Cum să evitați să fiți copleșiți de informații

Sunteți probabil expuși la peste 15 ore de presă în fiecare zi, emanând pentru zeci de surse diferite de informații transmise prin video, imprimare, audio și multe altele. Devine din ce în ce mai greu să împiedice toate aceste informații să conducă la un sentiment constant de a fi copleșit.În consecință, devine din ce în ce mai important să luați măsuri pentru a limita cantitatea de informații care este permisă accesul la atenția dvs., păstrați spațiile de lucru virtuale și fizice libere de resturi și să aveți grijă de dvs. pentru a păstra supraîncărcarea informațiilor la Bay.

Pași

Metoda 1 din 4:
Limitarea cantității de informații pe care le întâlniți
  1. Imaginea intitulată are un bun interviu de locuri de muncă Pasul 6
1. Luați o pauză de tehnologie. Dacă simțiți că începeți să vă înecați în informații, cel mai bun mod de a vă întoarce picioarele pe sol solid este prin oprirea robinetului.În fiecare zi, scăpați atât de telefon cât și de computer pentru o oră sau două.Pentru mulți oameni, această sarcină simplă pare aproape de neconceput. De fapt, cu atât este mai greu acest lucru, cu atât mai probabil veți beneficia de a lua o pauză.
  • La fel de incredibil și util ca smartphone-urile, tabletele și laptopurile sunt, ele sunt, de asemenea, vasele prin care sunteți expuși la mai multe informații decât puteți să vă ocupați.
  • Poate fi foarte greu să evitați social media, mai ales dacă aveți mult timp liber pe mâini. Încercați să fiți mai atenți despre el luând câteva respirații adânci înainte de a vă conecta. Dacă puteți, încercați să vă gândiți la altceva ce ați putea face acest lucru, vă va face să vă simțiți bine, ca să ieșiți afară pentru câteva minute.
  • Încercați să limitați cât de mult ați citit sau să urmăriți știrile, deoarece aceasta poate contribui la un sentiment de a fi copleșit.
  • Imagine intitulată Scrieți o propunere de grant Pasul 23
    2. Limitați informațiile pe care dispozitive le solicită să le consume. Acumularea torențială a informațiilor disponibile va continua să crească.Cu toate acestea, puteți alege să limitați cantitatea de informații care nu vă ocupă literalmente mintea.În special, anulați un bloc de timp pentru a aborda sarcina de a dezabona la fiecare listă de e-mail pe care nu mai doriți să o primiți.În mod similar, schimbați setările de pe telefonul dvs. pentru a permite doar câteva aplicații pentru a vă distrage atenția cu alertele.
  • În funcție de formele de e-mail și de alte aplicații pe care le utilizați pe dispozitivele dvs. online, procesul specific de limitare a expunerii va varia.
  • În esență: Eliminați sursele de distragere care vă expune la informații inutile care contribuie la disconfortul mental, indiferent dacă vă realizați sau nu.
  • Imaginea intitulată deveni un model petite Pasul 5
    3. Stabiliți limitele și lipiți-le.Cu conectivitatea noastră crescută la alte persoane și surse literalmente nelimitate de informații, poate să pară cu ușurință ca și cum ați fi întotdeauna expuși la tot mai multe lucruri de gândit, răspundeți sau la adresa altfel.Acest lucru poate duce cu ușurință la supraîncărcarea informațiilor.Există tot felul de granițe pe care le puteți configura pentru a reduce cantitatea de informații care vă aduce atenția.
  • Un exemplu clasic este stabilirea unor limite stricte de viață.Acestea fiind spuse, utilizarea crescândă a popoarelor a platformelor media sociale înseamnă că nu numai că vă confruntați cu un baraj de e-mailuri de la serviciu, ci un flux nesfârșit de actualizări, promoții, invitații și emoticoane.
  • Recunoașteți că ați putea pur și simplu să vă angajați să vă lăsați calculatorul de lucru la locul de muncă sau să vă dezactivați să utilizați platformele sociale în afara sloturilor programate pe care le alegeți să o faceți.
  • Metoda 2 din 4:
    Simplificarea unui mediu de lucru copleșitor
    1. Imaginea intitulată deveni un inginer de software Pasul 9
    1. Reduceți aglomerația în spațiul fizic de lucru. La fel de importantă ca și de a păstra inboxurile virtuale curățate curat de surse inutile de informații, trebuie, de asemenea, să vă păstrați spațiul de lucru fizic organizat, de asemenea. Păstrați suprafața biroului, în special, fără dezordine.
    • O regulă utilă a degetului mare: dacă nu o utilizați în fiecare zi, puneți-o undeva din cale, preferabil chiar din vedere.
  • Imaginea intitulată Obțineți o treaptă Fast Pasul 10
    2. Păstrați un program de hârtie.În timp ce programele electronice pot crește ușor ușurința cu care stați la curent cu angajamentele multiple, acestea pot deveni ușor împodobite cu evenimente neimportante sau pot fi incapabili să importe diferite tipuri de evenimente din toate platformele dvs. de comunicare diferite.Schemele de hârtie oferă beneficiile de a avea tot ceea ce este important în fața dvs., intitulat, etichetat și altfel organizat într-un mod care este în întregime până la dvs.
  • Imaginea intitulată Obțineți un post rapid Pasul 8
    3. Faceți liste și prioritizați responsabilitățile.Face din lista tot ceea ce trebuie să vă faceți și să îl organizați în funcție de diferite tipuri de sarcini sau de intervalul de timp în care trebuie să fie complet.Cel mai important, totuși, asigurați-vă că ați indicat sarcini de o importanță mai mare, astfel încât să vă reamintiți să le scoateți mai întâi.
  • Pentru a vă ajuta să faceți acest lucru, luați în considerare utilizarea diferitelor cerneluri colorate atunci când scrieți listele și programele pentru a vă vizualiza responsabilitățile și pentru a păstra ceea ce este important în fața ochiului minții voastre.
  • Pentru o orientare mai specifică privind realizarea listelor de îmbunătățire a productivității, consultați Thearticle Cum se face o listă.
  • Imaginea intitulată Obțineți o treaptă de locuri de muncă Pasul 4
    4. Obțineți clarificări cu privire la responsabilitățile dvs. specifice.Dacă responsabilitățile dvs. la locul de muncă au devenit deranjante sau vă simțiți ca și cum ați fi însărcinat cu mai mult decât vă puteți ocupa, ar trebui să comunicați cu șeful sau supraveghetorul dvs.În special, cereți clarificări cu privire la ceea ce, în mod specific, este așteptat de la dvs.
  • Dacă sunteți solicitat în mod constant să efectuați sarcini care nu fac parte din descrierea postului dvs., aduceți-le atenția.
  • Încadrați conversația așa cum este motivată de dorința dvs. de a înțelege mai bine ceea ce este necesar pentru dvs.Spune ceva direct și respectuos ca ", sper să clarific sarcinile specifice sunt responsabili individual."
  • Imaginea intitulată are un bun interviu de locuri de muncă Pasul 9
    5. Nu vă fie frică să spuneți nu.S-ar putea să luați mai mult decât este sănătos sau productiv.Deși se poate simți ca și cum vă luptați să echilibrați sau să procesați cantități mari de informații, ați putea pur și simplu să vă angajați mai multe sarcini decât să puteți fi abordate în mod rezonabil în același timp.
  • Nu permiteți colegilor să profite de dorința dvs. de a prelua sarcini suplimentare.Gândiți-vă la ceea ce vi se cere de la dvs. de la colegii voștri - precum și de superiorii voștri și să fiți cinstiți când nu sunteți în stare sau nu doriți să faceți ceea ce vă este cerut de dvs.
  • O altă regulă de urmat: doar spuneți da când într-adevăr înseamnă asta.Poate că există o sarcină simplă ca fie dvs., fie un coleg să fiți finalizat.Nu sunteți de acord să o luați dacă nu vă deranjează cu adevărat să faceți acest lucru.
  • 6. Evitați multitasking atunci când este posibil. Deși poate părea ca și cum multitasking-ul vă va ajuta să fiți mai productivi, poate să vă copleșiți de fapt creierul cu prea multe informații și să fie greu să vă concentrați. De asemenea, împiedică capacitatea dvs. de a filtra informații irelevante. Lipiți la o singură sarcină la un moment dat și treceți numai atunci când este finalizată.
  • Imagine intitulată de demisie grațioasă Pasul 1
    7. Lucrați pentru a vă îmbunătăți productivitatea cu un pas la un moment dat.Poate fi contraproductiv pentru a încerca să schimbați modul în care faceți mai multe lucruri dintr-o dată.Dacă identificați mai mulți pași pe care intenționați să o luați pentru a vă mări productivitatea, implementați-le la un moment dat.Așteptați să implementați un nou pas până când ați încorporat pe deplin o schimbare pozitivă în viața dvs. și nu mai gândiți la asta.
  • Imagine intitulată demisia grațios Pasul 18
    8. Construiți pauze scurte în ziua dvs. de lucru.Mai ales dacă stați la un computer toată ziua, veți fi mai productivi și vă veți simți mai puțin copleșiți de informații constante, dacă luați pauze rapide, programate la fiecare câteva ore.În afară de a vă da creierului un moment pentru a recalibra fără informații noi, în perspectiva dvs. asupra indiferent de ceea ce faceți va îmbunătăți probabil șansa de a vă întoarce și de a vă clarifica mintea.
  • Alegeți frecvența și durata pauzelor bazate pe sarcina dvs. și pe ceea ce pare să lucrați pentru dvs.Unii oameni preferă o pauză de cinci minute în fiecare oră sau o jumătate de oră se rupe la fiecare câteva ore.
  • Metoda 3 din 4:
    Construirea rezistenței la supraîncărcarea informațiilor
    1. Imaginea intitulată adormit rapid pasul 8
    1. Obțineți o mulțime de somn. Cantitatea de restul dvs. pe care o obțineți nu pare a fi imediat legată de capacitatea dvs. de a rezista senzației de supraîncărcare a informațiilor, dar obținerea unui somn suficient este vitală pentru capacitatea dvs. de a procesa informațiile eficiente.În plus, a obține o odihnă suficientă scade probabilitatea de a experimenta sentimentul de a fi copleșit, indiferent de ce are ziua ta.
    • Cantitatea perfectă de somn variază pentru diferite persoane.Dacă este posibil, du-te la culcare în timp ce permiteți opt ore de somn înainte de a vă ridica.Dacă vă treziți în mod repetat fără o alarmă după șase sau șapte ore de somn, această perioadă de timp este probabil suficientă.
    • Ajutați-vă să vă culcați prin dezvoltarea unor obiceiuri sănătoase de somn, inclusiv minimizarea utilizării ecranului seara și evitarea cofeinei mai târziu în această zi.
  • Imaginea intitulată adormit rapid pasul 23
    2. Evitați discuțiile intense chiar înainte de culcare. Discuții personale importante care vă vor angaja emoțional și potențial supărat, surpriză sau sadden trebuie să fiți evitați chiar înainte de culcare.Deși este important să aveți aceste tipuri de conversații dacă dvs. sau pe cineva care vă place simte că este necesar să faceți acest lucru, încercați să evitați să discutați conversații importante în dormitor.
  • Acest lucru poate fi o provocare, deoarece cele mai bune șanse ale oamenilor de a vorbi cu partenerii lor apar adesea chiar înainte de culcare.
  • Pentru a preveni noi probleme potențial semnificative să vină seara, să stabilească o politică cu oricine vă petreceți serile să nu începeți conversații potențial serioase cu o oră sau două precedente de culcare obișnuită.
  • Dacă tu și al tău nu te poți ajuta să vorbești unul cu celălalt emoționat, ia în considerare implementarea unei perioade tăcute de vânt înainte de a merge la culcare.Ei pot suna ca overkill, dar politicile precum acestea pot spori foarte mult calitatea odihnei tale.
  • Imaginea intitulată Fii singur și fericit Pasul 12
    3. Începeți ziua pe o notă mentală pozitivă.Începând de ziua relaxată și gata să plece, vă va îmbunătăți considerabil capacitatea de a face față stresului - inclusiv stresul asociat cu atacul inevitabil al informațiilor endemice la viața contemporană.Exercițiile de meditație, jurnalizarea sau exercițiile fizice blânde, de exemplu, sunt o modalitate sănătoasă și împuternicită de a saluta ziua.
  • Petreceți cinci minute situate în pat și imaginați-vă în creștere, pregătiți-vă pentru această zi și ieșiți în lume gata și capabilă să manipuleze tot ceea ce vă întâlniți.Dacă se preocupărește în mintea voastră, imaginați-vă imediat să vă ocupați de ei, fără să vă gândiți la specificul.
  • Imagine intitulată Scrieți un jurnal Pasul 2
    4. Tine un jurnal.Actul de a vă scrie gândurile și sentimentele pe hârtie poate avea un efect semnificativ pozitiv asupra capacității dvs. de a vă centra și de a vă curăța mintea.Nu numai că gândurile voastre vor deveni mai organizate, vor avea o existență tangibilă în jurnalul dvs., ceea ce vă poate permite să renunțați la revizuirea lor în mintea voastră.
  • Mai mult, actul de scriere vă va ajuta să eliminați o parte din detritusul mental care plutește în jurul tău, ajutându-vă să vă concentrați asupra acelor lucruri care merită abordate în continuare în timp ce împingem restul.
  • Imagine intitulată Faceți-vă fericit pasul 13
    5. Mergeți la muncă. A declarat pur și simplu, obtinerea unui pic de exercițiu - inclusiv doar o plimbare moderată - vă va ajuta mintea și să vă împotriviți să devină copleșiți pentru restul zilei.Pe măsură ce mergeți, luați tot felul de informații - atracții, mirosuri, schimbări de temperatură - dar sunt bucăți de informații pe care corpul tău îl dorește. Mai tangibil, creșterea circulației sângelui vă va ajuta să obțineți corpul fizic angajat și gata să abordeze sarcinile zilei.
  • Exercitați mai mult după muncă dacă ați avut o zi deosebit de copleșitoare.Exercitarea reduce imediat stresul prin îmbunătățirea respirației, diminuarea simptomelor fizice ale sentimentelor copleșitoare și creșterea aprovizionării neurotransmițătorilor relaxați în creierul vostru.
  • Imaginea intitulată Fii singur și fericit Pasul 10
    6. Obțineți sprijin din partea prietenilor și a familiei.Rezista înclinării de a găti când vă simțiți copleșiți.Prietenii și familia dvs., în special, vor oferi o sursă incredibilă de sprijin doar prin oferirea urechilor lor.Posibilitatea de a vă exprima pur și simplu gândurile și sentimentele va merge mult în a vă ajuta să procesați informațiile și sentimentele pe care le puteți lupta cu.
  • Știți că prietenii și membrii familiei sunt mult mai probabil să fie umiliți de dorința voastră de a vorbi cu ei decât ei trebuie să se simtă împovărați.Nu ezitați să vă deschideți.
  • Imaginea intitulată Spuneți cel mai bun prieten pe care sunteți deprimat pasul 22
    7. Obțineți ajutor profesional dacă este necesar. Dacă continuați să vă luptați cu sentimentul că sunteți copleșită de cantitatea de informații pe care le întâlniți în viața de zi cu zi, obțineți ajutor de la un profesionist de sănătate mintală.Psihologii profesioniști vă pot ajuta să învățați să preveniți și să abordăm stresul, să nu menționați ajustarea stilului de viață la unul care vă poate ajuta să vă simțiți copleșiți mai puțin des.
  • Metoda 4 din 4:
    Reacționând la sentimentul de a fi copleșit
    1. Imagine intitulată Practica Yoga Daily Pasul 2
    1. Relaxați-vă cu un exercițiu controlat de respirație.Meditarea și atenția sunt modalități extrem de eficiente de a aborda sentimentul de a fi copleșiți, de a nu mai vorbi mintea și de a reduce stresul.Răspundeți la orice sentimente covârșitoare de îndată ce aparținând o clipă pentru a respira profund și concentrați-vă pe respirația în timp ce faceți acest lucru.
    • Închideți ochii și inspirați profund în timp ce numărați încet până la patru.Expirați la fel de încet, numărăm din nou la patru.
    • Repetați acest proces de mai multe ori, gândindu-vă doar despre respirația dvs. ca și în intrări sau vă lasă corpul, umplerea și golirea pieptului.
  • Imaginea intitulată se potrivește la domiciliu pasul 15
    2. Concentrați-vă pe o activitate simplă.Dacă mintea voastră tinde să rătăcească când încercați să vă concentrați asupra respirației, începeți să vă concentrați asupra unei anumite acțiuni. De exemplu, mergeți la o plimbare rapidă și concentrați-vă pe pașii dvs. Nu evaluați pașii dvs., mai degrabă să le simțiți în minte, fără a trece judecata.Abilitatea dvs. de a vă concentra cu scopul de a vă goli mintea va îmbunătăți cu atât mai mult efectuați exerciții mentale simple, cum ar fi acestea.
  • Căutați oportunități de a practica concentrarea pe ceva simplu pe tot parcursul zilei, deoarece acest lucru vă va ajuta să vă mențineți mintea mai concentrată în general.
  • Dacă puteți, încercați să mergeți afară-natura vă poate ajuta să vă liniștească când vă simțiți copleșiți. Dacă nu puteți ieși afară, uitați-vă pe fereastra dvs. sau chiar să vă uitați la imaginile naturii, poate fi liniștitoare.
  • O altă mare oportunitate de a practica mintea este în timpul unei mese.Data viitoare când stai jos să mănânci, să alegi undeva liniștită și să încerci să te gândești doar la fiecare mușcătură - inclusiv cum se simte și gust pe măsură ce mestecați - și nimic mai mult.
  • Imaginea intitulată Pregătiți-vă pentru un interviu de angajare Pasul 4
    3. Abordați în mod activ problemele care vă deranjează.Dacă ceva se cântărește în mintea voastră, poate contribui probabil la sentimentul că există prea multe lucruri în viața voastră, chiar dacă vă gândiți la alte lucruri cele mai multe ori.Fiți proactivi în ceea ce privește abordarea oricăror surse de stres în viața voastră, deoarece probabil vor contribui la sentimentul de a fi copleșiți dacă nu sunt lăsate neadresate.
  • 4. Evitați planificarea prea multor activități. Mulți oameni petrec mult timp fiind inutil ocupați. Luați un inventar al activităților dvs. zilnice și aflați ce poate fi eliminat, delegat sau simplificat. Apoi, structurați-vă ziua, astfel încât să nu vă copleșiți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar