un cadou pentru nepoata dvs. adorabilă de 3 ani în el, ați putea ieși din plata taxei.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Taxele și reglementările privind bagajele de cercetare pentru compania aeriană cu care zbori înainte de a pleca. Planificați înainte să evitați taxele înainte de a pleca, mai degrabă decât să vă loviți pentru a vă reduce bagajele la aeroport sau pentru a fi forțați să plătiți.

    Avertizări

    Taxele de bagaje pot varia foarte mult de la compania aeriană la compania aeriană. În special, standardele normale pentru companiile aeriene ale unei țări pot fi destul de diferite decât cele pentru companiile aeriene de la alta.
  • Politicile companiilor aeriene se schimbă în mod constant, astfel încât să verificați întotdeauna cele mai recente informații despre taxele de bagaje înainte de plecarea dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar