Cum de a aduce o urnă sau cenușă într-un avion

Pierderea unei persoane apropiate de dvs. poate fi dificilă, dar mulți oameni găsesc confort în a-și pune pe cei dragi să se odihnească. Dacă persoana care a murit a ales să fie incinerată, este posibil să trebuiască să zburați cu cenușa lor pentru a le împrăștia sau a le aduce în noul lor loc de odihnă. Din fericire, majoritatea companiilor aeriene vă vor permite să zburați cu cenușele celor dragi într-o pungă verificată sau să continuați, atâta timp cât se întâlnește câteva cerințe de bază.

Pași

Partea 1 din 2:
Cercetarea opțiunilor dvs
  1. Imaginea intitulată aduce o urnă sau cenușă pe un pas cu pas 1
1. Contactați direct compania aeriană pentru a vedea ce sunt politicile lor. Diferitele companii aeriene pot avea politici diferite privind transportul cenușii unei persoane în timpul unui zbor. S-ar putea să fiți capabil să vă purtați cenușii celor dragi cu dvs. ca o continuă sau poate fi necesar să verificați recipientul cu restul bagajelor verificate.
  • Unele companii aeriene necesită cenușă incinerată care urmează să fie transportate prin intermediul carierei de marfă.
  • Dacă aveți opțiunea mai multor zboruri, apelați fiecare companie aeriană individuală și alegeți cea care se potrivește nevoilor dvs. cele mai bune.
  • Imaginea intitulată aduce o urnă sau cenușă într-un pas cu pas 2
    2. Contactați ambasada dacă călătoriți într-o altă țară. Unele țări nu au restricții sau cerințe pentru călătoriile cu cenușă incinerată, în timp ce alte țări nu le vor permite să intre în țară. Când numiți consulatul sau ambasada, cereți o informare completă a cerințelor de călătorie pentru rămășițele incinerate.
  • Deoarece legislația se poate schimba cu o scurtă notificare, iar site-urile web nu sunt întotdeauna actualizate imediat, este mai bine să sunați mai degrabă decât să vă bazați pe informațiile pe care le găsiți online.
  • Imaginea intitulată aduce o urnă sau cenușă pe un pas 3
    3. Întrebați casa funerară pentru sfaturi dacă aveți nevoie de ajutor suplimentar. Dacă dintr-un anumit motiv nu puteți aranja un zbor care vă va permite să aduceți cenușa cu dvs., contactați casa funerară care a pregătit cenușa și cereți-i să vă sfătuiască la următorul pas.
  • Unele țări vor permite doar cenușii să fie trimise la și de la directorii funerali licențiați. Dacă călătoriți pe plan internațional, este posibil să aveți nevoie de regizorul funerar pentru a face față aranjamentelor de călătorie.
  • Imaginea intitulată aduce o urnă sau cenușă într-un plan Pasul 4
    4. Asigurați permisiunea scrisă dacă intenționați să împrăștiați cenușa. Înainte de a face o excursie pentru a împrăștia cenușa voastră iubită, asigurați-vă că vi se va permite să vă împrăștiați cenușa în fața dorită. Cereți permisiunea scrisă dacă destinația este pe proprietate privată și asigurați-vă că cunoașteți restricțiile dacă intenționați să împrăștieți cenușa într-un parc național sau altă zonă protejată.
  • În Parcul Național Yosemite, de exemplu, vizitatorii au permisiunea de a împrăștia cenușa atâta timp cât este departe de public și de cel puțin 100 de metri (91 m) departe de apă.
  • Partea 2 din 2:
    Pregătirea pentru a zbura
    1. Imaginea intitulată aduce o urnă sau cenușă într-un pas cu pas 5
    1. Alegeți un container din plastic sau din carton pentru a transporta cenușă. Containerul care ținea cenușa va trebui să fie raze X înainte de a putea fi permis pe un avion. Containerul dvs. trebuie făcut dintr-un material care poate fi scanat, cum ar fi carton, pânză, plastic, lemn sau sticlă transparentă.
    • În cazul în care recipientul permanent pentru stocarea cenușii dvs. iubite este realizată dintr-un material care nu poate fi radiologic, cum ar fi ceramica, piatra sau metalul pe bază de plumb, plasați cenușa într-o cutie de călătorie temporară și aduceți recipientul permanent separat.
    • Majoritatea agenților de securitate nu vor deschide un container care conține cenușă, atât din respect față de cei decedați, cât și pentru propria lor siguranță, deci este important ca acestea să poată verifica conținutul cu scanarea cu raze X.
    • Dimensiunea maximă a bagajelor de transport pentru companiile aeriene majore este de 22 × 14 × 9 în (56 × 36 × 23 cm), deci asigurați-vă că recipientul dvs. se potrivește în aceste măsurători.
  • Imaginea intitulată aduce o urnă sau cenușă pe un pas cu pas 6
    2. Cereți directorului funerar să așeze cenușa într-o pungă de plastic sigilată. Pentru a preveni apa de vărsare, ar trebui să solicitați ca ele să fie plasate într-o pungă de plastic din interiorul containerului de călătorie.
  • Dacă intenționați să păstrați cenușa într-o urnă, puteți să le vărsați cu atenție din sacul de plastic și în urnă după ce ați ajuns la destinație.
  • Imaginea intitulată aduce o urnă sau cenușă într-un plan de avion 7
    3. Obțineți o copie certificată a incinerării și a unui certificat de deces certificat din casa funerară. Puteți solicita aceste documente direct de la casa funerară care a pregătit cenușa. Deși unele companii aeriene nu necesită acest lucru pentru ca tu să zbori cu cenușă, alții fac. Oricum, această documentație va facilita compania aeriană să verifice că purtați cenușă incinerată.
  • Dacă zburați în Statele Unite și documentele dvs. sunt într-o altă limbă, va trebui să obțineți o traducere de limbă engleză certificată pentru a însoți certificatele de incinerare și de deces.
  • Imaginea intitulată aduce o urnă sau cenușă într-un plan Pasul 8
    4. Ajungeți mai devreme pentru zborul dvs. în cazul în care aveți dificultăți. Este posibil să aveți nevoie să vă prezentați certificatul de certificat de incinerare și de deces la vamă înainte de a fi permis să zboare. Dacă compania aeriană sau țara vă permit să luați urna sau cenușă într-o continuă, aceasta vă poate lua timp suplimentar pentru a trece prin verificarea de securitate.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că recipientul pe care îl alegeți are un capac sigur. Unele companii aeriene pot solicita ca capacul să fie înșurubat strâns.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar