Cum să fii în siguranță în timp ce zboară

Flying poate părea înfricoșător, dar este, relativ, o modalitate foarte sigură de a călători. Cu toate acestea, există încă câteva lucruri pe care trebuie să le cunoașteți în timp ce zboară. Thisewill te învață Cum să fii în siguranță în timpul zborului.

Consultați cardul de informații de siguranță situat în buzunarul scaunului și / sau demonstrația de siguranță pentru informații privind siguranța referitoare la aeronava specială pe care o aveți la bord.

Pași

Partea 1 din 4:
Fixați centura de siguranță
  1. Imaginea denumită să fie în siguranță în timp ce zboară pasul 1
1. Aflați cum să fixați centura de siguranță.Introduceți vârful metalului în cataramă până când se fixează, apoi trageți cureaua pentru a strânge.Pentru a dezactiva, ridicați clapeta cataramei.
  • Imaginea intitulată Fii sigur în timp ce zboară pasul 2
    2. Fixați centura de siguranță ori de câte ori "Centură de siguranță fixa" semnul este aprins.În această perioadă, este periculos să ieșiți din scaun din cauza aerului sau gravitației brute.Dacă vă aflați într-un toaletă de avion, spălați-vă mâinile și mutați-vă la scaun.
  • Imaginea intitulată Fii sigur în timp ce zboară pasul 3
    3. Fixați centura de siguranță ori de câte ori sunteți așezat.În caz de turbulență neașteptată, nu veți fi aruncați în compartimentul deasupra capului.
  • Imaginea intitulată Fii sigur în timp ce zboară pasul 4
    4. Fixați centura de siguranță în timpul unei situații de urgență.Aceasta înseamnă că există vreun motiv pentru care avionul trebuie să fie fundamentat, inclusiv o pierdere a presiunii cabinei, o defecțiune a motorului plan, pierderea combustibilului adecvat, defecțiunea planului etc.
  • Image denumită să fie în siguranță în timp ce zboară pasul 5
    5. Fixați centura de siguranță ori de câte ori instruiți să facă acest lucru.Aceasta nu este o listă exhaustivă când trebuie să-ți fixați centura de siguranță, dar dacă un însoțitor de zbor sau căpitanul determină că centurile de siguranță trebuie să fie fixate, ei vă vor instrui să o puneți pe.
  • Imaginea intitulată Fii sigur în timp ce zboară pasul 6
    6. Fixați centura de siguranță peste pături.În timpul zborurilor lungi, se poate simți bine să ia un pui de somn lung, dar pentru a nu fi deranjat de un însoțitor de zbor, asigurați-vă că centura de siguranță este vizibilă când dormiți.
  • Partea 2 din 4:
    În urma regulilor privind dispozitivele electronice portabile (PEDS)
    1. Imaginea intitulată Fii sigur în timp ce zboară pasul 7
    1. Opriți peds-ul sau plasați ped-urile în modul de avion / zbor sau în modul non-transmit în timpul taxiului, decolare și aterizare.În aceste perioade, comunicarea cu controlul traficului aerian este esențială pentru o decolare și aterizare sigură.Folosirea unor astfel de PED-uri poate provoca interferențe cu echipamentul de aeronavă, puneți pe alți pasageri și în pericol.
  • Imaginea denumită să fie în siguranță în timp ce zboară pasul 8
    2. Plasați peds în modul Avion în timpul zborului.Dispozitivele de transmisie pot fi periculoase ori de câte ori avionul este în aer.Majoritatea purtătorilor de aer și FCC necesită ca PED-urile să fie plasate în modul avion ori de câte ori ușa de îmbarcare este închisă.Acest lucru asigură că nu transmite dispozitive electronice în timpul zborului în orice moment.
  • Imaginea intitulată Fii sigur în timp ce zboară pasul 9
    3. Acceptați că anumiți PED-uri nu pot fi folosite în timpul zborului.În funcție de dispozitiv, este posibil să fie necesar să porniți complet dispozitivul pentru o parte sau pe tot parcursul zborului.
  • Telefoanele și tabletele pot fi utilizate în modul Avion în timpul zborului în orice moment, atâta timp cât sunt sigure.Dacă dispozitivul transmite și nu are un mod de avion, atunci este posibil să nu fie utilizat.
  • Laptop-urile și comprimatele mari trebuie să fie depozitate sub scaun în fața dvs. (sau sub scaunul dvs.) în timpul taxiului, decolarea și aterizarea.
  • Echipamentele radio, inclusiv jucăriile de control la distanță, radioul FM / AM și walkie-talkies, nu pot fi utilizate în timpul zborului, precum și orice dispozitiv de transmitere care nu are un mod de avion.
  • Image denumită să fie în siguranță în timp ce zboară pasul 10
    4. Înțelegeți când puteți utiliza PEDS.PED-urile pot fi folosite ori de câte ori însoțitorul de zbor sau căpitanul vă informează (în plus față de cele de mai sus) și trebuie să fie opriți ori de câte ori "Opriți dispozitivele electronice" Lumina este aprinsă.
  • Partea 3 din 4:
    Care se ocupă de situații de urgență
    1. Imaginea intitulată Fii sigur în timp ce zboară pasul 11
    1. Fiți gata să utilizați masca de oxigen dacă există o pierdere a aerului.Măștile de oxigen vor scădea de pe panou deasupra dvs.Fixați centura de siguranță și trageți masca spre dvs. pentru a începe fluxul de oxigen.Alunecați banda elastică deasupra capului și strângeți curele de pe ambele părți ale măștii.Nu vă faceți griji dacă sacul de plastic nu se umflă, respirați doar în mod normal.
    • Amintiți-vă să vă puneți masca mai întâi, înainte de a ajuta pe oricine altcineva cu a lor.
  • Imaginea denumită să fie în siguranță în timp ce zboară pasul 12
    2. Localizați cea mai apropiată ieșire de urgență.Ele sunt de obicei marcate cu cuvintele "Ieșire" sau echivalentul într-o altă limbă.Luminile și benzile din cabină vă vor ajuta, de asemenea, să vă călăuzească într-o pierdere de putere sau la prezența fumului sau ceață.
  • Ei pot fi în spatele tău, de asemenea.
  • Imaginea denumită să fie în siguranță în timp ce zboară pasul 13
    3. Înțelegeți că, dacă sunteți așezat în apropierea unei ieșiri de urgență, este posibil să trebuiască să ajutați alți pasageri într-o evacuare.Dacă nu sunteți dispuși sau în imposibilitatea de a ajuta alți pasageri în caz de urgență, adresați-vă unui însoțitor de zbor pentru a vă rea.
  • Imaginea intitulată Fii sigur în timp ce zboară pasul 14
    4. Știți cum să utilizați o ieșire de urgență.Aceste ieșiri sunt grele și deschise trăgând o curea sau un mâner.Unele ieșiri de urgență sunt echipate cu o diapozitive de ieșire care pot sau nu pot fi detașabile, alte ieșiri de urgență au scări sau vă solicită să urcați pe aripă.
  • Image denumită să fie în siguranță în timp ce zboară pasul 15
    5. Știți când este sigur să deschideți o ieșire de urgență.Dacă vedeți fum, foc, apă sau orice altceva care poate pune în pericol pasagerii la bord, atunci găsiți o ieșire diferită.
  • Image denumită să fie în siguranță în timp ce zboară pasul 16
    6. Aflați cum să puneți o vesta de viață.Ele sunt de obicei localizate dedesubt sau lângă scaunul dvs.Rupeți punga deschisă, înfășurați catarama sau șirul din jurul dvs. și strângeți-vă.Apoi, umflați vesta de viață trăgând pe ureche sau suflarea în tuburi.Unele veste de viață sunt proiectate pentru copii mici, alții sunt echipați cu lămpi de localizare activată cu apă.
  • Image denumită să fie în siguranță în timp ce zboară pasul 17
    7. Știți cum să evacuați.Breați-vă pentru aterizare, dezavantajați centura de siguranță, treceți la cea mai apropiată ieșire de urgență și faceți-vă pe diapozitivul de evacuare sau treceți pe scări.Dacă pe apă, atunci asigurați-vă că ați pus pe o vesta de viață sau utilizați pernele scaunului pentru flotare.
  • Partea 4 din 4:
    Înțelegerea altor informații importante privind siguranța
    1. Imaginea denumită să fie în siguranță în timp ce zboară pasul 18
    1. Nu fumați la bordul aeronavei (include e-țigări).Există riscul de incendii cauzate de arderea țigărilor, este rău pentru tine și pentru alții, deoarece cabina este presurizată și este ilegală.Manipularea cu detectoare de fum la bordul aeronavei este, de asemenea, interzisă și poate duce la amenzi mari.
  • Imaginea denumită să fie în siguranță în timp ce zboară pasul 19
    2. Urmați toate instrucțiunile de membru al echipajului, posted placarde și semne de informații luminate.Ele există pentru siguranța voastră și ca o reamintire a ceea ce este legal și ceea ce nu este legal la bordul aeronavei.
  • Image denumită să fie în siguranță în timp ce zboară pasul 20
    3. Nu discutați nimic despre deturnare, explozivi, bombe, arme, cuțite sau alte arme periculoase la bordul avionului.Purtați căști dacă vizionați un film sau jucați un joc cu astfel de efecte sonore pentru a evita confidențialitatea unui hijacker sau terorist.
  • Image denumită să fie în siguranță în timp ce zboară pasul 21
    4. Să fie amabili față de ceilalți.Companiile aeriene nu au probleme cu eliminarea persoanelor din aeronave care reprezintă o neplăcere a altor pasageri.Nu deschideți piulițele la bordul avionului dacă cineva are o alergie cu nuci la bord și dacă un pasager vă cere să opriți ceea ce faceți din orice motiv, opriți-vă.
  • Imaginea denumită să fie în siguranță în timp ce zboară pasul 22
    5. Fi igienic. Avioanele sunt un loc că infecțiile se pot răspândi deoarece spațiul este închis. Nu schimbați bebelușii nicăieri, cu excepția meselor de schimbare a bebelușilor în toaletele și spălați-vă mâinile după ce ați terminat de la toaletă.
  • Ar trebui să presupunem că alții nu sunt / nu au fost igienici înainte de tine, deci aveți grijă atunci când mâncați alimente de pe mese, scaune, buzunare de siguranță și alte locuri aeronave de la bord.
  • Imaginea denumită să fie în siguranță în timp ce zboară pasul 23
    6. Pregătiți-vă pentru decolare.Plasați dispozitivele electronice în modul Avionare sau întoarceți-le departe și așezați-le departe, asigurați-vă că tabelele de tavă sunt în sus, spatele scaunului sunt în poziție verticală, jaluzelele dvs. de ferestre sunt deschise, cotierele dvs. sunt în jos, iar monitoarele dvs. sunt pliate înapoi însoțitorii de zbor intră.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar