Cum de a alege un sac de machiaj

Un sac de machiaj multifuncțional este esențial pentru păstrarea produselor cosmetice bine organizate și protejate în interiorul pungă. O pungă cosmetică bine făcută ar trebui să fie ușor de curățat și să vă păstrați articolele de la ruperea în interiorul sacului. Alegerea sacului potrivit depinde de faptul că utilizați sacul pentru fiecare zi de zi sau de călătorie, totuși. Acest lucru se datorează faptului că mărimea și durabilitatea pot face o mare diferență în performanța sa. Când găsiți sacul de machiaj ideal, veți descoperi că este mult mai ușor să vă localizați elementele, astfel încât să puteți pune pe machiajul dvs. fără a pierde ori.

Pași

Partea 1 din 3:
Imaginați ce tip de pungă de care aveți nevoie
  1. Imagine intitulată Alegeți un sac de machiaj Pasul 01
1. Determinați dacă sacul este pentru utilizarea zilnică sau călătoria. Dacă veți arunca punga în geanta dvs. pentru a lua cu dvs. în mișcare, o pungă mai mică cu un singur compartiment este de obicei cel mai bun pariu. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unei pungi de machiaj de călătorie pentru a vă ține întreaga rutină de machiaj, veți avea nevoie de o geantă mai mare cu mai multe compartimente.
  • Dacă sunteți un artist de machiaj profesionist, puteți găsi pungi de machiaj și mai mari, care vă pot ține întregul kit pentru a vă lua cu dvs. în locuri de muncă.
  • Imagine intitulată Alegeți o pungă de machiaj Pasul 2
    2. Aflați ce dimensiune funcționează cel mai bine pentru rutina dvs. Chiar și printre pungile de machiaj zilnic și de călătorie, există o anumită variație. Cea mai bună opțiune depinde de rutina dvs. De exemplu, dacă doriți doar să aduceți pe o praf, balsam de buze și ruj cu dvs. pentru touch-up-uri pe tot parcursul zilei, nu aveți nevoie de mult spațiu. Cu toate acestea, dacă doriți, de asemenea, să aduceți de-a lungul ochilor, linerului și rimelului pentru a vă transforma machiajul de zi într-o privire de seară, veți avea nevoie de o pungă mai mare.
  • Când vine vorba de a călători la saci de machiaj, gândiți-vă cât timp sunt de obicei călătoriile dvs. Dacă de obicei, luați excursii de weekend, nu aveți nevoie de o geantă de machiaj foarte mare. Cu toate acestea, dacă de multe ori luați excursii care sunt o săptămână mai lungi sau mai mult, este posibil să fie nevoie să aduceți mai mult machiaj cu dvs., deci veți avea nevoie de o cameră suplimentară.
  • Imagine intitulată Alegeți o pungă de machiaj Pasul 03
    3. Decideți cât de robust trebuie să fie sacul dvs. Un sac de machiaj zilnic nu trebuie de obicei să fie atât de durabil, deci un stil moale funcționează bine. Pentru o pungă de călătorie, este o idee bună să alegeți o pungă cu un exterior greu. Acest lucru poate păstra recipientele să se rupă în interiorul acestuia dacă se joacă în jurul unui avion sau într-o mașină sau un tren.
  • Pungile de machiaj cu exterioare grele sunt de obicei numite cazuri de tren.
  • Puteți găsi pungi mai mari cu exterioare grele care sunt similare cu bagaje sau valize de stil rotativ pentru artiștii profesioniști de machiaj.
  • Partea 2 din 3:
    Alegerea materialelor și designului potrivit
    1. Imagine intitulată Alegeți o pungă de machiaj Pasul 04
    1. Luați în considerare o pungă impermeabilă. Există întotdeauna o șansă ca sticlele și recipientele din interiorul sacului să se spargă. Pentru a păstra lichidele deteriorate sacul sau scurgeri, alegeți o pungă impermeabilă din nailon, vinil, poliester sau altă țesătură impermeabilă.
  • Imagine intitulată Alegeți o pungă de machiaj Pasul 05
    2. Căutați o pungă cu divizoare. Într-o pungă de machiaj de călătorie, este deosebit de important să aveți saci cu mai multe compartimente sau buzunare pentru organizarea machiajului. Acest lucru vă permite să vă separați produsele de față de celelalte produse de machiaj, deci este mai ușor să faceți machiajul dvs. în grabă.
  • Pentru că, de obicei, nu purtați prea mult machiaj într-o pungă zilnică de machiaj, divizoarele nu sunt întotdeauna necesare. Cu toate acestea, poate doriți câteva compartimente pentru a separa articole cum ar fi țesuturile sau tampoanele de bumbac de la machiaj.
  • Imagine intitulată Alegeți o pungă de machiaj Pasul 06
    3. Selectați o pungă cu o căptușeală ușor de curățat. Fie din produse de pulbere, cremă sau lichide, unele mizerie sunt inevitabile cu elementele de machiaj. Asigurați-vă că alegeți o pungă care are o căptușeală pe care o puteți șterge cu ușurință cu săpun și apă. Căutați una cu o căptușeală de vinil - de obicei sunt cel mai ușor de curățat.
  • Partea 3 din 3:
    Organizarea sacului de machiaj
    1. Imagine intitulată Alegeți un sac de machiaj Pasul 07
    1. Utilizați pungi de plastic în cadrul sacului. Pentru a vă organiza în continuare sacul de machiaj, puteți păstra elementele separate prin plasarea unor produse în plastic mici, pungi sigilate. Pungile de plastic pot preveni, de asemenea, elementele de vărsare în interiorul sacului, astfel încât acestea sunt ideale pentru articole fragile, în special produsele lichide și smântâne.
    • De asemenea, puteți utiliza pungi de machiaj mai mici, zippered în interiorul pungilor mai mari pentru a separa produsele dvs. de machiaj. De exemplu, este posibil să aveți o geantă pentru produsele de buze și un altul pentru produsele de ochi.
  • Imagine intitulată Alegeți o pungă de machiaj Pasul 08
    2. Pachete multifuncționale. Cu cât păstrați mai puțin în geantă, cu atât va fi mai rapid să vă puneți machiajul, deoarece nu veți avea cât de mult de sortat. Pentru a limita numărul de produse din sac, căutați articole care oferă mai multe produse. De exemplu, puteți include o paletă care conține un trio de nuanțe de blush, contur și de evidență în loc de trei compacte separate.
  • De asemenea, puteți include produse care servesc mai multor scopuri, cum ar fi o cremă de buze și obraz care pot fi folosite ca ruj sau roșie.
  • O paletă de ochi care conține nuanțele mată potrivite poate funcționa nu numai ca umbre, ci ca și praf de frunte și de plecare.
  • Imagine intitulată Alegeți un sac de machiaj Pasul 09
    3. Cumpărați perii mini pentru sacul dvs. Ești întotdeauna mai bine folosind perii pentru a aplica machiajul peste degete, chiar și atunci când călătoriți. Dar, în loc să încerce să facă perii de dimensiuni mari în geanta dvs. de machiaj, optați pentru un set de perii de mini sau de dimensiuni de călătorie. Ei au mânere mai scurte, astfel încât ei iau mai puțin spațiu în sacul tău.
  • sfaturi

    Este o idee bună să cumpărați 2 pungi de machiaj: 1 sac pentru utilizare de zi cu zi și 1 pentru călătorii. Punga de machiaj de călătorie ar trebui să fie mai mare și să transporte o varietate de elemente de urgență, cum ar fi picături de ochi, pensete, săpun antibacterian și bandă-amide.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar