Cum se completează un volum de muncă de mare volum

Deși este bine ca muncitorii să ia volume mari de lucru pentru a arăta că acestea sunt diligente și fiabile, acest lucru înseamnă, de asemenea, că trebuie să aveți o strategie pentru a preveni arsurarea. Învățând cum să vă gestionați ziua, astfel încât să obțineți cele mai multe lucrări și să luați măsuri pentru a reduce stresul dvs. zilnic, ambele părți ale unui plan pentru a obține un volum de muncă de mare volum realizat în cel mai bun mod.

Pași

Metoda 1 din 3:
Organizarea muncii dvs
  1. Imaginea intitulată Completați un volum de lucru de mare viteză Pasul 1
1. Să decidă ce angajamente nu sunt necesare. La locul de muncă, este posibil să aveți multe angajamente în afară de cele care se referă la proiectul dvs. actual de volum mare. Ia ceva timp și evaluează aceste angajamente. Se referă în mod specific la descrierea postului dvs? Există un coleg care este mai calificat să se ocupe de ei?
  • Obțineți permisiunea de a elimina angajamentele care nu sunt neapărat slujba ta. Spuneți șefului dvs. că sarcinile din afara volumului de muncă specifice se îndepărtează de productivitatea dvs., iar șeful dvs. poate fi dispus să-i lași să le dați altcuiva.
  • Returnați munca la colegii pe care ați luat-o ca o favoare dacă ați luat recent un volum de muncă de mare volum. Când aveți un volum de muncă de mare volum, trebuie să încetați să luați responsabilitățile altor persoane.
Sfat de experți
Elizabeth Douglas

Elizabeth Douglas

CEO-ul elizabeth Douglas este CEO-ul WikiHow. Elizabeth are peste 15 ani de experiență care lucrează în industria tehnică, inclusiv roluri în ingineria calculatoarelor, experiența utilizatorilor și gestionarea produselor. A primit BS în informatică și Master of Business Administration (MBA) de la Universitatea Stanford.
Elizabeth Douglas
Elizabeth Douglas
CEO-ul

Când vine vorba de eliminarea sarcinilor inutile, Elizabeth Douglas, CEO al WikiHow, sfătuiește: "Trebuie să prioritizați. Atunci fiți realist cu privire la ceea ce puteți face și comunicați despre sarcinile pe care nu le veți putea termina."

  • Imagine intitulată Completați un volum de lucru de mare viteză Pasul 2
    2. Vedeți cât timp cheltuiți pe fiecare proiect. Faceți un jurnal de timp pentru înregistrarea cât de mult timp cheltuiți într-o porțiune tipică a volumului dvs. de lucru. Odată ce ați stabilit cât timp luați, puteți lua măsuri pentru a reduce acel timp. De asemenea, puteți utiliza acest interval de timp pentru a construi un program zilnic mai eficient.
  • Este posibil să fie util să construiți o foaie de calcul cât timp necesită pentru fiecare proiect, astfel încât datele să poată fi generate automat în orice tip de vizuale vă ajută cel mai bine - o diagramă de linie, un grafic, etc.
  • Faceți rânduri pentru fiecare nume de proiect, durată și timp de oprire și oprire. Puteți chiar să faceți un rând pentru întreruperi și puteți include acele momente de pornire și oprire.
  • Imagine intitulată Completați un volum de lucru de mare viteză Pasul 3
    3. Eliminați distragerile spațiului de lucru. Odată ce ați analizat experiența zilnică de lucru, veți avea un ghid vizual pentru locul unde puteți înceta să faceți lucruri care să vă diminueze de la fluxul dvs. de lucru. De exemplu, puteți dezactiva notificările prin e-mail, astfel încât să nu urmați e-mailuri la cerere, ci mai degrabă anulați blocurile de timp pentru trimiterea prin e-mail.
  • Puteți face același lucru pentru apelurile telefonice prin oprirea soneriei și situați telefonul în care nu puteți vedea alerte pierdute. Opriți alertele pentru social media și orice alte aplicații atât pe telefon, cât și pe computer.
  • Împiedicați colegii să se apropie de spațiul de lucru, punând un semn "nu deranjați" uneori când aveți nevoie de focalizare neîntreruptă.
  • Imagine intitulată Completați un volum de lucru de mare viteză Pasul 4
    4. Program timp pentru întreruperi. Nimeni nu poate evita să fie întrerupt într-un loc de muncă ocupat. În loc să vă închideți ușa și să spuneți nimănui să vorbească toată ziua, programați orele în ziua în care sunteți dispus să fie întreruptă. De exemplu, dacă sunteți profesor, publicitatea "Ore de birou" înseamnă că îi permiteți elevilor să vă întrerupă ori de câte ori au nevoie de ajutor.
  • Puteți utiliza jurnalul de activitate pe care l-ați creat pentru a vă arăta ce oră a zilei este cel mai probabil să aveți nevoie de colegi și să vă planificați fereastra de întrerupere pentru acel moment.
  • Puteți anunța colegii când sunteți disponibil prin trimiterea prin e-mail sau postarea unui semn în spațiul de lucru.
  • Imagine intitulată Completați un volum de lucru de mare viteză Pasul 5
    5. Organizați-vă zona de lucru. Păstrarea zonei de lucru organizate nu este doar bună pentru eliminarea lucrurilor care vă distrag atenția, dar este bine pentru a stabili tonul pentru o zi eficientă de lucru. Dacă documentele de care aveți nevoie sunt îngropate într-o grămadă, pierdeți timp în căutarea timpului. Păstrați tot ce aveți nevoie într-un anumit loc, astfel încât să vă puteți mișca rapid.
  • Încercați să păstrați un mic cabinet de depozitare la birou și să creați file de foldere, astfel încât să puteți organiza rapid documentele atunci când vă lovește biroul.
  • Obțineți un calendar de birou mare și păstrați-l pe birou, astfel încât să puteți crevi rapid în întâlniri și termene importante.
  • Imagine intitulată Completați un volum de lucru de mare viteză Pasul 6
    6. Prioritizează sarcinile pe termen limită. Luați 30 de minute în fiecare dimineață și vă planificați ziua, inclusiv realizarea unei liste a celor mai importante sarcini în ordinea termenului limită. Ajustați această listă pe parcursul zilei, astfel încât să vă abordați în mod continuu cele mai importante sarcini, chiar dacă sarcinile noi ajung pe biroul dvs. pe tot parcursul zilei.
  • De exemplu, dacă lucrați în Serviciul Clienți, este posibil să aveți clienții iRați care să apeleze și să trimită prin e-mail, chiar dacă șeful dvs. vă lucrați la un document pe termen lung. Ar trebui să întrerupeți documentul pentru a aborda mai întâi preocupările clienților.
  • Actualizați lista dvs. astfel încât să nu coborâți.
  • Metoda 2 din 3:
    Interacționând cu colegii tăi
    1. Imagine intitulată Completați un volum de lucru de mare viteză Pasul 7
    1. Spune-i șefului dvs. despre nevoia dvs. de a rămâne concentrat. Deși șeful tău este cel care probabil ți-a atribuit un volum mare de muncă în primul rând, păstrați-le informați despre constrângerile dvs. de timp le va ajuta să înțeleagă astfel încât să nu vă ofere o muncă care vă distrage atenția. Fi politicos și cereți-le contribuția la volumul de muncă, astfel încât să mențineți termeni buni cu ei.
    • Fiți amabili prin explicarea șefului dvs. că doriți să lucrați la noua lor misiune, dar că termenul dvs. actual îl împiedică. Oferiți-vă să lucrați la acesta la un alt moment sau să le trimiteți la un coleg de încredere să faceți o treabă bună.
    • Nu uitați să rămâneți flexibili cu șeful dvs. Dacă vă cer să lucrați la un proiect diferit, deoarece termenul limită este mai devreme decât al tău, să fie deschis la această distragere a atenției. Numărați-l ca parte a întreruperilor dvs. programate.
  • Imaginea intitulată Completați un volum de lucru de mare viteză Pasul 8
    2. Alegeți colegii la nevoia dvs. de a vă concentra. Nu puneți doar un semn pe cabina voastră spunându-vă colegilor să vă lași singuri. Trimiteți un e-mail sau spuneți-le față în față, astfel încât să nu se dezvolte animozitate. Explicați că aveți un anumit interval de timp în fiecare zi pentru a lua întreruperi și cereți-i să respecte programul zilnic.
  • Imagine intitulată Completați un volum de lucru de mare viteză Pasul 9
    3. Recrutați colegi care vă pot ajuta. S-ar putea să fiți capabil să externalizați unele dintre lucrările din volumul dvs. de volum de volum prin găsirea de colegi care sunt calificați. S-ar putea să doriți să găsiți un coleg care să poată face sarcini pe care le găsiți dificile sau găsiți colegi pe care puteți trece munca ușoară.
  • Asigurați-vă că oricine recrutați are o etică puternică de lucru și nu are probleme în urma programului zilnic pe care îl implementați pentru a rămâne în sarcină.
  • Imaginea intitulată Completați un volum de lucru de mare viteză Pasul 10
    4. Fiți amabili și tactici în toate interacțiunile la locul de muncă. Amintiți-vă că doriți să mențineți un mediu de lucru plăcut, deoarece colegii nemulțumiți pot adăuga la stresul dvs. și vă distrageți. Pentru a face acest lucru, fii politicos și amabil la fel de mult cât poți în interacțiunile tale.
  • Când un coleg nu vă respectă intervalul de timp programat de timp și barjele în momentul în care vă concentrați în mod special, rezistă impulsului să fie nepoliticos. În schimb, spuneți ceva de genul: "Da, înțeleg ce spui, dar sunt doar axat pe acest proiect chiar acum. Aș putea vorbi cu tine în pauza mea de prânz?"
  • Metoda 3 din 3:
    Prevenirea arsurii
    1. Imagine intitulată Completați un volum de lucru de mare viteză Pasul 11
    1. Fiți conștienți că probabil sunteți subliniat. Când lucrați la un volum de muncă de mare volum, este probabil sub o mulțime de presiune. S-ar putea să vă simțiți copleșiți de cantitatea de muncă pe care trebuie să o cuceriți. În cele din urmă, stresul vă va face să doriți să renunțați, ducând la Burnout. Pentru a preveni acest lucru, trebuie să reduceți stresul.
    • Simptomele de stres se manifestă în mintea, corpul, emoțiile și comportamentele voastre. Puteți observa stresul cu simptome precum lipsa de memorie, bătăile inimii rapide, schimbarea obiceiurilor alimentare, iritabilitatea, un sentiment de singurătate și multe altele.
  • Imagine intitulată Completați un volum de lucru de mare viteză Pasul 12
    2. Permiteți-vă să luați pauze. Pentru a ajuta la prevenirea arsurii, luați mini pauze pe tot parcursul zilei. Acestea pot fi spargerea tehnologiei, cum ar fi ieșirea de la birou, astfel încât nimeni să nu vă contacteze pentru un moment scurt. Pauzele pot fi, de asemenea, comutarea la o sarcină diferită pentru o perioadă scurtă de timp. Pauzele sunt bune. Ia în considerare luarea unei ore în fiecare oră.
  • Imaginea intitulată Completați un volum de lucru de mare viteză Pasul 13
    3. Planificați recompensele pentru dvs. Promovând-vă că veți lua o pauză la un anumit punct într-un proiect vă poate ajuta să mențineți motivația de care aveți nevoie pentru a termina slujba. Dar puteți gândi mai mult decât recompensele zilnice. Planificați o călătorie de vacanță sau de weekend pentru a vă oferi ceva de așteptat.
  • De asemenea, vă puteți recompensa de planificarea pentru a face ceva creativ la sfârșitul zilei de lucru sau planificați o călătorie săptămânală la sala de gimnastică sau cu prietenii.
  • Imaginea intitulată Completați un volum de lucru de mare viteză Pasul 14
    4. Nu te mai gândi la muncă când te duci acasă. Încercați să plecați de lucru în urmă când vă întoarceți acasă pentru această zi. Setați limitele cu șeful și colegii dvs., astfel încât să nu vă contacteze când sunteți acasă sau obțineți un telefon de lucru separat și opriți-l după ce veți ajunge la casa dvs.
  • Practicați tehnicile de relaxare pe drumul spre casă, astfel încât, până când ajungeți la ușă, sunteți mult mai calm.
  • Puteți încerca tehnicile de respirație pentru a-ți încetini bătăile inimii sau pentru a pune aromoterapie în mașină dacă conduci.
  • Dacă călătoriți cu transportul public sau carpool, încercați să citiți sau să ascultați o carte sau o revistă pentru a vă ajuta să uitați de ziua dvs. de lucru.
  • Imagine intitulată Completați un volum de lucru de mare viteză Pasul 15
    5. Luați măsuri de siguranță. De asemenea, poate fi stresant să vă gândiți la siguranța dvs. fizică și la cea a colegilor dvs. în timp ce lucrați la o sarcină de lucru cu volum mare dacă munca dvs. necesită muncă fizică. Configurați precauții de siguranță, astfel încât să puteți elimina acest stresor din mediul dvs. de lucru.
  • Urmați toate liniile directoare de siguranță pe care compania dvs. o recomandă și vă sondă colegilor dvs. în mod regulat pentru a vă asigura că, de asemenea, le mențin.
  • Dacă compania dvs. este un pic remiss în măsuri de siguranță, Instituie unii singur.
  • sfaturi

    Stați hidratat în cazul în care munca dvs. este exigentă fizic.
  • Discutați cu cineva dacă începeți să vedeți simptome de arsură în dvs., cum ar fi un membru de familie de încredere sau un prieten, un terapeut, chiar și șeful dvs. Ar putea fi dispuși să-ți ia câteva sarcini.
  • Avertizări

    Burnout vă găsește ușor când lăsați garda. După ce au apărut probleme de arsură, mentale și fizice. Prin urmare, este important să aveți grijă de dvs. înainte ca Burnout să poată începe.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar