Cum să vă concentrați pe un singur lucru

Uneori se pare că de fiecare dată când stai la lucru, o altă alertă de e-mail se doare pe telefonul tău sau un alt coleg de cameră în cazul unui dezastru aleatoriu. Oamenii ocupați trebuie să sufere o mulțime de distragere, iar învățarea de a le negocia poate fi o provocare. Dar nu trebuie să fie. Puteți învăța să prioritizați sarcinile și să găsiți lucrurile care vă cer atenția cel mai mult, apoi să planificați pentru a bate cele mai importante lucruri de pe lista dvs. de sarcini prin minimizarea distragerilor.

Pași

Partea 1 din 3:
Prioritizarea sarcinilor
  1. Imaginea intitulată Fii un student inteligent Pasul 6
1. Scrieți tot ce trebuie să faceți. Dacă vă simțiți copleșiți, stresați și nefocalizați, realizarea unei liste este cea mai ușoară și mai rapidă modalitate de a vă simplifica și de a vă ajuta să planificați un atac. Pentru a afla ce trebuie să vă concentrați acum și cum să puneți totul în fundal, faceți o listă a lucrurilor care vă apăsau în mintea voastră.
  • Sarcinile pe termen scurt ar trebui să fie lucruri urgente. Ce trebuie făcut astăzi sau până la sfârșitul săptămânii? Decideți intervalul de timp, dar încercați să îl păstrați cât mai urgent posibil.
  • Obiectivele pe termen lung sunt, de asemenea, importante, dar numai dacă le traduceți într-o listă de lucruri specifice pe termen scurt pe care le puteți face. Dacă "Deveni doctor" este pe lista dvs. de obiective pe termen lung și vă subliniază, nu este ceva pe care îl veți putea să se întâmple înainte de prânz. Dar puteți începe să cercetați școli medicale.
  • Imagine intitulată Scrieți un jurnal Pasul 3
    2. Comandați lista. Modul în care alegeți să atribuiți importanța sarcinilor și să le acordați prioritate va depinde de dvs. și pe lista dvs., dar există mai multe modalități de a merge la el și de a vă ușura munca. Nu petreceți prea mult timp de a schimba lista, du-te cu instinctul tău intestin și a lua lucruri pentru a putea începe. O modalitate este metoda A, B, C, care descompune sarcinile prin:
  • A: Trebuie, sarcini foarte importante care trebuie făcute astăzi. Exemplu: Finalizați raportul de astăzi până la data limită de 4:30.
  • B: O sarcină care nu poate fi imediată, dar va deveni un "A" Prioritate în cele din urmă. Exemplu: Obțineți toate documentele fiscale împreună pentru a depune în luna viitoare.
  • C: sarcini de importanță mai mică, deși trebuie făcute. Exemplu: fișier duplicat.
  • Organizați în funcție de importanță. Identificați cele mai importante sarcini de pe lista dvs. și puneți-le în partea de sus, clasându-le în funcție de cât de critică este sarcina dvs. Deci, dacă trebuie să scrieți astăzi o lucrare de hârtie, puneți-vă rufele și returnați un DVD Redbox, sarcinile ar trebui să fie probabil în această ordine.
  • Organizați în funcție de dificultate. Pentru unii oameni, punerea celor mai dificile sarcini în față și scoaterea lor din calea este cea mai bună modalitate de a aborda o listă de sarcini, în timp ce alții preferă să înceapă mici și progresiv să devină mai mari. Ar putea fi mai ușor să vă concentrați mai mult pe citirea unui capitol pentru clasa dvs. de istorie, dacă vă scoateți la prima linie de matematică din calea.
  • Imagine intitulată de demisie grațioasă Pasul 5
    3. Estimați cât timp va trebui să realizați fiecare sarcină. Alături de fiecare element, poate fi util să elaboreze o scurtă estimare a cât de mult timp vă va lua pentru ao completa. Din nou, nu cheltuiți prea mult timp, sau subliniind peste acest detaliu. Nici măcar nu aveți nevoie de un număr real, rupeți doar fiecare element într-o categorie numită "Rapid" sau "Încet" Deci, veți ști când să alocați fiecare sarcină.
  • Dacă știți că nu veți putea completa toate cercetările dvs. de istorie în cele zece minute, trebuie să faceți ceva, puteți să-l puneți în spatele minții și să faceți altceva în loc de timpul dvs. Porniți rufele sau scrieți o notă de mulțumire unei persoane despre care ați vrut să luați legătura cu. Care folosește timpul cu înțelepciune.
  • Imagine intitulată Escape la mintea ta Pasul 13
    4. Alegeți primul lucru pe care trebuie să-l faceți. După ce ați luat o privire la timp și importanța sarcinilor, va trebui să puneți ceva în partea de sus a listei. Decideți ce vă cere atenția chiar acum în acest moment și puneți-o acolo. Ar putea fi cel mai important lucru pe listă sau cel mai în timp util, dar orice este, este ceva ce veți face și lucrați până când este terminat sau ați terminat-suficient pentru scopurile dvs.
  • Imaginea intitulată Găsiți un vehicul
    5. Puneți lista departe. Fii încrezător și sigur în știind că ați făcut o listă de sarcini și o puteți pune și o ignorați pentru o vreme. Odată ce știți ce sarcină veți fi completați acum, având lista care se va înălța peste voi va fi distragă atenția și vă va ține împrăștiați. Puneți lista, într-un sertar sau în altă parte, nu veți putea să o vedeți. Nimic altceva nu contează chiar acum, dar lucrul din partea de sus a listei dvs.
  • Desktop stickies sunt mari unelte de memento pentru o mulțime de oameni pe laptop-uri, dar ia în considerare să le ascundă atunci când trebuie să te concentrezi pe ceva. Nu subliniați despre partidul pe care trebuie să-l organizați mai târziu dacă scrieți o hârtie pe termen lung. Puneți lista din mintea dvs., punându-l din vedere.
  • Imaginea intitulată Obțineți un loc de muncă Pasul 7
    6. A face o "La-nu" Listă. Faceți o listă de lucruri care nu se vor întâmpla chiar acum. Deși contra-in-in-in-intive, eliminarea sarcinilor din lista dvs. mentală vă ajută să vă eliberați să faceți lucrurile pe care trebuie să le faceți cu adevărat. De exemplu:
  • Va trebui să lucrați târziu. Prin urmare, nu puteți face cina în seara asta.
  • Țara dvs. încrucișată îndeplinește conflictele cu ședința de Anuar. Nu puteți face ambele.
  • Partea 2 din 3:
    Eliminarea distragerilor
    1. Imaginea intitulată permite o relație eșuată Pasul 9
    1. Găsiți un loc liniștit pentru a lucra. Lucrul undeva nu veți fi distras de televizor, conversații laterale și alte discuții este absolut esențială pentru a învăța cum să vă concentrați. Uneori, este tentant să crezi că ședința în camera de zi cu colegii tăi sau familia ta este o modalitate mai bună și mai puțin stresantă de a lucra, dar va ajunge să ia de două ori mai mult timp și munca va fi pe jumătate la fel de bună. Dacă trebuie să faci ceva care vă cere atenția, mergeți la un colț liniștit în camera dvs. sau mergeți spre bibliotecă.
    • Dacă nu puteți lucra undeva liniștită, luați în considerare investiția în căștile de reducere a sunetului, care vă vor ajuta să reduceți chatterul și să vă concentrezi în ceea ce faceți, indiferent de ce este. Dacă nu doriți ca căști fantezii, verificați generatoarele de zgomot alb, lăsând muzica ambientală sau fundalul static să copleșească conversațiile distractive care se întâmplă în jurul vostru.
  • Imaginea intitulată are un bun interviu de locuri de muncă Pasul 6
    2. Opriți telefonul și puneți-l departe. Nu mai sunt doar apeluri și texte, acum trebuie să vă faceți griji cu privire la actualizările sociale de rețea, prin e-mailurile care vin și cuvintele cu prietenii cu Prietenii care apar pe telefon la fiecare cinci secunde. Nu este nimic mai distragător decât un telefon mobil. Opriți-l și puneți-l departe când trebuie să vă concentrați.
  • Punerea telefonului dvs. în tăcere încă ușurează verificarea. Este mai bine să-l puneți fizic undeva, va fi dificil de accesat. Dacă lucrați în camera dvs., încărcați telefonul într-o altă cameră.
  • Dacă telefonul dvs. se dovedește foarte distragător, luați în considerare eliminarea anumitor aplicații de timp de la telefonul dvs. Nu aveți nevoie de Facebook și Twitter acolo.
  • Imagine intitulată Notarizarea unui document Pasul 12
    3. Stabilește o anumită perioadă de timp pentru a lucra la un singur lucru. Când sunteți pe punctul de a începe, uitați-vă la ceas. Cât timp trebuie să lucrați? Cât timp va trebui să finalizați proiectul? Cât timp vă puteți permite să o oferiți astăzi? Decideți cât timp veți lucra la sarcina la îndemână și veți fi crăpați.
  • Programați pauzele periodice. Este obișnuit să lucrați 50 de minute și apoi să luați 10 minute de mers pe jos pentru a vă ridica, mergeți în jur, a lua o băutură și faceți altceva pentru o vreme. Va fi mai puțin tentant să vă uitați la un videoclip amuzant YouTube chiar acum, dacă știți că veți putea să vă aflați în încă 20 de minute, oricum și nu vă simțiți vinovați de asta.
  • Imaginea intitulată continuă pasul 1
    4. Face imposibilă pierderea timpului online. Majoritatea oamenilor lucrează pe computere, care este o propunere ciudată pentru o mulțime de oameni. Hârtia dvs. pe termenul dvs. este chiar lângă ușă pe Facebook, Wikipedia și Buzzfeed, ceea ce înseamnă că indiferent cât de profundă vă aflați într-o lucrare bună, scriere, cercetare sau orice cere atenția digitală, o spirală descendentă bună a YouTube nu este niciodată mai mult decât un clic departe. Învață să-ți recunoști obiceiurile de pierdere de timp și să-i dai jos la trecere.
  • Cea mai ușoară modalitate de a face dificilă înșurubarea online este să dezactivați internetul. Închideți conexiunea dvs. WiFi, astfel încât să nu vă puteți conecta și să vă dezactivați.
  • StayFocus, Anti-Social, Leechblock și Cold Turcia sunt toate blocantele pe care le puteți instala dacă trebuie să utilizați Internetul pentru a vă completa munca. Acestea vor bloca anumite site-uri web sau întreaga conexiune pentru anumite perioade de timp pe care le puteți personaliza. Dacă te lupți cu asta, poate fi o idee bună.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă în Dubai Pasul 6
    5. Optimizați filtrele sociale și filtrele de e-mail. Uneori, aveți cele mai bune intenții și încă social media vă suge. Noi spunem pentru noi, "Am cinci minute, mă voi uita rapid la Facebook," Și o oră mai târziu ești adâncime în fotografiile de vacanță ale colegului de cameră de cameră, acum șase ani. Cum se întâmplă acest lucru?
  • Mute sau dezabonare de la toți prietenii dvs. pe social media care nu vă îmbogățesc experiența. Dacă ajungeți să vă distrați din cauza șapelor antiguvernamentale ale prietenului dvs. din copilărie pe Facebook, nu pierdeți timpul să le citiți. Blochează-le, sau mai bine, neprietenul tuturor prietenilor dvs. imaginari sociali de rețea. Concentrați-vă pe lucruri mai importante.
  • Configurați-vă e-mailul astfel încât să nu vă avertizeze de fiecare dată când vine ceva nou și să organizeze e-mailuri de lucru și e-mailuri personale în dosare separate sau în conturi separate pentru a vă ajuta să păstrați totul drept. Nu va trebui să vă faceți griji că sunteți aspirat într-un e-mail de capturare de la bunica în timp ce lucrați dacă nu o vedeți până mai târziu. E-mailurile nu ar trebui să solicite atenția dvs. imediată.
  • Imaginea intitulată negociază o ofertă Pasul 19
    6. Identificați distragerile emoționale. Nu toate distragerile sunt legate de YouTube. Uneori, te-ai concentrat în întregime pe citirea acelui roman pentru clasa engleză și dintr-o dată ex-ul tău în capul tău. Joc încheiat. Dacă vă aflați distras de sentimentele de anxietate sau cu rutele emoționale comune, învățați să vă recunoașteți obiceiurile și să le conduceți mai bine la trecere.
  • Dacă vă aflați distras de o minte rătăcită, nu încercați să vă spuneți să vă opriți, să vă dați o pauză. Zicală, "Nu vă gândiți la elefanții roz" va pune întotdeauna un pahyderm în mintea ta. Lasă-te să te gândești la asta un minut, să te distrezi și să scoți din sistemul tău. Apoi pune-l departe.
  • Partea 3 din 3:
    Obtinerea prin lista
    1. Imaginea intitulată face meditația minunată Pasul 5
    1. Efectuați un fel de meditație în fiecare zi. Luând câteva minute din ziua ta să stați liniștit și contemplativ poate reduce nivelurile de stres, ajută la concentrarea dvs. și gânduri liniștite cu voce tare care pot servi pentru a vă distrage mai târziu, în timp ce trebuia să lucrați. Dacă vă luptați cu o minte rătăcită, practicați meditația de câteva ori pentru a atrage atenția, apoi dezvoltați o practică care funcționează pentru dvs.
    • Meditația nu trebuie să implice corny cântând și tămâie. Este opusul complicat. Faceți o ceașcă de cafea sau ceai și beți-o pe verandă și urmăriți răsăritul soarelui în fiecare dimineață. Du-te pentru o plimbare liniștită în parc și stai pe o bancă. Doar stai. Nu utilizați acest timp pentru a vă gândi la tot ce trebuie să faceți. Utilizați acest timp pentru a sta doar.
  • Imaginea intitulată împiedică răspândirea Pinkeye Pasul 13
    2. Lucrați în același loc în fiecare zi. Pentru unii oameni, dezvoltarea unei rutine vă ajută să canalizați productivitatea. Dacă mergeți mereu la aceeași mașină de cafea sau stați întotdeauna în același loc pe canapea pentru a vă face munca, veți fi mai productivi, mai capabili să vă concentrați și veți fi mai puțin distrași de noul mediu pe care îl experimentați de fiecare dată când trebuie să faci ceva. Alegeți un loc și faceți-vă locul dvs.
  • Alternativ, dacă rămâneți cooped în același birou vechi vă menține sentimentul neliniștit, mergeți în altă parte. Găsiți o cafenea diferită în fiecare zi și lăsați zgomotul alb al conversațiilor laterale și noile produse de patiserie vă invigorează. Varietatea îi ajută pe unii oameni să se concentreze mai mult.
  • Imagine intitulată Țineți câinele fericit Pasul 4
    3. Așteptați până când vă simțiți frecarea, apoi mergeți la o plimbare. David Carr, un cronicar din New York Times, îi place să continue să scrie și să împingă până când se simte să înceapă să încetinească, până când lucrarea începe să-și țâțească atenția. În acest moment, continuarea lucrului ar deveni neproductivă.
  • În loc să vă loviți capul pe perete, puneți-vă proiectul departe pentru un minut. Du-te afara. Plimbă câinele. Luați o excursie fără scop în jurul cartierului timp de 10 minute. Luați o cafea și gândiți-vă la problema pe care o întâlniți, dar fără capacitatea de a fi cu ea. Când pauza ta sa terminat, capul înapoi a fost reîmprospătat.
  • Imaginea intitulată are prezența Pasul 9
    4. Oferiți-vă pauzelor o componentă fizică. Nimeni nu poate sau ar trebui să stea la un computer timp de 10 ore drept. Când ați avut șansa de a lua o pauză, este important să folosiți acea pauză pentru a face ceva fizic. A se misca prin imprejur. Ridicați-vă și mergeți la o plimbare, chiar dacă nu aveți unde să mergeți.
  • Ar putea părea corny, dar păstrând niște greutăți ușoare în biroul dvs. pentru a utiliza periodic în timp ce citiți vă poate ajuta să vă amintiți ce citiți mai mult. Studiile arată că exercițiile de lumină ajută la retenția memoriei.
  • Au o gustare. Scăderea zahărului din sânge păstrează mintea de la arderea pe toți cilindrii, ceea ce înseamnă că o mână de piulițe sau o bucată de fructe în timpul diplomei de după-amiază vă va ajuta să vă întoarceți pe drumul și să vă concentrați.
  • Imaginea intitulată trăiește fericit vreodată după pasul 12
    5. Sărbători fiecare realizare. Când primești ceva din lista dvs., sărbători acel lucru pentru un minut. Chiar dacă tot ce vă dați dvs. este un pat pe spate și șansa de ao traversa definitiv lista, faceți un minut înainte de a face altceva să vă relaxați. Ai castigat-o.
  • Utilizați sărbătorile mici pentru fiecare zi. Când vă terminați proiectul pentru ziua de lucru, traversați-l de pe listă și turnați un pahar de vin. Sau să distrugă în întregime lista și să ardă resturile. Ai terminat!
  • Lăsați-vă să mergeți mare pentru realizările mari. Du-te la un restaurant frumos atunci când îți faci toate aplicațiile în școlile absolvente sau să te tratezi la ceva la sfârșitul unui proiect dificil pe termen lung.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    S-ar putea să fi uimit să descoperiți că atunci când lucrați cu minte clar și concentrați-vă doar pe un singur lucru la un moment dat, o faceți mai repede și vine mai ușor pentru dvs. Și acesta este secretul cu privire la modul de a rămâne în sarcină.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar