Cum să evitați cheltuielile inutile la aeroport

Aceste zile, rezervarea unui zbor este suficient de scumpă înainte de factoring în alte costuri legate de călătorie, cum ar fi bagajele, parcarea și alimentele. Deplasarea pe mai puține fonduri este posibilă, cu toate acestea, cu condiția să știți trucurile potrivite. Dacă nu doriți să cheltuiți mai mulți bani decât trebuie să aveți în așteptare pentru decolare, acesta vă poate ajuta să faceți o mică planificare în avans pentru a vă asigura că sunteți pregătiți. Unele puncte cheie de reținut sunt de a împacheta lumina, de a aduce ceva în plus pe care credeți că ați putea avea nevoie în timpul zborului și să sari la oferte speciale și alte oportunități de economii ori de câte ori puteți.

Pași

Metoda 1 din 3:
Ambalarea cu înțelepciune
  1. Imaginea intitulată Evitați cheltuielile inutile la aeroportul Pasul 1
1. Ambalați câteva gustări ușoare. Încărcați alimentele ambalate pe care le puteți mânca în timpul zborului, sau devotați o masă mare pe care o cunoașteți că vă va ține peste până când vă aterizați. În acest fel, veți fi mai puțin tentați să faceți o oprire la curtea de hrană, unde opțiunile tind să fie destul de scumpe. Dacă apetitul dvs. primește cel mai bun dintre voi, căutați o mașină de distribuție sau un kiosk de gustare în loc de un restaurant.
  • Articole cum ar fi chips-uri, bare de granola, piulițe mixte și bomboane fac gustări perfecte pentru zbor.
  • Aeroporturile pot scăpa cu prețurile exorbitante de încărcare pentru alimente, deoarece știu că mulți călători nu au altă alternativă.
  • Imaginea intitulată Evitați cheltuielile inutile la aeroportul Pasul 2
    2. Aduceți o sticlă de apă. Umpleți un mic container portabil pe care îl puteți aduce în zbor cu dvs. sau puteți stăpâni în sacul dvs. Acest lucru vă va împiedica să vă însetați și să fiți să comandați o băutură în avion. Dacă nu puteți avea o băutură în așteptare, asigurați-vă că vă opriți la o fântână de apă și să beți umplerea înainte de a vă bord.
  • Luați în considerare purtarea unei sticle goale sau a două pe care le puteți reîncărca odată ce ați făcut-o la terminalul dvs.
  • În unele cazuri, este posibil să aveți permisiunea de a împacheta un anumit număr de uncie fluide în reportare. Dacă depășiți suma reglată, este posibil să fiți forțați să aruncați pur și simplu băuturile.
  • Imaginea intitulată Evitați cheltuielile inutile la aeroportul Pasul 3
    3. Furnizați propriul material de citire. Gândul de a se confrunta cu un zbor lung fără mijloace de divertisment poate fi cauza terii. Alunecați o carte, o revistă sau un ziar în transportul dvs., astfel încât să aveți ceva să vă ocupați în timp ce sunteți în aer. Călătorii care sunt nepregătiți pentru plictiseală se găsesc adesea să se confrunte cu Big Bucks pentru romane în librăria aeroportului.
  • Să profitați de această ocazie pentru a recupera documentele sau jurnalizarea pe care ați pus-o.
  • De asemenea, puteți lua în considerare descărcarea cărților electronice la dispozitivul dvs. smartphone sau eReader. Acest lucru vă va prezenta cu o bogăție de literatură chiar la vârful degetelor.
  • Imaginea intitulată Evitați cheltuielile inutile la aeroportul Pasul 4
    4. Face loc pentru alte esențiale. În timp ce sunteți la el, nu uitați de alte necesități practice, cum ar fi dopurile de urechi, medicina rece, țesuturile și sanitizatorul de mână. Vă puteți aștepta să plătiți mai mult pentru acestea în magazinele de confort de la aeroport decât în ​​mod normal. Practic, planificați să rezervați camera pentru tot ce ați putea ajunge să cumpărați dacă vă veți găsi fără ea.
  • Scrieți o listă de verificare și treceți peste el în timp ce vă împachetați pentru a vă asigura că nu lăsați în urmă nimic important.
  • Metoda 2 din 3:
    Dodging cheltuielile suplimentare
    1. Imaginea intitulată Evitați cheltuielile inutile la aeroportul Pasul 5
    1. Economisiți la parcare. Toată lumea dorește un loc de râvnit cel mai apropiat de terminalul lor, dar acestea vor veni aproape întotdeauna la un preț ridicat. Veți avea mai mult noroc lăsând vehiculul dvs. undeva în afara site-ului și faceți o călătorie scurtă de transfer pentru a vă obține unde trebuie să fiți. Nu uitați să contabilizați un timp suplimentar sau timpul de mers pe jos când vă programați ziua.
    • Uită-te la serviciile de parcare online cum ar fi bestparking.COM și Longtermparking.com care vă va ajuta să găsiți cele mai convenabile soluții de parcare din zonă pentru un cost puțin sau deloc.
    • Dacă este posibil, ați renunțat la un prieten în timp pentru zborul dvs. sau să angajați un driver uber sau lyft. Ambele opțiuni sunt mai ieftine decât parcarea aeroportului.
  • Imaginea intitulată Evitați cheltuielile inutile la aeroportul Pasul 6
    2. Moneda de schimb în avans. Mai degrabă decât să așteptați până când ajungeți la aeroport pentru a vă schimba banii pentru o monedă străină, duceți-o la o bancă și ați făcut-o înainte de timp. Acolo, vă vor oferi moneda de care aveți nevoie fără a cere taxe de serviciu scandaloase. Acest lucru este util în special dacă călătoriți pe un buget.
  • Pot exista acuzații pentru schimbul de valută la o bancă locală, dar rareori vor fi la fel de mari ca la aeroport.
  • Asigurați-vă că convertiți suficienți bani pentru a plăti pentru transport și alte servicii de bază atunci când ajungeți într-o altă țară.
  • Imaginea intitulată Evitați cheltuielile inutile la aeroportul Pasul 7
    3. Lăsați articole interzise acasă. Produsele de igienă și alte bunuri care nu îndeplinesc cerințele de securitate merg adesea direct în coșul de gunoi. Veți avea nici o alegere decât să achiziționați înlocuitori mai târziu, care vă poate scurge portofelul mai repede decât anticipat.
  • Familiarizați-vă cu tipurile de elemente care sunt interzise de compania aeriană cu care zburați, astfel încât veți fi clar despre ceea ce este și nu este bine să aduceți.
  • Imaginea intitulată Evitați cheltuielile inutile la aeroportul Pasul 8
    4. Evitați magazinele și magazinele de cadouri. Acesta este vinovatul majorității cheltuielilor de la aeroport. Este, de asemenea, cel mai rău fel, pentru că veți pierde bani pe lucrurile pe care nu le aveți nevoie. Dacă aveți ceva timp să ucizi înainte de a pleca, utilizați-l pentru a citi, planificați itinerarul dvs. sau apelați pe cei dragi în loc de cumpărături de ferestre.
  • Pentru a fi în siguranță, este adesea cel mai bun pentru a evita ispita și a rămâne în afara magazinelor de aeroport cu totul.
  • Obțineți suvenirurile dvs. din magazinele locale mici după ce ajungeți la destinație.
  • Metoda 3 din 3:
    Salvarea pe Airfare
    1. Imaginea intitulată Evitați cheltuielile inutile la aeroportul Pasul 9
    1. Rezervați-vă zborul la un moment oportun. Faceți o mică cercetare pentru a afla când biletul de avion este cel mai puțin costisitor și planificați călătoria dvs. în jurul acestei ferestre. De asemenea, poate plăti pentru compararea ratelor și achiziționarea de bilete cu sens unic atât pentru zborurile dvs. de plecare, cât și pentru cele mai returnate, dacă puteți salva în acest fel. Rețineți că avionul este adesea mai scăzut în afara sezoanelor turistice populare.
    • Căutarea săptămânilor de zboruri sau chiar luni înainte de data de călătorie reală vă poate ajuta să aterizați cea mai bună afacere posibilă.
    • Marți, miercuri și sâmbete sunt, în general, cele mai ieftine zile ale săptămânii la avioanele de zbor tind să fie mai puțin aglomerate în aceste zile.
  • Imaginea intitulată Evitați cheltuielile inutile la aeroportul Pasul 10
    2. Profitați de recompensele de călătorie. Dacă călătoriți adesea sau tind să vă folosiți cardul de credit pentru a plăti pentru lucruri, este posibil să creați suficiente kilometri frecvente pentru a vă bucura de un zbor gratuit (sau semnificativ redus). Chiar dacă nu, s-ar putea să mai poți înscrie gustări sau alte bunuri în zbor. Perk-urile acumulate vă pot ușura sarcina financiară semnificativ, deci este mai bine să le folosiți când aveți șansa.
  • Verificați punctele dvs. înainte de a rezerva zborul dvs. pentru a vedea dacă puteți numerar la unele beneficii de economisire a banilor.
  • Salvați avantajele dvs. pentru o vreme într-adevăr aveți nevoie de ea, ca un zbor internațional sau o călătorie de urgență înapoi acasă.
  • Imagine intitulată Evitați cheltuielile inutile la aeroportul Pasul 11
    3. Nu verificați o pungă. Taxele de bagaje reprezintă o parte majoră a costurilor de călătorie ale majorității persoanelor. Dacă este posibil, înghesuiți tot ce aveți nevoie pentru a aduce într-un singur sac de mână pe care îl puteți păstra cu dvs. în timpul zborului. Faceți-o o valiză mai mare sau o geantă de duffel pentru a maximiza cantitatea de spațiu pe care îl aveți.
  • Examinați statutul companiei aeriene pentru a vedea ce sunt politicile lor de bagaje. Anumite companii, în special spre sud-vest, permit patronilor să verifice până la două pungi fără a plăti taxe.
  • Presupunând că nu puteți scăpa cu o singură pungă, păstrați bagajele verificate sub limita maximă de greutate pentru a evita supunerea unor taxe suplimentare.
  • Imaginea intitulată Evitați cheltuielile inutile la aeroportul Pasul 12
    4. Renunta la scaun. Linii aeriene vor oferi uneori stimulente clienților dezinteresați care sunt dispuși să ia o lovitură, astfel încât un zbor să poată pleca la timp. Acestea includ bilete de avion gratuit sau redus și prețuri de hotel. Poate fi incomod, dar vă poate economisi o cantitate considerabilă de bani pe termen lung.
  • Acest compromis va funcționa cel mai bine dacă sunteți singur sau călătoriți pe un program flexibil.
  • S-ar putea, de asemenea, să puteți asigura cazarea prin intermediul companiei aeriene pentru zboruri cu niveluri lungi.
  • sfaturi

    Stabiliți un buget de călătorie pentru dvs. și încercați să nu vă rătăciți prea departe de ea.
  • Dacă călătoriți cu copii mici, consolidați bagajele la fel de eficient cum puteți. Dacă împachetați inteligent, puteți chiar să vă potriviți tot ce au nevoie într-o singură pungă.
  • Rochie în straturi multiple, astfel încât să aveți mai puține haine în bagajele dvs.
  • A lovit un magazin de conveniență pentru alimente și consumabile de ultimă oră înainte de a ajunge la aeroport.
  • În loc să vă suflați banii pe trinketuri și alte cadouri Chintzy, luați o mulțime de imagini. Ele sunt adesea cea mai bună modalitate de a comemora o excursie interesantă.
  • Avertizări

    În timp ce este posibil să urciți costul zborului, nu va fi niciodată la fel de ieftin cum doriți să fie. Vor fi momente când pur și simplu nu veți avea altă alegere decât să plătiți pentru lucrurile de care aveți nevoie pentru a avea grijă de.
  • Aveți grijă de parcare, chiar dacă este undeva în afara site-ului. Un bilet poate ajunge să vă costă mai mult decât o parcare!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar