Cum să se ocupe de călătoria într-un avion pentru prima dată

Călătorind într-un avion pentru prima dată: sunteți blocat într-o cameră cu oameni de oriunde până la o jumătate de oră (zboruri locale) până la 17+ ore (zboruri internaționale). Iată câteva sfaturi pentru a face față primului dvs. zbor.

Pași

Metoda 1 din 3:
Aducând lucruri pentru a vă distra
  1. Imaginea intitulată nu se plictisește într-un avion Pasul 7
1. Aduceți o carte. Dacă avionul în care călătoriți nu are un ecran de film, este recomandat cu siguranță să vă aduceți cartea sau revista preferată. Sau, adu-ți jurnalul pentru a vă înregistra gândurile în prima călătorie!
  • 2. Luați ceva ca un iPad de-a lungul, dacă doriți, să jucați jocuri și poate viziona un film sau două dacă zborul dvs. nu are un ecran de film. Este o modalitate foarte bună de a trece timpul!
  • Împachetați o bancă de putere portabilă sau două modele de planuri nu au porturi USB sau dopuri. Asigurați-vă că revizuiți Tsa și liniile directoare ale companiei aeriene despre băncile de putere.Imaginea intitulată are un zbor distractiv (preteens) Pasul 2
  • 3. Luați căștile cu dopul Cerc Universal, deoarece multe avioane mai vechi pot să nu fie compatibile cu porturile audio în formă de non-cerc.
  • Puteți găsi adaptoare care pot conecta la porturi care nu sunt în formă de cerc pentru a deveni compatibile cu porturile audio ale cercului.
  • Avionul dvs. poate avea muzică disponibilă pentru a asculta. Dacă da, este, de asemenea, o modalitate bună de a vă relaxa și a adormi. Conectați-vă căștile / setul cu cască și vă așezați confortabil, ascultând orice genul dorit, dar asigurați-vă că este la un volum adecvat.Imaginea intitulată Supraviețuiește o excursie cu avionul ca o etapă de otaku 9
  • Metoda 2 din 3:
    Obținerea unui somn
    1. Imagine intitulată de a fi singur într-un zbor când tu
    1. Dacă acest lucru nu este un zbor local, este șansa că veți fi cu jet rămase (epuizarea datorată călătoriei prin diferite fusuri), astfel încât capturarea câtorva zzz sunt o idee bună. Somnul este, de asemenea, o altă modalitate excelentă de a trece timpul!
  • Imaginea intitulată se pregătește pentru o zi bolnavă când tu
    2. Aduceți o periuță de dinți atunci când vă treziți pentru a evita gustul brut în gură.
  • Imaginea intitulată are un zbor distractiv (preteens) Pasul 5
    3. Aduceți-vă cea mai confortabilă pernă / animal umplute! Întotdeauna se mângâie să se îngroape cu ceva care miroase de acasă. Zborurile cu ochi roșii (peste noapte) vă oferă, de obicei, o pătură și o pernă, dar nu sunt cele mai confortabile.
  • Metoda 3 din 3:
    Sentimentul pregătit
    1. Imagine intitulată Ambalaj Pagina de gimnastică Pasul 6
    1. Luați A "Bag Barf" Dacă sunteți predispus la boala de mișcare.
  • Imagine intitulată de a fi singur într-un zbor când tu
    2. Ia niște gumă pentru a mesteca călătoria. Vă va ajuta să vă simțiți mai puțin stresați.
  • Imaginea intitulată supraviețuiește unei călătorii cu avionul ca otaku Pasul 4
    3. Nu te îngrijorați, dar nu overpack! Nu veți dori să vă ocupați de ultimul minut "cum-do-i-fit-asta-in?"Momente. Lucrați șosetele în pantofii dvs., lenjeria de corp în hainele dvs. pentru ao face mai puțin voluminoase. Nu aduceți prea multe lucruri să vă distrați, deoarece, de obicei, nu vă folosiți în primul rând.
  • Imaginea intitulată face tot ce este mai bun dintr-un zbor de lungă durată (tineret) Pasul 16
    4. Luați respirații profunde și fiți încântați de prima dvs. călătorie peste cer.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu uitați să modificați setările dispozitivului dvs. în modul Avion. Acest lucru se datorează faptului că fără asta, dispozitivul mobil și laptopurile caută în mod constant o rețea Wi-Fi. Echipajul dorește să se asigure că acest lucru nu interferează cu niciunul dintre sistemele avionului.
  • Aducerea căștilor proprii este o idee bună. Nu veți dori să vă deranjați pe alți oameni. Unele companii aeriene oferă căști gratuite, în timp ce altele vă fac să plătiți. Merită să vă aducă propria voastră.
  • Avertizări

    La multe zboruri, evitați să încercați să utilizați WiFi. De asemenea, nu utilizați electronice până la anunțul care spune că vă este permis (zboruri mai lungi) - ar putea manipula sistemul avionului.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar